Zoznam HR objektov 2001 – 2500

Toto je zoznam HR objektov od 2001 do 2500.

Objekt Názov BD HD SAO FK5 IR zdroj Ref. pre IR zdroj Dvoj alebo viac násobná hviezda ADS Počet častí ADS Ident. prem. hviezdy Rektascenzia 1900 Deklinácia 1900 Rektascenzia 2000 Deklinácia 2000 Gal. dĺžka Gal. šíka Viz. mag. Kód Vmag Neistota pri V B-V farba na UBV systéme Neistota pri B-V U-B farba na UBV systéme Neistota pri U-B R-I Kód pre R-I systém (Cousin, Eggen) Spektr. typ Kód spektr. typu Ročný vlastný pohyb v RA J2000, systém FK5 Ročný vlastný pohyb v Dec J2000, systém FK5 D - dynamická paralaxa, inak trigonometrická paralaxa Paralaxa Heliocentrická radiálna rýchlosť Komentár radiálnej rýchlosti Limit rýchlosti rotácie Rýchlosť rotácie, v sin i Neistota a premenlivosť pri rýchlosti rotácie Rozdiel magnitúd Oddelenie zložiek Ident. zložiek Počet zložiek Pozn.
HR 2001 BD-10°1281 38735 150814 S V1031 Ori 05h 42m 44,4s -10° 34′ 07″ 05h 47m 26,7s -10° 31′ 59″ 215,30 -18,94 6,03 +0,16 A4V -0,029 -0,024 -001 SB3 *
HR 2002 132 Tau BD+24°970 38751 77592 2435 I D 2650 05h 42m 52,7s +24° 32′ 02″ 05h 49m 01,0s +24° 34′ 03″ 184,13 -01,61 4,86 +1,01 +0,81 +0,38 E G8III v -0,004 -0,023 +0,005 +016 V? < 19 0,0 0,1
HR 2003 BD+51°1117 38765 25411 2437 05h 42m 59,5s +51° 29′ 02″ 05h 50m 56,4s +51° 30′ 53″ 160,87 12,26 6,29 +1,05 K1III +0,167 -0,030 +026
HR 2004 53Kap Ori BD-09°1235 38771 132542 220 I 2641 05h 43m 00,8s -09° 42′ 18″ 05h 47m 45,4s -09° 40′ 11″ 214,51 -18,50 2,06 -0,17 -1,03 -0,18 B0,5Ia v +0,002 -0,002 +0,015 +021 V? 82 *
HR 2005 CD-28°2449 38804 170836 05h 43m 10,1s -28° 40′ 31″ 05h 47m 04,7s -28° 38′ 21″ 233,45 -25,79 6,22 -0,15 B5V +0,006 +0,006 +018
HR 2006 30 Cam BD+58°863 38831 25419 05h 43m 28,3s +58° 56′ 07″ 05h 52m 17,4s +58° 57′ 51″ 154,15 15,88 6,14 -0,04 -0,13 A0V s +0,007 -0,023 +012 400 :
HR 2007 BD-04°1244 38858 132554 1155 05h 43m 36,7s -04° 07′ 20″ 05h 48m 34,9s -04° 05′ 41″ 209,37 -15,84 5,97 +0,64 +0,10 G4V +0,062 -0,225 +029 V
HR 2008 CD-46°1999 38871 217521 2434 W 05h 43m 41,0s -46° 38′ 02″ 05h 46m 27,4s -46° 35′ 50″ 253,21 -30,16 5,31 +1,04 K0-1II +0,012 +0,004 +0,018 +011 7,4 37,0
HR 2009 CD-35°2509 38885 196171 05h 43m 47,1s -35° 42′ 40″ 05h 47m 18,6s -35° 40′ 29″ 241,02 -27,75 6,32 +1,18 K1III -0,008 +0,041 +057
HR 2010 134 Tau BD+12°912 38899 94888 W 05h 43m 55,8s +12° 37′ 11″ 05h 49m 32,9s +12° 39′ 04″ 194,49 -07,57 4,91 -0,07 -0,17 -0,08 B9IV -0,020 -0,024 +018 V 22 5,4 18,9
HR 2011 31Ups Aur BD+37°1336 38944 58496 2440 I 2661 05h 44m 13,1s +37° 16′ 36″ 05h 51m 02,4s +37° 18′ 20″ 173,39 5,28 4,74 +1,62 +1,93 +1,07 M0+III-IIIbFe-0,5 +0,035 -0,047 -0,002 +038 *
HR 2012 32Nu Aur BD+39°1429 39003 58502 221 I 4440 05h 44m 33,5s +39° 07′ 09″ 05h 51m 29,4s +39° 08′ 55″ 171,84 6,28 3,97 +1,13 +1,09 +0,56 G9,5III* -0,005 +0,007 +0,017 +010 V? < 17 7,3 54,6 *
HR 2013 BD+27°888 39004 77625 4474 05h 44m 39,9s +27° 56′ 17″ 05h 50m 58,1s +27° 58′ 04″ 181,44 0,51 5,56 +0,97 gG7 -0,009 +0,012 +008 V 1,3 0,0 O 3 *
HR 2014 BD+09°978 39007 113179 05h 44m 32,0s +09° 50′ 26″ 05h 50m 02,6s +09° 52′ 16″ 196,98 -08,85 5,80 +0,87 +0,62 +0,30 E G8III +0,005 -0,010 +044 V? *
HR 2015 Del Dor CP-65°496 39014 249346 1154 05h 44m 35,6s -65° 46′ 23″ 05h 44m 46,4s -65° 44′ 08″ 275,47 -31,37 4,35 +0,21 +0,12 +0,17 A7V -0,031 +0,008 +0,027 -003 206
HR 2016 135 Tau BD+14°1041 39019 94904 05h 44m 47,5s +14° 16′ 36″ 05h 50m 28,9s +14° 18′ 20″ 193,16 -06,55 5,52 +1,01 gG9 +0,006 -0,035 +046 V?
HR 2017 CD-40°2085 39040 217543 05h 44m 45,3s -40° 41′ 11″ 05h 47m 58,1s -40° 39′ 09″ 246,55 -28,79 6,61 +1,12 K1III +0,007 +0,032 +013 SB2
HR 2018 BD+32°1109 39045 58504 I 4443 Var 05h 44m 54,6s +32° 05′ 46″ 05h 51m 25,7s +32° 07′ 30″ 177,91 2,72 6,25 +1,75 +2,00 +1,40 M3III v +0,001 +0,007 +103 5,9 15,2 *
HR 2019 BD+04°1052 39051 113186 2439 I 05h 44m 55,4s +04° 23′ 39″ 05h 50m 13,1s +04° 25′ 24″ 201,83 -11,48 5,97 +1,36 +1,57 gK2 +0,005 -0,039 +027 V?
HR 2020 Bet Pic CD-51°1620 39060 234134 05h 44m 54,9s -51° 06′ 09″ 05h 47m 17,1s -51° 03′ 59″ 258,37 -30,61 3,85 +0,17 +0,10 +0,16 A5V +0,011 +0,085 +0,061 +020 V? 139 *
HR 2021 BD-14°1251 39070 150845 4432 05h 45m 03,8s -14° 30′ 47″ 05h 49m 36,5s -14° 29′ 01″ 219,35 -20,10 5,49 +0,88 gG6 -0,025 -0,044 D +0,009 -002 V 3,0 2,6 *
HR 2022 Pi Men CP-80°161 39091 258421 05h 45m 06,8s -80° 32′ 40″ 05h 37m 09,8s -80° 28′ 09″ 292,53 -29,78 5,65 +0,60 +0,11 +0,19 E G1V +0,305 +1,054 +0,044 +009 V? *
HR 2023 CP-54°892 39110 234137 05h 45m 12,0s -54° 23′ 39″ 05h 47m 13,0s -54° 21′ 39″ 262,18 -30,93 6,18 +1,40 K3III -0,016 -0,009 -003
HR 2024 BD+01°1148 39118 113198 Var 05h 45m 18,0s +01° 59′ 44″ 05h 50m 30,0s +02° 01′ 28″ 204,02 -12,57 5,98 +0,91 +0,30 G8III+A0IV +0,001 -0,015 +007 SBO 50 *
HR 2025 BD+39°1435 39182 58524 05h 45m 42,0s +39° 32′ 55″ 05h 52m 39,5s +39° 34′ 28″ 171,58 6,69 6,45 R +0,09 +0,17 A2V -0,026 -0,016 -019
HR 2026 CD-23°3135 39190 170892 05h 45m 42,9s -23° 00′ 07″ 05h 49m 53,5s -22° 58′ 18″ 227,82 -23,29 5,87 +0,06 A2 -0,014 +0,025 +044
HR 2027 31 Cam BD+59°920 39220 25447 2446 TU Cam 05h 46m 00,3s +59° 51′ 57″ 05h 54m 57,8s +59° 53′ 18″ 153,44 16,59 5,20 +0,02 +0,03 A2V +0,001 -0,019 +0,009 -003 SB2O 76 *
HR 2028 BD+33°1179 39225 58528 2443 I 2681 05h 46m 02,8s +33° 53′ 29″ 05h 52m 40,1s +33° 55′ 03″ 176,50 3,85 5,98 +1,60 +1,97 M1,5II-III +0,020 +0,008 +100 *
HR 2029 30Xi Aur BD+55°1027 39283 25450 1157 05h 46m 27,9s +55° 41′ 01″ 05h 54m 50,8s +55° 42′ 25″ 157,33 14,72 4,99 +0,05 +0,12 +0,02 A2V -0,013 +0,020 +0,012 -012 V? 72 *
HR 2030 BD+19°1110 39286 94942 05h 46m 27,9s +19° 50′ 32″ 05h 52m 23,4s +19° 52′ 05″ 188,57 -03,34 6,06 +0,54 -0,01 G2IIIe+B8III -0,002 +0,003 -003 V? 230 *
HR 2031 55 Ori BD-07°1187 39291 132591 2442 2677 05h 46m 32,3s -07° 32′ 41″ 05h 51m 22,0s -07° 31′ 05″ 212,89 -16,76 5,35 -0,20 -0,83 B2IV-V -0,001 +0,003 +020 V 164 *
HR 2032 CD-44°2274 39312 217559 05h 46m 39,7s -44° 54′ 16″ 05h 49m 34,1s -44° 52′ 31″ 251,36 -29,34 6,38 +1,27 K1III -0,004 +0,011 +029
HR 2033 137 Tau BD+14°1060 39317 94945 V809 Tau 05h 46m 41,4s +14° 08′ 47″ 05h 52m 22,3s +14° 10′ 18″ 193,51 -06,22 5,59 -0,05 -0,06 B9pSiCrEu -0,020 -0,005 -004 V 35 *
HR 2034 136 Tau BD+27°899 39357 77675 1158 D 2696 05h 47m 02,4s +27° 35′ 19″ 05h 53m 19,6s +27° 36′ 44″ 182,01 0,77 4,58 -0,02 +0,03 0,00 A0V +0,003 -0,012 +0,021 -016 SB2O 41 1,5 0,0 *
HR 2035 15Del Lep BD-20°1211 39364 170926 222 I 05h 47m 01,2s -20° 53′ 15″ 05h 51m 19,3s -20° 52′ 45″ 225,82 -22,22 3,81 +0,99 +0,68 +0,56 K0IIIFe-1,5CH0,5 +0,227 -0,649 +0,022 +099 0 *
HR 2036 BD-22°1246 39385 170931 05h 47m 17,8s -22° 57′ 05″ 05h 51m 28,6s -22° 55′ 34″ 227,91 -22,93 6,17 +1,02 K0 -0,001 -0,018 +026
HR 2037 56 Ori BD+01°1151 39400 113220 2444 I 4467 2690 05h 47m 14,8s +01° 49′ 51″ 05h 52m 26,4s +01° 51′ 18″ 204,41 -12,22 4,78 +1,38 +1,47 K1,5IIb -0,007 -0,012 +0,005 +010 < 19 : 8,4 43,4
HR 2038 BD+20°1156 39417 77680 05h 47m 22,3s +20° 16′ 33″ 05h 53m 19,1s +20° 17′ 57″ 188,31 -02,94 6,71 -0,07 -0,33 B9V +0,005 -0,010 -006 175
HR 2039 BD-09°1255 39421 132603 05h 47m 21,7s -09° 04′ 04″ 05h 52m 07,6s -09° 02′ 29″ 214,41 -17,25 5,97 +0,10 +0,08 A2Vnp -0,027 +0,052 +039 *
HR 2040 Bet Col CD-35°2546 39425 196240 223 I : 05h 47m 26,0s -35° 48′ 21″ 05h 50m 57,6s -35° 46′ 06″ 241,35 -27,06 3,12 +1,16 +1,21 +0,58 K2III +0,059 +0,401 +0,023 +089 V *
HR 2041 BD+66°413 39429 13662 2448 05h 47m 25,7s +66° 04′ 42″ 05h 57m 35,0s +66° 05′ 46″ 147,63 19,44 6,25 +1,36 +1,64 K0 +0,048 -0,016 -022
HR 2042 Gam Pic CP-56°946 39523 234154 1156 05h 48m 00,6s -56° 11′ 30″ 05h 49m 49,7s -56° 10′ 00″ 264,31 -30,69 4,51 +1,10 +0,98 +0,54 K1III +0,083 -0,076 +0,018 +016 *
HR 2043 CD-29°2556 39543 170945 05h 48m 07,6s -29° 28′ 24″ 05h 51m 59,5s -29° 26′ 55″ 234,68 -25,02 6,45 +1,48 +1,72 K3III -0,004 +0,020 +002
HR 2044 CP-52°791 39547 234162 W 05h 48m 17,3s -52° 47′ 38″ 05h 50m 28,6s -52° 46′ 04″ 260,39 -30,30 6,35 +0,76 K0-1III+A4V+A -0,025 +0,015 +001 0,8 0,2
HR 2045 BD+51°1128 39551 25467 05h 48m 17,5s +51° 47′ 07″ 05h 56m 14,4s +51° 48′ 14″ 161,00 13,13 6,49 R A5V -0,009 -0,008 -012
HR 2046 BD+31°1139 39586 58569 05h 48m 29,5s +31° 41′ 11″ 05h 54m 59,0s +31° 42′ 06″ 178,66 3,15 5,90 +0,14 ? +0,13 ? A5IV -0,043 -0,176 +0,023 -021 105
HR 2047 54Chi1Ori BD+20°1162 39587 77705 I D 05h 48m 27,6s +20° 15′ 28″ 05h 54m 22,9s +20° 16′ 34″ 188,46 -02,73 4,41 +0,59 +0,07 +0,31 G0V -0,189 -0,084 +0,104 -014 SB? 6 0,6 3 *
HR 2048 BD+10°927 39632 94977 I 05h 48m 41,0s +10° 33′ 57″ 05h 54m 13,4s +10° 35′ 13″ 196,87 -07,61 6,12 +1,47 +1,43 G9II +0,006 +0,008 +013
HR 2049 CP-52°794 39640 234169 1159 05h 48m 37,4s -52° 07′ 54″ 05h 50m 53,2s -52° 06′ 32″ 259,64 -30,17 5,17 +0,99 +0,72 +0,42 G8III +0,006 -0,078 +0,023 +001
HR 2050 BD+11°964 39662 94979 W 05h 48m 57,0s +11° 44′ 40″ 05h 54m 32,2s +11° 45′ 45″ 195,88 -06,96 6,59 +0,03 +0,02 A2V +0,008 -0,068 +028 5,5 22,7 *
HR 2051 BD+03°1071 39685 113253 05h 49m 00,5s +03° 12′ 24″ 05h 54m 15,7s +03° 13′ 31″ 203,40 -11,17 6,31 +1,29 +1,47 K0 +0,053 -0,061 -004
HR 2052 57 Ori BD+19°1126 39698 94986 2447 2722 05h 49m 01,4s +19° 43′ 49″ 05h 54m 56,7s +19° 44′ 59″ 188,98 -02,88 5,92 -0,17 -0,74 B2V -0,003 -0,004 +007 SBO 121 2,2 0,0 *
HR 2053 CD-37°2457 39720 196266 W 05h 49m 08,5s -37° 39′ 09″ 05h 52m 33,2s -37° 37′ 52″ 243,46 -27,23 5,63 +1,04 +0,87 K1III +0,033 -0,031 +032 6,1 16,5 AB 3 *
HR 2054 BD+49°1423 39743 40720 05h 49m 23,5s +49° 00′ 49″ 05h 57m 04,9s +49° 01′ 46″ 163,58 11,96 6,47 +0,99 G8III +0,019 -0,016 -002
HR 2055 CD-38°2270 39752 196274 W 05h 49m 26,7s -38° 32′ 50″ 05h 52m 47,7s -38° 31′ 33″ 244,45 -27,40 6,70 +1,08 K1III +0,004 -0,004 D +0,003 +004 3,5 1,2
HR 2056 Lam Col CD-33°2599 39764 196276 Lam Col 05h 49m 29,0s -33° 49′ 24″ 05h 53m 06,9s -33° 48′ 05″ 239,36 -26,09 4,87 -0,15 -0,57 -0,15 B5V -0,004 +0,033 +0,035 +030 V 88 *
HR 2057 BD+00°1208 39775 113265 I 05h 49m 34,4s +00° 56′ 58″ 05h 54m 44,1s +00° 58′ 06″ 205,49 -12,14 6,00 +1,34 +1,45 K0III +0,003 -0,003 +022
HR 2058 BD-04°1281 39777 132635 05h 49m 36,8s -04° 05′ 02″ 05h 54m 34,7s -04° 03′ 50″ 210,05 -14,50 6,57 -0,18 -0,81 B1,5V -0,001 +0,020 +025 20 *
HR 2059 CP-84°75 39780 258418 1659 TZ Men 05h 49m 33,7s -84° 50′ 07″ 05h 30m 13,9s -84° 47′ 06″ 297,35 -28,83 6,20 -0,02 -0,11 B9,5IV-V -0,008 +0,046 -004 SBO *
HR 2060 BD-19°1293 39789 150925 05h 49m 37,9s -19° 39′ 30″ 05h 53m 57,4s -19° 38′ 18″ 224,85 -21,18 6,69 +0,10 A4V -0,025 +0,004 +002
HR 2061 58Alp Ori BD+07°1055 39801 113271 224 I 4506 Alp Ori 05h 49m 45,4s +07° 23′ 19″ 05h 55m 10,3s +07° 24′ 25″ 199,79 -08,96 0,50 +1,85 +2,06 +1,28 M1-2Ia-Iab e +0,026 +0,009 +0,005 +021 SB 9,9 174,4 AE 6 *
HR 2062 Lam Men CP-72°418 39810 256239 2441 05h 49m 50,0s -72° 43′ 49″ 05h 47m 48,1s -72° 42′ 08″ 283,55 -30,52 6,53 +1,08 +0,97 K0III -0,011 +0,022 +015
HR 2063 BD+20°1171a 39816 77730 I U Ori 05h 49m 52,8s +20° 09′ 29″ 05h 55m 49,3s +20° 10′ 30″ 188,72 -02,49 5,4 +0,99 +0,43 M6,5IIIe 0,000 -0,014 -021 V? *
HR 2064 Eps Dor CP-66°463 39844 249368 2693 05h 49m 59,8s -66° 55′ 34″ 05h 49m 53,6s -66° 54′ 04″ 276,80 -30,80 5,11 -0,14 -0,49 B6V -0,016 +0,016 +0,012 +016
HR 2065 BD-11°1321 39853 150932 I 05h 50m 03,6s -11° 47′ 37″ 05h 54m 43,6s -11° 46′ 26″ 217,29 -17,85 5,66 +1,53 +1,84 K5III +0,066 +0,039 +086 V? *
HR 2066 BD+28°952 39866 77744 05h 50m 12,6s +28° 55′ 35″ 05h 56m 33,8s +28° 56′ 32″ 181,22 2,06 6,32 +0,30 +0,26 A2II +0,003 -0,001 +019
HR 2067 BD+13°1036 39881 95004 4519 05h 50m 20,4s +13° 55′ 18″ 05h 56m 03,5s +13° 55′ 31″ 194,16 -05,57 6,60 +0,65 +0,13 G5IV +0,384 -0,467 +0,047 -002 V 1,9 47,5 AB 4 *
HR 2068 CD-29°2595 39891 170993 W 05h 50m 21,4s -29° 09′ 54″ 05h 54m 14,1s -29° 08′ 52″ 234,53 -24,46 6,36 +0,37 F3V -0,020 -0,051 +018 0,0 0,1
HR 2069 CD-42°2205 39901 217599 05h 50m 19,7s -42° 56′ 29″ 05h 53m 22,9s -42° 55′ 17″ 249,32 -28,29 6,55 +1,37 K3III +0,012 +0,009 -010
HR 2070 BD-04°1289 39910 132652 05h 50m 33,4s -04° 37′ 59″ 05h 55m 30,3s -04° 36′ 59″ 210,67 -14,54 5,87 +1,18 +1,21 gK2 +0,040 -0,017 +026 V?
HR 2071 BD-04°1291 39927 132653 05h 50m 39,3s -04° 48′ 16″ 05h 55m 35,4s -04° 47′ 18″ 210,84 -14,60 6,28 +0,06 +0,07 A2III -0,011 -0,019 -014
HR 2072 CP-57°901 39937 234181 2714 05h 50m 39,6s -57° 10′ 29″ 05h 52m 20,3s -57° 09′ 22″ 265,48 -30,41 5,94 +0,66 F7IV +0,024 -0,078 +008 V
HR 2073 CP-64°486 39963 249376 05h 50m 50,2s -64° 03′ 20″ 05h 51m 23,0s -64° 02′ 01″ 273,46 -30,72 6,36 +0,86 +0,57 G8III -0,011 +0,016 +013 *
HR 2074 BD+24°1033 39970 77750 05h 50m 48,6s +24° 14′ 06″ 05h 56m 56,1s +24° 14′ 59″ 185,32 -00,22 6,02 +0,39 -0,19 A0Ia +0,002 0,000 +001 V 60 *
HR 2075 BD+09°1016 39985 113284 05h 50m 58,3s +09° 29′ 40″ 05h 56m 28,0s +09° 30′ 35″ 198,09 -07,65 5,99 -0,07 -0,15 A0IV 0,000 -0,001 +013 83
HR 2076 BD+11°975 40020 95027 2453 05h 51m 14,1s +11° 30′ 29″ 05h 56m 49,5s +11° 31′ 16″ 196,37 -06,59 5,87 +1,10 K2III +0,106 -0,058 +021
HR 2077 33Del Aur BD+54°970 40035 25502 225 I W 05h 51m 17,5s +54° 16′ 37″ 05h 59m 31,6s +54° 17′ 05″ 158,95 14,69 3,72 +1,00 +0,87 +0,50 K0-III +0,081 -0,125 +0,022 +008 < 17 5,8 115,4 AB 4
HR 2078 BD+75°247 40055 5730 2459 05h 51m 21,8s +75° 34′ 55″ 06h 05m 09,3s +75° 35′ 09″ 138,34 23,40 6,40 R K5 +0,009 -0,010 +004
HR 2079 BD+55°1036 40062 25504 05h 51m 25,4s +55° 18′ 46″ 05h 59m 45,7s +55° 19′ 15″ 158,00 15,18 6,44 +0,31 +0,12 +0,13 A5m -0,015 -0,088 +045
HR 2080 BD+54°971 40083 25505 05h 51m 33,0s +54° 32′ 16″ 05h 59m 48,1s +54° 32′ 50″ 158,73 14,84 6,14 +1,20 +1,33 K2III +0,011 -0,035 -006
HR 2081 BD+49°1428 40084 40743 05h 51m 35,7s +49° 54′ 49″ 05h 59m 21,8s +49° 55′ 28″ 162,95 12,70 5,89 +1,23 G5III -0,002 -0,009 -004 SBO *
HR 2082 CD-39°2260 40091 196309 2449 05h 51m 37,2s -39° 58′ 29″ 05h 54m 52,5s -39° 57′ 29″ 246,12 -27,36 5,57 +1,51 +1,85 M0III -0,014 +0,016 +114 V
HR 2083 CD-50°1977 40105 234191 05h 51m 43,8s -50° 23′ 42″ 05h 54m 10,7s -50° 21′ 43″ 257,72 -29,44 6,52 +0,90 +0,63 +0,30 E G8IV +0,086 +0,569 +0,034 +002
HR 2084 139 Tau BD+25°1052 40111 77775 05h 51m 47,3s +25° 56′ 30″ 05h 57m 59,7s +25° 57′ 14″ 183,97 0,84 4,82 -0,06 -0,93 -0,11 B0,5II 0,000 -0,002 +008 SB 131 *
HR 2085 16Eta Lep BD-14°1286 40136 150957 226 I 05h 51m 51,0s -14° 11′ 09″ 05h 56m 24,3s -14° 10′ 04″ 219,76 -18,47 3,71 +0,33 +0,01 +0,16 F1III -0,042 +0,139 +0,066 -002 0
HR 2086 BD-22°1269 40151 171034 05h 52m 02,3s -22° 51′ 18″ 05h 56m 14,3s -22° 50′ 25″ 228,25 -21,88 5,96 +1,11 +0,99 ? K0V +0,119 +0,021 +034 V
HR 2087 Xi Col CD-37°2487 40176 196316 05h 52m 03,4s -37° 08′ 07″ 05h 55m 29,9s -37° 07′ 15″ 243,07 -26,53 4,97 +1,11 K1III +0,032 -0,026 -0,011 +060 V
HR 2088 34Bet Aur BD+44°1328 40183 40750 227 I 4556 Bet Aur 05h 52m 11,5s +44° 56′ 15″ 05h 59m 31,7s +44° 56′ 51″ 167,46 10,41 1,90 +0,03 +0,05 -0,01 A2IV -0,057 0,000 +0,041 -018 SB2O 37 8,9 184,6 AB 3 *
HR 2089 CD-49°1945 40200 217612 2450 05h 52m 11,0s -49° 38′ 36″ 05h 54m 41,1s -49° 37′ 37″ 256,89 -29,25 6,10 -0,13 B3V -0,009 +0,016 +012
HR 2090 CD-23°3263 40235 171045 05h 52m 24,3s -23° 13′ 46″ 05h 56m 34,5s -23° 12′ 56″ 228,66 -21,94 6,36 +1,07 K0 +0,014 +0,026 -005 V
HR 2091 35Pi Aur BD+45°1217 40239 40756 I Pi Aur 05h 52m 30,7s +45° 55′ 40″ 05h 59m 56,1s +45° 56′ 13″ 166,60 10,94 4,26 +1,72 +1,83 +1,48 M3II e 0,000 -0,005 +0,003 +001 V *
HR 2092 Sig Col CD-31°2848 40248 196330 2454 05h 52m 35,1s -31° 23′ 46″ 05h 56m 20,9s -31° 22′ 57″ 237,03 -24,73 5,50 F2III -0,002 +0,006 +019 79
HR 2093 BD+01°1168 40282 113306 I 05h 52m 44,4s +01° 12′ 46″ 05h 57m 54,2s +01° 13′ 28″ 205,64 -11,31 6,22 +1,48 +1,84 M0III -0,069 +0,008 +037
HR 2094 CP-52°805 40292 234199 05h 52m 37,9s -52° 39′ 27″ 05h 54m 50,2s -52° 38′ 07″ 260,32 -29,63 5,29 +0,31 0,00 ? F0VDel Del -0,005 +0,248 +0,034 +027 0 *
HR 2095 37The Aur BD+37°1380 40312 58636 I 4566 The Aur 05h 52m 54,1s +37° 12′ 21″ 05h 59m 43,3s +37° 12′ 45″ 174,34 6,73 2,62 -0,08 -0,18 -0,06 A0pSi +0,048 -0,081 +0,022 +030 SB 49 4,5 3,5 AB 4 *
HR 2096 BD+44°1332 40325 40769 4576 05h 53m 00,1s +44° 35′ 06″ 06h 00m 19,0s +44° 35′ 31″ 167,84 10,37 6,22 K2III+K0III -0,026 -0,041 +002 4,0 34,2 AC 3 *
HR 2097 BD-01°1078 40347 132700 05h 53m 06,6s -01° 00′ 14″ 05h 58m 11,7s -00° 59′ 39″ 207,67 -12,29 6,22 +1,14 +1,20 K0 +0,007 -0,025 +061
HR 2098 CD-31°2854 40359 196335 05h 53m 05,0s -31° 59′ 20″ 05h 56m 49,0s -31° 58′ 34″ 237,68 -24,82 6,44 +1,07 G8III +0,002 +0,019 +029
HR 2099 BD+12°968 40369 95075 4562 05h 53m 15,6s +12° 47′ 55″ 05h 58m 53,2s +12° 48′ 31″ 195,49 -05,52 5,70 +0,89 +0,63 ? K2III+A5V -0,014 +0,021 D +0,006 +012 V 1,0 0,4 *
HR 2100 59 Ori BD+01°1171 40372 113315 4555 V1004 Ori 05h 53m 12,7s +01° 49′ 38″ 05h 58m 24,4s +01° 50′ 13″ 205,14 -10,92 5,90 +0,21 +0,17 A5mDel Del +0,005 -0,008 +045 SBO 60 4,7 36,7 *
HR 2101 36 Aur BD+47°1227 40394 40778 05h 53m 23,3s +47° 53′ 44″ 06h 00m 58,6s +47° 54′ 07″ 164,91 12,01 5,73 -0,01 -0,12 B9,5pSiFe +0,006 -0,018 +016
HR 2102 CP-63°498 40409 249390 2452 05h 53m 20,0s -63° 07′ 12″ 05h 54m 06,1s -63° 05′ 24″ 272,38 -30,42 4,65 +1,05 +0,96 +0,50 K1III-IV +0,138 +0,537 +0,048 +025 *
HR 2103 60 Ori BD+00°1239 40446 113321 1161 W 05h 53m 41,0s +00° 32′ 38″ 05h 58m 49,6s +00° 33′ 11″ 206,35 -11,43 5,22 +0,01 +0,01 A1V s -0,013 +0,002 +0,004 +035 SB 47 6,6 19,1
HR 2104 CP-64°495 40455 249391 05h 53m 44,6s -64° 29′ 55″ 05h 54m 11,9s -64° 28′ 56″ 273,98 -30,42 6,63 +0,38 +0,10 F0III -0,003 +0,064 +013
HR 2105 BD+48°1333 40486 40789 2458 I 05h 54m 02,2s +48° 57′ 16″ 06h 01m 43,1s +48° 57′ 34″ 164,01 12,60 5,96 +1,45 K0 +0,005 -0,015 +011
HR 2106 Gam Col CD-35°2612 40494 196352 1160 W 05h 53m 59,4s -35° 17′ 38″ 05h 57m 32,2s -35° 17′ 00″ 241,23 -25,64 4,36 -0,18 -0,66 -0,17 B2,5IV 0,000 +0,009 +024 96 8,3 33,8
HR 2107 1 Mon BD-09°1284 40535 132714 V474 Mon 05h 54m 15,7s -09° 23′ 27″ 05h 59m 01,0s -09° 22′ 56″ 215,50 -15,87 6,12 +0,29 +0,10 F2IV +0,014 +0,012 +012 SB 25 *
HR 2108 2 Mon BD-09°1285 40536 132715 2455 05h 54m 19,4s -09° 33′ 54″ 05h 59m 04,3s -09° 33′ 30″ 215,67 -15,93 5,03 +0,19 +0,16 +0,09 A6IIIm vs +0,009 -0,050 +0,010 +022 SBO 23 *
HR 2109 BD-01°1083 40574 132723 05h 54m 33,7s -01° 27′ 04″ 05h 59m 37,7s -01° 26′ 40″ 208,25 -12,18 6,63 -0,07 -0,39 B8IIIn -0,009 -0,020 -004
HR 2110 BD+31°1164 40588 58657 05h 54m 42,4s +31° 01′ 46″ 06h 01m 10,2s +31° 02′ 05″ 179,90 3,97 5,98 R +0,08 +0,14 A2V -0,001 +0,009 -009 100
HR 2111 BD+27°945 40589 77837 4589 05h 54m 43,3s +27° 34′ 02″ 06h 01m 00,4s +27° 34′ 20″ 182,90 2,23 6,05 +0,25 -0,26 B9Iab -0,001 -0,004 +017 57 6,0 9,5 *
HR 2112 BD+49°1441 40626 40801 05h 55m 02,4s +49° 54′ 15″ 06h 02m 48,7s +49° 54′ 20″ 163,22 13,19 6,05 -0,06 -0,10 B9,5IV +0,024 -0,046 +025 20
HR 2113 BD-03°1256 40657 132732 2457 I 2770 05h 55m 03,1s -03° 04′ 41″ 06h 00m 03,4s -03° 04′ 27″ 209,79 -12,83 4,53 +1,22 +1,21 +0,67 K1,5IIIFe-1,5 +0,012 -0,076 +0,022 +026 < 17
HR 2114 CP-53°978 40665 234224 W 2753 05h 55m 07,0s -53° 26′ 06″ 05h 57m 14,4s -53° 25′ 34″ 261,27 -29,37 6,45 +1,48 K5-M0III +0,016 -0,014 +073 1,0 55,9 AB 3 *
HR 2115 BD+43°1421 40722 40808 05h 55m 39,8s +43° 22′ 39″ 06h 02m 53,6s +43° 22′ 43″ 169,15 10,21 6,42 R K0 +0,020 -0,024 -019
HR 2116 BD+22°1140 40724 77858 D 05h 55m 39,2s +22° 23′ 53″ 06h 01m 41,6s +22° 24′ 03″ 187,47 -00,20 6,37 -0,07 -0,28 B8V -0,011 -0,020 +024 40 *
HR 2117 CD-44°2363 40733 217648 05h 55m 39,5s -44° 02′ 30″ 05h 58m 37,6s -44° 02′ 04″ 250,77 -27,59 5,81 +1,07 +0,87 G8II -0,001 +0,014 +012 V
HR 2118 BD-12°1337 40745 151011 05h 55m 40,9s -12° 54′ 13″ 06h 00m 17,7s -12° 53′ 59″ 218,96 -17,08 6,22 +0,36 F0 -0,007 -0,039 +033 45
HR 2119 38 Aur BD+42°1473 40801 40818 2461 05h 56m 05,3s +42° 54′ 53″ 06h 03m 18,0s +42° 54′ 42″ 169,60 10,05 6,10 +0,97 +0,78 K0II +0,112 -0,141 +0,014 +038 V? *
HR 2120 Eta Col CD-42°2266 40808 217650 229 05h 56m 05,1s -42° 49′ 14″ 05h 59m 08,8s -42° 48′ 55″ 249,46 -27,23 3,96 +1,14 +1,08 +0,58 K0III +0,022 -0,014 +0,019 +017
HR 2121 BD+59°937 40827 25551 05h 56m 14,9s +59° 23′ 47″ 06h 05m 08,3s +59° 23′ 35″ 154,47 17,55 6,34 +1,10 +1,10 K1III-IV +0,005 -0,051 +031 *
HR 2122 BD+32°1166 40832 58688 05h 56m 21,5s +32° 38′ 27″ 06h 02m 55,1s +32° 38′ 09″ 178,68 5,07 6,24 +0,42 -0,01 F4V +0,076 -0,209 +0,028 +034 12
HR 2123 BD+51°1146 40873 25548 2463 4633 2804 05h 56m 33,3s +51° 34′ 33″ 06h 04m 29,1s +51° 34′ 24″ 161,80 14,17 6,45 +0,18 +0,16 A7III +0,005 -0,042 +020 V 99 2,8 39,0 AB 3 *
HR 2124 61Mu Ori BD+09°1064 40932 113389 4617 2792 05h 56m 52,8s +09° 38′ 50″ 06h 02m 23,0s +09° 38′ 51″ 198,68 -06,31 4,12 +0,16 +0,11 +0,10 A2V +0,015 -0,028 +0,028 +045 SB1O 24 1,8 0,3 AB 3 *
HR 2125 Kap Men CP-79°202 40953 256248 2451 05h 57m 01,7s -79° 22′ 43″ 05h 50m 16,7s -79° 21′ 41″ 291,13 -29,44 5,47 -0,08 -0,24 B9V -0,009 +0,066 +010
HR 2126 BD+63°630 40956 13715 05h 57m 04,8s +63° 27′ 29″ 06h 06m 39,2s +63° 27′ 13″ 150,61 19,31 6,39 R K0 -0,030 +0,006 -015
HR 2127 BD+01°1195 40964 113392 05h 57m 05,8s +01° 41′ 36″ 06h 02m 17,1s +01° 41′ 40″ 205,74 -10,13 6,59 -0,05 -0,27 B8V +0,004 +0,007 +003
HR 2128 3 Mon BD-10°1349 40967 151037 4615 05h 57m 08,1s -10° 35′ 57″ 06h 01m 50,4s -10° 35′ 53″ 216,95 -15,77 4,95 -0,12 -0,60 -0,09 B5III -0,007 0,000 D +0,003 +039 SB 65 3,5 1,9 *
HR 2129 CD-25°2865 40972 171138 2460 05h 57m 09,3s -25° 25′ 09″ 06h 01m 13,1s -25° 25′ 04″ 231,28 -21,74 6,05 +0,02 A1V -0,008 -0,018 +012
HR 2130 64 Ori BD+19°1186 41040 95166 D 2803 05h 57m 32,1s +19° 41′ 32″ 06h 03m 27,3s +19° 41′ 26″ 190,03 -01,18 5,14 -0,11 -0,43 B8III -0,001 -0,017 +012 SB2 17 0,0 0,0 3 *
HR 2131 CD-33°2681 41047 196413 I : 05h 57m 38,7s -33° 54′ 45″ 06h 01m 16,4s -33° 54′ 42″ 240,02 -24,51 5,55 +1,58 +1,94 K5III +0,015 -0,020 +019
HR 2132 39 Aur BD+42°1477 41074 40840 2812 05h 57m 51,8s +42° 59′ 21″ 06h 05m 03,4s +42° 58′ 54″ 169,69 10,37 5,87 +0,30 +0,06 F3V -0,039 -0,143 +034 V? 82 *
HR 2133 BD+11°1009 41076 95170 05h 57m 49,8s +11° 40′ 58″ 06h 03m 24,7s +11° 40′ 51″ 197,02 -05,10 6,08 -0,04 -0,03 A0V s -0,016 -0,015 -013 V 19
HR 2134 1 Gem BD+23°1170 41116 77915 1163 I W Var? 05h 58m 02,4s +23° 16′ 08″ 06h 04m 07,2s +23° 15′ 48″ 186,99 0,72 4,16 +0,82 +0,52 +0,45 G7III -0,008 -0,100 +0,031 +020 SBO 0,4 0,2 AB 4 *
HR 2135 62Chi2Ori BD+20°1233 41117 77911 D 2809 05h 57m 58,8s +20° 08′ 27″ 06h 03m 55,2s +20° 08′ 18″ 189,69 -00,86 4,63 +0,28 -0,68 +0,22 B2Ia t +0,002 -0,006 +0,025 +017 V 36 0,0 0,0 *
HR 2136 BD-14°1315 41125 151052 05h 58m 01,0s -14° 29′ 48″ 06h 02m 33,8s -14° 29′ 50″ 220,72 -17,25 6,20 +0,96 G5 +0,011 +0,012 +045
HR 2137 BD+37°1405 41162 58716 4649 05h 58m 10,9s +37° 58′ 06″ 06h 05m 02,6s +37° 57′ 51″ 174,18 8,02 6,34 K0III+A2 +0,003 -0,007 +005 23 5,6 17,9 AB 3 *
HR 2138 CD-51°1713 41214 234251 05h 58m 28,4s -51° 13′ 11″ 06h 00m 49,2s -51° 12′ 59″ 258,86 -28,53 5,67 +0,20 Am -0,021 +0,094 +005 0
HR 2139 BD+33°1236 41269 58727 05h 58m 57,8s +33° 36′ 18″ 06h 05m 34,0s +33° 35′ 57″ 178,10 6,02 6,23 -0,08 -0,26 B9pSi +0,008 -0,013 +025 75
HR 2140 CD-26°2675 41312 171180 I 4645 05h 59m 13,7s -26° 17′ 02″ 06h 03m 15,5s -26° 17′ 04″ 232,33 -21,62 5,04 +1,34 +1,44 +0,55 E K3III +0,056 +0,092 +182 V? 7,3 2,2 AB 3 *
HR 2141 BD+35°1334 41330 58739 W 05h 59m 27,2s +35° 24′ 10″ 06h 06m 08,5s +35° 23′ 15″ 176,57 6,99 6,12 +0,60 +0,06 G0V -0,131 -0,302 +0,046 -012 V 10 3,4 122,0
HR 2142 BD-06°1391 41335 132793 2817 05h 59m 21,9s -06° 42′ 17″ 06h 04m 13,5s -06° 42′ 33″ 213,60 -13,54 5,21 -0,06 -0,85 +0,04 B2Ven v -0,005 -0,003 +025 SB 419 *
HR 2143 40 Aur BD+38°1377 41357 58749 2465 Var? 05h 59m 41,4s +38° 29′ 30″ 06h 06m 35,1s +38° 28′ 58″ 173,87 8,53 5,36 +0,25 +0,15 +0,09 A4m +0,007 -0,049 +0,004 +018 SB2O 26 *
HR 2144 63 Ori BD+05°1085 41361 113429 05h 59m 38,2s +05° 25′ 32″ 06h 04m 58,2s +05° 25′ 12″ 202,73 -07,78 5,67 +1,04 +0,83 gG7 0,000 +0,003 +020 V?
HR 2145 66 Ori BD+04°1116 41380 113430 230 05h 59m 41,3s +04° 09′ 52″ 06h 04m 58,4s +04° 09′ 31″ 203,85 -08,38 5,63 +1,04 +0,75 G4III -0,001 -0,005 +033 V?
HR 2146 BD+29°1112 41429 77958 I 4673 05h 59m 59,3s +29° 31′ 13″ 06h 06m 22,5s +29° 30′ 45″ 181,78 4,20 6,08 +1,73 +1,94 M3II+F7V +0,015 -0,006 -036 5,0 10,0 *
HR 2147 BD+41°1357 41467 40868 06h 00m 19,7s +41° 51′ 51″ 06h 07m 26,9s +41° 51′ 15″ 170,92 10,24 6,12 +1,22 K0III +0,007 -0,021 +006
HR 2148 17 Lep BD-16°1349 41511 151093 I SS Lep 06h 00m 31,3s -16° 28′ 39″ 06h 04m 59,1s -16° 29′ 04″ 222,87 -17,53 4,93 +0,24 +0,12 +0,52 A2eShell v -0,006 -0,001 +0,032 +020 SB2O 98 *
HR 2149 CD-32°2743 41534 196459 2464 W 06h 00m 37,1s -32° 10′ 11″ 06h 04m 20,3s -32° 10′ 21″ 238,43 -23,36 5,65 -0,19 -0,82 B2,5V -0,015 +0,119 +093 V 128 0,0 0,1 *
HR 2150 BD-10°1368 41547 151098 06h 00m 43,7s -10° 14′ 09″ 06h 05m 27,0s -10° 14′ 34″ 217,01 -14,81 5,87 +0,37 +0,04 dF4 +0,014 +0,024 +033 SB2
HR 2151 CP-60°537 41586 249424 SW Pic 06h 00m 54,1s -60° 05′ 36″ 06h 02m 09,2s -60° 05′ 49″ 268,97 -29,34 6,45 +1,58 +1,81 M4III +0,010 +0,004 -051 V? *
HR 2152 37 Cam BD+58°897 41597 25597 I 06h 01m 09,6s +58° 56′ 55″ 06h 09m 59,1s +58° 56′ 09″ 155,18 17,94 5,36 +1,09 +0,92 G8III +0,024 +0,023 +0,011 +031 < 19 :
HR 2153 BD+41°1365 41636 40881 06h 01m 19,4s +41° 04′ 08″ 06h 08m 23,0s +41° 03′ 20″ 171,72 10,03 6,36 +1,05 +0,83 G9III -0,016 -0,053 -087
HR 2154 BD-04°1362 41692 132841 2467 4698 06h 01m 41,2s -04° 11′ 01″ 06h 06m 38,7s -04° 11′ 38″ 211,57 -11,87 5,38 -0,13 -0,54 B5IV -0,007 -0,004 +020 20 6,2 28,5
HR 2155 18The Lep BD-14°1331 41695 151110 2466 06h 01m 37,7s -14° 55′ 34″ 06h 06m 09,3s -14° 56′ 07″ 221,51 -16,64 4,67 +0,05 +0,02 0,00 A1Vn -0,018 +0,014 +0,012 +032 SB 211 *
HR 2156 CD-24°3679 41698 171222 I S Lep 06h 01m 38,2s -24° 11′ 10″ 06h 05m 45,7s -24° 11′ 44″ 230,46 -20,34 6,95 +1,63 +1,30 +2,37 M6III +0,024 -0,018 +012 *
HR 2157 CD-45°2300 41700 217702 231 W C 06h 01m 35,7s -45° 02′ 10″ 06h 04m 28,4s -45° 02′ 12″ 252,13 -26,78 6,35 +0,52 0,00 G0IV-V -0,080 +0,244 +0,042 +026 0,3 196,7 AC 3 *
HR 2158 CD-45°2302 41742 217706 W AB 06h 01m 47,5s -45° 04′ 42″ 06h 04m 40,2s -45° 04′ 44″ 252,18 -26,76 5,93 +0,49 -0,01 F4V -0,070 +0,255 +0,033 +027 0,3 196,7 AC 3 *
HR 2159 67Nu Ori BD+14°1152 41753 95259 232 06h 01m 51,7s +14° 46′ 50″ 06h 07m 34,3s +14° 46′ 06″ 194,81 -02,72 4,42 -0,17 -0,66 -0,16 B3V +0,006 -0,021 -0,032 +024 SB1O 41 *
HR 2160 CD-35°2684 41759 196483 06h 01m 55,0s -35° 30′ 18″ 06h 05m 27,1s -35° 30′ 49″ 241,98 -24,16 5,80 +0,02 A1V +0,007 +0,018 +024
HR 2161 BD-11°1386 41814 151126 06h 02m 10,9s -11° 09′ 45″ 06h 06m 51,9s -11° 10′ 25″ 218,04 -14,90 6,66 -0,15 B3V -0,002 +0,001 +013
HR 2162 CD-48°2124 41824 217708 W 2827 06h 02m 11,3s -48° 26′ 57″ 06h 04m 46,9s -48° 27′ 31″ 255,90 -27,43 6,58 +0,72 +0,27 G6V -0,092 -0,038 +0,019 +023 V 8 0,3 2,5 *
HR 2163 CD-23°3431 41841 171236 4704 06h 02m 21,8s -23° 05′ 57″ 06h 06m 32,0s -23° 06′ 38″ 229,46 -19,78 5,47 +0,08 +0,09 +0,03 Am -0,023 -0,023 +0,014 -015 64 5,1 44,3
HR 2164 CD-29°2769 41843 171231 1164 06h 02m 14,5s -29° 44′ 51″ 06h 06m 05,5s -29° 45′ 31″ 236,08 -22,22 5,81 +0,05 A1V +0,013 -0,041 +007 V
HR 2165 36 Cam BD+65°517 41927 13756 233 I 06h 02m 47,4s +65° 44′ 18″ 06h 12m 51,1s +65° 43′ 06″ 148,62 20,75 5,32 +1,34 +1,44 K1,5IIIbCN-0,5 +0,006 -0,033 +0,004 +007 SB < 17
HR 2166 BD-21°1353 41933 171251 I 2833 06h 02m 43,6s -21° 48′ 02″ 06h 06m 57,6s -21° 48′ 46″ 228,22 -19,19 5,78 +1,64 +1,79 M4III +0,004 -0,016 +008 V *
HR 2167 BD+08°1202 42035 113503 06h 03m 19,2s +08° 41′ 04″ 06h 08m 47,2s +08° 40′ 12″ 200,31 -05,40 6,55 -0,07 -0,17 B9V +0,032 +0,005 +035 V
HR 2168 19 Lep BD-19°1361 42042 151142 I 06h 03m 20,6s -19° 09′ 14″ 06h 07m 41,6s -19° 09′ 57″ 225,72 -18,01 5,31 +1,68 +1,96 M2III +0,013 +0,054 +029 V
HR 2169 BD+22°1198 42049 78045 I 06h 03m 30,6s +22° 12′ 23″ 06h 09m 32,4s +22° 11′ 24″ 188,54 1,28 5,93 +1,63 K4I -0,018 -0,013 +008 V
HR 2170 CD-34°2655 42054 196503 2836 06h 03m 27,4s -34° 17′ 57″ 06h 07m 03,7s -34° 18′ 43″ 240,83 -23,48 5,83 -0,13 -0,55 -0,09 B4IVe +0,003 +0,003 +018
HR 2171 Pi 1Col CD-42°2343 42078 217720 06h 03m 35,5s -42° 17′ 10″ 06h 06m 41,0s -42° 17′ 55″ 249,26 -25,76 6,12 +0,25 +0,12 +0,14 Am -0,033 +0,003 +002 V 69
HR 2172 BD+52°1041 42083 25613 06h 03m 43,5s +52° 40′ 04″ 06h 11m 46,0s +52° 38′ 50″ 161,29 15,63 6,30 +0,14 +0,08 +0,02 A5IIIm +0,011 -0,070 +011 SB2O 30 *
HR 2173 3 Gem BD+23°1226 42087 78050 4751 2846 06h 03m 39,6s +23° 07′ 47″ 06h 09m 44,0s +23° 06′ 48″ 187,75 1,77 5,75 +0,21 -0,63 B2,5Ib e +0,007 -0,001 +016 V 37 2,5 0,7 AB 3 *
HR 2174 BD+02°1139 42111 113507 4749 06h 03m 44,7s +02° 30′ 56″ 06h 08m 57,9s +02° 29′ 58″ 205,81 -08,28 5,73 +0,07 +0,06 A3Vn v +0,004 -0,020 +034 250 1,2 29,3 AB 3 *
HR 2175 41 Aur BD+48°1352 42126 40924 4773 B 06h 03m 56,8s +48° 44′ 01″ 06h 11m 36,5s +48° 42′ 47″ 164,97 13,95 6,82 H A8V +0,012 -0,066 D +0,010 +029 120 0,8 7,7 *
HR 2176 41 Aur BD+48°1352 42127 40925 4773 A 06h 03m 56,9s +48° 43′ 53″ 06h 11m 36,6s +48° 42′ 40″ 164,97 13,95 6,09 H +0,10 +0,08 A3V +0,019 -0,050 D +0,010 +031 115 0,8 7,7 *
HR 2177 The Col CD-37°2609 42167 196514 2468 06h 04m 05,8s -37° 14′ 20″ 06h 07m 31,6s -37° 15′ 11″ 243,94 -24,26 5,02 -0,11 B9IV +0,002 -0,005 +045 *
HR 2178 CD-45°2317 42168 217724 06h 04m 07,8s -45° 04′ 45″ 06h 07m 01,9s -45° 05′ 29″ 252,30 -26,36 6,51 +1,16 +1,13 K1III +0,085 +0,044 +082
HR 2179 BD-05°1523 42278 132900 06h 04m 41,8s -05° 41′ 39″ 06h 09m 36,2s -05° 42′ 40″ 213,29 -11,90 6,17 +0,34 +0,01 F3IV w +0,058 +0,014 -001 27
HR 2180 BD-22°1327 42301 171293 1165 06h 04m 45,6s -22° 24′ 34″ 06h 08m 57,9s -22° 25′ 39″ 229,01 -19,00 5,50 -0,01 A0IV +0,002 -0,039 +0,012 +044
HR 2181 Pi 2Col CD-42°2351 42303 217730 W 06h 04m 46,5s -42° 08′ 17″ 06h 07m 52,9s -42° 09′ 14″ 249,16 -25,51 5,50 0,00 A0V +0,001 -0,014 +0,016 +031 248 0,1 0,1 *
HR 2182 BD-18°1316 42327 151173 W 06h 04m 56,5s -18° 06′ 30″ 06h 09m 20,3s -18° 07′ 34″ 224,88 -17,24 6,35 -0,03 B9Vn +0,013 -0,015 +033 5,0 23,0
HR 2183 BD-14°1348 42341 151178 I 06h 05m 02,0s -14° 34′ 04″ 06h 09m 34,3s -14° 35′ 03″ 221,53 -15,74 5,56 +1,16 +1,20 K2III -0,047 +0,045 +031
HR 2184 BD+18°1112 42351 95337 06h 05m 10,6s +18° 09′ 01″ 06h 11m 01,8s +18° 07′ 46″ 192,26 -00,37 6,33 +1,35 +1,44 ? K1II -0,002 -0,047 -003 V
HR 2185 5 Gem BD+24°1151 42398 78079 06h 05m 24,3s +24° 26′ 32″ 06h 11m 32,3s +24° 25′ 13″ 186,80 2,76 5,80 +1,11 K0III -0,004 -0,054 +022 SB *
HR 2186 BD-22°1330 42443 171317 W 06h 05m 36,0s -22° 45′ 26″ 06h 09m 47,9s -22° 46′ 27″ 229,43 -18,95 5,71 +0,44 -0,05 F6V +0,080 +0,067 D +0,019 +022 V 0,1 0,2 *
HR 2187 CD-44°2452 42448 217735 W 06h 05m 37,9s -44° 20′ 21″ 06h 08m 34,6s -44° 21′ 22″ 251,57 -25,92 6,27 -0,15 B8II -0,013 +0,010 +017 V? 6,8 33,1
HR 2188 BD+51°1163 42466 25630 06h 05m 52,0s +51° 11′ 53″ 06h 13m 45,3s +51° 10′ 21″ 162,82 15,30 6,04 +1,06 K1III -0,007 -0,065 +011
HR 2189 BD+32°1217 42471 58852 2470 I 06h 05m 47,1s +32° 42′ 56″ 06h 12m 20,1s +32° 41′ 36″ 179,58 6,84 5,78 +1,66 M2IIIa -0,008 -0,001 -051 V?
HR 2190 BD+21°1146 42475 78092 I TV Gem 06h 05m 50,4s +21° 53′ 23″ 06h 11m 51,4s +21° 52′ 07″ 189,08 1,60 6,56 +2,25 +1,77 +1,48 M0-1Iab +0,002 +0,015 +017 *
HR 2191 BD+13°1151 42477 95352 06h 05m 48,1s +13° 39′ 36″ 06h 11m 27,9s +13° 38′ 19″ 196,25 -02,44 6,04 0,00 +0,04 A0Vnn -0,005 -0,017 +013 160
HR 2192 CD-26°2761 42486 171318 06h 05m 47,0s -26° 40′ 57″ 06h 09m 47,2s -26° 42′ 03″ 233,30 -20,40 6,27 +1,01 +0,78 G8-K0III -0,007 +0,021 -014 V
HR 2193 68 Ori BD+19°1253 42509 95359 2471 W 06h 06m 05,9s +19° 48′ 46″ 06h 12m 01,3s +19° 47′ 26″ 190,92 0,63 5,75 -0,07 -0,11 B9,5V -0,001 -0,012 +031 83 3,5 86,3
HR 2194 Eta1Dor CP-66°493 42525 249448 06h 06m 02,3s -66° 01′ 32″ 06h 06m 09,4s -66° 02′ 23″ 275,80 -29,19 5,71 -0,03 -0,07 A0V +0,017 +0,027 +018
HR 2195 BD-06°1439 42536 132924 V653 Mon 06h 06m 09,7s -06° 43′ 59″ 06h 11m 01,3s -06° 45′ 15″ 214,41 -12,05 6,15 +0,01 +0,03 A0pSrCr +0,004 -0,003 +005 V *
HR 2196 CP-62°582 42540 249451 2469 2845 06h 06m 08,6s -62° 08′ 12″ 06h 07m 03,4s -62° 09′ 17″ 271,36 -28,89 5,05 +1,25 +1,35 +0,64 K2-3III +0,018 -0,072 +0,013 +022
HR 2197 6 Gem BD+22°1220 42543 78098 I BU Gem 06h 06m 15,3s +22° 55′ 52″ 06h 12m 19,1s +22° 54′ 30″ 188,22 2,19 6,39 +2,24 +2,48 +1,48 M1-2Ia-Iab +0,002 -0,004 +0,003 +022 SB *
HR 2198 69 Ori BD+16°1035 42545 95365 06h 06m 17,2s +16° 09′ 11″ 06h 12m 03,3s +16° 07′ 50″ 194,13 -01,12 4,95 -0,14 -0,58 -0,14 B5Vn +0,009 -0,014 +022 SB 303 *
HR 2199 70Xi Ori BD+14°1187 42560 95362 W 06h 06m 15,2s +14° 13′ 53″ 06h 11m 56,4s +14° 12′ 32″ 195,81 -02,06 4,48 -0,18 -0,65 -0,16 B3IV +0,003 -0,020 -0,001 +024 SB1O 223 7,9 40,0 AB 3 *
HR 2200 CD-27°2780 42621 171339 2866 06h 06m 35,8s -27° 07′ 55″ 06h 10m 34,6s -27° 09′ 15″ 233,82 -20,40 5,72 +1,07 +0,98 K1III -0,016 -0,046 +001
HR 2201 40 Cam BD+60°938 42633 13772 I W 06h 06m 41,5s +60° 01′ 37″ 06h 15m 40,6s +59° 59′ 57″ 154,43 19,01 5,35 +1,34 K3III +0,033 -0,021 +012 V? 5,1 102,7
HR 2202 BD-04°1393 42657 132941 4799 V638 Mon 06h 06m 47,3s -04° 38′ 34″ 06h 11m 43,7s -04° 39′ 56″ 212,58 -10,95 6,18 -0,08 -0,37 B9pHgMn -0,011 -0,009 +023 74 1,7 0,8 *
HR 2203 CD-40°2291 42682 217753 2864 06h 06m 56,6s -40° 20′ 06″ 06h 10m 10,3s -40° 21′ 13″ 247,37 -24,63 5,58 +1,68 +2,00 M2II-III -0,026 +0,076 -019
HR 2204 CD-49°2084 42683 217747 06h 06m 52,8s -49° 32′ 43″ 06h 09m 23,3s -49° 33′ 46″ 257,28 -26,90 6,49 +0,52 F7V -0,024 +0,080 +060
HR 2205 BD-06°1446 42690 132944 06h 06m 59,8s -06° 31′ 39″ 06h 11m 51,8s -06° 33′ 01″ 214,32 -11,77 5,05 -0,20 -0,78 B2V -0,005 -0,005 +029 25
HR 2206 CD-26°2784 42729 171356 06h 07m 12,8s -26° 27′ 36″ 06h 11m 13,5s -26° 28′ 56″ 233,21 -20,02 6,09 -0,04 A0V -0,017 +0,003 +024 V
HR 2207 BD+18°1129 42784 95397 06h 07m 40,7s +18° 42′ 24″ 06h 13m 33,4s +18° 40′ 49″ 192,07 0,42 6,58 -0,08 -0,43 B8Vnn +0,023 -0,017 +020 V? 350 *
HR 2208 BD+10°1050 42807 95394 06h 07m 39,5s +10° 39′ 38″ 06h 13m 12,6s +10° 37′ 39″ 199,10 -03,50 6,45 +0,67 +0,15 G2V +0,092 -0,285 +0,055 +003
HR 2209 BD+69°371 42818 13788 234 06h 07m 49,6s +69° 21′ 19″ 06h 18m 50,8s +69° 19′ 11″ 145,16 22,46 4,80 +0,03 0,00 -0,01 A0Vn +0,002 -0,107 +0,008 -007 SB 320
HR 2210 BD-02°1512 42824 132965 06h 07m 43,2s -02° 28′ 48″ 06h 12m 44,4s -02° 30′ 16″ 210,74 -09,75 6,62 +0,05 +0,08 A2V -0,045 +0,012 -004
HR 2211 CD-45°2349 42834 217758 2472 06h 07m 47,4s -45° 15′ 35″ 06h 10m 39,9s -45° 16′ 55″ 252,67 -25,77 6,31 -0,03 -0,04 A0V +0,005 +0,005 +020
HR 2212 Del Pic CP-54°980 42933 234359 235 Del Pic 06h 08m 21,0s -54° 56′ 46″ 06h 10m 17,9s -54° 58′ 07″ 263,30 -27,68 4,81 -0,23 -1,03 -0,26 B3III+O9V -0,003 +0,005 +031 SB2O 221 *
HR 2213 BD-17°1398 42927 151227 06h 08m 21,7s -17° 44′ 16″ 06h 12m 46,3s -17° 45′ 47″ 224,88 -16,35 6,52 -0,17 B3III -0,008 +0,017 +008
HR 2214 BD+17°1182 42954 95419 W 06h 08m 38,1s +17° 56′ 05″ 06h 14m 28,6s +17° 54′ 23″ 192,85 0,24 5,88 +0,22 +0,15 +0,11 A5Vm -0,009 -0,012 +029 SB 47 0,0 0,5 *
HR 2215 1 Lyn BD+61°869 42973 13787 2479 I UW Lyn 06h 08m 41,6s +61° 32′ 52″ 06h 17m 54,8s +61° 30′ 55″ 153,03 19,81 4,98 +1,83 +2,06 M3IIIab -0,014 -0,006 +0,006 +011 *
HR 2216 7Eta Gem BD+22°1241 42995 78135 I 4841 Eta Gem 06h 08m 50,4s +22° 32′ 09″ 06h 14m 52,6s +22° 30′ 24″ 188,85 2,52 3,28 +1,60 +1,66 +1,31 M3III -0,068 -0,012 +0,014 +019 SBO 2,0 0,0 O 3 *
HR 2217 BD+36°1388 43017 58905 1167 4849 A 06h 08m 54,6s +36° 10′ 42″ 06h 15m 39,0s +36° 08′ 55″ 176,81 9,05 6,92 +0,45 -0,02 F4IV -0,065 +0,003 +007 0,6 11,3 AB 4 *
HR 2218 BD-03°1345 43023 132994 06h 08m 55,7s -03° 42′ 51″ 06h 13m 54,3s -03° 44′ 29″ 211,99 -10,05 5,83 +0,94 +0,64 +0,32 E G8III -0,011 +0,025 +050 V *
HR 2219 44Kap Aur BD+29°1154 43039 78143 1168 I 2877 06h 09m 00,3s +29° 32′ 06″ 06h 15m 22,7s +29° 29′ 53″ 182,72 5,92 4,35 +1,02 +0,80 +0,54 G8,5IIIb -0,073 -0,262 +0,018 +020 V? < 19 :
HR 2220 71 Ori BD+19°1270 43042 95432 4842 06h 08m 57,8s +19° 11′ 26″ 06h 14m 50,9s +19° 09′ 23″ 191,80 0,92 5,20 +0,44 0,00 F6V -0,098 -0,188 +0,041 +036 13 5,6 25,4 AB 4 *
HR 2221 Nu Dor CP-68°474 43107 249461 1166 06h 09m 22,7s -68° 49′ 19″ 06h 08m 44,2s -68° 50′ 36″ 279,01 -29,00 5,06 -0,08 -0,21 B8V -0,052 +0,018 +018 V? 121
HR 2222 BD+13°1173 43112 95444 2474 I : W 2878 06h 09m 28,0s +13° 52′ 51″ 06h 15m 08,5s +13° 51′ 04″ 196,49 -01,55 5,91 -0,23 -0,95 B1V +0,023 +0,006 +036 V? 6,6 21,3 *
HR 2223 72 Ori BD+16°1060 43153 95447 06h 09m 39,1s +16° 10′ 26″ 06h 15m 25,1s +16° 08′ 35″ 194,51 -00,40 5,30 -0,14 -0,46 B7V +0,003 -0,012 +022 V 91
HR 2224 BD-04°1421 43157 133003 4846 06h 09m 40,0s -04° 32′ 20″ 06h 14m 36,7s -04° 34′ 06″ 212,83 -10,27 5,83 -0,17 -0,65 B5V -0,008 +0,006 +020 6,0 1,7
HR 2225 CD-23°3577 43162 171428 06h 09m 37,3s -23° 50′ 12″ 06h 13m 45,1s -23° 51′ 43″ 230,86 -18,52 6,39 +0,72 G5 -0,069 +0,118 +022 V?
HR 2226 CD-29°2883 43179 171425 06h 09m 41,3s -29° 22′ 03″ 06h 13m 33,3s -29° 23′ 46″ 236,31 -20,57 6,54 -0,10 B7V -0,025 -0,013 +018 V
HR 2227 5Gam Mon BD-06°1469 43232 133012 2475 I 4853 06h 09m 58,6s -06° 14′ 39″ 06h 14m 51,3s -06° 16′ 29″ 214,40 -10,98 3,98 +1,32 +1,41 +0,64 K1,5IIIBa0,3 -0,008 -0,019 +0,013 -005 V? 9,0 51,4 *
HR 2228 42 Aur BD+46°1122 43244 40999 06h 10m 07,4s +46° 27′ 26″ 06h 17m 34,7s +46° 25′ 27″ 167,55 13,89 6,52 +0,27 +0,09 +0,14 F0V -0,043 +0,019 -008 V 195 *
HR 2229 73 Ori BD+12°1081 43247 95457 06h 10m 07,9s +12° 34′ 57″ 06h 15m 45,0s +12° 33′ 04″ 197,71 -02,04 5,33 -0,02 -0,13 B9II-III -0,001 +0,001 +013 V 59
HR 2230 8 Gem BD+24°1182 43261 78168 D 06h 10m 12,4s +24° 00′ 09″ 06h 16m 19,0s +23° 58′ 12″ 187,72 3,50 6,08 +0,90 +0,62 +0,49 G8III -0,015 -0,009 -021 0,0 0,1 *
HR 2231 BD+06°1172 43285 113650 06h 10m 18,6s +06° 05′ 53″ 06h 15m 40,1s +06° 03′ 58″ 203,42 -05,13 6,07 -0,13 -0,52 B6Ve -0,008 -0,024 +026 290
HR 2232 BD+04°1181 43317 113653 2478 06h 10m 29,6s +04° 18′ 56″ 06h 15m 47,0s +04° 17′ 01″ 205,02 -05,94 6,64 -0,17 -0,65 B3IV -0,001 -0,004 +013 SB
HR 2233 BD-00°1234 43318 133028 2477 06h 10m 29,1s -00° 28′ 28″ 06h 15m 34,3s -00° 30′ 44″ 209,27 -08,21 5,65 +0,50 0,00 F6V -0,158 -0,219 +0,036 -037 V 6
HR 2234 BD-04°1431 43319 133027 4865 06h 10m 33,6s -04° 52′ 56″ 06h 15m 29,7s -04° 54′ 55″ 213,24 -10,23 5,99 +0,09 +0,10 A5IV s +0,025 -0,045 +031 V? 95 4,2 4,1
HR 2235 BD+17°1191 43335 95473 I 06h 10m 35,1s +17° 12′ 53″ 06h 16m 23,8s +17° 10′ 53″ 193,71 0,30 6,39 +1,58 +1,79 K5II -0,002 -0,014 +039 V?
HR 2236 BD+01°1275 43358 113656 W 06h 10m 43,9s +01° 12′ 02″ 06h 15m 54,0s +01° 10′ 09″ 207,81 -07,36 6,37 +0,46 -0,01 F5IV: -0,005 +0,034 +003 SB2 22 0,0 0,2 *
HR 2237 BD-08°1368 43362 133029 4866 06h 10m 40,1s -09° 00′ 15″ 06h 15m 26,0s -09° 02′ 07″ 217,00 -12,07 6,10 -0,08 -0,31 B9III -0,035 +0,015 -0,003 +019 V 0,0 0,2 *
HR 2238 2 Lyn BD+59°959 43378 25665 237 UZ Lyn 06h 10m 48,0s +59° 02′ 50″ 06h 19m 37,4s +59° 00′ 39″ 155,59 19,12 4,48 +0,01 +0,03 -0,01 A2V s v -0,008 +0,026 +0,035 -004 V? 20 *
HR 2239 43 Aur BD+46°1124 43380 41010 06h 10m 49,4s +46° 23′ 58″ 06h 18m 16,9s +46° 21′ 38″ 167,66 13,97 6,38 +1,11 +1,12 K2III +0,012 -0,126 +000 *
HR 2240 9 Gem BD+23°1275 43384 78176 06h 10m 52,6s +23° 46′ 29″ 06h 16m 58,7s +23° 44′ 27″ 187,99 3,53 6,25 +0,45 -0,38 +0,40 B3Ib 0,000 -0,001 +013 V 51 *
HR 2241 74 Ori BD+12°1084 43386 95476 1169 W 06h 10m 49,6s +12° 18′ 00″ 06h 16m 26,6s +12° 16′ 20″ 198,04 -02,03 5,04 +0,42 -0,02 F5IV-V +0,082 +0,186 +0,041 +009 V? 17 4,2 204,0 AC 3
HR 2242 BD-20°1336 43396 171458 I 06h 10m 50,3s -20° 14′ 29″ 06h 15m 08,4s -20° 16′ 20″ 227,51 -16,84 5,91 +1,32 +2,43 K0 +0,005 +0,030 +052 V
HR 2243 BD-18°1352 43429 151274 06h 10m 54,6s -18° 26′ 37″ 06h 15m 17,5s -18° 28′ 36″ 225,81 -16,09 5,99 +1,06 +0,96 K0 +0,016 -0,048 +065 V
HR 2244 BD-13°1411 43445 151283 06h 11m 09,9s -13° 41′ 08″ 06h 15m 44,9s -13° 43′ 06″ 221,37 -14,02 5,01 -0,08 -0,23 -0,05 B9Vn +0,011 -0,009 +038 V 235
HR 2245 Eta2Dor CP-65°561 43455 249469 2473 2873 06h 11m 02,0s -65° 33′ 56″ 06h 11m 15,0s -65° 35′ 22″ 275,31 -28,65 5,01 +1,62 +1,86 +1,24 M2,5III -0,026 +0,112 +0,009 +035
HR 2246 BD+01°1278 43461 113668 06h 11m 11,1s +01° 06′ 50″ 06h 16m 21,2s +01° 04′ 49″ 207,94 -07,30 6,63 -0,05 -0,44 B6V +0,016 -0,008 +022
HR 2247 75 Ori BD+09°1173 43525 113675 2480 4890 06h 11m 35,8s +09° 58′ 44″ 06h 17m 06,6s +09° 56′ 33″ 200,16 -02,99 5,39 +0,10 +0,09 A2V +0,007 -0,061 +0,013 +012 192 0,2 0,1 AP 5 *
HR 2248 BD+07°1216 43526 113673 06h 11m 34,6s +07° 05′ 15″ 06h 16m 58,4s +07° 03′ 11″ 202,70 -04,38 6,57 -0,12 -0,51 B7III -0,011 +0,009 +041
HR 2249 BD-16°1415 43544 151294 2891 06h 11m 40,1s -16° 35′ 04″ 06h 16m 07,7s -16° 37′ 04″ 224,13 -15,15 5,92 -0,17 -0,75 -0,14 B2,5Vn e -0,002 +0,008 +014 *
HR 2250 BD+14°1233 43583 95494 06h 11m 52,5s +14° 05′ 40″ 06h 17m 33,3s +14° 03′ 30″ 196,59 -00,94 6,59 -0,03 -0,10 A0V 0,000 -0,012 +003 74
HR 2251 BD+05°1168 43587 113683 W 2896 06h 11m 58,2s +05° 07′ 53″ 06h 17m 16,1s +05° 06′ 01″ 204,47 -05,23 5,71 +0,61 +0,10 F9V -0,216 +0,159 +0,050 +013 V? 6 3,9 189,7 AB 4
HR 2252 CD-29°2936 43636 171482 06h 12m 06,1s -29° 45′ 16″ 06h 15m 57,2s -29° 47′ 18″ 236,90 -20,22 6,67 +1,55 K4III +0,004 +0,008 +036 V?
HR 2253 BD+14°1235 43683 95502 2481 4901 06h 12m 24,0s +14° 25′ 11″ 06h 18m 05,6s +14° 22′ 58″ 196,37 -00,67 6,16 +0,01 +0,03 A3V -0,007 +0,004 +008 V? 120 6,9 25,4 AC 3 *
HR 2254 BD-22°1364 43745 171502 W 06h 12m 51,1s -22° 40′ 18″ 06h 17m 03,5s -22° 42′ 54″ 230,04 -17,38 6,07 +0,56 +0,07 G0V +0,119 -0,251 +0,018 -004 V 4,4 47,6 *
HR 2255 6 Mon BD-10°1455 43760 151318 06h 12m 53,0s -10° 41′ 17″ 06h 17m 35,2s -10° 43′ 31″ 218,79 -12,33 6,75 +0,35 +0,20 +0,18 F0Del Del -0,002 -0,007 +027 V? 15
HR 2256 Kap Col CD-35°2800 43785 196643 238 2897 06h 12m 59,6s -35° 06′ 26″ 06h 16m 33,1s -35° 08′ 26″ 242,35 -21,89 4,37 +1,00 +0,83 +0,51 K0,5IIIa 0,000 +0,086 +0,025 +024 *
HR 2257 4 Lyn BD+59°964 43812 25678 4950 06h 13m 11,1s +59° 24′ 54″ 06h 22m 03,6s +59° 22′ 20″ 155,35 19,54 5,94 R A3V -0,001 +0,004 D +0,005 -024 V? 155 1,1 0,7 AB 5 *
HR 2258 BD+17°1203 43819 95519 V1155 Ori 06h 13m 12,9s +17° 21′ 52″ 06h 19m 01,8s +17° 19′ 30″ 193,88 0,92 6,32 -0,07 -0,30 B9IIIpSiCr: -0,009 -0,009 +000 V 35 *
HR 2259 BD+09°1184 43821 113710 06h 13m 11,7s +09° 05′ 13″ 06h 18m 40,5s +09° 02′ 50″ 201,14 -03,07 6,24 +0,87 +0,52 K0 +0,030 -0,044 -014 SB1O *
HR 2260 BD-16°1426 43827 151322 I 2903 06h 13m 14,7s -16° 46′ 42″ 06h 17m 41,7s -16° 48′ 57″ 224,48 -14,89 5,14 +1,30 +1,23 K3III -0,011 +0,008 +0,017 -008 *
HR 2261 Alp Men CP-74°374 43834 256274 239 06h 13m 13,2s -74° 43′ 07″ 06h 10m 14,4s -74° 45′ 11″ 285,75 -28,80 5,09 +0,72 +0,33 +0,32 G6V +0,118 -0,213 +0,115 +035
HR 2262 CD-39°2491 43847 196646 06h 13m 17,3s -39° 13′ 39″ 06h 16m 35,6s -39° 15′ 52″ 246,60 -23,14 6,00 +0,16 A2Vm: -0,013 -0,022 -004
HR 2263 CD-37°2707 43899 196653 06h 13m 37,0s -37° 42′ 09″ 06h 17m 01,2s -37° 44′ 15″ 245,05 -22,61 5,53 +1,14 +1,11 K1III +0,002 +0,081 +067 *
HR 2264 45 Aur BD+53°1008 43905 25681 2484 06h 13m 38,6s +53° 29′ 52″ 06h 21m 46,1s +53° 27′ 08″ 161,14 17,33 5,36 +0,43 +0,12 F5III +0,020 -0,084 +0,022 -001 SB1O 14 *
HR 2265 CD-37°2708 43940 196659 06h 13m 43,6s -37° 12′ 55″ 06h 17m 09,5s -37° 15′ 11″ 244,56 -22,43 5,87 +0,14 A3V -0,011 -0,010 +021 V?
HR 2266 BD-19°1407 43955 151334 2483 06h 13m 54,8s -19° 55′ 41″ 06h 18m 13,7s -19° 58′ 01″ 227,52 -16,05 5,52 -0,18 B2V -0,005 +0,007 +023 SB 88
HR 2267 BD-09°1411 43993 133091 I 06h 14m 05,2s -09° 20′ 58″ 06h 18m 50,6s -09° 23′ 25″ 217,70 -11,47 5,36 +1,24 +1,32 K1,5III +0,003 -0,033 +007
HR 2268 BD-14°1400 44021 151346 I 2912 06h 14m 17,1s -14° 59′ 07″ 06h 18m 48,8s -15° 01′ 29″ 222,91 -13,90 6,06 +1,66 +1,87 +0,86 E M0III -0,003 +0,022 +051 *
HR 2269 BD+14°1247 44033 95543 I 2917 06h 14m 22,0s +14° 41′ 36″ 06h 20m 04,2s +14° 39′ 04″ 196,36 -00,12 5,69 +1,61 +1,87 K3Ib -0,003 -0,014 +036 *
HR 2270 BD-08°1386 44037 133098 06h 14m 20,8s -08° 32′ 44″ 06h 19m 07,9s -08° 35′ 11″ 216,99 -11,05 6,22 -0,04 -0,14 B9V -0,022 -0,010 +004
HR 2271 BD-20°1355 44081 171549 2915 06h 14m 42,6s -20° 53′ 05″ 06h 18m 59,0s -20° 55′ 34″ 228,51 -16,27 5,81 -0,15 B4IV -0,009 -0,009 +031 *
HR 2272 BD+29°1190 44092 78259 06h 14m 48,9s +29° 35′ 09″ 06h 21m 12,1s +29° 32′ 28″ 183,28 7,06 6,43 +0,06 +0,01 A1V s +0,035 -0,039 +021 V 54
HR 2273 7 Mon BD-07°1373 44112 133114 1170 S 06h 14m 53,7s -07° 46′ 51″ 06h 19m 42,8s -07° 49′ 23″ 216,36 -10,59 5,27 -0,19 -0,75 B2,5V -0,004 0,000 +029 SB 152
HR 2274 CP-59°619 44120 234418 W 06h 14m 55,5s -59° 10′ 00″ 06h 16m 18,5s -59° 12′ 49″ 268,17 -27,47 6,43 +0,59 +0,14 G0V -0,057 -0,325 +0,043 -003 1,0 38,3 AB 3 *
HR 2275 BD-02°1564 44131 133118 I 2918 06h 14m 59,1s -02° 54′ 07″ 06h 19m 59,6s -02° 56′ 40″ 211,97 -08,34 4,90 +1,60 +1,96 M1III -0,013 +0,004 -0,001 +047 V?
HR 2276 BD+11°1128 44173 95563 06h 15m 17,0s +11° 48′ 01″ 06h 20m 52,3s +11° 45′ 23″ 199,00 -01,32 6,54 -0,10 -0,56 B5III +0,023 +0,003 +019
HR 2277 BD+17°1214 44234 95572 06h 15m 35,7s +17° 48′ 35″ 06h 21m 25,9s +17° 45′ 49″ 193,76 1,63 6,35 R g:G9 +0,019 -0,039 +010
HR 2278 CP-52°902 44267 234430 06h 15m 39,3s -52° 41′ 33″ 06h 17m 51,7s -52° 43′ 59″ 261,05 -26,20 6,41 +1,46 K2-3III +0,003 -0,006 -005
HR 2279 CD-34°2795 44323 196686 06h 16m 04,7s -34° 21′ 12″ 06h 19m 41,0s -34° 23′ 48″ 241,81 -21,04 5,78 -0,08 -0,26 B9V +0,014 +0,001 +026
HR 2280 BD+02°1197 44333 113758 4971 2932 06h 16m 13,2s +02° 18′ 54″ 06h 21m 25,8s +02° 16′ 07″ 207,47 -05,63 6,31 +0,24 +0,09 A4,5V -0,016 -0,026 D +0,012 -028 V 160 0,6 0,3 *
HR 2281 CD-50°2169 44362 234442 06h 16m 20,1s -50° 19′ 00″ 06h 18m 46,8s -50° 21′ 33″ 258,49 -25,58 7,04 +0,83 G2Ib +0,006 +0,003 +017
HR 2282 1Zet CMa CD-30°3038 44402 196698 240 W 2927 06h 16m 28,4s -30° 01′ 08″ 06h 20m 18,8s -30° 03′ 48″ 237,52 -19,43 3,02 -0,19 -0,72 -0,18 B2,5V +0,009 +0,003 +0,004 +032 SBO 63 4,6 175,5 *
HR 2283 CP-71°426 44447 256285 06h 16m 41,8s -71° 39′ 57″ 06h 15m 05,9s -71° 42′ 10″ 282,28 -28,49 6,64 +0,56 +0,01 F8V -0,025 +0,061 +014
HR 2284 BD-11°1460 44458 151401 4978 FR CMa 06h 16m 45,1s -11° 43′ 37″ 06h 21m 24,7s -11° 46′ 24″ 220,17 -11,94 5,64 -0,02 -0,85 +0,06 B1Vpe v -0,009 -0,005 +016 SB 265 4,2 4,2 AB 3 *
HR 2285 BD+70°401 44472 5861 5039 06h 16m 50,3s +70° 35′ 23″ 06h 28m 14,6s +70° 32′ 08″ 144,14 23,58 5,97 R A4V +0,002 +0,023 -030 V 80 5,9 5,7 *
HR 2286 13Mu Gem BD+22°1304 44478 78297 241 I 4990 Mu Gem 06h 16m 54,6s +22° 33′ 54″ 06h 22m 57,6s +22° 30′ 49″ 189,72 4,17 2,88 +1,64 +1,85 +1,38 M3IIIab e +0,054 -0,111 +0,020 +055 V? 8,1 121,7 AxBC 3 *
HR 2287 BD+12°1123 44497 95599 06h 16m 59,6s +12° 37′ 09″ 06h 22m 36,5s +12° 34′ 12″ 198,48 -00,56 6,00 F0III -0,033 -0,037 +021 V 75
HR 2288 CD-34°2806 44506 196707 2931 06h 16m 59,1s -34° 05′ 57″ 06h 20m 36,3s -34° 08′ 38″ 241,63 -20,78 5,53 -0,19 -0,88 B1,5Ve +0,005 +0,028 +054 V 211 *
HR 2289 46Psi1Aur BD+49°1488 44537 41076 242 I Psi1 Aur 06h 17m 11,8s +49° 20′ 20″ 06h 24m 53,9s +49° 17′ 17″ 165,35 16,17 4,91 +1,97 +2,29 +1,07 K5-M0Iab-Ib -0,002 -0,001 +0,007 +005 SB *
HR 2290 CD-48°2259 44594 217861 2486 I ' 06h 17m 28,1s -48° 41′ 17″ 06h 20m 06,1s -48° 44′ 28″ 256,80 -25,01 6,60 +0,66 +0,20 G3V +0,231 -0,271 +0,041 +060
HR 2291 BD+56°1125 44691 25731 2491 RR Lyn 06h 17m 59,3s +56° 20′ 18″ 06h 26m 25,8s +56° 17′ 06″ 158,63 19,00 5,64 +0,24 +0,12 +0,10 A3Vm -0,026 +0,022 +0,023 -010 SB1O 37 *
HR 2292 BD+03°1221 44700 113801 06h 18m 02,3s +03° 48′ 54″ 06h 23m 18,5s +03° 45′ 52″ 206,36 -04,52 6,40 -0,15 -0,63 B3V +0,006 -0,013 +030 SB *
HR 2293 5 Lyn BD+58°927 44708 25733 I 5036 06h 18m 05,0s +58° 28′ 19″ 06h 26m 48,9s +58° 25′ 02″ 156,53 19,78 5,21 +1,53 +1,88 K4III -0,005 -0,009 +0,005 -003 SB < 19 : 2,6 95,4 AC 3 *
HR 2294 2Bet CMa BD-17°1467 44743 151428 243 I W Bet CMa 06h 18m 17,7s -17° 54′ 22″ 06h 22m 42,0s -17° 57′ 21″ 226,06 -14,27 1,98 -0,23 -0,98 -0,24 B1II-III -0,006 0,000 +0,019 +034 SB 36 7,8 185,9 *
HR 2295 BD-04°1484 44756 133199 06h 18m 26,3s -04° 38′ 11″ 06h 23m 22,7s -04° 41′ 14″ 213,93 -08,37 6,67 +0,06 +0,01 A2V -0,013 -0,007 +017
HR 2296 Del Col CD-33°2927 44762 196735 06h 18m 27,5s -33° 23′ 09″ 06h 22m 06,8s -33° 26′ 11″ 241,03 -20,24 3,85 +0,88 +0,52 +0,47 G7II -0,024 -0,055 +0,019 -003 SBO *
HR 2297 BD+29°1213 44766 78333 06h 18m 29,4s +29° 45′ 36″ 06h 24m 52,6s +29° 42′ 26″ 183,50 7,85 6,71 -0,06 -0,39 B8IIIn -0,032 -0,009 +029 250
HR 2298 8Eps Mon BD+04°1236 44769 113810 244 5012 A 06h 18m 28,1s +04° 38′ 38″ 06h 23m 46,1s +04° 35′ 34″ 205,68 -04,03 4,44 +0,18 +0,13 +0,10 A5IV -0,018 +0,011 +0,025 +015 SB 124 2,2 12,9 AB 3 *
HR 2299 BD+04°1237 44770 113811 5012 B 06h 18m 28,5s +04° 38′ 50″ 06h 23m 46,5s +04° 35′ 44″ 205,67 -04,03 6,72 +0,45 -0,05 F5V -0,021 -0,010 +0,025 +016 25 2,2 12,9 AB 3 *
HR 2300 BD+08°1316 44783 113817 06h 18m 34,1s +08° 56′ 13″ 06h 24m 02,3s +08° 53′ 05″ 201,90 -01,97 6,26 -0,08 -0,31 B8Vn -0,005 -0,018 +003 V 65 *
HR 2301 BD-09°1444 44816 133203 I 06h 18m 51,7s -09° 49′ 24″ 06h 23m 36,0s -09° 52′ 28″ 218,67 -10,63 6,19 +1,84 +2,05 K5 +0,008 +0,018 +029 V
HR 2302 BD+16°1135 44867 95641 06h 19m 06,9s +16° 06′ 42″ 06h 24m 52,9s +16° 03′ 25″ 195,66 1,56 6,33 +1,08 +0,91 G9III +0,040 -0,046 +077 SB
HR 2303 BD-14°1428 44891 151450 I 06h 19m 14,5s -15° 01′ 09″ 06h 23m 46,0s -15° 04′ 18″ 223,47 -12,83 6,24 +1,53 K2 -0,015 -0,007 +037 V?
HR 2304 BD+23°1347 44927 78349 D 06h 19m 28,2s +23° 22′ 56″ 06h 25m 32,9s +23° 19′ 37″ 189,28 5,07 6,06 R -0,03 +0,07 A2Vn -0,010 -0,023 -027 V? 220 0,4 0,1 *
HR 2305 BD-11°1478 44951 151458 1171 I 06h 19m 30,4s -11° 28′ 34″ 06h 24m 10,3s -11° 31′ 49″ 220,25 -11,22 5,22 +1,24 +1,20 K3III -0,054 -0,035 +0,016 -026 < 19 :
HR 2306 BD-19°1435 44953 151453 5023 2944 06h 19m 28,1s -19° 44′ 00″ 06h 23m 47,6s -19° 47′ 07″ 227,89 -14,78 6,60 -0,15 -0,64 B8IIIHe wk -0,017 +0,014 D +0,003 +024 0,3 0,8 *
HR 2307 CD-31°3245 44956 196759 06h 19m 29,8s -31° 44′ 19″ 06h 23m 14,4s -31° 47′ 24″ 239,47 -19,45 6,34 +0,89 G8III -0,056 +0,013 +015
HR 2308 BD+14°1283 44984 95659 I BL Ori 06h 19m 45,8s +14° 46′ 37″ 06h 25m 28,1s +14° 43′ 19″ 196,91 1,06 6,24 +2,34 +3,40 +1,28 C5II -0,014 -0,002 +013 *
HR 2309 BD-12°1470 44996 151461 5030 06h 19m 43,8s -12° 54′ 31″ 06h 24m 20,5s -12° 57′ 45″ 221,58 -11,80 6,12 -0,08 -0,63 B5Ve -0,012 -0,012 +008 V 120 4,4 23,2 *
HR 2310 BD+07°1273 44990 113845 T Mon 06h 19m 49,0s +07° 08′ 25″ 06h 25m 13,1s +07° 05′ 09″ 203,63 -02,55 5,98 +1,22 +1,04 +0,65 F7Iab-K1Iab +0,017 +0,004 +0,005 +032 SB 21 *
HR 2311 CD-25°3189 45018 171688 2490 I 06h 19m 52,1s -25° 31′ 24″ 06h 23m 55,9s -25° 34′ 40″ 233,44 -17,04 5,63 +1,56 +1,90 K5III +0,008 -0,042 +034 V?
HR 2312 BD+01°1332 45050 113855 W 06h 20m 07,6s +01° 33′ 24″ 06h 25m 18,4s +01° 30′ 04″ 208,60 -05,12 6,66 -0,04 -0,22 B9V -0,017 -0,011 +007 150 0,0 0,1
HR 2313 BD-00°1287 45067 133229 06h 20m 09,7s -00° 53′ 05″ 06h 25m 16,4s -00° 56′ 46″ 210,78 -06,25 5,87 +0,56 +0,08 +0,20 E F8V +0,224 -0,225 +0,027 +044 10
HR 2314 BD+47°1299 45105 41109 06h 20m 19,1s +47° 27′ 47″ 06h 27m 51,1s +47° 24′ 19″ 167,36 15,89 6,56 -0,04 -0,12 A0V -0,004 +0,020 -012 31
HR 2315 BD+02°1227 45137 113868 06h 20m 33,8s +02° 19′ 42″ 06h 25m 46,6s +02° 16′ 20″ 207,97 -04,66 6,51 -0,03 -0,07 A0V +0,005 -0,002 +024 120
HR 2316 CD-36°2873 45145 196774 W 06h 20m 32,8s -36° 39′ 19″ 06h 24m 01,0s -36° 42′ 28″ 244,46 -20,96 5,62 +1,04 +0,87 G6III -0,015 +0,055 +053 1,2 64,8 AC 3
HR 2317 BD-03°1425 45168 133238 06h 20m 48,8s -03° 49′ 57″ 06h 25m 47,1s -03° 53′ 21″ 213,48 -07,48 6,35 +1,02 +0,77 G9III -0,020 -0,005 +012 SBO *
HR 2318 CD-28°2981 45184 171711 I ' 06h 20m 50,7s -28° 43′ 17″ 06h 24m 43,9s -28° 46′ 48″ 236,62 -18,07 6,39 +0,62 G2IV -0,159 -0,115 -005 V? *
HR 2319 BD+32°1300 45192 59096 06h 21m 03,1s +32° 37′ 26″ 06h 27m 35,5s +32° 33′ 47″ 181,17 9,64 6,43 +1,26 K0 -0,002 -0,058 +057
HR 2320 Nu Pic CP-56°1072 45229 234473 06h 21m 08,7s -56° 18′ 57″ 06h 22m 55,8s -56° 22′ 12″ 265,18 -26,16 5,61 +0,24 +0,13 +0,14 Am -0,034 -0,024 +007 V? 0
HR 2321 BD-07°1422 45239 133246 06h 21m 09,8s -07° 50′ 16″ 06h 25m 58,8s -07° 53′ 39″ 217,13 -09,23 6,40 +0,14 +0,12 A4V -0,004 +0,019 +031
HR 2322 CP-52°913 45291 234475 06h 21m 21,8s -52° 07′ 34″ 06h 23m 37,7s -52° 10′ 52″ 260,64 -25,23 5,98 +1,04 G8III -0,025 -0,023 +011
HR 2323 CD-40°2440 45306 217910 2492 06h 21m 29,7s -40° 13′ 40″ 06h 24m 44,5s -40° 17′ 03″ 248,16 -21,95 6,31 -0,05 B9V -0,003 -0,009 +023 V
HR 2324 BD-01°1242 45320 133260 2493 06h 21m 35,7s -01° 26′ 53″ 06h 26m 39,6s -01° 30′ 26″ 211,45 -06,20 5,87 +0,08 +0,09 A3Vn -0,007 -0,026 +010 V 270
HR 2325 BD-04°1510 45321 133257 06h 21m 37,7s -04° 32′ 20″ 06h 26m 34,5s -04° 35′ 50″ 214,21 -07,62 6,15 -0,14 -0,62 B2,5V +0,007 -0,002 +010 185 *
HR 2326 Alp Car CP-52°914 45348 234480 245 I 06h 21m 43,9s -52° 38′ 27″ 06h 23m 57,1s -52° 41′ 45″ 261,21 -25,29 -0,72 +0,15 +0,10 +0,18 F0II +0,022 +0,021 +0,028 +021 0 *
HR 2327 BD+00°1421 45357 113896 06h 21m 49,5s +00° 54′ 01″ 06h 26m 58,7s +00° 50′ 27″ 209,38 -05,05 6,71 +0,04 0,00 A1Vn -0,020 -0,004 +010 143
HR 2328 BD-07°1429 45380 133263 5070 06h 21m 54,9s -07° 27′ 08″ 06h 26m 44,9s -07° 30′ 41″ 216,86 -08,89 6,27 -0,04 -0,10 A0Vn +0,006 -0,001 +020 146 2,3 21,1 *
HR 2329 CD-34°2864 45383 196805 W 06h 21m 55,8s -35° 00′ 20″ 06h 25m 29,9s -35° 03′ 50″ 242,91 -20,13 6,25 +1,36 +1,59 K3III -0,005 -0,035 +019 1,1 132,2 AB 3
HR 2330 16 Gem BD+20°1428 45394 78402 06h 21m 59,8s +20° 33′ 23″ 06h 27m 56,6s +20° 29′ 46″ 192,06 4,26 6,22 +0,01 +0,18 A2V s -0,035 +0,007 +039
HR 2331 6 Lyn BD+58°932 45410 25771 W 06h 22m 06,0s +58° 14′ 10″ 06h 30m 47,2s +58° 09′ 46″ 156,97 20,19 5,88 +0,94 +0,66 K0III-IV -0,026 -0,335 +0,025 +036 3,0 179,6
HR 2332 48 Aur BD+30°1238 45412 59128 RT Aur 06h 22m 08,4s +30° 33′ 18″ 06h 28m 34,1s +30° 29′ 35″ 183,15 8,92 5,55 +0,68 +0,50 F8Ib v +0,002 -0,013 +0,005 +022 V 0 *
HR 2333 BD+02°1237 45415 113906 06h 22m 06,6s +02° 58′ 04″ 06h 27m 20,4s +02° 54′ 29″ 207,59 -04,02 5,55 +1,04 +0,86 +0,36 E G9III -0,046 +0,008 +053
HR 2334 BD+00°1426 45416 113905 I 06h 22m 05,6s +00° 21′ 33″ 06h 27m 13,8s +00° 17′ 57″ 209,90 -05,25 5,20 +1,18 +1,13 K1II +0,007 -0,008 +0,005 +033 *
HR 2335 BD-00°1299 45433 133269 I 06h 22m 08,8s -00° 12′ 57″ 06h 27m 15,6s -00° 16′ 34″ 210,41 -05,50 5,55 +1,38 +1,61 K5III 0,000 -0,008 +039 V? *
HR 2336 CP-58°692 45450 234482 06h 22m 16,5s -58° 29′ 19″ 06h 23m 46,9s -58° 32′ 38″ 267,59 -26,42 6,48 +0,12 A3V +0,010 +0,021 +023 SB2 *
HR 2337 CP-63°561 45461 249531 06h 22m 22,9s -63° 37′ 43″ 06h 23m 01,3s -63° 40′ 59″ 273,28 -27,23 6,27 +1,60 +2,01 +0,90 E M1III -0,024 +0,013 -014
HR 2338 47 Aur BD+46°1149 45466 41130 2496 I 06h 22m 34,7s +46° 44′ 57″ 06h 30m 03,0s +46° 41′ 08″ 168,20 15,95 5,90 +1,44 gK4 -0,006 +0,003 +0,017 -047
HR 2339 BD+27°1122 45504 78417 D 06h 22m 40,7s +27° 01′ 56″ 06h 28m 56,6s +26° 58′ 04″ 186,37 7,41 6,47 R F5 +0,116 -0,067 -070 10 0,9 0,0 *
HR 2340 BD+16°1159 45506 95719 2494 06h 22m 42,6s +16° 18′ 06″ 06h 28m 28,0s +16° 14′ 18″ 195,90 2,41 6,23 +0,90 +0,60 G5 -0,095 -0,047 +041
HR 2341 CP-52°919 45509 234488 06h 22m 35,9s -52° 44′ 57″ 06h 24m 48,2s -52° 48′ 23″ 261,36 -25,19 6,51 +1,70 K5-M0III -0,007 +0,002 +036
HR 2342 BD+10°1149 45512 95718 06h 22m 47,0s +10° 22′ 01″ 06h 28m 18,8s +10° 18′ 14″ 201,14 -00,38 6,15 +1,15 +1,18 K2III-IV +0,026 -0,039 -020
HR 2343 18Nu Gem BD+20°1441 45542 78423 1173 5103 06h 23m 01,5s +20° 16′ 32″ 06h 28m 57,8s +20° 12′ 44″ 192,42 4,35 4,15 -0,13 -0,48 -0,11 B6IIIe -0,007 -0,014 +0,009 +039 SB 219 1,7 0,2 AA' 8 *
HR 2344 10 Mon BD-04°1526 45546 133290 246 W 06h 23m 01,2s -04° 42′ 01″ 06h 27m 57,6s -04° 45′ 44″ 214,52 -07,39 5,06 -0,17 -0,76 -0,17 B2V -0,005 -0,001 +025 V? 79 4,2 77,2 AB 3 *
HR 2345 CP-60°608 45557 249535 06h 22m 59,5s -60° 13′ 30″ 06h 24m 13,7s -60° 16′ 52″ 269,52 -26,63 5,80 0,00 -0,01 A0V -0,041 +0,036 +010
HR 2346 BD+79°208 45560 5911 06h 23m 05,5s +79° 40′ 33″ 06h 40m 16,8s +79° 35′ 58″ 134,52 26,15 6,54 R A1V +0,001 +0,017 -007 92
HR 2347 BD+02°1244 45563 113929 06h 23m 04,9s +01° 58′ 31″ 06h 28m 16,8s +01° 54′ 44″ 208,58 -04,27 6,48 -0,07 -0,16 B9V -0,002 -0,027 +042 80
HR 2348 CD-48°2308 45572 217922 W 06h 23m 04,7s -48° 07′ 02″ 06h 25m 43,6s -48° 10′ 38″ 256,45 -23,97 5,76 -0,06 -0,16 -0,03 C B9V -0,005 -0,032 D +0,003 +006 2,5 1,2
HR 2349 CD-25°3237 45588 171774 W 06h 23m 09,5s -25° 47′ 22″ 06h 27m 11,2s -25° 51′ 24″ 234,00 -16,46 6,07 +0,53 +0,05 F9V -0,186 -0,218 +0,045 +036 V? 6,5 43,
HR 2350 BD+82°177 45618 1043 3950 06h 23m 22,6s +82° 11′ 57″ 06h 44m 30,2s +82° 06′ 55″ 131,75 26,61 6,65 +0,17 +0,06 A5V +0,010 -0,052 +006 55
HR 2351 BD+11°1193 45638 95732 06h 23m 26,9s +11° 05′ 00″ 06h 29m 00,0s +11° 01′ 10″ 200,58 0,10 6,59 A9IV -0,027 -0,010 +041 42
HR 2352 Pi 1Dor CP-69°607 45669 249532 06h 23m 34,9s -69° 55′ 44″ 06h 22m 38,2s -69° 59′ 03″ 280,35 -27,82 5,56 +1,51 +1,83 K5III +0,020 +0,029 +016 V?
HR 2353 CD-37°2837 45680 196842 W 06h 23m 43,5s -37° 50′ 06″ 06h 27m 07,5s -37° 53′ 44″ 245,88 -20,76 6,48 +0,39 F3V -0,011 +0,042 +030 7,0 32,8
HR 2354 CP-63°568 45701 249539 I ' 06h 23m 44,5s -63° 22′ 03″ 06h 24m 26,3s -63° 25′ 44″ 273,01 -27,04 6,46 +0,66 G3III-IV -0,007 -0,103 +023
HR 2355 BD+02°1253 45724 113940 I W 06h 24m 01,2s +02° 42′ 42″ 06h 29m 14,9s +02° 38′ 46″ 208,04 -03,72 6,16 +1,54 +1,86 gM1 +0,009 -0,040 +009 4,0 19,3
HR 2356 11Bet Mon BD-06°1574 45725 133316 5107 A 2977 06h 23m 58,0s -06° 58′ 08″ 06h 28m 49,0s -07° 01′ 58″ 216,66 -08,21 4,60 -0,10 -0,63 -0,16 B3Ve v -0,017 0,000 +0,021 +020 SBO 346 0,5 7,1 AB 4 *
HR 2357 11Bet Mon BD-06°1575 45726 133317 5107 B 2977 06h 23m 58,5s -06° 58′ 14″ 06h 28m 49,5s -07° 02′ 04″ 216,66 -08,21 5,40 -0,07 -0,52 B3ne -0,017 +0,005 +0,021 +018 123 0,5 7,1 AB 4 *
HR 2358 11Bet Mon BD-06°1575 45727 5107 C 2977 06h 23m 58,5s -06° 58′ 14″ 06h 28m 49,5s -07° 02′ 04″ 216,66 -08,21 5,60 H B3e -0,016 +0,005 +0,021 +023 331 0,5 7,1 AB 4 *
HR 2359 BD-17°1506 45765 151546 06h 24m 11,7s -17° 24′ 08″ 06h 28m 37,3s -17° 27′ 58″ 226,20 -12,78 5,77 +1,12 G5 -0,007 +0,004 +018 V
HR 2360 CP-63°572 45796 249542 06h 24m 18,5s -63° 46′ 08″ 06h 24m 55,6s -63° 49′ 40″ 273,47 -27,04 6,27 -0,13 -0,45 B6V -0,014 +0,026 -001
HR 2361 Lam CMa CD-32°3066 45813 196857 06h 24m 27,7s -32° 31′ 01″ 06h 28m 10,1s -32° 34′ 48″ 240,64 -18,76 4,48 -0,17 -0,61 -0,16 B4V -0,018 +0,024 +0,013 +041 135
HR 2362 BD+09°1259 45827 113957 06h 24m 37,1s +09° 05′ 46″ 06h 30m 05,5s +09° 01′ 45″ 202,47 -00,58 6,57 +0,14 -0,06 A0III -0,017 -0,026 +014 SB? *
HR 2363 BD+78°227 45866 5919 2507 I 06h 24m 56,8s +78° 04′ 31″ 06h 40m 28,8s +77° 59′ 45″ 136,29 25,92 5,73 +1,47 gK5 +0,009 -0,012 +0,018 -014
HR 2364 CD-32°3072 45871 196861 W Var 06h 24m 55,9s -32° 18′ 24″ 06h 28m 39,2s -32° 22′ 16″ 240,47 -18,59 5,74 -0,17 -0,65 B4Vnpe -0,003 +0,017 D +0,006 +023 2,0 1,2 *
HR 2365 BD+73°340 45947 5909 2503 06h 25m 17,4s +73° 46′ 22″ 06h 37m 54,9s +73° 41′ 44″ 140,95 25,02 6,24 +0,38 +0,01 F2 -0,155 -0,018 +0,039 +006 30
HR 2366 BD+17°1275 45951 95765 5146 06h 25m 22,2s +17° 00′ 30″ 06h 31m 10,1s +16° 56′ 19″ 195,57 3,31 6,20 +1,16 +1,06 K2III +0,001 -0,049 +027 SB 4,0 8,0 AB 3 *
HR 2367 BD-09°1493 45976 151573 2497 I 06h 25m 27,5s -10° 00′ 50″ 06h 30m 11,3s -10° 04′ 53″ 219,58 -09,26 5,93 +1,38 K0 -0,011 +0,002 +020 V?
HR 2368 CD-40°2482 45983 217951 06h 25m 30,2s -41° 00′ 34″ 06h 28m 42,3s -41° 04′ 28″ 249,22 -21,47 6,32 +0,40 F2-3V +0,030 +0,028 +017
HR 2369 CP-57°1001 45984 234519 06h 25m 29,1s -57° 56′ 18″ 06h 27m 04,0s -58° 00′ 08″ 267,08 -25,90 5,82 +1,28 K3III -0,015 -0,014 +013
HR 2370 BD+11°1204 45995 95766 5153 A 06h 25m 35,7s +11° 19′ 13″ 06h 31m 09,5s +11° 15′ 03″ 200,62 0,68 6,14 -0,08 -0,86 B2V:nne -0,005 -0,016 D +0,009 +020 293 2,8 16,1 *
HR 2371 19 Gem BD+16°1178 46031 95778 06h 25m 52,2s +15° 58′ 25″ 06h 31m 37,4s +15° 54′ 12″ 196,55 2,93 6,40 R A8V -0,016 -0,015 +021 97
HR 2372 BD+32°1324 46052 59194 2500 WW Aur 06h 25m 55,6s +32° 31′ 34″ 06h 32m 27,2s +32° 27′ 17″ 181,72 10,52 5,87 +0,14 +0,15 +0,02 A3m+A3m: -0,031 -0,022 -009 SB2O 35 *
HR 2373 BD-13°1519 46064 151585 5148 06h 25m 58,4s -13° 04′ 47″ 06h 30m 34,7s -13° 08′ 53″ 222,42 -10,51 6,16 -0,15 B1,5V -0,024 +0,002 +002 5,0 33,2 *
HR 2374 BD+11°1207 46075 95783 06h 26m 04,3s +11° 51′ 45″ 06h 31m 39,2s +11° 47′ 32″ 200,20 1,04 6,65 -0,12 -0,42 B6III -0,030 -0,012 +010 70 *
HR 2375 BD+11°1209 46089 95788 06h 26m 13,6s +11° 36′ 50″ 06h 31m 48,3s +11° 32′ 40″ 200,44 0,95 5,23 +0,15 +0,13 A3V +0,013 +0,032 +0,010 -003 V 124 *
HR 2376 7 Lyn BD+55°1093 46101 25814 I 06h 26m 13,5s +55° 25′ 35″ 06h 34m 32,8s +55° 21′ 11″ 159,97 19,75 6,45 R K0III: +0,002 +0,004 -020
HR 2377 Pi 2Dor CP-69°614 46116 249550 2495 06h 26m 19,8s -69° 37′ 59″ 06h 25m 28,6s -69° 41′ 25″ 280,04 -27,55 5,38 +0,97 +0,67 +0,36 E G8III -0,016 +0,195 +0,007 +009 *
HR 2378 BD+11°1213 46178 95803 5170 06h 26m 48,4s +11° 44′ 46″ 06h 32m 23,3s +11° 40′ 25″ 200,39 1,14 6,03 +1,07 K0III +0,010 -0,031 -021 4,2 31,1 *
HR 2379 BD-12°1518 46184 151602 I W 06h 26m 44,4s -12° 19′ 15″ 06h 31m 23,0s -12° 23′ 30″ 221,81 -10,01 5,15 +1,27 +1,38 K3III +0,040 -0,016 +0,022 +017 V? < 19 : 8,3 14,8
HR 2380 CD-27°3051 46189 171866 2499 06h 26m 48,7s -27° 42′ 00″ 06h 30m 46,3s -27° 46′ 10″ 236,17 -16,46 5,93 -0,15 -0,67 B2,5V -0,007 +0,011 +020 V
HR 2381 BD-08°1462 46229 133369 I 06h 27m 01,7s -08° 05′ 11″ 06h 31m 50,1s -08° 09′ 29″ 218,02 -08,05 5,43 +1,38 +1,52 gK2 -0,012 -0,008 +003 V
HR 2382 12 Mon BD+04°1304 46241 114023 3017 06h 27m 00,7s +04° 55′ 40″ 06h 32m 19,2s +04° 51′ 21″ 206,43 -02,02 5,84 +0,99 +0,79 +0,53 K0V -0,037 -0,006 +021 V *
HR 2383 BD+33°1356 46251 59222 06h 27m 09,0s +33° 05′ 52″ 06h 33m 42,7s +33° 01′ 27″ 181,32 11,00 6,42 R +0,03 +0,13 A3V +0,011 +0,010 -009
HR 2384 CD-50°2241 46273 234539 W 06h 27m 21,5s -50° 10′ 06″ 06h 29m 49,1s -50° 14′ 21″ 258,81 -23,84 5,27 +0,41 F2V -0,054 -0,058 +0,027 +002 SB 133 0,1 0,5 AB 4 *
HR 2385 13 Mon BD+07°1337 46300 114034 1174 06h 27m 29,7s +07° 24′ 23″ 06h 32m 54,2s +07° 19′ 59″ 204,30 -00,75 4,50 0,00 -0,18 +0,04 A0Ib -0,001 -0,006 +0,007 +012 17 *
HR 2386 BD-05°1678 46304 133382 W 06h 27m 29,3s -05° 47′ 43″ 06h 32m 23,1s -05° 52′ 08″ 216,01 -06,90 5,60 +0,25 +0,07 F0Vnn -0,001 -0,042 -021 7,7 4,2
HR 2387 4Xi 1CMa CD-23°3991 46328 171895 5176 Xi1 CMa 06h 27m 41,3s -23° 20′ 47″ 06h 31m 51,3s -23° 25′ 06″ 232,11 -14,53 4,33 -0,24 -0,99 -0,27 B0,5IV -0,006 +0,012 +027 SB 27 9,6 24,6 AB 3 *
HR 2388 CD-35°2947 46349 196897 06h 27m 39,3s -35° 11′ 16″ 06h 31m 13,0s -35° 15′ 33″ 243,53 -19,10 5,84 +0,81 +0,53 G8III -0,011 0,000 +014 V *
HR 2389 CP-56°1095 46355 234541 2498 3000 06h 27m 44,4s -56° 47′ 03″ 06h 29m 28,5s -56° 51′ 10″ 265,89 -25,36 5,22 +1,09 K0III -0,040 +0,031 +0,010 +013
HR 2390 CD-40°2512 46365 217986 06h 27m 47,3s -40° 50′ 43″ 06h 30m 59,8s -40° 54′ 59″ 249,20 -21,01 6,20 +1,40 K3III -0,017 0,000 +051 V?
HR 2391 BD+14°1339 46374 95830 06h 27m 55,4s +14° 13′ 56″ 06h 33m 36,1s +14° 09′ 19″ 198,32 2,55 5,53 +1,11 gK2 -0,019 -0,085 -012 V?
HR 2392 BD-11°1520 46407 151625 3024 06h 28m 05,7s -11° 05′ 34″ 06h 32m 46,9s -11° 09′ 59″ 220,85 -09,17 6,24 +1,11 +0,78 +0,48 G9,5III:Ba3 -0,007 +0,001 -011 V *
HR 2393 CD-36°2962 46431 196906 2501 I : SX Col 06h 28m 07,1s -36° 52′ 11″ 06h 31m 35,0s -36° 56′ 24″ 245,23 -19,61 6,34 +1,63 +1,91 M1III +0,005 +0,072 +054 *
HR 2394 8 Lyn BD+61°893 46480 13897 247 W 06h 28m 33,1s +61° 34′ 09″ 06h 37m 41,4s +61° 28′ 52″ 153,87 22,04 5,94 +0,89 +0,52 G8IV-V -0,209 -0,274 +0,027 -046 3,0 157,0 AB 4
HR 2395 BD-01°1274 46487 133404 1175 06h 28m 33,3s -01° 08′ 40″ 06h 33m 37,9s -01° 13′ 13″ 211,99 -04,52 5,10 -0,14 -0,56 B5Vn -0,003 -0,021 +025 V 300
HR 2396 BD+71°359 46509 5925 2511 06h 28m 43,2s +71° 49′ 56″ 06h 40m 32,2s +71° 44′ 56″ 143,09 24,82 5,92 +1,19 K0III -0,002 +0,015 -023
HR 2397 CD-31°3407 46547 196919 W Var 06h 28m 54,4s -31° 57′ 22″ 06h 32m 39,0s -32° 01′ 50″ 240,46 -17,68 5,69 -0,17 -0,79 B2IVe -0,001 -0,002 +020 V 120 3,0 24,7 *
HR 2398 49 Aur BD+28°1168 46553 78524 2504 3032 06h 28m 54,1s +28° 06′ 01″ 06h 35m 12,1s +28° 01′ 20″ 186,04 9,13 5,27 -0,03 -0,08 A0Vnn -0,002 -0,015 +0,000 +017 149
HR 2399 CD-37°2889 46568 196917 06h 28m 55,7s -37° 37′ 13″ 06h 32m 21,3s -37° 41′ 48″ 246,04 -19,72 5,24 +1,00 G8III +0,065 -0,077 +0,016 +039
HR 2400 CD-51°1946 46569 234551 06h 28m 58,1s -51° 45′ 21″ 06h 31m 18,3s -51° 49′ 34″ 260,56 -24,00 5,60 +0,54 +0,04 F8V +0,105 +0,094 +016
HR 2401 BD+79°212 46588 5946 248 06h 29m 10,2s +79° 40′ 22″ 06h 46m 14,1s +79° 33′ 53″ 134,59 26,41 5,45 +0,50 -0,02 F8V -0,102 -0,604 +0,049 +013 SB1O *
HR 2402 11 Lyn BD+56°1136 46590 25842 06h 29m 08,3s +56° 56′ 17″ 06h 37m 38,5s +56° 51′ 27″ 158,61 20,64 5,85 A2V 0,000 +0,012 +000 V?
HR 2403 BD-20°1437 46602 171940 06h 29m 10,0s -20° 50′ 50″ 06h 33m 26,6s -20° 55′ 26″ 229,92 -13,18 6,40 +0,83 G5 -0,030 -0,026 -002 V
HR 2404 14 Mon BD+07°1357 46642 114085 5211 3031 06h 29m 21,4s +07° 39′ 01″ 06h 34m 46,4s +07° 34′ 21″ 204,30 -00,23 6,45 -0,02 -0,03 A0V s -0,010 -0,004 +038 56 4,0 10,5 *
HR 2405 BD+38°1539 46687 59280 I W UU Aur 06h 29m 40,3s +38° 31′ 34″ 06h 36m 32,9s +38° 26′ 43″ 176,52 13,78 5,29 +2,61 +1,43 C5II +0,005 -0,026 +0,005 +012 5,6 17,9 *
HR 2406 BD+10°1186 46709 95870 2505 I 06h 29m 46,8s +10° 04′ 02″ 06h 35m 17,6s +09° 59′ 18″ 202,21 1,00 5,88 +1,51 +1,85 K4III -0,001 -0,010 +039 V
HR 2407 CD-38°2730 46727 196930 06h 29m 48,5s -38° 32′ 54″ 06h 33m 10,3s -38° 37′ 31″ 247,03 -19,88 6,44 +1,00 G8III +0,006 -0,022 +029
HR 2408 CP-65°610 46730 249568 2502 06h 29m 46,8s -65° 29′ 51″ 06h 30m 03,0s -65° 34′ 06″ 275,48 -26,71 6,29 +0,33 +0,06 F0III +0,002 +0,058 +006 SB2 *
HR 2409 BD+00°1491 46769 114097 06h 30m 06,3s +00° 58′ 10″ 06h 35m 15,8s +00° 53′ 24″ 210,29 -03,19 5,80 0,00 -0,45 B8Ib -0,001 -0,006 +010
HR 2410 CP-61°669 46792 249572 06h 30m 10,9s -61° 48′ 20″ 06h 31m 10,6s -61° 52′ 47″ 271,43 -26,05 6,15 -0,15 B3V -0,013 +0,008 +034 SBO *
HR 2411 CD-36°2990 46815 196945 I 06h 30m 19,1s -36° 09′ 26″ 06h 33m 49,5s -36° 13′ 56″ 244,69 -18,94 5,42 +1,44 +1,72 K3III -0,014 +0,094 +0,030 +032
HR 2412 Mu Pic CP-58°722 46860 234564 W 06h 30m 28,9s -58° 40′ 42″ 06h 31m 58,4s -58° 45′ 15″ 268,03 -25,40 5,70 -0,06 -0,18 B9Ve t +0,004 -0,011 +002 3,2 2,4 *
HR 2413 BD+04°1335 46885 114115 06h 30m 42,2s +04° 34′ 42″ 06h 36m 00,0s +04° 29′ 51″ 207,17 -01,37 6,55 -0,06 -0,28 B9III -0,021 -0,005 +013 V 35 *
HR 2414 5Xi 2CMa BD-22°1458 46933 171982 249 06h 30m 51,9s -22° 53′ 08″ 06h 35m 03,4s -22° 57′ 53″ 231,99 -13,68 4,54 -0,05 -0,03 -0,02 A0V +0,011 +0,016 +0,025 +026 V 138
HR 2415 CD-32°3168 46936 196955 2506 06h 30m 52,8s -32° 38′ 14″ 06h 34m 35,3s -32° 42′ 59″ 241,29 -17,54 5,62 -0,08 -0,23 B8V +0,005 -0,001 +028 V
HR 2416 CP-52°947 47001 234574 06h 31m 10,4s -52° 15′ 07″ 06h 33m 26,1s -52° 19′ 44″ 261,18 -23,80 6,19 +1,09 G8III -0,044 +0,040 +006
HR 2417 BD+24°1328 47020 78557 06h 31m 19,4s +24° 40′ 26″ 06h 37m 27,2s +24° 35′ 27″ 189,38 8,07 6,44 R +0,10 +0,05 A3V -0,016 +0,008 -002
HR 2418 BD-05°1710 47054 133469 2509 06h 31m 39,9s -05° 07′ 41″ 06h 36m 35,3s -05° 12′ 40″ 215,89 -05,67 5,52 -0,08 -0,39 B8V e 0,000 -0,017 +027 245 *
HR 2419 51 Aur BD+39°1690 47070 59316 250 I 06h 31m 43,7s +39° 28′ 45″ 06h 38m 39,5s +39° 23′ 27″ 175,79 14,54 5,69 +1,35 +1,56 K5III -0,023 -0,109 +033 *
HR 2420 52Psi3Aur BD+40°1665 47100 59319 06h 31m 51,3s +39° 59′ 18″ 06h 38m 49,2s +39° 54′ 09″ 175,32 14,77 5,20 -0,07 -0,40 B8III -0,009 -0,012 +009 V? 169
HR 2421 24Gam Gem BD+16°1223 47105 95912 251 I W 06h 31m 56,1s +16° 29′ 05″ 06h 37m 42,7s +16° 23′ 57″ 196,77 4,45 1,93 0,00 +0,04 -0,01 A0IV +0,042 -0,042 +0,033 -013 SB 32 9,0 143,5 AC 3 *
HR 2422 BD+06°1309 47129 114146 V640 Mon 06h 32m 02,4s +06° 13′ 10″ 06h 37m 24,1s +06° 08′ 07″ 205,87 -00,31 6,06 +0,05 -0,88 O8p +0,006 -0,001 +025 SB2O 80 *
HR 2423 6Nu 1CMa BD-18°1480 47138 151694 5253 A 06h 32m 00,1s -18° 34′ 39″ 06h 36m 22,8s -18° 39′ 36″ 228,11 -11,61 5,70 +0,85 +0,49 G8III+F3IV-V -0,011 +0,017 +025 SB 1,9 17,4 *
HR 2424 CD-36°3009 47144 196978 W 06h 31m 55,6s -36° 41′ 57″ 06h 35m 24,1s -36° 46′ 48″ 245,35 -18,84 5,59 -0,14 -0,48 A0V -0,011 +0,018 D +0,011 +023 V 0,8 1,5 AB 3 *
HR 2425 53 Aur BD+29°1293 47152 78571 D 06h 32m 02,5s +29° 04′ 12″ 06h 38m 23,0s +28° 59′ 03″ 185,47 10,17 5,79 0,00 -0,07 B9npEu -0,021 -0,021 +018 V? 29 0,0 0,1 *
HR 2426 BD+10°1201 47156 95914 06h 32m 04,4s +10° 56′ 19″ 06h 37m 36,9s +10° 51′ 11″ 201,71 1,90 6,38 K0 -0,039 -0,039 +002
HR 2427 50Psi2Aur BD+42°1585 47174 41239 I W 06h 32m 11,4s +42° 34′ 37″ 06h 39m 19,9s +42° 29′ 20″ 172,89 15,86 4,79 +1,23 +1,29 +0,60 K3III +0,006 -0,058 +0,004 +017 V < 17 5,5 52,1 AB 3
HR 2428 BD-13°1570 47182 151700 I 06h 32m 10,4s -13° 14′ 12″ 06h 36m 46,7s -13° 19′ 15″ 223,24 -09,23 5,97 +1,56 K5 +0,011 -0,023 -012
HR 2429 7Nu 2CMa BD-19°1502 47205 151702 2510 I 3047 06h 32m 19,3s -19° 10′ 14″ 06h 36m 41,0s -19° 15′ 21″ 228,69 -11,80 3,95 +1,06 +1,01 +0,51 K1III +0,059 -0,062 +0,058 +003 < 17
HR 2430 BD+02°1315 47220 114154 2512 06h 32m 26,9s +02° 47′ 25″ 06h 37m 40,3s +02° 42′ 15″ 208,95 -01,82 6,17 +1,08 +0,96 K1III -0,038 -0,049 -008
HR 2431 CD-35°3005 47230 196987 W 06h 32m 23,3s -36° 00′ 12″ 06h 35m 54,0s -36° 05′ 20″ 244,70 -18,50 6,35 +0,48 G0V -0,058 -0,095 D +0,028 +028 SB 0,4 0,2 *
HR 2432 BD+05°1334 47240 114162 06h 32m 33,8s +05° 02′ 31″ 06h 37m 52,7s +04° 57′ 26″ 206,98 -00,75 6,15 +0,14 -0,74 B1Ib -0,004 +0,020 +033 V 126 : *
HR 2433 BD-22°1472 47247 172021 5260 06h 32m 28,7s -22° 31′ 52″ 06h 36m 40,9s -22° 36′ 54″ 231,82 -13,19 6,35 -0,11 -0,54 B5V -0,031 -0,006 D +0,012 +034 V 3,6 9,1 *
HR 2434 BD+44°1506 47270 41245 06h 32m 42,6s +44° 06′ 07″ 06h 39m 58,0s +44° 00′ 50″ 171,46 16,55 6,41 R K1III +0,033 -0,003 -030 SB
HR 2435 CP-52°953 47306 234589 2508 06h 32m 46,3s -52° 53′ 38″ 06h 34m 58,6s -52° 58′ 32″ 261,93 -23,73 4,39 -0,02 -0,15 +0,14 A0II -0,003 +0,007 +023 45
HR 2436 BD+22°1416 47358 78586 2513 06h 33m 04,3s +22° 07′ 08″ 06h 39m 05,3s +22° 01′ 51″ 191,86 7,27 6,04 +1,03 G9III +0,011 -0,025 -009
HR 2437 BD-12°1566 47366 151725 06h 33m 03,7s -12° 53′ 45″ 06h 37m 40,9s -12° 59′ 06″ 223,03 -08,89 6,12 +1,00 K0 +0,030 -0,124 +009 V?
HR 2438 54 Aur BD+28°1196 47395 78593 5289 3065 06h 33m 14,7s +28° 21′ 05″ 06h 39m 33,1s +28° 15′ 47″ 186,24 10,10 6,03 -0,08 -0,48 B7III -0,006 -0,014 D +0,002 +019 SB 70 1,6 0,8
HR 2439 BD+24°1343 47415 78596 06h 33m 23,4s +24° 41′ 09″ 06h 39m 31,4s +24° 36′ 00″ 189,58 8,50 6,38 +0,53 F8IV +0,006 +0,084 +018 SB
HR 2440 BD-02°1691 47420 133511 I 06h 33m 19,0s -02° 27′ 26″ 06h 38m 20,5s -02° 32′ 37″ 213,71 -04,07 6,14 +1,48 +1,77 K2 -0,018 +0,015 +027
HR 2441 BD+04°1365 47431 114194 06h 33m 31,1s +04° 47′ 18″ 06h 38m 49,5s +04° 42′ 02″ 207,31 -00,65 6,57 -0,07 -0,33 B8IIIn +0,012 -0,008 +033 *
HR 2442 BD+01°1443 47432 114191 3060 06h 33m 27,0s +01° 42′ 03″ 06h 38m 38,1s +01° 36′ 49″ 210,03 -02,11 6,21 +0,15 -0,82 O9,5II -0,007 -0,005 +058 V? 100 *
HR 2443 8Nu 3CMa BD-18°1492 47442 151730 I 06h 33m 29,5s -18° 09′ 03″ 06h 37m 53,4s -18° 14′ 15″ 227,87 -11,11 4,43 +1,15 +1,04 +0,60 K1-II-III -0,010 -0,007 +0,013 -002 < 17 *
HR 2444 CD-38°2782 47463 197011 W 06h 33m 38,1s -38° 03′ 44″ 06h 37m 01,9s -38° 08′ 48″ 246,82 -19,00 6,04 +1,03 +0,84 K0III +0,006 +0,040 +029 4,0 25,0 AC 4
HR 2445 CD-41°2488 47475 218060 06h 33m 40,8s -41° 28′ 19″ 06h 36m 51,3s -41° 33′ 25″ 250,22 -20,17 6,34 +1,15 K0II +0,008 +0,008 +014
HR 2446 CD-36°3031 47500 197014 W 06h 33m 45,8s -36° 54′ 18″ 06h 37m 13,8s -36° 59′ 26″ 245,69 -18,57 5,71 -0,12 -0,51 B7IV -0,014 +0,017 +021 V 0,8 0,6
HR 2447 CD-32°3216 47536 197019 I 06h 34m 02,8s -32° 15′ 17″ 06h 37m 47,6s -32° 20′ 23″ 241,18 -16,78 5,27 +1,18 +1,12 K2III +0,105 +0,068 +0,017 +079 *
HR 2448 BD-16°1554 47561 151737 06h 34m 08,0s -16° 47′ 06″ 06h 38m 35,4s -16° 52′ 25″ 226,69 -10,37 6,03 +0,03 +0,10 A1V s -0,008 -0,023 +010 44
HR 2449 BD+13°1356 47575 95963 5302 06h 34m 09,9s +13° 04′ 22″ 06h 39m 47,6s +12° 58′ 59″ 200,05 3,35 5,97 +0,06 +0,11 A2V -0,034 -0,001 -020 60 6,0 2,9
HR 2450 BD-14°1525 47667 151751 2515 I 06h 34m 42,4s -14° 03′ 22″ 06h 39m 16,7s -14° 08′ 45″ 224,26 -09,04 4,82 +1,50 +1,68 +0,73 K2II +0,004 -0,004 -0,003 +029 < 17 *
HR 2451 Nu Pup CD-43°2576 47670 218071 252 3062 06h 34m 42,0s -43° 06′ 29″ 06h 37m 45,7s -43° 11′ 46″ 251,94 -20,54 3,17 -0,11 -0,41 -0,07 B8III +0,002 -0,006 +028 SB 228 *
HR 2452 BD+36°1482 47703 59365 2516 06h 34m 54,8s +36° 01′ 31″ 06h 41m 37,7s +35° 55′ 55″ 179,30 13,69 6,46 +0,49 F8III -0,017 -0,022 +086 10
HR 2453 25 Gem BD+28°1207 47731 78636 W 06h 35m 02,7s +28° 17′ 21″ 06h 41m 21,0s +28° 11′ 47″ 186,47 10,42 6,42 +1,09 +0,85 G5Ib +0,008 -0,009 -006 3,9 55,9 AC 3
HR 2454 BD+06°1338 47756 114244 06h 35m 09,8s +06° 27′ 46″ 06h 40m 31,8s +06° 22′ 18″ 206,02 0,49 6,51 -0,14 -0,47 B8IIISi -0,029 +0,012 +035 35
HR 2455 CD-23°4172 47827 172102 W 06h 35m 26,6s -23° 36′ 17″ 06h 39m 36,3s -23° 41′ 44″ 233,11 -13,02 6,05 -0,03 -0,06 A0 +0,013 -0,002 +026 0,4 0,1
HR 2456 15 Mon BD+10°1220 47839 114258 I 5322 S Mon 06h 35m 28,2s +09° 59′ 18″ 06h 40m 58,7s +09° 53′ 44″ 202,94 2,20 4,66 -0,25 -1,07 -0,22 O7V((f)) +0,003 -0,006 -0,004 +033 SB 63 3,5 2,9 AB 13 *
HR 2457 BD+16°1242 47863 95996 06h 35m 35,7s +16° 29′ 27″ 06h 41m 21,8s +16° 23′ 51″ 197,17 5,23 6,28 -0,01 -0,07 A1V -0,022 -0,008 +022 38
HR 2458 BD+11°1273 47886 95997 I 06h 35m 44,1s +11° 05′ 46″ 06h 41m 17,2s +11° 00′ 12″ 201,98 2,77 6,11 +1,68 M1III -0,002 +0,009 +016
HR 2459 55Psi4Aur BD+44°1518 47914 41288 2517 I 06h 35m 48,3s +44° 37′ 14″ 06h 43m 05,0s +44° 31′ 28″ 171,18 17,26 5,02 +1,48 +1,83 K5III -0,042 -0,028 +0,019 -073 V < 17
HR 2460 CD-30°3386 47946 197057 06h 35m 52,8s -30° 22′ 26″ 06h 39m 42,7s -30° 28′ 13″ 239,54 -15,69 5,71 +1,14 +1,10 K0III -0,006 -0,182 +0,019 -024
HR 2461 BD+00°1546 47964 114269 06h 35m 56,9s +00° 35′ 19″ 06h 41m 05,4s +00° 29′ 43″ 211,31 -02,08 5,79 -0,10 -0,37 B8III -0,016 -0,003 +023 95
HR 2462 CD-48°2417 47973 218093 W 3072 06h 35m 57,6s -48° 07′ 50″ 06h 38m 37,6s -48° 13′ 13″ 257,12 -21,91 4,93 +0,87 +0,60 +0,43 C G8III +0,008 +0,012 +0,012 +028 2,3 13,0 *
HR 2463 BD+53°1056 47979 25916 06h 36m 06,9s +53° 23′ 54″ 06h 44m 11,6s +53° 17′ 47″ 162,53 20,41 6,27 +1,08 K0 +0,050 -0,177 +019
HR 2464 BD+37°1567 48073 59406 06h 36m 26,3s +37° 14′ 39″ 06h 43m 13,8s +37° 08′ 49″ 178,29 14,47 6,19 +1,03 K0 +0,036 -0,041 -041
HR 2465 CD-38°2817 48087 197064 06h 36m 32,4s -38° 03′ 56″ 06h 39m 56,9s -38° 09′ 32″ 247,04 -18,47 6,58 +1,18 K1IIICNIb +0,056 -0,027 +018
HR 2466 26 Gem BD+17°1357 48097 96015 06h 36m 34,9s +17° 44′ 35″ 06h 42m 24,3s +17° 38′ 43″ 196,16 6,02 5,21 +0,06 +0,01 A2V +0,005 -0,087 +015 SB 99
HR 2467 BD+06°1351 48099 114293 I 06h 36m 37,1s +06° 26′ 25″ 06h 41m 59,3s +06° 20′ 42″ 206,21 0,80 6,37 -0,05 -0,94 -0,05 O6,5V e +0,010 -0,006 +031 V 70 : *
HR 2468 CP-61°688 48189 249604 W 06h 36m 56,2s -61° 26′ 41″ 06h 38m 00,6s -61° 31′ 59″ 271,21 -25,19 6,18 +0,62 +0,12 G1-2V -0,011 +0,084 +032 2,0 2,1 *
HR 2469 BD-09°1601 48217 133585 I 06h 37m 09,9s -09° 04′ 14″ 06h 41m 56,4s -09° 10′ 02″ 220,05 -06,26 5,19 +1,53 +1,89 +0,68 E M0III +0,043 -0,040 +0,031 +001 V? *
HR 2470 12 Lyn BD+59°1015 48250 25939 5400 AB 06h 37m 24,0s +59° 32′ 34″ 06h 46m 14,1s +59° 26′ 30″ 156,31 22,48 4,87 +0,08 +0,08 +0,03 A3V -0,023 -0,002 D +0,011 -003 V 90 0,6 1,7 AB 4 *
HR 2471 BD+36°1494 48272 59425 06h 37m 29,0s +36° 12′ 29″ 06h 44m 12,6s +36° 06′ 35″ 179,35 14,24 6,31 R +0,06 +0,11 A2V +0,014 +0,014 -015 V? 90
HR 2472 NOVA 1903 ° DM Gem h m s ° ′ ″ h m s ° ′ ″ *
HR 2473 27Eps Gem BD+25°1406 48329 78682 254 I 5381 3183 06h 37m 46,7s +25° 13′ 49″ 06h 43m 55,9s +25° 07′ 52″ 189,54 9,63 2,98 +1,40 +1,46 +0,61 G8Ib e -0,006 -0,013 +0,017 +010 SB < 17 6,0 110,3 *
HR 2474 BD+03°1371 48348 114312 I 06h 37m 52,1s +03° 07′ 55″ 06h 43m 06,5s +03° 02′ 00″ 209,28 -00,47 6,19 +1,37 +1,60 K0 -0,001 -0,021 +031
HR 2475 CD-40°2625 48383 218126 W 06h 37m 58,5s -40° 15′ 16″ 06h 41m 14,1s -40° 20′ 59″ 249,30 -18,99 6,12 -0,14 -0,59 B4V -0,014 +0,015 +017 217 3,4 15,4 *
HR 2476 CD-47°2521 48403 218124 06h 38m 06,4s -47° 34′ 44″ 06h 40m 49,3s -47° 40′ 29″ 256,68 -21,40 6,65 +1,58 +1,92 +0,98 E M2III -0,008 -0,009 +021
HR 2477 13 Lyn BD+57°1004 48432 25947 2520 06h 38m 18,0s +57° 16′ 23″ 06h 46m 49,5s +57° 10′ 09″ 158,69 21,93 5,35 +0,96 +0,73 K0III +0,012 -0,038 +019 < 19 :
HR 2478 30 Gem BD+13°1390 48433 96051 I 5387 06h 38m 20,9s +13° 19′ 44″ 06h 43m 59,3s +13° 13′ 40″ 200,30 4,37 4,49 +1,16 +1,16 +0,60 K0IIICN1Ca1 -0,003 -0,058 +0,007 +014 < 19 : 8,4 27,2 *
HR 2479 BD+04°1414 48434 114324 06h 38m 22,1s +04° 01′ 54″ 06h 43m 38,7s +03° 55′ 56″ 208,54 0,06 5,90 -0,02 -0,89 B0III +0,006 -0,006 +035 70 *
HR 2480 28 Gem BD+29°1327 48450 78692 2518 I 3188 06h 38m 25,2s +29° 04′ 20″ 06h 44m 45,5s +28° 58′ 15″ 186,08 11,43 5,44 +1,45 +1,64 K4III -0,004 -0,026 +016 V?
HR 2481 BD-22°1505 48501 172204 5377 A 3181 06h 38m 33,3s -22° 21′ 11″ 06h 42m 45,8s -22° 26′ 57″ 232,26 -11,84 6,13 +0,34 -0,02 F0 -0,085 +0,078 +044 2,1 18,2 *
HR 2482 CD-38°2844 48543 197108 W 06h 38m 53,2s -38° 18′ 03″ 06h 42m 16,4s -38° 23′ 55″ 247,45 -18,13 6,29 +0,34 +0,13 A3V+F/G -0,015 +0,005 D +0,003 +063 V 1,5 7,9 *
HR 2483 56Psi5Aur BD+43°1595 48682 41330 255 5425 06h 39m 31,9s +43° 40′ 37″ 06h 46m 44,3s +43° 34′ 39″ 172,36 17,52 5,25 +0,56 +0,05 G0V -0,002 +0,165 +0,068 -024 6 3,4 36,2 *
HR 2484 31Xi Gem BD+13°1396 48737 96074 256 I : 3193 06h 39m 40,6s +13° 00′ 13″ 06h 45m 17,4s +12° 53′ 44″ 200,74 4,50 3,36 +0,43 +0,06 +0,23 F5III -0,116 -0,191 +0,055 +025 V? 70 *
HR 2485 BD+55°1122 48767 25963 5436 B 3202 06h 39m 52,1s +55° 48′ 49″ 06h 48m 12,9s +55° 42′ 16″ 160,26 21,69 6,33 H dF6 +0,057 -0,101 +0,032 +012 SB 0,1 4,7 AB 3 *
HR 2486 BD+55°1122 48766 25962 5436 A 3202 06h 39m 51,5s +55° 48′ 48″ 06h 48m 12,3s +55° 42′ 16″ 160,26 21,69 6,28 H +0,47 dF5 +0,058 -0,101 +0,032 +009 V 0,1 4,7 AB 3 *
HR 2487 57Psi6Aur BD+48°1436 48781 41346 1176 I 06h 40m 02,1s +48° 53′ 43″ 06h 47m 39,6s +48° 47′ 22″ 167,26 19,47 5,22 +1,12 +1,04 K0III -0,001 +0,006 -008 V < 19 :
HR 2488 CD-39°2798 48797 197134 2519 06h 40m 03,0s -39° 05′ 31″ 06h 43m 23,3s -39° 11′ 36″ 248,31 -18,20 6,30 +0,26 A8:mDel Del -0,001 -0,019 +010 V *
HR 2489 32 Gem BD+12°1275 48843 96084 3197 06h 40m 17,1s +12° 47′ 52″ 06h 45m 54,2s +12° 41′ 37″ 200,99 4,54 6,46 A9III +0,001 +0,002 +009 15
HR 2490 42 Cam BD+67°454 48879 13973 2523 06h 40m 31,5s +67° 40′ 56″ 06h 50m 57,1s +67° 34′ 19″ 147,80 24,88 5,14 -0,17 -0,63 B4IV +0,002 +0,002 +0,010 +005 SB 126
HR 2491 9Alp CMa BD-16°1591 48915 151881 257 I 5423 06h 40m 44,6s -16° 34′ 44″ 06h 45m 08,9s -16° 42′ 58″ 227,22 -08,88 -1,46 0,00 -0,05 -0,03 A1Vm -0,553 -1,205 +0,375 -008 SBO 13 10,3 11,2 AB 4 *
HR 2492 10 CMa CD-30°3484 48917 197149 W FT CMa 06h 40m 40,1s -30° 58′ 04″ 06h 44m 28,4s -31° 04′ 14″ 240,53 -14,98 5,20 -0,12 -0,93 -0,15 B2IIIe v -0,015 +0,008 +034 200 5,4 36,3 *
HR 2493 CD-27°3248 48938 172264 06h 40m 52,4s -27° 14′ 47″ 06h 44m 51,9s -27° 20′ 29″ 237,03 -13,42 6,45 +0,54 -0,02 G2V -0,011 +0,308 +0,062 -012 V?
HR 2494 16 Mon BD+08°1486 48977 114388 1177 06h 41m 05,1s +08° 41′ 35″ 06h 46m 32,4s +08° 35′ 14″ 204,73 2,82 5,93 -0,17 -0,69 B2,5V -0,006 -0,007 +010 V *
HR 2495 CD-23°4325 49001 172273 06h 41m 13,0s -23° 21′ 31″ 06h 45m 23,3s -23° 27′ 43″ 233,46 -11,72 6,05 +1,20 +1,29 K0 -0,038 +0,042 +034 V?
HR 2496 NGC 2281 ° h m s ° ′ ″ h m s ° ′ ″ *
HR 2497 CD-30°3495 49028 197163 W 06h 41m 12,7s -30° 28′ 56″ 06h 45m 02,4s -30° 35′ 10″ 240,11 -14,68 6,54 -0,11 -0,49 B8IV -0,026 +0,017 +018 60 3,9 4,4 *
HR 2498 BD-14°1573 49048 151895 06h 41m 26,6s -14° 41′ 24″ 06h 45m 59,3s -14° 47′ 46″ 225,57 -07,87 5,32 +0,07 +0,12 A2V -0,025 -0,017 +0,024 -019 205
HR 2499 BD+18°1349 49059 96111 5447 06h 41m 32,8s +18° 18′ 07″ 06h 47m 23,5s +18° 11′ 36″ 196,20 7,32 6,20 R +0,07 +0,01 A2V +0,003 -0,043 +0,016 +021 V 77 0,2 0,5 *
HR 2500 CD-31°3640 49095 197171 06h 41m 38,4s -31° 40′ 47″ 06h 45m 22,8s -31° 47′ 37″ 241,29 -15,08 5,92 +0,48 -0,03 F6V -0,220 -0,320 +0,051 +032 V

LegendaUpraviť

IRflag:

  • prázdne: NASA merged Infrared Catalogue, Schmitz et al., 1978
  • ' Engles et al. 1982
  • : neistá identifikácia

Viacnásobná hviezda:

  • A = Astrometrická dvojhviezda
  • D = Duplicita objavená zákrytom
  • I = Innes, Southern Double Star Catalogue (1927)
  • R = Rossiter, Michigan Publ. 9, 1955
  • S = Duplicita objavená bodovou interferometriou
  • W = Worley (1978) aktualizácia IDS

n_Vmag:

  • prázdne = V na UBV Johnsonovom systéme
  • R = HR magnitúdy redukované na UBV systém
  • H = pôvodná HR magnitúda

pmRA:

  • vlastný pohyb v RA sa premieta ako (cos(DE).d(RA)/dt), teda celkový vlastný pohyb je sqrt(pmRA^2^+pmDE^2^)

n_RadVel:

  • V = premenná radiálna rýchlosť
  • V? = možná premenná radiálna rýchlosť
  • SB, SB1, SB2, SB3 = spektroskopické dvojhviezdy, jednoduché, dvojité alebo trojité čiarové spektrá
  • O = orbitálne údaje nedostupné

ZdrojUpraviť