Súbor:Leonardo chiesa gemmata.jpg

Leonardo_chiesa_gemmata.jpg(450 × 597 pixelov, veľkosť súboru: 81 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis Chiesa a pianta centrale con cappelle per gemmazione, particolare da un manoscritto di it:Leonardo da Vinci.
Dátum 18. októbra 2004 (datum prvotního načtení souboru)
Zdroj Na Commons přeneseno z it.wikipedia.
Autor Původně soubor načetl Marcok v projekte Wikipédia (taliančina)

Licencovanie

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


Toto dílo je ve Spojených státech amerických dílem volným (public domain), protože tam bylo registrováno u U.S. Copyright Office nebo zveřejněno před 1. lednem 1929.

Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Pôvodný záznam nahrávaní

Původní stránka s popisem souboru byla zde. Všechna následující uživatelská jména odkazují na projekt it.wikipedia.
  • 2004-10-18 17:26 Marcok 450×597×8 (82616 bytes) Chiesa a pianta centrale con cappelle per gemmazione, particolare da un manoscritto di [[Leonardo da Vinci]]

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

18. október 2004

image/jpeg

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna17:30, 24. júl 2007Náhľad verzie z 17:30, 24. júl 2007450 × 597 (81 KB)Bubamara{{Information |Description=Chiesa a pianta centrale con cappelle per gemmazione, particolare da un manoscritto di it:Leonardo da Vinci. |Source=Originally from [http://it.wikipedia.org it.wikipedia]; description page is/was [http://it.wikipedia.org/w

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta