Súbor:Alaska Purchase (hi-res).jpg

Pôvodný súbor(3 135 × 1 548 pixelov, veľkosť súboru: 4,42 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Wikipédia

Wikipédia
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce perština (نگاره‌های برگزیده), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud se domníváte, že by tento soubor měl být zařazen i mezi nejlepší soubory na Commons, můžete ho nominovat.
Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Popis
English: With this check, the United States completed the purchase of almost 600,000 square miles of land from the Russian Government. This treasury warrant issued on August 1, 1868, at the Sub-Treasury Building at 26 Wall Street, New York, New York, transferred $7.2 million to Russian Minister to the United States Edouard de Stoeckl. The purchase price of the 49th state? Less than two cents an acre. Original located in the National Archives, Records of the Accounting Officers of the Department of Treasury.
Dátum
Zdroj http://www.ourdocuments.gov/doc.php?doc=41
Autor Edouard de Stoeckl and William H. Seward
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Public domain
Toto dílo je ve Spojených státech volným dílem, protože jde o dílo úřadů americké federální vlády podle ustanovení Hlavy 17, Kapitoly 1, Sekce 105 amerického právního řádu. Viz Autorské právo. Upozornění: uvedené se vztahuje pouze na díla úřadů federální vlády, nikoliv na úřady jednotlivých států, okresů, či nižších územně správních jednotek.
Ďalšie verzie
Sum

VI seal

Tento obrázok bol posúdený podľa kritérií pre hodnotné obrázky a je považovaný za najhodnotnejší obrázok na Commons v rámci poľa pôsobnosti: Alaska Purchase cheque. Nominačnú stránku si môžete prezrieť na Commons:Valued image candidates/Alaska Purchase (hi-res).jpg.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje
Alaskan Purchase

Položky prezentované týmto súborom

motív

30. marec 1867gregoriánský

image/jpeg

9dc4b2e420c85b0f2ec11f85c2c5e074ace303eb

metoda určení čeština: SHA-1 čeština

objem dat čeština

4 632 084 bajt

1 548 obrazový prvok

šířka čeština

3 135 obrazový prvok

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna09:41, 2. apríl 2008Náhľad verzie z 09:41, 2. apríl 20083 135 × 1 548 (4,42 MB)Diego pmc{{Information |Description=The document United States government used to purchase Alaska from Russia in the 19th century. |Source=http://www.ourdocuments.gov |Date=March 30, 1867 |Author= |Permission={{PD-USGov}} |other_versions=Image:Alaska Purchase.jpg

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta