Daniel Galovič (* 24. november 1996, Poprad), známy najmä pod umeleckým menom Konex je slovenský hip-hopový producent. Takisto pôsobí aj ako DJ a raper. Za sebou má spolupráce s poprednými menami slovenskej a českej scény ako Rytmus, Ektor, H16, James Cole, Pil C, Yzomandias, a iní...

Konex
Konex producer.jpg
Základné informácie
Rodné meno Daniel Galovič
Umelecké mená Konex, Konex Beatz,Konev
Narodenie 9. november 1996 (23 rokov)
Poprad, Slovensko
Pôsobenie producent, DJ
Žáner rep, R&B
Roky pôsob. 2011 - súčasnosť
Vydavateľstvá YZO Empire, Milion+, Universal Music Group, Milion+
Webstránka milionplus.cz

HistóriaUpraviť

Prvýkrát výraznejšie zaujal v roku 2011. Spolu s Logicom a Jimmy Dicksonom bol pri zakladaní rapovej formácie YZO Empire.

V roku 2015 produkoval skladbu "Million$" pre rapera menom Soulja Boy.

DiskografiaUpraviť

  • 2011: Remix Dat Remixtape
  • 2012: "Young Army Mixtape"
  • 2013: Loading Mixtape
  • 2014: Since '96 EP
  • 2015: Musick EP
  • 2019: CORRETTO (Ft. Kamil Hoffmann/ZMRD)
  • 2020: KARANTENA PARTY EP
  • 2020 Voilà Album

VideoklipyUpraviť

  • 2014: ''Ready'' (ft. Logic, Robin Zoot & Cassius Cake)
  • 2015: "Gambler"
  • 2015: "Jesse Pinkman" (ft. Robin Zoot, Otis)
  • 2015: "Rogalo" (ft. Logic)
  • 2017: "Mojsej Flow"
  • 2018: "4" (ft. Lvcas Dope)
  • 2018: "Flex Na Ex" (ft. ZMRD)
  • 2018: "Mojsej Flow 2 OFF VD"
  • 2018: "VANILLA konex X Hasan"
  • 2019: "MÍŇÁME Konex X Kamil Hoffmann/ZMRD
  • 2019 "HAVANA Konex X Kamil Hoffman/Zmrd
  • 2020 "Voilà"
  • 2020 ice

Zoznam skladieb, ktoré produkoval KonexUpraviť

2015Upraviť

02. "Nohy v pěst"
09. "Peníze (ft. Rytmus)"
10. "Proč"
12. "Pikain (ft. James Cole)"
09. "Podnikatel"

2016Upraviť

08. "Nejsi na to stavěnej"
09. "Klub"
06. "Dekadentný (ft. Moja Reč)"

2020Upraviť

03. "Hroby" (co-prod.: Yzomandias)
04. "Rolls (ft. Nik Tendo)" (co-prod.: Yzomandias)