Súbor:Touch the Clouds 1877a.JPG

Pôvodný súbor(800 × 1 072 pixelov, veľkosť súboru: 149 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Autor
James H. Hamilton at the Spotted Tail Agency, Nebraska
Popis
English: Touch the Clouds (c. 1838-1905) of the Miniconjou Teton Lakota Sioux.
Dátum 1877
date QS:P571,+1877-00-00T00:00:00Z/9
Zdroj NeznámýUnknown source
Public domain Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu, uvoľňujem toto dielo ako voľné dielo (public domain). Toto platí celosvetovo.
V niektorých krajinách to zákon neumožňuje; v tom prípade:
Udeľujem komukoľvek právo používať toto dielo na ľubovoľné účely, bez akýchkoľvek podmienok ak také podmienky nevyžaduje zákon.
Existuje podezření, že popisek licence tohoto souboru není správný. K tomu může dojít například tak, že uvedený zdroj a další informace nejsou dostačující k prokázání správnosti licence. Zkuste se podívat na diskusní stránku souboru nebo shrnutí editace, kterou bylo přidáno toto oznámení. Třeba tak získáte více informací.
Pomocí nástroje CheckUsage můžete zkontrolovat využití tohoto souboru na jiných projektech Wikimedia.
Tuto šablonu nepoužívejte pro soubory poskytnuté třetí straně bez důkazu o kompatibilní licenci, pro takové případy se více hodí šablona {{subst:Npd}}.

беларуская (тарашкевіца)  čeština  English  español  français  日本語  македонски  മലയാളം  Nederlands  português do Brasil  русский  slovenščina  简体中文  繁體中文  +/−

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna12:54, 29. marec 2009Náhľad verzie z 12:54, 29. marec 2009800 × 1 072 (149 KB)Humpapa Apacha{{Information |Description={{en|1=Touch the Clouds of the Miniconjou Teton Lakota Sioux.}} |Source=Own work by uploader |Author=Humpapa Apacha |Date=2009-09-29 |Permission= |other_versions= }} <!--{{ImageUpload|full}}-->

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Metadáta