Hailee Steinfeldová

americká herečka
(Presmerované z Hailee Steinfeld)

Hailee Steinfeldová (angl. Hailee Steinfeld; * 11. december 1996, Los Angeles, Kalifornia)[1] je americká filmová a televízna herečka. Za úlohu Mattie Rossovej vo filme Skutočná guráž z roku 2010 bola nominovaná na Oscara[2] a cenu BAFTA.

Hailee Steinfeldová
Celé menoHailee Caribe Steinfeld
Narodenie 11. december 1996 (27 rokov)
Los Angeles, Kalifornia
Povolanieherečka
Roky pôsobenia2007 – súčasnosť

Filmografia upraviť

  • 2007 - Back to You
  • 2010 - Summer Camp
  • 2010 - Skutočná guráž
  • 2013 - Romeo and Juliet
  • 2013 - Enderova hra
  • 2013 - Hateship, Loveship
  • 2013 - Can a Song Save Your Life?
  • 2014 - 3 Days to Kill
  • 2015 - Pitch Perfect 2
  • 2016 - The edge of seventeen
  • 2017 - Pitch Perfect 3
  • 2018 - Bumblebee
  • 2021 - Hawkeye

Referencie upraviť

  1. A Girl With 'Grit' [online]. Back Stage, 8. december 2010. Dostupné online. (po anglicky)
  2. Oscar winners and nominees in full [online]. BBC, 28. február 2011. Dostupné online. (po anglicky)

Iné projekty upraviť

Externé odkazy upraviť