Wikipédia:Kaviareň/Rôzne: Rozdiel medzi revíziami

Smazaný obsah Přidaný obsah
Lenka64 (diskusia | príspevky)
Riadok 247:
:::Jetam2: Za tvrdenie ako „Lalina mazala obsah a lhala... lže i na této wiki“ inokedy blokuješ. Som zvedavý, prečo teraz nie. Tvrdenie o nadmernom poliehaní na Belianu od teba znie divne, pretože ju nemáš, tak neviem, na akom základe ju posudzuješ. Podotýkam, že ide o publikáciu zo [[Slovenská akadémia vied|Slovenskej akadémie vied]], takže to najlepšie, čo Slovensko v tomto ponúka.
:::K výskytom adjektív v encyklopédiach som opakovanie uviedol viacero príkladov, takže rozhodne nejde len o Belianu (pozri napr. ''[[Všeobecný encyklopedický slovník]]''), rozhodne nejde len o všeobecné encyklopédie (napr. ''[[Vinársky lexikón]]''). [[Redaktor:Vasiľ|Vasiľ]] ([[Diskusia s redaktorom:Vasiľ|diskusia]]) 19:13, 14. január 2020 (UTC)
::::Opakované výkřiky, že druhý říká nesmysly, nejsou argumenty... na wikislovníku se zdroje samozřejmě používají, jen nemáme potřebu já zapisovat do každého hesla, jsou online a snadno dohledatelné. Že Lalina nemluví pravdu, je také snadno dohledatelné (sama jsem nějaké odkazy uvedla), ale tady se to přehlíží a toleruje (můj soukromý názor je, že tady má máslo na hlavě každýý druhý a přece nebudete odsuzovat tu, která se dopouští stejných věcí jako další)... a vůbec, trávit čas diskusemi na projektu, kde vládnou ip a Vasil, revertační války jsou normálka a správci jsou zaměření obecně jen na školní vandalíky, je neplodné. --[[Redaktor:Lenka64|Lenka64]] ([[Diskusia s redaktorom:Lenka64|diskusia]]) 03:16, 15. január 2020 (UTC)
 
== Referencie ==