Smazaný obsah Přidaný obsah
Marián 2 (diskusia | príspevky)
Beren (diskusia | príspevky)
→‎Atletika: == Ověřitelnost ==
Riadok 76:
:::Promiňte, že se míchám do diskuse - při běhu na 3000 metrů překážek se tomu opravdu říká stejně jako na koňských dostizích - alespoň v češtině tomu tak je a mám za to, "že slovenčina na tom bude rovnako" ** IMHO si myslím, že toto slovo pochází z anglického atletického názvosloví ** Zdravím na Slovensko ** --[[Redaktor:MiroslavJosef|MiroslavJosef]] 20:56, 4. jún 2008 (UTC)
:::: Po premyslení som prišiel na to, že sa naozaj používa ''steeplechase'', ale v slovnom spojení ako, napr. ''mužský steeplechase'' a pod. S pozdravom aj do Česka {{Úsmev}} --<b><font face="Bradley Hand ITC">[[Redaktor:Marián 2|<font color="black">'''M'''</font><font color="red">'''ARIÁ'''</font><font color="black">'''N'''</font>]]</font></b> 19:53, 6. jún 2008 (UTC)
 
== Ověřitelnost ==
Dobrý den, chtěl bych Vás upozornit, že nemáte žádné právo [http://sk.wikipedia.org/w/index.php?title=Tibor_Menyh%C3%A9rt&diff=prev&oldid=1862970 odstraňovat požadavky] na zdroje u věcí, které nebyly řádně ozdrojovány. Právo požadovat zdroj je přímo v definici projektu, podívejte se prosím na stránku [[Wikipédia:Overiteľnosť]] a na [[Wikipédia:Žiadny vlastný výskum]], která zakazuje vkládat do Wikipedie dosud nezveřejněné skutečnosti. --[[Redaktor:Beren|Beren]] 19:58, 6. október 2008 (UTC)