Súbor:AlzbetaKumanska kralovna.jpg

AlzbetaKumanska_kralovna.jpg(402 × 410 pixelov, veľkosť súboru: 75 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
Русский: Печать Елизаветы Куманской
Čeština: Pečeť Alžběty Kumánské
Magyar: V. István feleségének Kun Erzsébet anyakirálynénak a kettős pecsétje. Az előlapon a királyné trónszéken ülő alakja, fején nyilt koronával. Körirata (a külső körben:) + ELISABET DEI GRACIA REGINA VNGARIE ET FILIA (a belső körben folytatva:) IMPERATORIS CVMANORVM. Az országos levéltár eredeti példányáról.
English: The double seal of Queen Mother Erzsébet Kun, wife of István V. On the obverse is the figure of the queen sitting on a throne, with an open crown on her head. Circular (in the outer circle:) + ELISABET DEI GRACIA REGINA VNGARIE ET ​​FILIA (continued in the inner circle:) IMPERATORIS CVMANORVM; translates: "ELIZABETH, BY THE GRACE OF GOD, QUEEN OF HUNGARY AND DAUGHTER OF THE EMPEROR OF THE CUMANIANS". From the original copy of the national archive.
Dátum
Zdroj http://mek.niif.hu/00800/00893/html/img/nagy/1e81.jpg
Autor Sándor Szilágyi (1827 - 1899)

Transcript

☩ ELISABET DEI GRATIA REGINA VNGARIE ET FILIA

IMPERATORIS CVMANORVM

Licencovanie

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.
Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

image/jpeg

b2f48a2dd926a394d3b3b73cf666f19a8f8e3720

metoda určení čeština: SHA-1 čeština

objem dat čeština

77 104 bajt

410 obrazový prvok

šířka čeština

402 obrazový prvok

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna18:38, 4. august 2009Náhľad verzie z 18:38, 4. august 2009402 × 410 (75 KB)Acoma{{Information |Description={{cs|1=Pečeť Alžběty Kumánské}} |Source=http://mek.niif.hu/00800/00893/html/img/nagy/1e81.jpg |Author=Szilágyi Sándor |Date=1896 |Permission={{PD-art}} |other_versions= }} Category:Elizabeth the Cuman [[Category:Med

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta