Wikipédia:Kaviareň/Návrhy: Rozdiel medzi revíziami

Smazaný obsah Přidaný obsah
Adrian (diskusia | príspevky)
d Posledné úpravy používateľa 87.197.52.65 (diskusia) vrátené; bola obnovená posledná úprava Helix84
→‎Pahýly na skwiki: odpověď na Mz
Riadok 534:
 
Poznámka: Všetky myšlienky z ICQ sú Mz. --<b><font face="Comic Sans MS">[[Redaktor:Bubamara|<font color=red>''Buba''</font><font color="green">''mara''</font>]] [[Diskusia s redaktorom:Bubamara|<font color=green><sup>…✉</sup></font>]]</font></b> 16:53, 2. december 2006 (UTC)
:@Mz
:ad odrazování lidí: ano, některé "editory" skutečně odrazují pravidla, ale to všeobecně kdejaká, prostě jim vadí, že si nemohou dělat, co se jim zachce. Navíc když někomu sdělíš slušnou formou, že bychom tam potřebovali ještě nějaké informace, aby to nevypadalo blbě a dáš mu na to třeba 2 týdny, tak se nemá kdo proč rozčilovat.
:ad délka článku - je do ní započten i (polo)prázdný infobox, šablony, kategorizace, interwiki atd. (tedy věci bez informační hodnoty). U délky článku v bajtech neporovnáváš obsahovou hodnotu, ale pouze počty písmenek. Tzn. článek může být "tautologia" XX je YY + prázdný infobox, kategorie, interwiki... a hned máš článek o 500 bajtech, i když v něm nic není.
:BTW používá tu někdo IRC kanál? Na irc.freenode.net#wikipedia-sk totiž nikdo ustavičně není. :( [[Redaktor:Petr K|Petr K]] 19:49, 5. december 2006 (UTC)
 
== Sledovanie posledných úprav ==