Súbor:Tankard With Full Force 2018 14.jpg

Pôvodný súbor(5 472 × 3 648 pixelov, veľkosť súboru: 14,65 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
Deutsch: Die deutsche Thrash-Metal-Band Tankard auf dem With Full Force Summer Open Air 2018 in Ferropolis, Deutschland.
English: The German thrash metal band Tankard at the With Full Force Summer Open Air 2018 in Ferropolis, Germany.
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
 
Tento soubor byl nahrán pomocí nástroje Commonist.
Autor S. Bollmann

Licencovanie

Wikipedia Festivalsommer
Festivalsommer
This photo was created with the support of donations to Wikimedia Deutschland in the context of the CPB project "Festival Summer".

Deutsch  English  español  français  italiano  português  sicilianu  svenska  Türkçe  беларуская (тарашкевіца)  македонски  українська  +/−
Wikimedia
© Držiteľ autorských práv tohto súboru, Stefan Bollmann, umožňuje komukoľvek používať ho na akýkoľvek účel, za predpokladu, že bude správne označený držiteľ autorských práv. Redistribúcia, tvorba odvodených diel, komerčné využitie a všetky ďalšie použitia sú povolené.
Uvedenie autora:
Stefan Bollmann

Personality rights Přestože je toto dílo pod svobodnou licencí nebo volné, může být jeho užití omezeno zákony na ochranu osobnosti vyobrazených osob, pokud s takovým užitím nesouhlasily. V těchto případech vás může ochránit model release nebo jiný doklad o souhlasu. Přestože to není jeho povinnost, může vám se získáním takového dokladu pomoci uživatel, který soubor načetl. Více informací se dočtete v našem vyloučení odpovědnosti.

For taking this photo and licensing it under a free licence a (press) accreditation was required. The photographer had a valid accreditation and has sent it to the email response team, it has been archived in the VRTS system. Users with VRTS account can access it here. Please be aware that (press) accreditations are a permission to generally take photos only and do not make any statement about the copyright status of this photo!


Link to the ticket: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2017101710008053

VRTS Wikimedia

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

Canon EOS 6D angličtina

15. jún 2018

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna13:49, 26. jún 2018Náhľad verzie z 13:49, 26. jún 20185 472 × 3 648 (14,65 MB)S. Bollmann

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta