Jadranka Handlovská

Jadranka Handlovská alebo Jadranka (* 12. júl 1967, Bratislava [1]) je slovenská speváčka[2], moderátorka a podnikateľka[3].

Jadranka
Jadranka Handlovská (2011).jpg
Základné informácie
Rodné meno Jadranka Handlovská
Narodenie 12. júl 1967 (52 rokov)
Bratislava
Pôsobenie speváčka, moderátorka, podnikateľka
Žáner pop

OceneniaUpraviť

Diskografia [5]Upraviť

  • 1998 Na Jadranskej pláži - Colo Colo KK 0002 2331 EAN 8 588001 983024, MC, CD
  • 2000 Jadranka II. - Colo Colo KK-0011-2331 EAN 8 588001 983048, MC, CD
  • 2001 Jadranka III. - Zamrznuté srdce Jadranu - Colo Colo EAN 8 588001 983062, MC, CD
  • 2002 Jadranka IV - Colo Colo EAN 8 588001 983116, MC, CD
  • 2002 Jadranka 5 - Colo Colo EAN 8 588001 983130, MC, CD
  • 2003 Listy od mora - Jadranka 6 - Colo Colo EAN 8 588001 983154, MC, CD
  • 2004 Pjesma moje duše - Colo Colo EAN 8 588001 983178, MC, CD
  • 2005 Jadranka 2005 - Výber najväčších hitov + bonus - Colo Colo EAN 8 588001 983185, CD
  • 2005 Jadranka VIII. - Colo Colo EAN 8 588001 983208, MC, CD
  • 2007 V námorníckom tričku - Jadranka 9 - Colo Colo EAN 8 588001 983222, CD
  • 2008 Zlatý výber 2008 - EAN 8 588001 983239, CD
  • 2009 Buď navždy mojím snom - Jadranka 10 - Colo Colo EAN 8 588001 983246, CD

ReferencieUpraviť

Iné projektyUpraviť

Externé odkazyUpraviť