Nino de Angelo

Nino de Angelo (* 18. december 1963, Karlsruhe, Nemecko) je nemecko-taliansky spevák.

Nino de Angelo
Nino de Angelo 24.10.2010 in Magdeburg by NicoJenner.jpg
Základné informácie
Popis umelca nemecko-taliansky spevák
Narodenie 18. december 1963 (56 rokov)
Karlsruhe, Nemecko
Roky pôsob. 1982 – súšasnosť
Súvisiace
články
Dieter Bohlen, Drafi Deutscher
Webstránka nino-de-angelo.de

Jeho doteraz najväčším hitom je pieseň Jenseits von Eden, ktorá bola v roku 1984 desať týždňov na prvom mieste nemeckej hitparády. V roku 1989 spolupracoval s Dietrom Bohlenom zo skupiny Modern Talking a vydali spolu dve CD. V súčasnosti pracuje s rôznymi medzinárodnými umelcami.

DiskografiaUpraviť

AlbumyUpraviť

  • 1983: Junges Blut
  • 1984: Jenseits Von Eden
  • 1984: Nino
  • 1984: Zeit Für Rebelle
  • 1985: Time To Recover
  • 1986: Ich suche nach Liebe
  • 1987: Durch tausend Feuer
  • 1988: Baby Jane
  • 1989: Flieger
  • 1989: Samuraj
  • 1991: De Angelo
  • 1993: Verfluchte Zeiten
  • 2000: Schwindelfrei
  • 2002: Solange man liebt
  • 2003: Zurück nach vorn
  • 2004: Un Momento Italiano
  • 2005: Nino
  • 2012: Das Leben ist schön
  • 2014: Meisterwerke – Lieder meines Lebens
  • 2017: Liebe für immer

SingleUpraviť

  • 1983: „Jenseits von Eden“
  • 1984: „Atemlos“ / „Gar Nicht Mehr“
  • 1984: „Giganti“ / „Tempo Verra“
  • 1984: „Guardian Angel“
  • 1984: „Unchained Love“
  • 1984: „Wir Sind Giganten“ / „Zeit Für Rebellen“
  • 1989: „Flieger“ / „Laureen“
  • 1989: „Samuraj“
  • 1989: „If There Is One Thing That's Forever“
  • 2001: „Engel“
  • 2002: „Ich mach' meine Augen zu (Everytime)“ (so spevákom Chrisom Normanom)
  • 2002: „Wenn du lachst“
  • 2004: „Komm zurück zu mir“

Externé zdrojeUpraviť