Wikipédia:Najlepšie články (kandidáti)/Planetárna hmlovina

Ďalší zo série astronomických článkov, ktorý by mohol patriť medzi najlepšie. Astronómia ma zatiaľ asi najviac perfektných článkov, tak by mohla ešte zvýšiť svoj náskok. Adrian@diskprís 09:47, 11 august 2005 (UTC)

súhlas s nomináciou Liso@diskprís 10:26, 11 august 2005 (UTC)
súhlasím aj ja, je to veľmi fajn článok --xgoni 15:41, 11 august 2005 (UTC)
clanok je to dobry, ale obsahuje este stale vela gramatickych chyb a mnoho formulacii sa mi zda podivnych (trochu otrocky prelozenych). Pred povysenim clanku na perfektny, bude treba clanok este trocha prevetrat... --Maros 16:29, 11 august 2005 (UTC)
asi vytvorim stranku s hlasovanim o trestoch pre nekonstruktivne ufrflanych redaktorov! :))) Pozri ja som si to cital, co sa mi nepozdavalo som opravil... Ak Ty tam vidis krkolomne formulacie, tak tam aspon vloz komentare! (robi sa to vlozenim takehoto (vyznacim to bold) textu <!-- komentar -->) , ak mas problem s komentarmi, daj tam prosim rovno dva bold (nech sa to lahsie hlada) otazniky ?? a snad si to vyhladame, ked nemas cas preformulovavat. Liso@diskprís 07:54, 12 august 2005 (UTC)
Ak si si nevsmol, tak to zacal upravovat, ale jednoducho nemam cas, tak som to tu napisal dufajuc, ze sa o to niekto postara. Kedze tu investujem svoj cas dobrovolne (a je ho relativne vela), tak mi nechaj moznost rozhodnut sa, ako so svojou investiciou nalozim. Radsej ako na vymyslanie formulacii (kde nie som velmi efektivny) sa koncentrujem na opravu inych chyb. --Maros 09:33, 12 august 2005 (UTC)