Kristina Krepelová

Kristina Krepelová (chorv. Kristina Krepela; * 4. september 1979, Záhreb, Chorvátsko) je chorvátska herečka, známa predovšetkým z filmov La Femme Musketeer, The Hunting Party či z telenovely Ne daj se, Nina, chorvátskej verzie Ugly Betty.

Kristina Krepelová
Narodenie 4. september 1979 (40 rokov)
Záhreb, Chorvátsko
Povolanieherečka

FilmografiaUpraviť

Rok Film Úloha
2003 Leptir (Butterfly)
2004 La Femme Musketeer princezná Mária Terézia
2005 Ljubav u zaledju Ivana
2007 The Hunting Party Marda
2007- Ne daj se, Nina Barbara Vidicová

Externé odkazyUpraviť