Smazaný obsah Přidaný obsah
Norway.today (diskusia | príspevky)
Rzelnik (diskusia | príspevky)
Riadok 119:
Ahoj, zdá sa mi zvláštne, že sú vytvorené kategórie Londýnske námestia a Londýnske ulice, ktoré sa však nemajú nachádzať v kategórii Londýn. Ak tieto kategórie majú existovať, asi by mali byť vložené do Londýna, a ak nemajú existovať, asi by bolo lepšie ich úplne vymazať (teda vložiť šablónu {Na zmazanie}, o ostatné sa už postarajú oprávnení redaktori). --[[Redaktor:Rzelnik|rzelnik]] 20:31, 30. január 2007 (UTC)
* To s tou sablonou ma nenapadlo. Myslel som, ze ich uz niekto zmaze... Nemaju existovat preto, lebo som spravil jednotnu kategoriu... Je to imho blbost delit taketo priestranstva na ulice a namestia, kedze je to jedno... A navyse niektore ulice nemaju vyslovene priponu Street. --[[Redaktor:Norway.today|norway.today]] 20:36, 30. január 2007 (UTC)
: Vymazanie obsahu článku alebo kategórie ešte nie je podnetom na zmazanie, takáto stránka teda môže uniknúť pozornosti, iba ak si to náhodou niekto z adminov všimne a zmaže to z vlastnej iniciatívy. Lepšie je dať tam tú šablónu, ktorá priamo upozorní adminov zodpovedných za mazanie. Zdá sa ale, že to už niekto zmazal, takže toto len na vysvetlenie. --[[Redaktor:Rzelnik|rzelnik]] 19:01, 1. február 2007 (UTC)