Pôvodný súbor(SVG súbor, 685 × 559 pixelov, veľkosť súboru: 28 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: An illustration for power factor, showing the voltage, current, and instantaneous power waveforms along with the average power, over a full cycle, when the power factor is unity (pure resistive load). The curve labels in the key are in descending order by peak value.
Русский: Коэффициент мощности при
Dátum
Zdroj self-made, after w:Image:ACPower02CJC.png by User:C J Cowie
Autor 121a0012
Ďalšie verzie
Přeložit tento soubor Tento soubor ve formátu SVG obsahuje vložený text či texty, které lze přeložit do češtiny. K překladu je možné použít některé vektorové editory, textový editor nebo nástroj SVG Překladač. Pro více informací navštivte Nápovědu k překladům souborů SVG.

This graph was created using Gnuplot 4.2 and then edited with Inkscape. The gnuplot command used to generate the original graph was:

plot \
   cos(x) title "Voltage", \
   0.8*cos(x) title "Current", \
   0.8*cos(x)*cos(x) title "Power", \
   0.4 title "Average power"

Licencovanie

Tento soubor nemůže být předmětem autorských práv, a je tedy volným dílem, protože sestává výhradně z informací, jež jsou veřejným vlastnictvím, a neobsahuje žádné autorské dílo.
V případě, že by se toto dílo kvalifikovalo jako výsledek tvůrčí činnosti, držitel práv dovoluje užití tohoto souboru za následujících podmínek: {{PD-self}}

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

5. október 2007

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna02:11, 6. október 2007Náhľad verzie z 02:11, 6. október 2007685 × 559 (28 KB)121a0012{{Information |Description=An illustration for w:power factor, showing the voltage, current, and instantaneous power waveforms along with the average power, over a full cycle, when the power factor is unity (pure resistive load) |Source=self-made, af

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor: