Súbor:48-manasses-chronicle.jpg

Pôvodný súbor(1 940 × 1 280 pixelov, veľkosť súboru: 378 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
Български: Миниатюра 48 от Манасиевата летопис, 14 век: Разрушение на църква по повеля на иконобореца император Константин V Копроним.
English: Miniature 48 from the Constantine Manasses Chronicle, 14 century: Destruction of a church under the orders of the iconoclast emperor Constantine V Copronymus.
Dátum Original: 14 century
Zdroj
Български: Сканирана от книгата "Миниатюри на Манасиевата летопис", Иван Дуйчев, Издателство "Български художник", София, 1962
English: Scanned from book "Miniatures from the Manasses Chronicle", Ivan Duichev, "Bulgarski hudojnik" Publishing house, Sofia, 1962
Autor Original: Constantine Manasses
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
PD-Art
Public domain
Public domain
Toto dílo je ve Spojených státech volným dílem. To platí pro americká díla, jejichž autorská práva vypršela, často proto, že byla poprvé zveřejněna před 1. lednem 1929. Podívejte se na tuto stránku pro další vysvětlení.

United States
United States
Tento obrázek nemusí být volným dílem mimo Spojené státy; to se týká zvláště těch zemí a oblastí, kde pro americká díla neplatí pravidlo kratší doby, jako jsou Kanada, Kontinentální Čína (ne Hong Kong nebo Macao), Německo, Mexiko a Švýcarsko. Tvůrce a rok publikace jsou nezbytné informace a musí být uvedeny. Viz Wikipedie:Autorské právo pro více informací.

Licencovanie

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.
Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

image/jpeg

3559e87e091d5a2b99f76d1cb35e2b1796429589

metoda určení čeština: SHA-1 čeština

objem dat čeština

386 586 bajt

1 280 obrazový prvok

šířka čeština

1 940 obrazový prvok

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna17:19, 6. február 2008Náhľad verzie z 17:19, 6. február 20081 940 × 1 280 (378 KB)Spiritia{{Information |Description= {{bg|Миниатюра 48 от Манасиевата летопис, 14 век: ''Разрушение на църква по повеля на [[:w:bg:Иконоборство|ик

Na tento súbor odkazujú nasledujúce 2 stránky:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor: