Laurent Wolf

Laurent Wolf (vlastným menom Laurent Debuire[1], * 16. november 1971, Toulouse Francúzsko) je francúzsky electro house producent a DJ. Je autorom niekoľkých kompilácií, ktoré obsahujú jeho vlastné skladby a tiež jeho remixy. V roku 2008 sa stal víťazom World Music Awards v kategórii "DJ". Singel „No Stress“, na ktorom vokálne spolupracoval Eric Carter sa dostal na 1. miesto v rebríčku SNEP.[2] Dňa 28. októbra 2009 časopis DJ Magazine zverejnil výsledky svojej každoročnej ankety Top 100 DJ Poll, kde sa Laurent Wolf umiestnil na 66. mieste.[3]

Laurent Wolf
Osobné informácie
Vlastné menoLaurent Debuire
Dátum narodenia16. november 1971 (49 rokov)
Miesto narodeniaToulouse, Francúzsko
Tvorba
ČinnosťHudobný producent
ŠtýlHouse, Electro house, French house
NástrojMixážny pult
Aktívny1992 – súčasnosť
VydavateľstvoSony BMG
Webstránkalaurentwolf.com

DiskografiaUpraviť

AlbumyUpraviť

  • Prive (2003)
  • Positiv Energy (2004)
  • Afrodynamic (2005)
  • Hollyworld (2006)
  • Wash My World (2008)
  • Harmony (2010)

SingleUpraviť

  • 2001 „Octopussy“ (Bootleg Records)
  • 2002 „Afro-Dynamic Part 1“ (Royal Drums)
  • 2002 „Afro-Dynamic Part 2“ (Royal Drums))
  • 2002 „Afro-Dynamic Part 3“ (Royal Drums)
  • 2002 „Energy“ (Royal Flush Special) s Michaelom Kaiserom
  • 2002 „Hear a Friend“ (Royal Flush Special)
  • 2002 „Oriental Dream“ (Grain Of Groove)
  • 2002 „Planar / Hear a Friend“ (House Works)
  • 2002 „Pump It Up“ (Royal Flush Special)
  • 2002 „Right All“ (Royal Flush Special) s Michaelom Kaiserom
  • 2002 „Tiger“ (Not On Label)
  • 2002 „Together“ (Royal Flush Special)
  • 2003 „Afro-Dynamic Part 4“ (Royal Drums)
  • 2003 „Saxo“ (Rise)
  • 2003 „Saxo“ (The Vocal Remixes) (Royal Drums)
  • 2003 „Sunshine Paradise“ (Royal Flush Special)
  • 2003 „Sunshine Paradise EP“ (Vendetta Records)
  • 2003 „Together“ (Remixes) (Royal Flush Special)
  • 2003 „Work“ (Royal Flush Specia)
  • 2003 „About That“ (Darkness)
  • 2003 „Rock Machine“ (Darkness)
  • 2006 „Another Brick“ (Sony/BMG Records) s Fake
  • 2008 „No Stress(Sony/BMG Records) s Eric Carter
  • 2008 „Wash My World(Sony/BMG Records) s Eric Carter
  • 2009 „Seventies“ (Sony/BMG Records) s Mod Martinom
  • 2009 „Explosion“ (Sony/BMG Records) s Ericom Carterom
  • 2009 „Walk The Line(Sony/BMG Records) vs. Johnny Cash
  • 2010 „Survive“ (feat. Andrew Roachford)
  • 2010 „2012 : Not the End of the World“ vs. Severn Suzuki
  • 2010 „Suzie“ alebo „Suzy“ s Mod Martinom
  • 2011 „Love We Got“ s Jonathanom Mendelsohnom
  • 2014 ,,Kill The Beast" s Ericom Carterom

ReferencieUpraviť

  1. http://www.vrai-nom.com
  2. "No Stress", Francúzsky, Swiss and Belgian Singles Charts Lescharts.com (12. apríl 2008)
  3. DJ Mag's Top 100 DJ's [online]. DJ Magazine, [cit. 2009-11-19]. Dostupné online.