Súbor:Blue Mosque Courtyard Dusk Wikimedia Commons.jpg

Pôvodný súbor(7 937 × 5 580 pixelov, veľkosť súboru: 6,7 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
العربية: صورة پانوراميَّة لصحن الجامع الأزرق أو جامع السلطان أحمد بمدينة إسطنبول، بتركيَّا. الصحن مربَّع الشكل، لكن الإسقاط المركاتوري اللازم لضغط كامل مجال الرؤية ضمن الإطار يتسبب في انحناء الخطوط الأفقيَّة. صُنعت الصورة الپانوراميَّة باستخدام برمجيَّة هوگين.
English: Panoramic view of the courtyard of the Blue Mosque, in Istanbul, Turkey. The courtyard has a square shape, but the mercator projection necessary to squeeze all the field of view into the frame bends the horizontal lines. Panorama created with Hugin.
Français : Vue panoramique de la cour de la Mosquée Bleue, à Istanbul, en Turquie. La cour a une forme carrée, mais la projection utilisée (mercator) pour faire tenir le grand champ de vision dans le cadre déforme un peu les choses. Panorama créé avec Hugin.
Dátum
Zdroj Blue Mosque Istanbul
Autor Benh LIEU SONG (Flickr)
Pozícia kamery41° 00′ 20,63″ S, 28° 58′ 34,59″ V Kartographer map based on OpenStreetMap.Tento a ďalšie obrázky na: OpenStreetMapinfo
Featured obrázok
Kvalitní obrázok
Kvalitní obrázok

Wikimedia CommonsWikipédia

Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Odporúčané obrázky), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
Tento obrázek patří mezi kvalitní, neboť bylo zhodnoceno, že plní požadavky na kvalitní obrázky.

Wikipédia
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce arabština (صور مختارة), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce perština (نگاره‌های برگزیده), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce japonština (秀逸な画像), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Licencovanie

Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu ho týmto zverejňujem za podmienok nasledovných licencií:
w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov meniť za rovnakých podmienok
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
  • meniť za rovnakých podmienok – Ak toto dielo zmeníte, prevediete do inej formy alebo použijete ako základ iného diela, musíte výsledok šíriť pod rovnakou alebo kompatibilnou licenciou ako originál.
GNU head Bolo udelené povolenie kopírovať, širiť a/alebo meniť tento dokument za podmienok GNU Free Documentation License, verzie 1.2 alebo ktorejkoľvek neskoršej verzie publikovanej Free Software Foundation; bez Nemenných častí, bez Textov na prednej obálke a bez Textov na zadnej obálke. Kópia tejto licencie je zahrnutá v časti nazvanej GNU Free Documentation License.
Môžete si zvoliť ľubovolnú z týchto licencií.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje
Panoramic view of the courtyard of the Blue Mosque, in Istanbul, Turkey.

24. jún 2010

41°0'20.632"N, 28°58'34.590"E

2,5 sekunda

100

image/jpeg

3c73a8713bca6d1f0f36279a527a8ebb1603dcb7

metoda určení čeština: SHA-1 čeština

objem dat čeština

7 025 195 bajt

5 580 obrazový prvok

šířka čeština

7 937 obrazový prvok

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna18:14, 9. október 2019Náhľad verzie z 18:14, 9. október 20197 937 × 5 580 (6,7 MB)BenhPanini general projection
19:38, 10. január 2011Náhľad verzie z 19:38, 10. január 20116 930 × 4 563 (8,18 MB)Benh{{Information |Description={{fr|1=Vue panoramique de la cour de la Mosquée Bleue, à Istanbul, en Turquie. La cour a une forme carrée, mais la projection utilisée (mercator) pour faire tenir le grand champ de vision dans le cadre déforme un peu les ch

Na tento súbor odkazujú nasledujúce 2 stránky:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta