Smazaný obsah Přidaný obsah
Eryn Blaireová (diskusia | príspevky)
→‎Pelikán (hmlovina): keby to nebolo zložité...
Riadok 266:
Nazdar. Chcelo by to uviesť zdroje, v takejto podobe je to striktne vzaté na urgent (rozsahom na hranici stubu a bez akéhokoľvek zdroja). --[[Redaktor:Teslaton|Teslaton]] ([[Diskusia s redaktorom:Teslaton|diskusia]]) 11:23, 5. september 2019 (UTC)
:Ahoj. To ma mrzí, kam až Wikipédia dospela a berie to chuť vytvárať nové články (pred desaťročím by s takýmto niečím nebol ani najmenší problém). Isteže som si všimla, že ma server sám pyskuje za neuvedenie zdroja a keby to nebolo zložité, uviedla by som ho. Lenže v skutočnosti sa jedná o úryvok z [https://www.adhara.sk/?page_id=141 mojej encyklopédie], ktorá, dúfam, vyjde už čoskoro (momentálne je na hodnotení odborným garantom). Údaje do tej knihy pochádzali z desiatok rozličných zdrojov, ale ktorý z ktorého konkrétne, to už nik nenájde. A asi uznáš, že uviesť 20 zdrojov pod párvetový článok pôsobí trochu smiešne... Mám ale v pláne hneď po vydaní knihy onálepkovať všetky moje články súvisiace so súhvezdiami jej citačnou šablónou.--[[Redaktor:Eryn Blaireová|Eryn Blaireová]] ([[Diskusia s redaktorom:Eryn Blaireová|diskusia]]) 11:33, 5. september 2019 (UTC)
::Ok, beriem prísľub ohľadom budúceho dozdrojovania. Mrzí ma, že vyžadovanie zdrojov vnímaš ako niečo negatívne/demotivujúce, ono aj pred tým desaťročím to bolo (už aj tu) sformulované pomerne jasne [https://sk.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipédia:Overiteľnosť&oldid=2401419][https://sk.wikipedia.org/w/index.php?title=Pomoc:Minimálny_článok&oldid=1288825], akurát to nikto vážnejšie neriešil, resp. sa to bralo tak, že citovať treba len pri kontroverznejších témach alebo ak by niekto nejaké tvrdenie spochybnil. --[[Redaktor:Teslaton|Teslaton]] ([[Diskusia s redaktorom:Teslaton|diskusia]]) 12:07, 5. september 2019 (UTC)