Otvoriť hlavné menu

Evelyn "Champagne" Kingová (* 1. júl 1960) je americká R&B speváčka diskovej a post-diskovej éry. Vyrastala v Bronxe, New Yorku. Jej najväčšie hity sú piesne "Shame", "Love Come Down" a "I'm in Love".

Evelyn "Champagne" Kingová
americká R&B speváčka
Evelyn Kingová
Narodenie1. júl 1960 (59 rokov)
Odkazy
Webstránkaevelynchampagneking.com
CommonsSpolupracuj na Commons Evelyn Kingová

DiskografiaUpraviť

AlbumyUpraviť

  • 1977 Smooth Talk (RCA)
  • 1979 Music Box (RCA)
  • 1980 Call on Me (RCA)
  • 1981 I'm in Love (RCA)
  • 1982 Get Loose (RCA)
  • 1983 Face to Face (RCA)
  • 1984 So Romantic (RCA)
  • 1985 A Long Time Coming (A Change Is Gonna Come) (RCA)
  • 1988 Flirt (EMI Manhattan)
  • 1989 Girl Next Door (EMI Manhattan)
  • 2007 Open Book (RNB Entertainment)

ReferencieUpraviť

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Evelyn King (singer) na anglickej Wikipédii.

Externé odkazyUpraviť