Súbor:VisualEditor-logo-pacifico.svg

Pôvodný súbor(SVG súbor, 209 × 94 pixelov, veľkosť súboru: 61 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Popis
English: VisualEditor logo in the Pacifico font, variation of File:VisualEditor-logo.svg
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor ESanders (WMF)
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Public domain
Obrázek tohoto loga se skládá pouze z jednoduchých geometrických obrazců nebo textu. Nesplňuje tak požadavky hranice originality potřebné pro autorskoprávní ochranu, a tudíž se jedná o volné dílo. I když je logo zbaveno autorskoprávních omezení, obrázek může být stále chráněn ostatními omezeními. Vizte WP:PD § Fonts and typefaces (en) nebo Template talk:PD-textlogo pro více informací.
Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
Tento soubor (nebo jeho část) je jedno z oficiálních log nebo vzhledů používaných nadací Wikimedia nebo jedním z jejích projektů. Použití log a ochranných známek Wikimedia podléhá pravidlům pro ochranné známky a pokynům k vizuální identitě nadace Wikimedia a může vyžadovat svolení.

Toto oznámení nepopisuje autorskoprávní status tohoto souboru. Stále je vyžadován běžný popisek licence. Další informace najdete na Commons:Licencování. 

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna23:04, 14. máj 2014Náhľad verzie z 23:04, 14. máj 2014209 × 94 (61 KB)Trevor Parscal (WMF)Cleaned up the white outline.
19:11, 6. máj 2014Náhľad verzie z 19:11, 6. máj 2014209 × 94 (64 KB)ESanders (WMF){{Information |Description ={{en|1=VisualEditor logo in the Pacifico font}} |Source ={{own}} |Author =ESanders (WMF) |Date =2014 |Permission ={{pd-textlogo}} {{Wikimedia trademark}} |other_versio...

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta