Súbor:Thulium sublimed dendritic and 1cm3 cube.jpg

Pôvodný súbor(4 765 × 3 274 pixelov, veľkosť súboru: 3,56 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
Deutsch: Thulium, sublimiert-dendritisch, hochrein 99,99 % Tm/TREM. Sowie für den Größenvergleich ein lichtbogengeschmolzener 1 cm3 Thuliumwürfel (99,9 %)
English: Thulium, sublimed-dendritic, high purity 99.99 % Tm/TREM. As well as an argon arc remelted 1 cm3 thulium (99,9 %) cube for comparison.
Polski: Dendrytyczny, sublimowany tul o czystości 99,99 % (Tm/TREM) oraz 1 cm kostka tulu (99,9 %) przetopionego metodą TIG
Français : Thulium sublimé sous une forme dendritique pur à 99,99 % (Tm/TREM) placé à côté d'un cube d'un centimètre d'arête de thulium (99,9 %) refondu à l'arc.
Ελληνικά: Εξαχνωµένο δενδριτικό δείγµα Θούλιο (Tm) υψηλής καθαρότητας 99,99 % Tm/TREM. Προς σύγκριση παρατίθεται κύßος Θούλιο (99,9 %) ακµής 1 εκατοστόµετρου επανατετηγµένος µε τόξο αργού.
Русский: Сублимировано-дендрический высокочистый (99,99 %) тулий. Для сравнения дан куб объёмом 1 см³.
Türkçe: %99,99 saflıkta süblimleşme ile elde edilmiş tulyum dentritleri ve 1 cm3 hacminde bir tulyum küp.
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor Alchemist-hp (talk) (www.pse-mendelejew.de)

This file is copyrighted and has been released under a license which is incompatible with Facebook's licensing terms. It is not permitted to upload this file to Facebook.

Model fotoaparátu Canon 5D Mark II
Objektiv Zeiss Makro-Planar T*2/100mm ZE
Poznámky made by focus stacking software from 35x single shots
Toto je upravený obrázek, což znamená, že byl oproti původní verzi digitálně změněn. Úpravy: Focus stack with Helicon Focus of 13 images..

Zhodnocení

Obrázok of the year
Obrázok of the year
Featured obrázok
Kvalitní obrázok
Kvalitní obrázok

Wikimedia CommonsWikipédia

Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Odporúčané obrázky), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
Tento obrázek patří mezi kvalitní, neboť bylo zhodnoceno, že plní požadavky na kvalitní obrázky.

Wikipédia
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce němčina (Exzellente Bilder), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce polština (Ilustracja na medal), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Licencovanie

Licence Art Libre Copyleft: Toto výtvarné dielo je slobodné; môžete ho šíriť a/alebo meniť za podmienok Free Art License. Exemplár tejto licencie nájdete na stránke Copyleft Attitude a na ďalších stránkach.

Please select "one" of your favorite license.

Creative Commons License

This file is licensed under the Creative Commons ‘Attribution-NonCommercial-NonDerivative 3.0 (US)’
Licence: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

5. december 2010

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna19:34, 5. december 2010Náhľad verzie z 19:34, 5. december 20104 765 × 3 274 (3,56 MB)Alchemist-hp== {{int:filedesc}} == {{Information |Description={{de|1=Thulium, sublimiert-dendritisch, hochrein 99,99 % Tm/TREM. Sowie für den Größenvergleich ein [[:de:Wol

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta