Emblem_Olimpia.png(128 × 128 pixelov, veľkosť súboru: 81 KB, MIME typ: image/png)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Escudo del Club Olimpia
Dátum
Zdroj NeznámýUnknown source
Autor Club Olimpia

Licencovanie

Public domain

Autor zemřel v roce 1902, takže toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


Toto dílo je ve Spojených státech amerických dílem volným (public domain), protože tam bylo registrováno u U.S. Copyright Office nebo zveřejněno před 1. lednem 1929.

Trademarked Toto dielo obsahuje materiál, ktorý je v jednej či viacerých jurisdikciách predmetom známkoprávnej ochrany. Pred použitím týchto materiálov sa uistite, že vami zamýšľané použitie nie je v rozpore s platnými zákonmi. Za neporušovanie cudzích práv nesiete plnú zodpovednosť vy. Pozrite tiež naše všeobecné vylúčenie zodpovednosti.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna04:17, 9. október 2012Náhľad verzie z 04:17, 9. október 2012128 × 128 (81 KB)Drex202User created page with UploadWizard

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Metadáta