Smazaný obsah Přidaný obsah
d upozornenie
Riadok 19:
::::::Rockand, ja ťa naopak povzbudzujem, aby si tu zakladal články, aj keď nebudú dokonalé. Vďaka tomuto prístupu, že sa tu v poslednom čase viac maže ako pridáva, naša Wikipédia už dosť zaostala napríklad za českou verziou aj mnohými inými. --[[Redaktor:Wizzard|Wizzard]] 20:32, 13. september 2011 (UTC)
:::::::Ano, to je jeden z více důvodů, proč jsem zřejmě nejvíce aktivní tady a ne na své "domovině". Zřejmě "my" nikdy nedosáhneme napříkad polskou Wikipedii, ale můžeme se o to pokusit? A teď vážně, já rád sem přispívam, protože v něčem je slovenská Wikipedie obsáhlejší a budu rád, když tu bude ještě více "artiklů" ze zahraniční hudební sekce - to se ale neudělá samo, že? Jediné dilema je to, že nemohu vytvořit delší, a jak redaktor Vasil vybízí, kvalitnější články. To by nejspíš způsobilo ještě více problémů než doposud. [[Redaktor:RockandDiscoFanCZ|RockandDiscoFanCZ]] 21:08, 13. september 2011 (UTC)
 
== Upozornenie ==
 
Ahoj. Prosim precitaj si pravidlo [[Wikipédia:Nenarušujte Wikipédiu kvôli ilustrácii tvrdenia]]. Pridavanim sablony bezzdroja v ramci truckpodniu mozes dosiahnut akurat tak svoje zablokovanie.--[[Redaktor:Wookie|Wookie]] 19:46, 16. september 2011 (UTC)