Zach Blair: Rozdiel medzi revíziami

Smazaný obsah Přidaný obsah
Legobot (diskusia | príspevky)
d Bot: Odstránenie 8 odkazov interwiki, ktoré sú teraz dostupné na Wikiúdajoch (d:q722566)
Marián 2 (diskusia | príspevky)
súčasnosti
Riadok 24:
'''Zach Blair''' (* [[26. december]] [[1974]], [[Sherman]], [[Texas]]) je gitarista a jeden zo skladateľov [[Spojené štáty|americkej]] [[Melodic hardcore|melodic hardcorovej]] skupiny [[Rise Against]]. Pochádza z mesta [[Sherman]] v [[Texas]]e.
 
Pred príchodom do Rise Against na začiatku roku 2007, bol členom [[hardcore punk]]ovej skupiny [[Only Crime]] spolu so svojim bratom [[Doni Blair]]om, ktorý v sučasnostisúčasnosti hrá v skupine [[Toadies]]. Zach Blair bol zakladajúcim členom skupiny [[Hagfish]]. Bol takisto druhým turné gitaristom skupiny [[The Loved Ones]] a bol druhým gitaristom inštrumentálnej skupiny [[The Mag Seven]] na ich albume ''[[The Future Is Ours, If You Can Count]]''.
 
Zach Blair je vegetarián, obhajca práv zvierat a aktívne podporuje organizáciu [[PETA]] s ostatnými členmi [[Rise Against]], <ref>[http://www.peta2.com/OUTTHERE/o-top10rise.asp PETA2 // Out There // Top 10 Reasons PETA2 Loves Rise Against<!-- Bot generated title -->]</ref> ktorí vydali svoj piaty štúdiový album ''[[Appeal to Reason]]'' 7. októbra 2008. Bol to prvý štúdiový album Rise Against spolu so Zachom Blairom.