Wikipédia:Nástenka správcov: Rozdiel medzi revíziami

Smazaný obsah Přidaný obsah
Riadok 33:
::::: {{Re|Jetam2}} Jenže velice těžko zasáhneš, pokud ten dotyčný mezitím používá dalších iks IP adres. Pak má smysl blokovat celý rozsah (který musím nějak vytyčit a navíc je rozsahů více) a není vyloučené, že tak odstřelím i kus bezproblémových editorů. V případě opakování to sleduji a budu blokovat, ale stále doufám, že se obejdeme bez těchto hraničních řešení. -[[Redaktor:OJJ|'''<span style="font-variant:small-caps;color:#4F94CD;">OJJ</span>''']]<sup>[[Diskusia s redaktorom:OJJ|'''<span style="font-variant:small-caps;color:#458B00;">✉</span>''']]</sup> 13:20, 27. jún 2020 (UTC)
:::::: (s konfliktom úprav) {{Re|OJJ}} Sú aj iné formy zásahu ako blokovanie celého rozsahu. Osobné útoky sa dajú mazať, dajú sa blokovať jednotlivé stránky pre IP, dá sa postupovať férovo a nie zlievať dvoch redaktorov do jedného vreca.--[[Redaktor:Jetam2|Jetam2]] ([[Diskusia s redaktorom:Jetam2|diskusia]]) 13:25, 27. jún 2020 (UTC)
::::::: {{Re|Jetam2}} Tak spory ohledně vzhledu Wiki s nimi máš spíše Ty, pamatuji si i ty tahanice ohledně jmen cizinek, názvů ulic etc. Přesně nevím, jak to vždy začalo, zase tak podrobně to nesleduji. Každopádně to tady vytváří toxické prostředí. Osobní útoky ze strany IP jsem už kdysi nadhazoval i na [https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Steward_requests/Checkuser&diff=prev&oldid=18859067 metě] (to jen k té zaujatosti), to je samozřejmě nepřípustné a taky Tě nehodnotím jako útočníka, nevím, proč se tu z OÚ stal takový folklór. Za vandala Tě tam označil i Vasiľ a ta IPčka, nevím, jestli jsou nějak vzájemně propojena, ať už technicky, anebo jde spíš o lidi, co se spolu znají (svědčila by Vasiľova shrnutí 'od Bronta'). Tady máš [https://sk.wikipedia.org/wiki/Špeciálne:Príspevky/2A02:AB04:2C44:1900::/64 jeden rozsah] (asi Bronto), [https://sk.wikipedia.org/wiki/Špeciálne:Príspevky/2A02:AB04:27BD:D900::/64 druhý rozsah] (asi Gepetito, vyjadřování jsou tam [https://sk.wikipedia.org/w/index.php?title=Diskusia_s_redaktorom:Jetam2&diff=prev&oldid=7044354 podobná]) + další účty, jako [https://sk.wikipedia.org/wiki/Špeciálne:Príspevky/EAV204], [https://sk.wikipedia.org/wiki/Špeciálne:Príspevky/12ZW34] a asi i schopnost používat další VPN, viz níže. To jen k tomu blokování, když tu [[Redaktor:Lenka64|Lenka64]] zase vyskočila jako Deus ex machina s desysopem a spol., čímž rozhodně klidu nepřidala, a to nekomentuji více ani její vyjadřovací schopnosti a editační historii. V současné době přesně nevím, jak jsou Vasiľ, Gepetito, Bronto a další účty spojeny s IP adresami a účty, IP adresy představují asi několik rozsahů, které ovládají alespoň dva lidé. Nevím tedy přesně, koho tak vlastně zablokuji, nehledě ke schopnosti ten blok snadno obejít. Ještě teď doufám v nějakou nornální debatu, v případě dalších OÚ si s tím tu práci dám. -[[Redaktor:OJJ|'''<span style="font-variant:small-caps;color:#4F94CD;">OJJ</span>''']]<sup>[[Diskusia s redaktorom:OJJ|'''<span style="font-variant:small-caps;color:#458B00;">✉</span>''']]</sup> 03:32, 28. jún 2020 (UTC)
Jetame, snad od OJJe ani od nikoho jiného férový přístup nepředpokládáš. Moji stížnost výše nikdo ani neřešil, prostě jisté ípéčko je posvátná kráva, která si za podpory správců usurpuje sk wikipedii. Jinde by ípéčku dali doživotní ban a Ojje a spol desysopovali... ale nejsme jinde. --[[Redaktor:Lenka64|Lenka64]] ([[Diskusia s redaktorom:Lenka64|diskusia]]) 12:13, 27. jún 2020 (UTC)
: {{Re|Lenka64}} Ono to taky není tak technicky jednoduché, jak si asi myslíš, když by bylo třeba zablokovat několik celých rozsahů. -[[Redaktor:OJJ|'''<span style="font-variant:small-caps;color:#4F94CD;">OJJ</span>''']]<sup>[[Diskusia s redaktorom:OJJ|'''<span style="font-variant:small-caps;color:#458B00;">✉</span>''']]</sup> 12:31, 27. jún 2020 (UTC)