Otvoriť hlavné menu

Jack Palance (* 18. február 1919, Lattimer Mines, Pensylvánia, USA – † 10. november 2006, Montecito, Kalifornia, USA) bol americký herec.

Jack Palance
americký herec
americký herec
Narodenie18. február 1919
Lattimer Mines, Pensylvánia, USA
Úmrtie10. november 2006 (87 rokov)
Montecito, Kalifornia, USA
Odkazy
CommonsSpolupracuj na Commons Jack Palance

FilmografiaUpraviť

  • 1952 Shane
  • 1966 Profesionáli
  • 1973 Drsná Oklahoma
  • 1988 Mladé pušky
  • 1989 Batman
  • 1989 Tango a Cash
  • 1990 Dobrodruhovia z veľkomesta
  • 1993 Cyborg 2.
  • 1993 Dobrodruhovia z veľkomesta 2.

Iné projektyUpraviť

  •   Commons ponúka multimediálne súbory na tému Jack Palance
  •   Commons ponúka multimediálne súbory na tému Jack Palance