Súbor:Flag of Buffalo, New York.svg

Pôvodný súbor(SVG súbor, 864 × 540 pixelov, veľkosť súboru: 65 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis Flag of en:Buffalo, New York. SVG image created by uploader based on previous raster image and other images found on the web.
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor Dyfsunctional

Licencovanie

Public domain
Public domain
Toto dílo je ve Spojených státech volným dílem. To platí pro americká díla, jejichž autorská práva vypršela, často proto, že byla poprvé zveřejněna před 1. lednem 1929. Podívejte se na tuto stránku pro další vysvětlení.

United States
United States
Tento obrázek nemusí být volným dílem mimo Spojené státy; to se týká zvláště těch zemí a oblastí, kde pro americká díla neplatí pravidlo kratší doby, jako jsou Kanada, Kontinentální Čína (ne Hong Kong nebo Macao), Německo, Mexiko a Švýcarsko. Tvůrce a rok publikace jsou nezbytné informace a musí být uvedeny. Viz Wikipedie:Autorské právo pro více informací.
Public domain
Public domain
This image from the Xrmap flag collection (source: flags-2.6-src.tar.bz2).
The README file in that collection says of the SVG flags "We release them in the public domain".
Public domain This work has been released into the public domain by its copyright holder, Xrmap. This applies worldwide.
V niektorých krajinách to zákon neumožňuje; v tom prípade:
Xrmap udelil komukoľvek právo používať toto dielo na ľubovoľné účely, bez akýchkoľvek podmienok ak také podmienky nevyžaduje zákon.

Insignia Tento obrázok zobrazuje vlajku, znak, pečať alebo inú insígniu. Použitie či užívanie týchto symbolov je v mnohých krajinách obmedzené právnymi normami. Tieto obmedzenia sú nezávislé na autorskom práve.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje
Flag of Buffalo, New York

Položky prezentované týmto súborom

motív

Nějaká hodnota bez položky na Wikidata

15. november 2008

image/svg+xml

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna15:49, 8. máj 2023Náhľad verzie z 15:49, 8. máj 2023864 × 540 (65 KB)HapHaxionreduce file size, attempt to match dimensions more closely to that specified in law
14:03, 15. november 2008Náhľad verzie z 14:03, 15. november 2008800 × 500 (120 KB)Dyfsunctional~commonswiki{{Information |Description=Flag of en:Buffalo, New York. SVG image created by uploader based on previous raster image and other images found on the web. |Source=Own work by uploader |Author=Dyfsunctional |Date= |Permission= |ot

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta