Pôvodný súbor(1 349 × 676 pixelov, veľkosť súboru: 677 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Company of Boxers, Tien-Tsin, China (photograph: The Whiting View Company, 1901)

LoC description:

The Opium Wars and Boxer Rebellion were violent products of nineteenth-century contact between China and the West. Although British operations in China during the period are well documented, few photographs of the Chinese Boxer troops survive. Originating in the mid-nineteenth century, the stereograph was an ancestor of the newsreel, affording Americans a window on the remote corners of the globe.
Dátum
Zdroj Library of Congress
Autor Museum of Photographic Arts Collections
Ďalšie verzie Image:Boxer-tianjing-left.jpeg
This file is a stereogram. Stereograms are stereoscopic images or animations which combine left and right frames showing slightly different visual angles to allow for 3D perception.

The stereogram uses the side-by-side parallel-view method. The left frame shows the left eye's perspective, and the right frame the right eye's perspective. It might be possible to view this image without a viewing device by diverging your eyes to visually combine the frames, or a stereoscope may be used.


Tento obrázok je dostupný v oddelení Prints and Photographs division v Knižnici Amerického Kongresu pod digitálnym ID cph.3g03917.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

العربية  беларуская (тарашкевіца)  বাংলা  čeština  Deutsch  English  español  فارسی  suomi  français  galego  עברית  magyar  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  lietuvių  македонски  മലയാളം  Nederlands  polski  português  português do Brasil  română  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Public domain
Public domain
Toto dílo je ve Spojených státech volným dílem. To platí pro americká díla, jejichž autorská práva vypršela, často proto, že byla poprvé zveřejněna před 1. lednem 1929. Podívejte se na tuto stránku pro další vysvětlení.

United States
United States
Tento obrázek nemusí být volným dílem mimo Spojené státy; to se týká zvláště těch zemí a oblastí, kde pro americká díla neplatí pravidlo kratší doby, jako jsou Kanada, Kontinentální Čína (ne Hong Kong nebo Macao), Německo, Mexiko a Švýcarsko. Tvůrce a rok publikace jsou nezbytné informace a musí být uvedeny. Viz Wikipedie:Autorské právo pro více informací.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

image/jpeg

3877d931a93698be0ca1e85d6011e934bf2a3431

metoda určení čeština: SHA-1 čeština

objem dat čeština

693 057 bajt

676 obrazový prvok

šířka čeština

1 349 obrazový prvok

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna20:36, 21. november 2007Náhľad verzie z 20:36, 21. november 20071 349 × 676 (677 KB)Igno2Bigger version from orginal
10:11, 4. december 2004Náhľad verzie z 10:11, 4. december 2004592 × 299 (28 KB)Mosesofmason''Company of Boxers, Tien-Tsin, China'' (photograph: The Whiting View Company, 1901)

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta