Súbor:One love logo sin fondo.jpg

One_love_logo_sin_fondo.jpg(264 × 239 pixelov, veľkosť súboru: 50 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Popis
English: Recreation of 'One Love' text, from David Guetta single & album made in Microsoft (R) Paint (R) by Kaiser Spain.
Español: Recreación del texto «One Love», que aparece en el sencillo/álbum de David Guetta hecho por el usuario Kaiser Spain con el programa Microsoft (R) Paint (R).
Dátum (UTC)
Zdroj
Autor


Toto je upravený obrázek, což znamená, že byl oproti původní verzi digitálně změněn. Úpravy: - fondo negro. Původní verzi je možné zhlédnout zde: One Love logo made in Paint by Kaiser Spain 30 June 2010.PNG. Úpravy provedl Rαge.


Public domain
Obrázek tohoto loga se skládá pouze z jednoduchých geometrických obrazců nebo textu. Nesplňuje tak požadavky hranice originality potřebné pro autorskoprávní ochranu, a tudíž se jedná o volné dílo. I když je logo zbaveno autorskoprávních omezení, obrázek může být stále chráněn ostatními omezeními. Vizte WP:PD § Fonts and typefaces (en) nebo Template talk:PD-textlogo pro více informací.

Pôvodný záznam nahrávaní

This image is a derivative work of the following images:

Uploaded with derivativeFX

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna05:52, 18. júl 2010Náhľad verzie z 05:52, 18. júl 2010264 × 239 (50 KB)Rαge{{Information |Description={{en|1=Recreation of 'One Love' text, from David Guetta single & album made in Microsoft (R) Paint (R) by Kaiser Spain.}} {{es|1=Recreación del texto «One Love», que aparece en el sencillo/álbum de David Guetta hecho por el

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Metadáta