Súbor:Siege of Tripoli Painting (1289).jpg

Pôvodný súbor(1 720 × 2 725 pixelov, veľkosť súboru: 2,2 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
العربية: المُسلمون يسترجعون طرابُلس الشَّام من الصليبيين، خلال شهر نيسان (أبريل) 1289. كانت هذه المعركة إحدى أواخر المعارك بين المُسلمين والصليبيين، وقد وقعت أحداثها على الأراضي اللُبنانيَّة المُعاصرة.
English: The fall of Tripoli to the Mamluks, April 1289. This was a battle towards the end of the Crusades, in what is modern-day Lebanon.
Dátum Battle occurred in April 1289. Date of painting is not specified, but presumably 13th-14th century.
Zdroj Painting reproduced as Plate #26 in Christopher Tyerman's God's War. Credited as "British Library, London [Ms Add 27695 Fol. 5]" (Tyerman, p. vii)
Autor Not listed
Ďalšie verzie Image:Lucia of Tripoli.jpg

Licencovanie

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.
Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Zhodnocení

Wikipédia

 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce arabština (صور مختارة), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce perština (نگاره‌های برگزیده), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud se domníváte, že by tento soubor měl být zařazen i mezi nejlepší soubory na Commons, můžete ho nominovat.
Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna09:37, 15. december 2007Náhľad verzie z 09:37, 15. december 20071 720 × 2 725 (2,2 MB)World Imaging{{Information |Description=Siege of Tripoli by the Mamluks (1289) |Source=13th century painting, reproduced in Tyerman "God's War" |Date=13th century |Author=Unknown |Permission= |other_versions= }}

Na tento súbor odkazujú nasledujúce 2 stránky:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.