Wikipédia:Kaviareň/Návrhy: Rozdiel medzi revíziami

Smazaný obsah Přidaný obsah
Riadok 45:
::Preferoval by som skôr ''štylizácia'' môže byť i toto. --<font face="Brush Script MT">[[Redaktor:Rádiológ|<font color="black">''Rádiológ''</font>]]</font> 20:37, 15. december 2011 (UTC)
 
== Čo sso šablónou Výhonok? ==
Na českej wiki toho času prebieha zaujímavý ŽoK ohľadne budúcnosti, existencie či neexistenice šablón výhonkov. Možno by stálo za to uvažovať i u nás o ich redukcii, prípadne zrušení. Vzhľadom k počtu redaktorov je ich efekt vo všeobecnosti nulový, skôr odrádza čitateľov. Navyše krátky či heslovitý článok neznamená automaticky článok neúplný či nedostatočný. Čo si o tom myslíte? --<font face="Brush Script MT">[[Redaktor:Rádiológ|<font color="black">''Rádiológ''</font>]]</font> 11:12, 21. december 2011 (UTC)
:: Dobrý nápad. Zrušme túto šablónu. --[[Redaktor:Wookie|Wookie]] 11:14, 21. december 2011 (UTC)
Riadok 83:
:Výhonkové šablóny škodí právě tím, že jsou potřebnější věci na řešení a tyhle šablony svádí redaktory, aby se o ně starali, aby v nich pečovali o duplicitní kategorizaci, aby přemýšleli, odkud už je vyhodit a odkud ne. Zvlášť ta kategorizace je podle mého názoru naprostá ztráta vzácného editorského času. Kdyby existovala jediná šablona/kategorie, tak lze tématické články získat pomocí nástrojů ([http://toolserver.org/~daniel/WikiSense/CategoryIntersect.php?wikilang=sk&wikifam=.wikipedia.org&basecat=Bratislava&basedeep=6&mode=ts&templates=V%C3%BDhonok&go=Scan&format=html&userlang=en například bratislavské výhonky]).
:A tentýž nástroj nabízí i vyhledávání [http://toolserver.org/~daniel/WikiSense/CategoryIntersect.php?wikilang=sk&wikifam=.wikipedia.org&basecat=Bratislava&basedeep=6&mode=ss&size=800&stubop=or&links=6&go=Scan&format=html&userlang=en článků krátkých nebo s málo odkazy], což by podle mne těm, kdo hledají články k rozšíření, posloužilo dostatečně, a je to docela dobrý argument pro celkové zrušení výhonků.--[[Redaktor:Tchoř|Tchoř]] ([[Diskusia s redaktorom:Tchoř|diskusia]]) 03:25, 21. január 2013 (UTC)
 
::Tchoř, tentokrát s Tebou nemôžem súhlasiť. Ten odkaz je síce pekný, ale pre bežného redaktora ťažko použiteľný. A s tou starostlivosťou to nie je až také ťažké - keď sa mi nechce veľmi robiť na článkoch, tak robím údržbu, beriem to ako oddychovku. --[[Redaktor:Lalina|Lalina]] ([[Diskusia s redaktorom:Lalina|diskusia]]) 11:13, 21. január 2013 (UTC)
 
== Okresy ==