Zoznam HR objektov 3501 – 4000

Toto je zoznam HR objektov od 3501 do 4000.

Objekt Názov BD HD SAO FK5 IR zdroj Ref. pre IR zdroj Dvoj alebo viac násobná hviezda ADS Počet častí ADS Ident. prem. hviezdy Rektascenzia 1900 Deklinácia 1900 Rektascenzia 2000 Deklinácia 2000 Gal. dĺžka Gal. šíka Viz. mag. Kód Vmag Neistota pri V B-V farba na UBV systéme Neistota pri B-V U-B farba na UBV systéme Neistota pri U-B R-I Kód pre R-I systém (Cousin, Eggen) Spektr. typ Kód spektr. typu Ročný vlastný pohyb v RA J2000, systém FK5 Ročný vlastný pohyb v Dec J2000, systém FK5 D - dynamická paralaxa, inak trigonometrická paralaxa Paralaxa Heliocentrická radiálna rýchlosť Komentár radiálnej rýchlosti Limit rýchlosti rotácie Rýchlosť rotácie, v sin i Neistota a premenlivosť pri rýchlosti rotácie Rozdiel magnitúd Oddelenie zložiek Ident. zložiek Počet zložiek Pozn.
HR 3501 CD-41°4516 75387 220495 08h 44m 32,4s -42° 05′ 38″ 08h 48m 08,8s -42° 27′ 50″ 262,83 0,70 6,43 -0,20 -0,77 B2IV-V -0,003 -0,009 +030 *
HR 3502 Eta Cha CP-78°372 75416 256543 331 08h 44m 43,7s -78° 36′ 01″ 08h 41m 19,5s -78° 57′ 48″ 292,40 -21,65 5,47 -0,10 -0,35 B8V -0,031 +0,026 +014 V 301
HR 3503 CP-52°1675 75466 236284 08h 45m 04,1s -52° 28′ 51″ 08h 48m 00,2s -52° 51′ 02″ 270,91 -05,84 6,30 -0,10 -0,32 B8V -0,026 +0,007 +012 204 *
HR 3504 BD+19°2110 75469 98162 08h 45m 03,6s +19° 12′ 19″ 08h 50m 45,1s +18° 49′ 56″ 207,88 34,48 6,16 R -0,01 0,00 A2V s -0,015 -0,020 +019
HR 3505 5 UMa BD+62°1027 75486 14691 2701 08h 45m 08,3s +62° 20′ 11″ 08h 53m 22,6s +61° 57′ 44″ 153,83 37,93 5,73 +0,28 +0,11 F2III -0,010 +0,020 -031 V? 101
HR 3506 BD+59°1198 75487 27026 08h 45m 12,2s +59° 25′ 51″ 08h 53m 05,9s +59° 03′ 22″ 157,46 38,52 6,25 R F5IV-V +0,014 +0,003 +009 30
HR 3507 BD-20°2693 75495 176535 08h 45m 15,4s -20° 40′ 30″ 08h 49m 44,9s -21° 02′ 55″ 246,06 14,25 6,47 +0,23 A7Vn +0,006 -0,064 -017
HR 3508 35 Lyn BD+44°1794 75506 42576 2700 I 08h 45m 14,2s +44° 05′ 56″ 08h 51m 56,8s +43° 43′ 36″ 177,19 39,64 5,15 +0,98 +0,68 +0,50 K0III -0,015 +0,048 +0,018 +015 < 17
HR 3509 BD+45°1649 75523 42580 08h 45m 23,8s +45° 41′ 15″ 08h 52m 11,6s +45° 18′ 45″ 175,13 39,71 5,99 +1,26 +1,33 K0III -0,026 -0,037 +012
HR 3510 54 Cnc BD+15°1917 75528 98168 2699 D 08h 45m 27,3s +15° 43′ 18″ 08h 51m 01,5s +15° 21′ 02″ 211,81 33,26 6,38 +0,64 G1V -0,112 +0,075 +045 10 1,4 0,1 *
HR 3511 BD+42°1935 75556 42581 08h 45m 33,2s +42° 22′ 43″ 08h 52m 10,0s +42° 00′ 09″ 179,43 39,62 5,99 +1,25 K0III -0,039 -0,071 +057
HR 3512 CD-32°5770 75605 199678 2696 4268 08h 45m 47,7s -32° 24′ 25″ 08h 49m 51,5s -32° 46′ 50″ 255,49 7,05 5,21 +0,87 G5III +0,002 -0,049 +0,028 -008 V *
HR 3513 CD-28°6600 75629 176546 08h 45m 50,7s -29° 05′ 26″ 08h 50m 02,2s -29° 27′ 47″ 252,90 9,15 5,87 +0,95 G8III -0,014 +0,007 -010
HR 3514 CD-39°4838 75630 220531 08h 45m 55,7s -39° 56′ 52″ 08h 49m 39,2s -40° 19′ 14″ 261,34 2,27 5,48 +0,06 +0,13 A2/3IV -0,008 -0,014 +0,036 +017
HR 3515 M 67 ° h m s ° ′ ″ h m s ° ′ ″ *
HR 3516 CD-28°6610 75649 176554 08h 46m 08,1s -28° 14′ 40″ 08h 50m 21,6s -28° 37′ 05″ 252,27 9,73 6,17 -0,08 -0,19 B9V -0,021 -0,022 +025
HR 3517 CD-38°4925 75654 199682 2697 HZ Vel 08h 46m 05,8s -38° 46′ 12″ 08h 49m 52,4s -39° 08′ 30″ 260,46 3,05 6,39 +0,23 A5III -0,058 +0,038 +009 *
HR 3518 Gam Pyx CD-27°5986 75691 176559 332 I 08h 46m 17,2s -27° 20′ 20″ 08h 50m 31,9s -27° 42′ 36″ 251,57 10,33 4,01 +1,27 +1,40 +0,67 K3-III -0,130 +0,087 +0,033 +025
HR 3519 51Sig1Cnc BD+33°1770 75698 61102 7057 08h 46m 24,0s +32° 50′ 56″ 08h 52m 34,6s +32° 28′ 27″ 191,64 38,57 5,66 +0,22 +0,07 +0,08 A8Vma s -0,003 +0,016 -014 SB 65 4,4 79,0 AC 4 *
HR 3520 CD-44°4861 75710 220540 2698 08h 46m 20,1s -44° 56′ 08″ 08h 49m 47,7s -45° 18′ 29″ 265,22 -00,86 4,93 +0,05 +0,15 A2III -0,010 +0,010 +0,012 +005 SB 77
HR 3521 53 Cnc BD+28°1659 75716 80476 I W BO Cnc 08h 46m 27,8s +28° 38′ 05″ 08h 52m 28,6s +28° 15′ 33″ 196,87 37,66 6,23 +1,62 M3III -0,017 -0,004 +0,001 +011 V 3,5 43,1 *
HR 3522 55Rho1Cnc BD+28°1660 75732 80478 08h 46m 38,5s +28° 42′ 46″ 08h 52m 35,8s +28° 19′ 51″ 196,79 37,71 5,95 +0,87 +0,63 +0,40 G8V -0,484 -0,234 +0,074 +027 V 7,0 85,0 *
HR 3523 15 Hya BD-06°2743 75737 136345 7050 4282 08h 46m 39,5s -06° 48′ 09″ 08h 51m 34,5s -07° 10′ 38″ 234,39 22,64 5,54 +0,15 +0,14 A4m -0,044 +0,001 D +0,011 +037 SB2 25 1,8 0,9 AB 4 *
HR 3524 CP-78°378 75747 256549 RS Cha 08h 46m 37,7s -78° 42′ 14″ 08h 43m 12,4s -79° 04′ 11″ 292,55 -21,63 6,05 +0,23 +0,08 A5V+A7V -0,029 +0,040 +026 SBO *
HR 3525 CD-41°4560 75759 220552 08h 46m 42,6s -41° 42′ 59″ 08h 50m 21,0s -42° 05′ 24″ 262,80 1,25 6,00 -0,10 -0,95 B1-2III -0,011 -0,007 +023 SB2O 39 *
HR 3526 BD+05°2074 75811 117214 7061 08h 47m 07,3s +05° 42′ 59″ 08h 52m 24,2s +05° 20′ 24″ 222,55 29,26 6,33 +0,12 +0,14 A5V -0,004 -0,015 -010 V 43 3,2 0,8
HR 3527 CD-46°4661 75821 220561 W 08h 47m 09,8s -46° 09′ 18″ 08h 50m 33,5s -46° 31′ 45″ 266,25 -01,54 5,10 -0,21 -0,99 -0,16 B0III -0,001 -0,002 +007 SB 74 4,1 3,2 *
HR 3528 BD+36°1883 75896 61117 2704 08h 47m 37,9s +35° 54′ 59″ 08h 53m 55,7s +35° 32′ 18″ 187,81 39,34 6,14 +0,04 +0,11 A4III -0,024 -0,017 +025 SB? 50
HR 3529 BD-12°2716 75916 154704 7062 08h 47m 46,0s -12° 51′ 24″ 08h 52m 30,7s -13° 14′ 01″ 239,88 19,41 6,13 +1,14 +1,14 K0 +0,025 -0,019 +014 V? 5,3 33,6
HR 3530 CD-42°4723 75926 220581 08h 47m 50,5s -42° 07′ 46″ 08h 51m 27,9s -42° 30′ 16″ 263,25 1,15 6,55 +0,04 +0,08 A1Vn -0,022 +0,027 +024 V
HR 3531 6 UMa BD+65°673 75958 14703 08h 48m 03,2s +64° 59′ 12″ 08h 56m 37,5s +64° 36′ 14″ 150,48 37,60 5,58 +0,86 +0,57 G7IIIFe-0,5 -0,026 -0,081 +003 SB
HR 3532 57 Cnc BD+31°1907 75959 61125 I 7071 08h 48m 08,6s +30° 57′ 30″ 08h 54m 14,7s +30° 34′ 46″ 194,11 38,55 5,39 +1,05 G7III +0,038 -0,019 D +0,005 -060 0,2 1,5 AB 3 *
HR 3533 CD-32°5814 76001 199728 08h 48m 21,1s -32° 07′ 56″ 08h 52m 26,1s -32° 30′ 33″ 255,62 7,64 6,50 +1,46 K2/3III -0,008 -0,006 +001
HR 3534 CD-36°5125 76072 199731 W 4288 08h 48m 43,7s -36° 10′ 04″ 08h 52m 38,6s -36° 32′ 44″ 258,79 5,12 6,42 +0,56 G8III+A3-5V -0,015 -0,017 +018 0,0 0,1
HR 3535 CD-38°4980 76110 199737 08h 48m 58,8s -38° 20′ 48″ 08h 52m 48,0s -38° 43′ 27″ 260,50 3,75 5,82 +1,50 +1,89 M0III -0,001 +0,013 +021
HR 3536 CP-57°1759 76113 236339 08h 49m 03,5s -57° 15′ 26″ 08h 51m 36,6s -57° 38′ 01″ 275,00 -08,43 5,59 -0,11 -0,41 B8III -0,011 +0,014 +008 19
HR 3537 CP-66°927 76143 250347 W 08h 49m 13,8s -66° 25′ 11″ 08h 50m 34,8s -66° 47′ 35″ 282,28 -14,18 5,35 +0,42 +0,07 F5IV +0,089 +0,097 +0,031 +042 106 6,6 20,
HR 3538 BD-04°2490 76151 136389 08h 49m 22,3s -05° 03′ 21″ 08h 54m 17,9s -05° 26′ 04″ 233,21 24,17 6,00 +0,67 +0,22 +0,21 E G2V -0,416 +0,031 +0,085 +028 V 6
HR 3539 CD-47°4460 76161 220609 08h 49m 21,0s -47° 58′ 52″ 08h 52m 38,6s -48° 21′ 33″ 267,89 -02,43 5,91 -0,15 -0,59 -0,16 B3Vn -0,009 -0,006 +003 V? *
HR 3540 58Rho2Cnc BD+28°1666 76219 80511 2705 I 08h 49m 40,3s +28° 18′ 33″ 08h 55m 39,7s +27° 55′ 39″ 197,50 38,26 5,22 +1,00 +0,75 +0,49 G8II-III -0,010 -0,030 -0,005 +017 V? < 19 : *
HR 3541 BD+17°1973 76221 98230 I X Cnc 08h 49m 44,9s +17° 36′ 43″ 08h 55m 22,9s +17° 13′ 53″ 210,18 34,94 6,64 +3,36 +1,37 C6II +0,001 +0,009 +0,007 -001 *
HR 3542 CD-51°3303 76230 236362 W 08h 49m 38,9s -51° 45′ 03″ 08h 52m 40,8s -52° 07′ 45″ 270,80 -04,83 6,39 0,00 -0,13 A0V -0,019 +0,005 +018 1,6 2,8 *
HR 3543 CP-79°352 76236 256552 08h 49m 36,0s -79° 08′ 04″ 08h 45m 55,2s -79° 30′ 16″ 293,02 -21,76 5,79 +1,60 +1,97 K5III -0,029 +0,085 +007
HR 3544 CP-72°747 76270 256556 08h 49m 53,0s -72° 10′ 32″ 08h 49m 50,3s -72° 33′ 03″ 287,05 -17,65 6,11 +0,20 +0,17 Am -0,001 +0,025 -003
HR 3545 BD+46°1459 76291 42612 08h 50m 03,8s +46° 00′ 55″ 08h 56m 50,0s +45° 37′ 55″ 174,71 40,52 5,74 +1,09 +1,06 +0,56 K1IV -0,126 -0,034 +059 V?
HR 3546 BD+40°2125 76292 42611 2706 08h 50m 01,1s +40° 35′ 04″ 08h 56m 30,5s +40° 12′ 06″ 181,84 40,33 5,89 +0,35 +0,06 F3III -0,083 -0,033 +025 53 *
HR 3547 16Zet Hya BD+06°2060 76294 117264 334 I 08h 50m 06,4s +06° 19′ 34″ 08h 55m 23,6s +05° 56′ 44″ 222,34 30,20 3,11 +1,00 +0,80 +0,49 G9II-III -0,099 +0,014 +0,035 +023 < 17
HR 3548 CD-39°4924 76304 220628 08h 50m 06,2s -40° 04′ 04″ 08h 53m 50,7s -40° 26′ 51″ 261,95 2,81 6,47 +0,96 K0II-III+A5 -0,006 +0,007 -001 V
HR 3549 CP-56°1918 76346 236368 08h 50m 24,3s -56° 16′ 16″ 08h 53m 03,8s -56° 38′ 58″ 274,35 -07,66 6,03 -0,02 -0,08 A0V -0,017 +0,033 +024
HR 3550 60 Cnc BD+12°1941 76351 98235 I D 4308 08h 50m 27,9s +12° 00′ 30″ 08h 55m 55,6s +11° 37′ 34″ 216,45 32,85 5,41 +1,46 gK5 -0,010 -0,010 +024 V? *
HR 3551 CD-47°4480 76360 220636 W 08h 50m 29,2s -47° 08′ 24″ 08h 53m 50,7s -47° 31′ 15″ 267,37 -01,74 5,33 +0,26 A9IV-V +0,006 -0,028 +0,019 -001 SB2 99 0,0 0,1 *
HR 3552 17 Hya BD-07°2661 76369 136408 7093 B 08h 50m 35,5s -07° 35′ 15″ 08h 55m 29,5s -07° 58′ 13″ 235,69 23,01 6,91 H A7m -0,001 -0,038 D +0,004 -020 50 0,3 4,1 *
HR 3553 17 Hya BD-07°2661 76370 136409 7093 A 08h 50m 35,5s -07° 35′ 20″ 08h 55m 29,6s -07° 58′ 16″ 235,69 23,01 6,67 H +0,22 +0,13 A2m +0,002 -0,024 D +0,004 -010 25 0,3 4,1 *
HR 3554 BD-17°2691 76376 154745 1231 I W 08h 50m 36,7s -17° 51′ 36″ 08h 55m 12,4s -18° 14′ 29″ 244,54 16,97 5,75 +1,32 K2-3III +0,020 +0,004 +037 V? 1,2 66,7
HR 3555 59Sig2Cnc BD+33°1785 76398 61146 08h 50m 46,4s +33° 17′ 43″ 08h 56m 56,6s +32° 54′ 37″ 191,30 39,55 5,45 +0,12 +0,12 A7IV -0,048 -0,068 +0,011 +005 145 *
HR 3556 Del Pyx CD-27°6072 76483 176697 7095 08h 51m 14,1s -27° 17′ 49″ 08h 55m 31,5s -27° 40′ 55″ 252,25 11,21 4,89 +0,11 +0,14 +0,05 A3IV +0,079 -0,102 +0,037 +005 73 9,1 23,8 *
HR 3557 BD+04°2081 76494 117287 08h 51m 22,2s +04° 37′ 12″ 08h 56m 36,9s +04° 14′ 12″ 224,24 29,65 6,14 +1,00 +0,75 G8II-III -0,020 +0,005 -012
HR 3558 BD+17°1979 76508 98245 08h 51m 30,9s +17° 31′ 43″ 08h 57m 08,2s +17° 08′ 38″ 210,46 35,30 6,17 +1,00 K1III -0,044 -0,025 +019
HR 3559 CD-23°7902 76512 176711 2707 08h 51m 31,3s -23° 26′ 12″ 08h 55m 55,9s -23° 49′ 06″ 249,22 13,69 6,39 +0,16 +0,12 A7V:n -0,040 +0,038 +021
HR 3560 CP-59°1174 76538 250369 08h 51m 31,4s -59° 58′ 24″ 08h 53m 48,7s -60° 21′ 15″ 277,32 -09,92 5,78 -0,08 -0,55 B5III -0,007 +0,002 +002
HR 3561 62Omi1Cnc BD+15°1945 76543 98247 08h 51m 40,3s +15° 42′ 23″ 08h 57m 14,9s +15° 19′ 22″ 212,53 34,64 5,20 +0,15 A5III +0,056 +0,017 -005 SB 89
HR 3562 CD-44°4951 76566 220664 W IY Vel 08h 51m 48,5s -44° 39′ 33″ 08h 55m 19,3s -45° 02′ 30″ 265,64 0,05 6,26 -0,16 -0,63 B3IV +0,002 +0,008 +022 5 6,5 35,0 *
HR 3563 61 Cnc BD+30°1795 76572 61157 7107 08h 51m 54,2s +30° 37′ 05″ 08h 57m 58,7s +30° 14′ 01″ 194,76 39,26 6,29 +0,43 -0,02 F6V +0,055 +0,024 +008 10 0,0 0,1 *
HR 3564 BD-16°2639 76579 154773 I 4321 08h 51m 55,5s -16° 19′ 28″ 08h 56m 34,1s -16° 42′ 34″ 243,46 18,15 5,96 +1,54 K0 -0,010 -0,047 +038 *
HR 3565 63Omi2Cnc BD+16°1864 76582 98250 08h 52m 00,1s +15° 57′ 55″ 08h 57m 35,2s +15° 34′ 53″ 212,28 34,81 5,67 +0,20 F0IV +0,058 +0,029 -004 V? 113
HR 3566 BD+36°1889 76595 61161 08h 52m 10,0s +36° 11′ 18″ 08h 58m 27,5s +35° 48′ 09″ 187,63 40,29 6,51 R -0,01 +0,01 A2V +0,008 -0,011 -015
HR 3567 BD+09°2093 76629 117301 2710 08h 52m 18,4s +09° 46′ 23″ 08h 57m 42,0s +09° 23′ 16″ 219,06 32,28 6,19 +0,98 +0,76 G8III -0,002 -0,007 -014
HR 3568 CP-57°1790 76640 236402 08h 52m 22,5s -57° 51′ 26″ 08h 54m 54,0s -58° 14′ 24″ 275,75 -08,47 6,38 -0,11 -0,49 B5V -0,022 +0,002 +013 119
HR 3569 9Iot UMa BD+48°1707 76644 42630 335 I 7114 4329 08h 52m 21,8s +48° 26′ 04″ 08h 59m 12,4s +48° 02′ 30″ 171,51 40,84 3,14 +0,19 +0,07 +0,07 A7IV -0,444 -0,226 +0,075 +009 SB1O 151 7,2 3,9 AB 4 *
HR 3570 CP-54°1925 76653 236405 08h 52m 21,5s -54° 34′ 49″ 08h 55m 11,9s -54° 57′ 56″ 273,23 -06,35 5,71 +0,48 0,00 F6V +0,037 -0,082 -002
HR 3571 CP-60°1243 76728 250374 336 W 08h 52m 46,8s -60° 15′ 45″ 08h 55m 02,8s -60° 38′ 41″ 277,65 -09,98 3,84 -0,10 -0,45 -0,11 B8-9II -0,021 +0,038 +025 V 36 8,8 21,1 *
HR 3572 65Alp Cnc BD+12°1948 76756 98267 337 7115 4327 08h 53m 01,1s +12° 14′ 42″ 08h 58m 29,2s +11° 51′ 28″ 216,51 33,52 4,25 +0,14 +0,15 +0,04 A5m +0,034 -0,031 +0,024 -014 SB 68 0,0 0,1 3 *
HR 3573 BD+02°2112 76757 117311 2712 W 08h 52m 58,1s +01° 55′ 40″ 08h 58m 08,2s +01° 32′ 30″ 227,14 28,65 6,59 +0,06 +0,09 A2V -0,040 -0,005 +026 5,5 2,5
HR 3574 CP-52°1788 76805 236417 W 08h 53m 18,1s -52° 20′ 20″ 08h 56m 19,4s -52° 43′ 25″ 271,62 -04,79 4,69 -0,12 -0,47 -0,14 B5V 0,000 +0,007 D +0,020 +022 SB1O 48 3,0 2,8 *
HR 3575 64Sig3Cnc BD+32°1821 76813 61177 1232 I W 08h 53m 24,2s +32° 48′ 26″ 08h 59m 32,6s +32° 25′ 07″ 192,05 40,01 5,20 +0,93 G8III -0,045 -0,035 +023 3,8 89,3 *
HR 3576 8Rho UMa BD+68°551 76827 14742 338 I 4344 08h 53m 31,9s +68° 01′ 10″ 09h 02m 32,7s +67° 37′ 47″ 146,63 37,23 4,76 +1,53 +1,88 +1,26 M3III-IIIbCa1 -0,021 +0,019 +0,014 +005 V
HR 3577 BD+18°2093 76830 98276 I 4332 08h 53m 31,9s +18° 31′ 27″ 08h 59m 10,8s +18° 08′ 05″ 209,54 36,11 6,38 +1,55 +1,69 M4III v -0,044 -0,068 -0,002 +021 V?
HR 3578 BD-15°2656 76932 154804 2713 08h 54m 02,3s -15° 45′ 04″ 08h 58m 43,9s -16° 07′ 58″ 243,30 18,91 5,86 +0,53 +0,08 +0,23 E F6V +0,246 +0,212 +0,028 +121 V 0
HR 3579 BD+42°1956 76943 42642 339 I W 08h 54m 09,0s +42° 10′ 44″ 09h 00m 38,4s +41° 46′ 58″ 179,80 41,19 3,97 +0,44 +0,05 +0,22 F5V -0,440 -0,246 +0,070 +026 SBO 26 2,0 0,3 AB 5 *
HR 3580 BD+38°1986 76944 61191 I 08h 54m 09,4s +37° 59′ 36″ 09h 00m 30,8s +37° 36′ 16″ 185,33 40,90 6,44 R K5 -0,007 0,000 -017
HR 3581 BD+84°196 76990 1461 1640 08h 54m 32,3s +84° 34′ 59″ 09h 15m 21,2s +84° 10′ 52″ 128,39 30,44 6,33 +0,30 +0,10 F2III +0,027 +0,015 -006 SB2
HR 3582 CP-58°1301 77002 236436 1233 W A V376 Car 08h 54m 31,6s -58° 50′ 35″ 08h 56m 58,4s -59° 13′ 46″ 276,70 -08,90 4,92 -0,19 -0,77 -0,24 B2IV-V -0,009 +0,007 +027 0 1,9 40,2 *
HR 3583 CD-48°4282 77020 220703 08h 54m 36,5s -48° 11′ 09″ 08h 57m 55,8s -48° 34′ 24″ 268,62 -01,90 5,87 +1,07 +0,88 G8-K0II +0,004 -0,004 +018
HR 3584 BD-18°2536 77084 154815 08h 55m 05,8s -18° 48′ 58″ 08h 59m 39,9s -19° 12′ 29″ 246,01 17,22 6,18 +0,46 F6V -0,051 -0,098 +020 V
HR 3585 CD-28°6793 77087 176789 08h 55m 01,0s -28° 25′ 04″ 08h 59m 15,7s -28° 48′ 22″ 253,67 11,13 6,25 +1,00 G8III -0,061 +0,015 +025
HR 3586 BD+40°2138 77093 61203 08h 55m 14,1s +40° 06′ 24″ 09h 01m 40,6s +39° 42′ 48″ 182,56 41,29 6,36 +0,30 +0,04 A9Vn -0,053 -0,079 -008 150
HR 3587 66 Cnc BD+32°1829 77104 61202 7137 08h 55m 16,2s +32° 38′ 35″ 09h 01m 24,1s +32° 15′ 09″ 192,36 40,36 5,82 R 0,00 +0,09 A2V -0,004 +0,003 -013 V 2,3 4,6 AB 3 *
HR 3588 CD-46°4810 77140 220717 W FZ Vel 08h 55m 28,5s -46° 50′ 50″ 08h 58m 52,3s -47° 14′ 05″ 267,71 -00,90 5,18 +0,25 +0,19 Am -0,086 +0,054 +0,013 +018 57 6,0 24,2 *
HR 3589 67 Cnc BD+28°1674 77190 80585 W 08h 55m 51,2s +28° 17′ 48″ 09h 01m 48,9s +27° 54′ 10″ 197,94 39,58 6,07 A8Vn -0,056 -0,076 +012 SB 166 2,8 103,5 *
HR 3590 BD+06°2087 77250 117351 08h 56m 14,5s +06° 01′ 58″ 09h 01m 31,4s +05° 38′ 27″ 223,50 31,40 6,07 +1,11 +1,02 K1II-III+F3IV -0,028 -0,007 +033 1,6 269,0 *
HR 3591 CD-40°4810 77258 220730 1234 4346 08h 56m 21,4s -40° 51′ 51″ 09h 00m 05,4s -41° 15′ 14″ 263,33 3,18 4,45 +0,65 +0,38 +0,41 G8-K1III+A -0,039 +0,045 +0,030 -007 SB1O 0 *
HR 3592 BD+54°1272 77309 27105 340 08h 56m 40,9s +54° 40′ 41″ 09h 04m 00,4s +54° 17′ 02″ 163,20 40,86 5,75 +0,02 +0,05 A2V -0,003 +0,004 -004 V 110
HR 3593 CD-42°4875 77320 220738 IU Vel 08h 56m 43,6s -42° 46′ 58″ 09h 00m 22,2s -43° 10′ 24″ 264,82 1,96 6,07 -0,16 -0,82 -0,12 B2,5Vn t -0,015 +0,019 +027 V 230 *
HR 3594 12Kap UMa BD+47°1633 77327 42661 341 7158 4357 08h 56m 48,0s +47° 33′ 08″ 09h 03m 37,5s +47° 09′ 24″ 172,63 41,63 3,60 0,00 +0,01 +0,01 A1Vn -0,033 -0,054 +0,016 +004 V? 219 0,2 0,3 *
HR 3595 69Nu Cnc BD+25°2029 77350 80595 2714 4356 08h 56m 53,5s +24° 50′ 47″ 09h 02m 44,3s +24° 27′ 10″ 202,31 38,90 5,45 -0,04 -0,10 -0,04 A0pSi v -0,005 -0,006 +0,003 -015 SBO 23 *
HR 3596 BD+00°2449 77353 136511 1235 08h 56m 51,4s -00° 05′ 31″ 09h 01m 58,0s -00° 28′ 58″ 229,68 28,43 5,67 +1,15 +1,04 K0III -0,048 +0,069 +073 V
HR 3597 CD-26°6647 77361 176833 08h 56m 51,1s -26° 16′ 13″ 09h 01m 11,4s -26° 39′ 50″ 252,26 12,83 6,20 +1,13 K1IIICNII +0,026 -0,056 -024 V?
HR 3598 CP-58°1327 77370 236475 W 08h 56m 56,8s -58° 42′ 03″ 08h 59m 24,1s -59° 05′ 01″ 276,79 -08,57 5,16 +0,42 F3V -0,174 +0,280 +0,054 +011 66 6,8 26,2 *
HR 3599 BD+07°2066 77445 117369 08h 57m 25,1s +07° 41′ 32″ 09h 02m 44,8s +07° 17′ 53″ 221,94 32,44 5,85 +1,11 +0,98 gK3 -0,016 -0,005 +027
HR 3600 CD-41°4720 77475 220760 IZ Vel 08h 57m 37,9s -41° 28′ 18″ 09h 01m 20,8s -41° 51′ 52″ 263,95 2,96 5,55 -0,14 -0,58 B5V -0,023 +0,005 +021 SB 0 *
HR 3601 70 Cnc BD+28°1683 77557 80609 08h 58m 12,3s +28° 17′ 39″ 09h 04m 09,9s +27° 53′ 54″ 198,10 40,08 6,38 R 0,00 +0,05 A1V +0,001 -0,002 -021 V 180
HR 3602 CD-38°5154 77580 199902 08h 58m 16,4s -39° 00′ 32″ 09h 02m 06,4s -39° 24′ 09″ 262,19 4,69 6,27 +1,00 K1III-IV -0,037 +0,023 +018
HR 3603 BD+49°1801 77601 42682 08h 58m 30,1s +48° 55′ 40″ 09h 05m 24,1s +48° 31′ 49″ 170,76 41,83 5,95 +0,45 +0,17 F6II-III -0,012 -0,016 -006 SB 139 *
HR 3604 CP-60°1283 77615 250417 08h 58m 27,6s -60° 34′ 15″ 09h 00m 45,7s -60° 57′ 50″ 278,35 -09,65 5,79 +1,21 G8II -0,006 0,000 +018
HR 3605 CD-51°3430 77653 236518 W 08h 58m 38,2s -51° 47′ 42″ 09h 01m 44,6s -52° 11′ 18″ 271,75 -03,81 5,23 -0,12 -0,45 B9Si -0,007 +0,018 D +0,008 +032 0 1,2 0,9
HR 3606 BD+32°1837 77660 61242 08h 58m 48,3s +32° 46′ 32″ 09h 04m 55,2s +32° 22′ 37″ 192,36 41,12 6,46 +0,24 +0,10 A8V -0,043 -0,058 +016 131
HR 3607 CD-25°6829 77665 176881 08h 58m 46,0s -25° 06′ 31″ 09h 03m 08,8s -25° 30′ 16″ 251,63 13,90 6,74 -0,03 B8 -0,014 -0,006 +027
HR 3608 BD+59°1217 77692 27121 2716 08h 58m 57,2s +59° 44′ 36″ 09h 06m 43,1s +59° 20′ 40″ 156,59 40,15 6,45 +0,04 +0,13 A2V -0,014 -0,010 +002 SB 55
HR 3609 11Sig1UMa BD+67°573 77800 14769 I 08h 59m 37,0s +67° 16′ 30″ 09h 08m 23,6s +66° 52′ 24″ 147,27 38,03 5,14 +1,51 +1,83 +0,83 K5III -0,018 -0,038 +0,011 +015 SB < 19 :
HR 3610 CP-68°879 77887 250421 09h 00m 00,0s -68° 17′ 21″ 09h 01m 08,5s -68° 41′ 02″ 284,45 -14,56 5,88 +1,63 +1,97 M1III +0,012 +0,005 +013
HR 3611 CP-53°2072 77907 236542 09h 00m 04,3s -53° 09′ 14″ 09h 03m 05,2s -53° 32′ 59″ 272,91 -04,56 6,40 -0,09 -0,35 B6V -0,024 +0,030 -007
HR 3612 BD+39°2200 77912 61254 1237 I 09h 00m 10,2s +38° 51′ 07″ 09h 06m 31,8s +38° 27′ 08″ 184,33 42,15 4,56 +1,04 +0,82 +0,49 G7Ib-II -0,028 -0,014 +0,021 +017 V? < 19 : *
HR 3613 18Ome Hya BD+05°2116 77996 117420 2717 I 09h 00m 42,5s +05° 29′ 31″ 09h 05m 58,4s +05° 05′ 32″ 224,69 32,11 4,97 +1,22 +1,21 +0,57 K2II-III -0,018 -0,010 +0,011 +025 V < 19 :
HR 3614 CD-46°4883 78004 220803 342 09h 00m 42,3s -46° 41′ 58″ 09h 04m 09,3s -47° 05′ 52″ 268,20 -00,14 3,75 +1,20 +1,22 +0,60 K2III -0,044 -0,013 +0,020 +024
HR 3615 Alp Vol CP-65°1065 78045 250422 343 09h 00m 52,1s -65° 59′ 48″ 09h 02m 26,8s -66° 23′ 46″ 282,71 -13,00 4,00 +0,14 +0,13 +0,06 A2-3IVm -0,002 -0,096 +0,051 +005 SB2 45 *
HR 3616 13Sig2UMa BD+67°577 78154 14788 7203 4392 09h 01m 35,8s +67° 32′ 26″ 09h 10m 23,2s +67° 08′ 05″ 146,87 38,11 4,80 +0,49 +0,02 +0,28 F6IV -0,020 -0,074 +0,056 -002 0 3,5 2,8 AB 3 *
HR 3617 BD+23°2048 78175 80643 7187 A 09h 01m 41,1s +23° 22′ 56″ 09h 07m 26,9s +22° 58′ 52″ 204,53 39,51 6,40 F4V -0,168 +0,009 +0,004 +029 0,4 7,6 AB 3 *
HR 3618 BD+02°2145 78196 117432 2718 I 09h 01m 49,9s +01° 51′ 52″ 09h 06m 59,9s +01° 27′ 46″ 228,52 30,51 6,17 +1,65 +1,96 +0,97 E M1III -0,011 -0,015 +003
HR 3619 15 UMa BD+52°1365 78209 27136 2721 09h 01m 49,1s +52° 00′ 30″ 09h 08m 52,3s +51° 36′ 17″ 166,57 42,02 4,48 +0,27 +0,12 +0,11 F0IVm vs -0,137 -0,030 -000 37 *
HR 3620 BD+33°1810 78234 61276 09h 01m 58,0s +32° 56′ 36″ 09h 08m 04,1s +32° 32′ 26″ 192,28 41,80 6,50 +0,36 0,00 F2V -0,084 -0,017 +041
HR 3621 72Tau Cnc BD+30°1817 78235 80650 2719 09h 01m 59,9s +30° 03′ 23″ 09h 08m 00,1s +29° 39′ 15″ 196,07 41,28 5,43 +0,89 +0,57 +0,45 G8III -0,032 +0,002 -013 V? < 19 :
HR 3622 CP-57°1859 78293 236578 W 09h 02m 07,9s -57° 27′ 12″ 09h 04m 48,0s -57° 51′ 09″ 276,31 -07,23 6,44 +0,25 +0,19 A8III -0,026 +0,025 +015 3,6 3,3 *
HR 3623 76Kap Cnc BD+11°1984 78316 98378 1238 D Kap Cnc 09h 02m 19,8s +11° 04′ 15″ 09h 07m 44,8s +10° 40′ 05″ 218,99 35,06 5,24 -0,11 -0,43 B8IIIpMn -0,020 -0,010 +024 SB1O 9 0,2 0,3 3 *
HR 3624 14Tau UMa BD+64°723 78362 14796 2727 7211 09h 02m 40,6s +63° 55′ 14″ 09h 10m 55,1s +63° 30′ 49″ 151,21 39,42 4,67 +0,35 +0,15 +0,13 F3-4IIIm vs +0,098 -0,056 -009 SBO 18 6,2 57,2 AB 3 *
HR 3625 BD+34°1949 78366 61288 2723 09h 02m 42,9s +34° 17′ 20″ 09h 08m 51,1s +33° 52′ 56″ 190,53 42,16 5,93 +0,60 +0,04 F9V -0,187 -0,114 +027 V 5 *
HR 3626 75 Cnc BD+27°1715 78418 80659 2724 W 09h 02m 54,4s +27° 02′ 35″ 09h 08m 47,3s +26° 37′ 45″ 200,03 40,78 5,98 +0,66 +0,20 G5IV-V -0,136 -0,368 +0,040 +013 SB2O 3,1 112,0 AB 3 *
HR 3627 77Xi Cnc BD+22°2061 78515 80666 1239 W 09h 03m 36,6s +22° 27′ 00″ 09h 09m 21,5s +22° 02′ 44″ 205,86 39,65 5,14 +0,97 +0,80 +0,48 G9IIIFe-1CH-0,5 +0,001 +0,005 -007 SB1O < 17 0,5 0,1 *
HR 3628 Kap Pyx CD-25°6895 78541 177002 I 7202 4389 09h 03m 39,4s -25° 27′ 18″ 09h 08m 02,9s -25° 51′ 30″ 252,64 14,52 4,58 +1,59 +1,89 +0,90 K4III +0,041 +0,008 +0,013 -045 5,2 2,1
HR 3629 CP-55°1957 78548 236611 09h 03m 41,7s -55° 24′ 01″ 09h 06m 34,0s -55° 48′ 12″ 274,93 -05,68 6,11 -0,15 -0,67 B2IV-V -0,012 -0,023 +029 202
HR 3630 19 Hya BD-08°2588 78556 136604 2725 W 09h 03m 48,5s -08° 11′ 06″ 09h 08m 42,2s -08° 35′ 22″ 238,29 25,34 5,60 -0,06 -0,19 B9,5III -0,019 -0,002 +023 SB 172 5,0 1,0
HR 3631 CD-50°3849 78599 236618 2722 09h 04m 01,2s -50° 48′ 31″ 09h 07m 14,7s -51° 12′ 43″ 271,59 -02,52 6,73 +1,62 +1,87 K4III -0,004 0,000 +007 V
HR 3632 CP-63°1093 78632 250441 09h 04m 11,8s -64° 05′ 53″ 09h 06m 07,6s -64° 29′ 59″ 281,49 -11,49 6,37 +1,35 +1,58 K3III +0,020 +0,029 +001
HR 3633 BD+72°444 78633 6784 2729 09h 04m 19,8s +72° 03′ 58″ 09h 14m 03,2s +71° 39′ 21″ 141,50 36,59 6,55 +0,96 +0,75 G8III-IV -0,028 -0,038 +006
HR 3634 Lam Vel CD-42°4990 78647 220878 345 I ' W Lam Vel 09h 04m 19,0s -43° 01′ 44″ 09h 07m 59,8s -43° 25′ 57″ 265,94 2,82 2,21 +1,66 +1,81 +0,94 K4,5Ib-II e -0,019 +0,013 +0,022 +018 12,6 18,2 *
HR 3635 BD+12°1979 78661 98400 09h 04m 20,3s +11° 58′ 18″ 09h 09m 46,4s +11° 33′ 52″ 218,25 35,90 6,48 +0,34 -0,10 F2Vp -0,045 -0,062 -016 53
HR 3636 BD-11°2565 78668 154953 1240 09h 04m 23,8s -11° 57′ 09″ 09h 09m 11,5s -12° 21′ 28″ 241,70 23,21 5,77 +0,94 G6III +0,019 +0,003 -009 SB
HR 3637 CD-26°6766 78676 177022 2726 09h 04m 22,4s -26° 21′ 47″ 09h 08m 43,5s -26° 46′ 04″ 253,46 14,05 6,15 +0,17 A4IV -0,045 +0,009 +008 V?
HR 3638 BD-17°2765 78702 154950 09h 04m 27,3s -17° 55′ 26″ 09h 09m 04,3s -18° 19′ 43″ 246,74 19,51 5,73 0,00 +0,01 A2Vn -0,052 +0,009 +017 V?
HR 3639 BD+31°1946 78712 61306 I RS Cnc 09h 04m 36,2s +31° 22′ 14″ 09h 10m 38,7s +30° 57′ 47″ 194,50 42,08 5,95 +1,67 +1,03 +2,33 M6IIIase -0,021 -0,034 +014 V *
HR 3640 79 Cnc BD+22°2063 78715 80674 W 09h 04m 36,2s +22° 24′ 09″ 09h 10m 20,9s +21° 59′ 47″ 206,01 39,86 6,01 +0,90 G5III +0,005 +0,006 -007 V 0,0 0,1 *
HR 3641 20 Hya BD-08°2593 78732 136622 09h 04m 42,1s -08° 22′ 54″ 09h 09m 35,5s -08° 47′ 16″ 238,61 25,40 5,46 +1,01 +0,78 G8II -0,019 -0,010 +026 V?
HR 3642 CP-70°861 78764 256583 V345 Car 09h 04m 49,5s -70° 08′ 10″ 09h 05m 38,3s -70° 32′ 20″ 286,19 -15,43 4,71 -0,15 -0,81 -0,14 B2IVe -0,008 -0,005 +019 V 140 *
HR 3643 CP-72°779 78791 256582 2720 09h 04m 53,0s -72° 12′ 01″ 09h 05m 08,8s -72° 36′ 10″ 287,83 -16,77 4,48 +0,61 +0,22 +0,31 F9II -0,013 -0,005 +0,024 +022 53
HR 3644 Eps Pyx CD-29°7194 78922 200047 1241 W 09h 05m 42,1s -29° 57′ 26″ 09h 09m 56,4s -30° 21′ 55″ 256,42 11,88 5,59 +0,19 +0,16 +0,07 A4IV-V +0,002 -0,048 -008 SB 129 4,3 17,6 AxBC 4 *
HR 3645 BD+73°452 78935 6792 09h 05m 50,3s +73° 21′ 36″ 09h 15m 52,6s +72° 56′ 46″ 139,99 36,14 5,96 +0,18 +0,13 F0III -0,085 -0,063 +0,023 +000 V? 90
HR 3646 BD-22°2512 78955 177066 2728 09h 05m 54,5s -22° 46′ 10″ 09h 10m 23,0s -23° 10′ 36″ 250,88 16,66 6,53 0,00 A1-2V: -0,029 +0,010 +014 V
HR 3647 CD-48°4471 79025 220910 09h 06m 23,2s -49° 00′ 58″ 09h 09m 45,1s -49° 25′ 29″ 270,54 -01,02 6,48 +0,17 A9Vn +0,014 -0,041 -001 *
HR 3648 16 UMa BD+62°1058 79028 14819 2730 W 09h 06m 26,4s +61° 50′ 07″ 09h 14m 20,6s +61° 25′ 24″ 153,62 40,47 5,13 +0,58 +0,10 F9V -0,006 -0,030 +0,047 -014 SBO 0 *
HR 3649 BD+06°2120 79066 117487 09h 06m 39,9s +05° 52′ 42″ 09h 11m 55,6s +05° 28′ 06″ 225,15 33,59 6,35 +0,32 +0,01 A9IVDel Del -0,101 -0,025 +003
HR 3650 81Pi 1Cnc BD+15°2003 79096 98427 W 09h 06m 49,2s +15° 23′ 57″ 09h 12m 17,6s +14° 59′ 46″ 214,66 37,86 6,51 +0,73 +0,25 +0,38 G9V -0,522 +0,248 +0,064 +045 V 0,0 0,1 AP 4 *
HR 3651 BD+04°2139 79108 117492 09h 06m 59,4s +04° 16′ 37″ 09h 12m 12,9s +03° 52′ 02″ 226,86 32,86 6,14 -0,01 +0,01 A0Vp -0,044 -0,001 +020 V 150 *
HR 3652 36 Lyn BD+43°1893 79158 42759 346 09h 07m 15,9s +43° 37′ 48″ 09h 13m 48,2s +43° 13′ 04″ 177,86 43,61 5,32 -0,14 -0,48 B8IIIpMn -0,028 -0,032 +021 V 29 *
HR 3653 BD-19°2644 79181 154989 1242 09h 07m 23,9s -19° 20′ 20″ 09h 11m 58,7s -19° 44′ 52″ 248,37 19,15 5,73 +0,98 G9III -0,057 +0,046 -001 V?
HR 3654 CD-44°5206 79186 220928 GX Vel 09h 07m 26,6s -44° 27′ 31″ 09h 11m 04,4s -44° 52′ 05″ 267,36 2,25 5,00 +0,23 -0,57 +0,22 B5Ia -0,001 +0,002 +034 V? 61 *
HR 3655 21 Hya BD-06°2845 79193 136662 KW Hya 09h 07m 29,7s -06° 41′ 59″ 09h 12m 26,0s -07° 06′ 35″ 237,55 26,95 6,11 +0,22 +0,12 +0,12 A3III:m+A0V: -0,016 +0,019 -004 SBO < 12 *
HR 3656 CD-38°5358 79241 200084 09h 07m 47,1s -38° 50′ 57″ 09h 11m 41,0s -39° 15′ 32″ 263,33 6,16 6,00 -0,11 B6V -0,010 +0,006 +019 V
HR 3657 BD+21°1991 79248 80702 09h 07m 54,6s +21° 41′ 43″ 09h 13m 37,3s +21° 17′ 00″ 207,20 40,36 6,48 +0,02 +0,06 A2V -0,016 -0,008 +009
HR 3658 CD-46°4987 79275 220937 09h 08m 00,9s -46° 10′ 26″ 09h 11m 33,2s -46° 35′ 02″ 268,68 1,14 5,79 -0,21 -0,84 -0,12 C B2III/IV -0,018 +0,010 +007
HR 3659 CP-58°1419 79351 236693 V357 Car 09h 08m 20,0s -58° 33′ 26″ 09h 10m 58,0s -58° 58′ 01″ 277,69 -07,37 3,44 -0,19 -0,70 -0,19 B2IV-V e -0,026 +0,008 +023 SB2O 30 *
HR 3660 17 UMa BD+57°1211 79354 27185 I 4427 09h 08m 25,4s +57° 09′ 22″ 09h 15m 49,9s +56° 44′ 29″ 159,52 41,98 5,27 +1,56 +1,87 +0,88 K5III -0,016 -0,031 -030 V? < 19 :
HR 3661 CD-43°5041 79416 220952 W KL Vel 09h 08m 48,5s -43° 12′ 07″ 09h 12m 30,6s -43° 36′ 49″ 266,63 3,30 5,57 -0,11 -0,47 -0,06 C B8Vp:Si: -0,012 +0,002 D +0,005 +015 V? 384 0,7 2,8 ABxC 3 *
HR 3662 18 UMa BD+54°1285 79439 27191 2734 DD UMa 09h 08m 59,6s +54° 26′ 06″ 09h 16m 11,3s +54° 01′ 19″ 163,08 42,66 4,83 +0,19 +0,08 +0,09 A5V +0,049 +0,061 +0,042 -019 SB 157 *
HR 3663 CP-61°1201 79447 250471 09h 09m 00,4s -61° 54′ 24″ 09h 11m 16,6s -62° 19′ 02″ 280,22 -09,61 3,97 -0,18 -0,67 -0,18 B3III v -0,043 +0,009 +018 21 *
HR 3664 BD+35°1966 79452 61361 W 09h 09m 06,0s +35° 02′ 46″ 09h 15m 14,3s +34° 38′ 01″ 189,73 43,56 5,97 +0,86 +0,37 +0,47 G6III -0,148 +0,053 +056 3,5 150,6
HR 3665 22The Hya BD+02°2167 79469 117527 347 7253 4425 09h 09m 09,7s +02° 44′ 11″ 09h 14m 21,9s +02° 18′ 51″ 228,77 32,53 3,88 -0,06 -0,12 -0,05 B9,5V +0,129 -0,310 +0,027 -010 SB 81 7,7 27,1 AB 4 *
HR 3666 BD+74°393 79517 6816 09h 09m 37,0s +74° 26′ 12″ 09h 19m 55,8s +74° 00′ 59″ 138,66 35,89 6,50 R G8III -0,037 -0,067 +056
HR 3667 CD-38°5376 79523 200119 4423 09h 09m 29,5s -38° 12′ 11″ 09h 13m 25,9s -38° 36′ 59″ 263,09 6,85 6,31 0,00 +0,01 A0V +0,008 -0,012 +004
HR 3668 CD-41°4904 79524 220962 09h 09m 32,3s -41° 51′ 44″ 09h 13m 18,6s -42° 16′ 25″ 265,75 4,32 6,29 +1,25 K2III -0,017 +0,054 +029
HR 3669 82Pi 2Cnc BD+15°2009 79554 98456 2733 I 09h 09m 42,6s +15° 21′ 23″ 09h 15m 13,8s +14° 56′ 29″ 215,07 38,49 5,34 +1,32 +1,33 K1III -0,044 -0,012 +026 *
HR 3670 CD-46°5010 79621 220965 09h 10m 03,7s -46° 55′ 31″ 09h 13m 34,5s -47° 20′ 19″ 269,46 0,87 5,92 -0,05 -0,10 -0,01 C B9Ve v -0,016 +0,003 +019 *
HR 3671 NGC 2808 ° h m s ° ′ ″ h m s ° ′ ″ *
HR 3672 CD-43°5068 79694 220972 2731 4428 09h 10m 27,1s -43° 43′ 55″ 09h 14m 08,2s -44° 08′ 45″ 267,21 3,14 5,85 -0,12 -0,50 -0,06 C B5/6IV/V -0,019 +0,014 +022 V 260 *
HR 3673 CP-58°1432 79698 236723 09h 10m 18,5s -59° 00′ 04″ 09h 12m 55,6s -59° 24′ 52″ 278,19 -07,49 5,54 +0,85 G6II 0,000 0,000 +016
HR 3674 CD-42°5086 79735 220978 W 09h 10m 40,5s -42° 48′ 47″ 09h 14m 24,5s -43° 13′ 39″ 266,58 3,81 5,25 -0,14 -0,56 -0,07 C B4V -0,021 +0,010 +0,011 +015 V? 201 4,1 5,8 *
HR 3675 BD-14°2793 79752 155032 4431 09h 10m 41,2s -14° 36′ 32″ 09h 15m 24,9s -15° 01′ 29″ 245,00 22,77 6,35 +0,02 0,00 A0V -0,026 -0,014 +032 V? 148
HR 3676 BD+47°1658 79763 42790 2738 09h 10m 48,7s +47° 14′ 03″ 09h 17m 31,2s +46° 49′ 02″ 172,82 44,02 5,97 +0,04 +0,05 A1V +0,017 +0,014 -012 SBO 53 *
HR 3677 CD-37°5578 79807 200152 09h 10m 57,8s -37° 11′ 12″ 09h 14m 57,2s -37° 36′ 09″ 262,55 7,76 5,86 +0,83 G0V +0,011 -0,013 -002
HR 3678 Zet Oct CP-85°183 79837 258515 918 09h 11m 14,3s -85° 15′ 47″ 08h 56m 41,1s -85° 39′ 47″ 298,85 -24,81 5,42 +0,31 +0,07 A8-9IV -0,117 +0,037 -004 81
HR 3679 CP-55°2035 79846 236749 2736 4429 09h 11m 20,0s -55° 09′ 19″ 09h 14m 18,0s -55° 34′ 11″ 275,50 -04,72 5,27 +0,99 G8II-III -0,035 +0,027 +0,015 +009 *
HR 3680 CD-45°4982 79900 220998 W 09h 11m 37,2s -45° 08′ 21″ 09h 15m 14,6s -45° 33′ 20″ 268,37 2,31 6,25 -0,08 -0,26 -0,02 C B8V -0,003 -0,010 D +0,006 +033 0,9 0,8 *
HR 3681 23 Hya BD-05°2762 79910 136725 2739 I W 09h 11m 43,7s -05° 56′ 09″ 09h 16m 41,7s -06° 21′ 11″ 237,54 28,25 5,24 +1,17 +1,22 K2III +0,024 +0,006 +0,008 -008 SB1O < 19 : 5,6 1,6 *
HR 3682 CD-38°5408 79917 200159 2737 09h 11m 40,2s -38° 09′ 11″ 09h 15m 36,7s -38° 34′ 12″ 263,35 7,19 4,94 +1,11 +1,06 +0,57 K0III -0,068 -0,013 +0,027 +002
HR 3683 24 Hya BD-08°2623 79931 136728 09h 11m 47,4s -08° 19′ 38″ 09h 16m 41,3s -08° 44′ 41″ 239,73 26,85 5,47 -0,09 -0,30 B9III -0,020 +0,004 +010 V? 121
HR 3684 CD-36°5505 79940 200163 W 09h 11m 44,9s -36° 59′ 46″ 09h 15m 45,1s -37° 24′ 48″ 262,52 8,00 4,62 +0,45 +0,10 +0,28 F5III +0,026 -0,010 +0,064 +006 SB 100 9,8 11,3
HR 3685 Bet Car CP-69°1023 80007 250495 348 09h 12m 06,2s -69° 18′ 19″ 09h 13m 12,0s -69° 43′ 02″ 285,98 -14,41 1,68 0,00 +0,03 +0,02 A2IV v -0,162 +0,108 +0,021 -005 V? 133 *
HR 3686 BD+35°1971 80024 61387 7286 09h 12m 16,0s +35° 47′ 02″ 09h 18m 26,0s +35° 21′ 51″ 188,81 44,28 5,75 R A8V -0,041 -0,024 D +0,005 +022 V 126 0,2 1,8
HR 3687 BD-13°2808 80050 155060 09h 12m 23,0s -14° 09′ 20″ 09h 17m 07,5s -14° 34′ 25″ 244,90 23,37 5,84 +1,06 +0,90 gK0 -0,048 +0,012 -037
HR 3688 CD-44°5305 80057 221010 W 4436 09h 12m 24,2s -44° 28′ 53″ 09h 16m 04,2s -44° 53′ 55″ 268,00 2,87 6,04 +0,28 -0,13 +0,22 C A1Ib +0,017 +0,009 +026 8,0 6,8 *
HR 3689 BD+12°2009 80064 98476 7285 09h 12m 25,8s +11° 55′ 12″ 09h 17m 51,4s +11° 30′ 04″ 219,39 37,66 6,41 +0,07 +0,11 A2IV -0,012 -0,003 -007 SB 60 5,9 21,8 *
HR 3690 38 Lyn BD+37°1965 80081 61391 7292 09h 12m 37,3s +37° 13′ 33″ 09h 18m 50,7s +36° 48′ 09″ 186,81 44,47 3,82 +0,06 +0,06 +0,03 A3V -0,030 -0,122 +0,042 +004 SB 165 2,1 2,7 AB 4 *
HR 3691 CP-57°1949 80094 236772 Var? 09h 12m 33,2s -57° 58′ 17″ 09h 15m 17,5s -58° 23′ 19″ 277,65 -06,57 6,02 -0,10 -0,43 -0,11 B7IV -0,022 -0,006 +016 V *
HR 3692 CD-43°5103 80108 221014 4437 09h 12m 41,2s -43° 50′ 52″ 09h 16m 23,1s -44° 15′ 57″ 267,58 3,35 5,12 +1,67 +1,94 +0,79 C K3Ib +0,002 -0,001 +0,017 -003 *
HR 3693 CP-57°1951 80126 236777 09h 12m 45,7s -57° 09′ 38″ 09h 15m 35,0s -57° 34′ 41″ 277,09 -05,98 6,32 +1,04 G8II +0,003 -0,003 +015
HR 3694 CD-38°5430 80170 200185 09h 13m 01,8s -38° 58′ 55″ 09h 16m 57,2s -39° 24′ 05″ 264,14 6,80 5,33 +1,17 K5III-IV -0,009 -0,031 +0,027 -000 V *
HR 3695 CP-76°574 80194 256594 2735 09h 13m 13,9s -76° 14′ 48″ 09h 12m 12,3s -76° 39′ 47″ 291,43 -18,99 6,14 +1,09 +0,99 K1III +0,031 -0,044 +001
HR 3696 CP-57°1961 80230 236787 4440 09h 13m 22,6s -57° 07′ 22″ 09h 16m 12,2s -57° 32′ 29″ 277,12 -05,89 4,34 +1,63 +1,98 +1,03 M1III -0,014 -0,007 +0,025 -005
HR 3697 BD+51°1495 80290 27215 7303 09h 13m 47,4s +51° 41′ 03″ 09h 20m 43,8s +51° 15′ 58″ 166,60 43,90 6,13 +0,42 -0,11 F3V -0,035 +0,150 +0,036 -008 4,0 142,1 AC 3 *
HR 3698 BD+57°1214 80390 27219 2743 I CG UMa 09h 14m 22,9s +57° 07′ 23″ 09h 21m 43,3s +56° 41′ 57″ 159,29 42,77 5,47 +1,61 M4IIIa -0,010 -0,008 +021 V *
HR 3699 Iot Car CP-58°1465 80404 236808 351 4444 09h 14m 24,8s -58° 51′ 20″ 09h 17m 05,4s -59° 16′ 31″ 278,46 -07,01 2,25 +0,18 +0,16 +0,20 A8Ib -0,020 +0,008 +0,017 +013 0 *
HR 3700 CP-53°2281 80435 236819 09h 14m 37,0s -54° 04′ 28″ 09h 17m 42,3s -54° 29′ 43″ 275,07 -03,63 6,33 +1,41 K3III -0,018 -0,004 -009
HR 3701 BD+38°2025 80441 61411 7307 09h 14m 43,5s +38° 36′ 43″ 09h 20m 59,3s +38° 11′ 18″ 184,89 44,96 6,12 +0,38 -0,06 F2V+F4V -0,044 -0,013 D +0,018 +001 V? 10 : 0,3 1,2 AB 3 *
HR 3702 BD-10°2804 80447 155090 09h 14m 44,0s -10° 53′ 35″ 09h 19m 33,7s -11° 18′ 51″ 242,49 25,86 6,62 +0,08 A2V s -0,084 +0,036 +029
HR 3703 CD-50°4001 80456 236824 09h 14m 46,1s -50° 37′ 49″ 09h 18m 05,8s -51° 03′ 04″ 272,64 -01,18 5,26 -0,07 -0,38 B7-8III -0,023 +0,008 +057 SB
HR 3704 BD-15°2763 80479 155091 I 7302 09h 14m 49,9s -15° 24′ 40″ 09h 19m 33,2s -15° 50′ 04″ 246,36 23,03 5,78 +1,29 +1,39 K4III +0,052 -0,046 -030 V? 5,0 4,1 *
HR 3705 40Alp Lyn BD+35°1979 80493 61414 352 I 4456 09h 14m 57,8s +34° 48′ 56″ 09h 21m 03,3s +34° 23′ 33″ 190,24 44,73 3,13 +1,55 +1,94 +0,90 K7IIIab e -0,221 +0,019 +0,025 +038 *
HR 3706 26 Hya BD-11°2609 80499 155096 2741 I W 09h 14m 57,3s -11° 33′ 10″ 09h 19m 46,4s -11° 58′ 30″ 243,10 25,49 4,79 +0,93 +0,64 +0,47 G8III -0,030 +0,015 +0,023 -002 V < 19 : 7,5 3,4
HR 3707 BD+33°1848 80546 61424 09h 15m 23,3s +33° 19′ 37″ 09h 21m 27,2s +32° 54′ 07″ 192,33 44,64 6,16 +1,09 +1,04 K3III +0,011 -0,035 +028
HR 3708 CD-51°3693 80558 236837 4454 09h 15m 24,1s -51° 08′ 19″ 09h 18m 42,2s -51° 33′ 38″ 273,07 -01,47 5,87 +0,54 -0,38 B6Iae -0,014 0,000 +022 73 *
HR 3709 27 Hya BD-08°2643 80586 136768 I 7311 A 09h 15m 36,0s -09° 07′ 53″ 09h 20m 29,0s -09° 33′ 21″ 241,08 27,11 4,80 +0,93 +0,67 +0,44 G8III-IV+F5V -0,014 -0,029 +0,022 +025 SB < 19 : 1,9 231,8 AB 3 *
HR 3710 CD-33°5973 80590 200241 2742 09h 15m 39,0s -33° 40′ 48″ 09h 19m 47,9s -34° 06′ 12″ 260,66 10,88 6,39 -0,10 B8V -0,010 -0,007 +026
HR 3711 BD+15°2027 80613 98517 09h 15m 44,1s +15° 47′ 45″ 09h 21m 15,4s +15° 22′ 16″ 215,29 40,00 6,53 -0,01 +0,03 A1V -0,036 -0,015 +018 130
HR 3712 CP-68°918 80671 250526 W 09h 15m 53,5s -68° 16′ 03″ 09h 17m 17,2s -68° 41′ 22″ 285,44 -13,45 5,39 +0,42 -0,03 F4V -0,109 -0,020 +0,058 +032 0 0,0 0,1 AB 3 *
HR 3713 CP-66°1002 80710 250529 09h 16m 08,3s -66° 37′ 46″ 09h 17m 51,7s -67° 03′ 03″ 284,25 -12,30 6,11 +1,26 +1,10 K2III -0,003 +0,014 +001 V
HR 3714 BD-14°2828 80719 155114 2744 09h 16m 11,5s -15° 11′ 26″ 09h 20m 55,5s -15° 37′ 04″ 246,41 23,42 6,33 +0,46 +0,02 dF6 +0,065 -0,107 -001 SB
HR 3715 CD-31°7162 80773 200258 W 09h 16m 30,2s -31° 20′ 09″ 09h 20m 44,2s -31° 45′ 38″ 259,07 12,64 6,82 0,00 -0,04 B9,5V -0,034 -0,011 +018 V? 0,8 2,9 *
HR 3716 CD-37°5668 80774 200257 09h 16m 28,5s -37° 09′ 24″ 09h 20m 29,6s -37° 34′ 53″ 263,30 8,57 6,05 +1,39 K3/4III -0,017 -0,018 +007
HR 3717 CP-54°2186 80781 236851 09h 16m 29,1s -54° 45′ 47″ 09h 19m 32,6s -55° 11′ 12″ 275,75 -03,92 6,28 -0,10 -0,57 -0,06 B5V -0,004 0,000 +013 53 *
HR 3718 The Pyx CD-25°7114 80874 177322 1243 I 09h 17m 03,9s -25° 32′ 23″ 09h 21m 29,6s -25° 57′ 56″ 254,81 16,72 4,72 +1,63 +2,02 +1,08 M1III -0,011 -0,008 +0,010 +020
HR 3719 BD+75°377 80930 6858 2749 09h 17m 21,3s +75° 31′ 43″ 09h 27m 51,6s +75° 05′ 54″ 137,18 35,80 6,29 +0,07 +0,11 A5V s -0,014 +0,015 +001 55
HR 3720 CP-74°579 80951 256599 W 09h 17m 36,1s -74° 28′ 21″ 09h 17m 25,4s -74° 53′ 40″ 290,24 -17,59 5,29 +0,02 +0,04 A1V -0,015 +0,030 +011 0 0,5 0,2 AB 4 *
HR 3721 CP-74°580 80950 256600 09h 17m 35,3s -74° 18′ 46″ 09h 17m 27,4s -74° 44′ 05″ 290,11 -17,49 5,86 -0,02 -0,04 A0V -0,041 +0,033
HR 3722 BD+64°733 80953 14875 I 09h 17m 41,2s +64° 22′ 16″ 09h 25m 44,2s +63° 56′ 27″ 149,91 40,80 6,28 +1,46 +1,74 K2III -0,008 -0,041 +007
HR 3723 BD+25°2088 80956 80797 09h 17m 44,6s +25° 36′ 37″ 09h 23m 31,8s +25° 10′ 59″ 203,02 43,64 6,41 +0,82 +0,52 : G5IV -0,121 +0,005 -001 V
HR 3724 BD-09°2816 81009 136799 7334 KU Hya 09h 17m 58,2s -09° 24′ 40″ 09h 22m 50,9s -09° 50′ 20″ 241,74 27,40 6,53 +0,22 +0,11 A5pSrCrEu -0,027 -0,021 +023 < 10 0,1 0,1 AB 3 *
HR 3725 BD+52°1389 81025 27246 7348 09h 17m 59,6s +52° 00′ 10″ 09h 24m 55,7s +51° 34′ 26″ 166,00 44,47 6,31 +0,75 G2III +0,041 -0,005 -016 SB 2,2 1,4 *
HR 3726 CD-41°5023 81034 221103 09h 18m 00,4s -41° 46′ 01″ 09h 21m 50,9s -42° 11′ 42″ 266,80 5,51 5,58 +1,63 +1,94 M1III +0,053 -0,060 +049
HR 3727 BD+37°1978 81039 61456 2748 09h 18m 11,8s +37° 00′ 59″ 09h 24m 22,5s +36° 35′ 13″ 187,21 45,57 6,67 +0,21 +0,10 F0V -0,068 -0,024 +015
HR 3728 CP-61°1242 81101 250544 2745 09h 18m 32,7s -61° 58′ 42″ 09h 20m 56,8s -62° 24′ 17″ 281,06 -08,85 4,81 +0,94 +0,62 +0,54 G6III -0,013 +0,002 +0,017 +051
HR 3729 CD-39°5446 81134 200299 09h 18m 40,6s -39° 20′ 58″ 09h 22m 36,7s -39° 46′ 29″ 265,17 7,32 6,54 +1,13 K1III -0,063 +0,074 +023
HR 3730 CD-45°5099 81136 221109 2746 4473 09h 18m 44,8s -45° 37′ 14″ 09h 22m 24,0s -46° 02′ 51″ 269,60 2,86 5,75 +0,92 +0,65 +0,43 C G6-8III +0,004 +0,027 -007 *
HR 3731 1Kap Leo BD+26°1939 81146 80807 1244 I 7351 4478 09h 18m 49,9s +26° 36′ 46″ 09h 24m 39,3s +26° 10′ 56″ 201,76 44,13 4,46 +1,23 +1,31 +0,63 K2III -0,033 -0,048 -0,003 +028 < 19 : 5,1 2,5 AB 3 *
HR 3732 CP-54°2213 81157 236887 09h 18m 47,3s -55° 05′ 23″ 09h 21m 50,0s -55° 30′ 54″ 276,21 -03,92 5,63 +0,19 +0,11 A3IV s: -0,065 +0,060 +059 34
HR 3733 Lam Pyx CD-28°7196 81169 177374 2747 I 09h 18m 52,4s -28° 24′ 22″ 09h 23m 12,3s -28° 50′ 02″ 257,26 15,04 4,69 +0,92 +0,63 +0,47 G8,5IIICN-1,5* -0,123 +0,019 +0,038 +010 *
HR 3734 Kap Vel CP-54°2219 81188 236891 353 09h 19m 01,0s -54° 35′ 01″ 09h 22m 06,8s -55° 00′ 39″ 275,88 -03,54 2,50 -0,18 -0,75 -0,19 B2IV-V -0,008 +0,009 +0,013 +022 SBO 49 *
HR 3735 CD-37°5721 81309 200320 09h 19m 43,6s -37° 19′ 42″ 09h 23m 44,8s -37° 45′ 26″ 263,89 8,90 6,48 +0,18 A1mA5-F0 -0,083 +0,017 +020
HR 3736 BD+17°2078 81361 98561 2750 09h 20m 00,1s +17° 01′ 02″ 09h 25m 32,5s +16° 35′ 08″ 214,32 41,41 6,29 +0,97 gG9 -0,084 -0,025 +0,016 +012 V
HR 3737 CD-38°5541 81411 200330 W 09h 20m 18,0s -38° 59′ 41″ 09h 24m 16,3s -39° 25′ 33″ 265,15 7,80 6,06 +0,20 +0,10 +0,12 A7V: +0,012 -0,036 +008 V 0,0 0,1 *
HR 3738 28 Hya BD-04°2616 81420 136832 1245 I 09h 20m 24,0s -04° 41′ 10″ 09h 25m 24,0s -05° 07′ 03″ 237,84 30,73 5,59 +1,52 +1,82 K5III -0,012 -0,008 +005 V *
HR 3739 CD-51°3767 81471 236930 09h 20m 38,8s -51° 18′ 25″ 09h 23m 59,5s -51° 44′ 14″ 273,78 -01,01 6,08 +0,57 +0,37 A7Iab +0,013 -0,002 +018 62 *
HR 3740 CP-59°1374 81502 250561 09h 20m 47,7s -59° 52′ 21″ 09h 23m 27,4s -60° 18′ 09″ 279,76 -07,16 6,30 +1,48 +1,68 K1-2II-III -0,005 -0,004 +022 V?
HR 3741 BD-00°2195 81567 136844 09h 21m 16,8s -01° 01′ 53″ 09h 26m 22,3s -01° 27′ 50″ 234,48 33,03 6,01 +1,32 +1,44 K2IIIb -0,001 -0,003 -015
HR 3742 CP-61°1265 81613 250563 09h 21m 33,5s -61° 13′ 00″ 09h 24m 05,7s -61° 38′ 56″ 280,78 -08,06 5,99 +1,06 K0III +0,016 -0,051 -008
HR 3743 BD+46°1509 81688 42876 2751 W 09h 22m 06,8s +46° 02′ 23″ 09h 28m 40,0s +45° 36′ 05″ 174,22 46,07 5,41 +0,98 +0,74 K0III-IV -0,007 -0,128 +039 2,5 77,3 AB 3 *
HR 3744 29 Hya BD-08°2678 81728 136861 7382 09h 22m 20,7s -08° 47′ 23″ 09h 27m 14,6s -09° 13′ 25″ 241,94 28,63 6,54 +0,05 +0,02 A2V -0,029 +0,001 +030 0,0 0,3 AB 3 *
HR 3745 CD-28°7271 81753 177461 7379 4492 09h 22m 23,3s -28° 21′ 14″ 09h 26m 44,8s -28° 47′ 15″ 257,78 15,63 6,10 -0,10 -0,55 B6Ve v -0,027 -0,001 D +0,005 +004 V 0,7 0,5 *
HR 3746 CD-39°5507 81780 221167 09h 22m 32,0s -40° 04′ 06″ 09h 26m 28,5s -40° 30′ 07″ 266,22 7,33 6,20 +0,25 A7III +0,025 +0,002 -003 V
HR 3747 BD+56°1388 81790 27271 09h 22m 38,8s +56° 10′ 57″ 09h 29m 47,6s +55° 44′ 44″ 160,10 44,12 6,45 R F3V s -0,132 -0,033 +010
HR 3748 30Alp Hya BD-08°2680 81797 136871 354 I W 4496 09h 22m 40,4s -08° 13′ 30″ 09h 27m 35,2s -08° 39′ 31″ 241,49 29,05 1,98 +1,44 +1,72 +0,77 K3II-III -0,014 +0,033 +0,022 -004 V? < 17 7,5 283,1 AB 3 *
HR 3749 BD-21°2802 81799 177469 I 09h 22m 43,7s -21° 54′ 18″ 09h 27m 18,4s -22° 20′ 38″ 252,94 20,14 4,69 +1,14 +1,15 +0,56 K2,5III +0,180 -0,161 +0,030 +029
HR 3750 BD-05°2802 81809 136872 W 09h 22m 49,5s -05° 38′ 03″ 09h 27m 46,8s -06° 04′ 16″ 239,15 30,65 5,38 +0,64 +0,13 G2V -0,224 -0,074 +0,038 +054 SB2O 10 0,8 0,2 *
HR 3751 BD+81°302 81817 1551 910 09h 22m 51,2s +81° 46′ 07″ 09h 37m 05,2s +81° 19′ 35″ 130,65 32,65 4,29 +1,48 +1,72 +0,74 K3IIIa -0,019 -0,014 +0,017 -005 V < 19 :
HR 3752 CP-61°1271 81830 250575 W 09h 22m 57,8s -61° 31′ 08″ 09h 25m 27,1s -61° 57′ 01″ 281,11 -08,16 5,77 +0,15 +0,13 A4V -0,129 +0,061 +012 4,5 8,7 *
HR 3753 CP-52°2360 81848 236972 09h 23m 02,7s -52° 56′ 43″ 09h 26m 18,1s -53° 22′ 45″ 275,18 -01,94 5,11 -0,11 -0,50 B6V -0,008 0,000 +024 SB 201 *
HR 3754 2Ome Leo BD+09°2188 81858 117717 7390 09h 23m 06,1s +09° 29′ 32″ 09h 28m 27,5s +09° 03′ 24″ 223,66 38,90 5,41 +0,60 +0,14 F9V +0,055 -0,004 +0,034 -006 SBO 0,7 0,5 *
HR 3755 3 Leo BD+08°2226 81873 117718 2752 7391 09h 23m 09,7s +08° 37′ 29″ 09h 28m 29,2s +08° 11′ 18″ 224,64 38,50 5,71 +1,04 +0,90 K0III -0,027 -0,030 +022 V 5,3 25,2 *
HR 3756 CD-34°5895 81919 200392 W 09h 23m 29,2s -34° 34′ 18″ 09h 27m 38,4s -35° 00′ 28″ 262,47 11,40 6,65 +0,20 A3 -0,028 -0,031 -028 V 0,1 0,1
HR 3757 23 UMa BD+63°845 81937 14908 355 I 7402 4506 09h 23m 38,9s +63° 29′ 57″ 09h 31m 31,7s +63° 03′ 43″ 150,64 41,74 3,67 +0,33 +0,10 +0,18 F0IV +0,109 +0,028 +0,041 -010 V 140 5,6 22,8 AB 3 *
HR 3758 BD-00°2201 81980 136894 7396 09h 23m 56,9s -00° 49′ 13″ 09h 29m 02,2s -01° 15′ 25″ 234,73 33,70 6,27 +0,27 +0,11 F0Vn -0,073 +0,001 D +0,012 +000 176 5,0 1,3
HR 3759 31Tau1Hya BD-02°2901 81997 136895 W 09h 24m 04,3s -02° 19′ 55″ 09h 29m 08,9s -02° 46′ 08″ 236,23 32,86 4,60 +0,46 0,00 +0,22 F6V +0,130 -0,015 +0,072 +010 V? 28 3,0 65,7 *
HR 3760 BD-01°2268 82043 136899 09h 24m 20,3s -01° 46′ 05″ 09h 29m 24,5s -02° 12′ 19″ 235,72 33,23 6,14 +0,22 +0,16 F0III -0,046 -0,003 +016 V
HR 3761 CP-64°1037 82068 250583 09h 24m 34,1s -64° 29′ 46″ 09h 26m 44,2s -64° 55′ 47″ 283,34 -10,17 6,05 +0,15 +0,10 A3Vn -0,056 +0,063 +008
HR 3762 BD-03°2693 82074 136900 09h 24m 31,1s -03° 48′ 28″ 09h 29m 32,4s -04° 14′ 50″ 237,72 32,08 6,26 +0,84 +0,40 G6IV -0,029 -0,080 -012
HR 3763 BD-20°2915 82077 177521 I 09h 24m 36,4s -20° 18′ 44″ 09h 29m 12,6s -20° 44′ 55″ 252,00 21,54 5,66 +1,60 +1,85 M1III -0,017 +0,022 -008 SB
HR 3764 7 LMi BD+34°1999 82087 61529 2755 W 09h 24m 40,7s +34° 05′ 43″ 09h 30m 43,2s +33° 39′ 20″ 191,56 46,65 5,85 +1,05 gG8 -0,020 -0,049 +002 V 3,3 62,8 AB 3
HR 3765 Eps Ant CD-35°5724 82150 200416 356 09h 25m 07,0s -35° 30′ 50″ 09h 29m 14,7s -35° 57′ 05″ 263,39 10,96 4,51 +1,44 +1,68 +0,76 K3IIIa -0,022 +0,001 +0,005 +022 SB
HR 3766 CD-37°5817 82165 200419 09h 25m 14,6s -37° 57′ 57″ 09h 29m 16,3s -38° 24′ 14″ 265,13 9,21 6,19 +0,22 A7Vn -0,085 -0,013 +001
HR 3767 BD-22°2623 82180 177541 I 09h 25m 17,8s -22° 54′ 26″ 09h 29m 49,9s -23° 20′ 43″ 254,14 19,89 6,24 +1,57 +1,83 K0 -0,002 -0,003 -000 V
HR 3768 22 UMa BD+72°462 82189 6898 Var 09h 25m 27,9s +72° 38′ 59″ 09h 34m 53,6s +72° 12′ 20″ 139,93 37,74 5,72 +0,48 -0,01 F7V +0,075 -0,077 -038 *
HR 3769 8 LMi BD+35°2015 82198 61540 I 4510 09h 25m 27,3s +35° 32′ 44″ 09h 31m 32,4s +35° 06′ 11″ 189,47 46,93 5,37 +1,53 +1,81 M1IIIab -0,056 -0,102 +038
HR 3770 CD-26°7117 82205 177546 I 7405 09h 25m 28,1s -26° 09′ 05″ 09h 29m 54,5s -26° 35′ 23″ 256,64 17,66 5,48 +1,36 +1,52 K3III -0,022 +0,002 +012 V 8,6 11,6 *
HR 3771 24 UMa BD+70°565 82210 6897 357 I DK UMa 09h 25m 38,7s +70° 16′ 12″ 09h 34m 28,9s +69° 49′ 49″ 142,55 38,93 4,56 +0,77 +0,34 +0,41 G4III-IV -0,063 +0,077 +0,042 -027 < 19 : *
HR 3772 BD-14°2867 82232 155246 09h 25m 38,3s -15° 08′ 12″ 09h 30m 22,6s -15° 34′ 38″ 247,99 25,19 5,85 +1,20 +1,22 gK3 -0,066 -0,063 +024 V?
HR 3773 4Lam Leo BD+23°2107 82308 80885 2756 I 4514 09h 26m 00,9s +23° 24′ 33″ 09h 31m 43,2s +22° 58′ 05″ 206,69 44,86 4,31 +1,54 +1,89 +0,89 K5III v -0,021 -0,033 +0,020 +027 V < 17 *
HR 3774 BD+74°402 82327 6900 09h 26m 07,6s +74° 45′ 47″ 09h 36m 06,8s +74° 19′ 04″ 137,63 36,68 6,46 -0,10 -0,33 B9V -0,016 -0,070 -011 V?
HR 3775 25The UMa BD+52°1401 82328 27289 358 I 7420 4519 09h 26m 10,3s +52° 08′ 00″ 09h 32m 51,4s +51° 40′ 38″ 165,45 45,66 3,17 +0,46 +0,02 +0,27 F6IV -0,954 -0,531 +0,052 +015 SB1O 12 10,7 4,1 *
HR 3776 CP-61°1277 82347 250590 09h 26m 16,2s -61° 50′ 09″ 09h 28m 47,0s -62° 16′ 23″ 281,62 -08,11 5,92 +1,10 +0,97 K1III -0,076 +0,031 +000
HR 3777 CP-71°833 82350 256623 09h 26m 07,3s -71° 10′ 03″ 09h 27m 06,4s -71° 36′ 08″ 288,22 -14,85 5,47 +1,08 +0,98 +0,38 E K2III -0,102 +0,075 +0,036 +003 SB *
HR 3778 BD+50°1657 82380 42914 09h 26m 24,2s +49° 52′ 47″ 09h 33m 07,2s +49° 26′ 19″ 168,59 46,19 6,76 A4V -0,024 +0,009 -010 V?
HR 3779 6 Leo BD+10°2014 82381 117751 I 7416 09h 26m 35,9s +10° 09′ 24″ 09h 31m 57,6s +09° 42′ 57″ 223,42 39,97 5,07 +1,37 +1,53 K2,5IIIbFe-0,5 -0,003 -0,013 +019 SB < 17 4,4 37,3 *
HR 3780 Zet1Ant CD-31°7355 82383 200444 W B 09h 26m 28,7s -31° 27′ 03″ 09h 30m 45,4s -31° 53′ 29″ 260,70 14,07 7,00 +0,09 +0,09 A2V -0,013 -0,026 D +0,001 -003 0,7 8,0 *
HR 3781 Zet1Ant CD-31°7355 82384 200445 W A 09h 26m 29,1s -31° 26′ 56″ 09h 30m 46,1s -31° 53′ 22″ 260,70 14,07 6,18 +0,03 +0,03 A0V +0,028 -0,028 D +0,001 -003 V? 0,7 8,0 *
HR 3782 5Xi Leo BD+11°2053 82395 98627 1246 I D 4518 09h 26m 33,3s +11° 44′ 34″ 09h 31m 56,7s +11° 17′ 59″ 221,56 40,68 4,97 +1,05 +0,86 +0,52 K0-III-IIIb -0,094 -0,082 +0,028 +029 V < 19 : 1,9 0,0 *
HR 3783 CP-66°1018 82406 250591 2754 09h 26m 33,3s -66° 15′ 54″ 09h 28m 30,6s -66° 42′ 07″ 284,74 -11,30 5,91 +0,01 -0,02 A0V -0,033 +0,047 +029 V
HR 3784 CD-50°4204 82419 237042 09h 26m 40,4s -51° 04′ 41″ 09h 30m 05,2s -51° 31′ 02″ 274,31 -00,20 5,45 -0,10 -0,42 B8V -0,004 +0,009 +010
HR 3785 BD-09°2856 82428 155257 09h 26m 46,4s -10° 06′ 40″ 09h 31m 38,9s -10° 33′ 08″ 243,89 28,65 6,14 +0,24 +0,10 F0Vn +0,014 -0,020 -018 SB 184
HR 3786 Psi Vel CD-39°5580 82434 221234 W 4513 09h 26m 45,6s -40° 01′ 44″ 09h 30m 42,0s -40° 28′ 00″ 266,78 7,91 3,60 +0,36 -0,03 +0,22 F3IV+F0IV -0,182 +0,073 +0,065 +009 V 201 : 0,5 0,7 *
HR 3787 32Tau2Hya BD-00°2211 82446 136932 09h 26m 53,0s -00° 44′ 37″ 09h 31m 58,9s -01° 11′ 06″ 235,15 34,34 4,57 +0,10 +0,09 +0,06 A3V -0,012 -0,011 +0,027 +006 SB 70
HR 3788 BD-09°2858 82477 155262 09h 27m 03,6s -09° 55′ 47″ 09h 31m 55,8s -10° 22′ 14″ 243,78 28,82 6,13 +1,19 +1,17 K0 -0,086 +0,010 +064 V?
HR 3789 Zet2Ant CD-31°7369 82513 200459 09h 27m 15,5s -31° 25′ 51″ 09h 31m 32,2s -31° 52′ 19″ 260,80 14,20 5,93 +0,26 +0,16 +0,14 A9IV -0,039 +0,001 +022
HR 3790 CD-35°5751 82514 200462 W 09h 27m 22,5s -35° 16′ 08″ 09h 31m 32,9s -35° 42′ 54″ 263,56 11,45 5,87 +1,29 +1,47 K4III +0,143 -0,177 -0,004 +014 8,2 23,6 AB 3
HR 3791 9 LMi BD+37°1998 82522 61561 09h 27m 22,1s +36° 55′ 49″ 09h 33m 30,3s +36° 29′ 13″ 187,47 47,39 6,18 +1,27 gK4 +0,031 -0,035 -017 V
HR 3792 BD+29°1913 82523 80900 2760 7426 09h 27m 27,0s +28° 48′ 40″ 09h 33m 18,3s +28° 22′ 05″ 199,29 46,46 6,53 +0,12 +0,10 A3Vnn -0,044 -0,034 +026 V 5,2 30,5 *
HR 3793 CP-57°2090 82536 237056 W 4516 09h 27m 28,2s -57° 55′ 20″ 09h 30m 23,4s -58° 21′ 42″ 279,04 -05,15 5,88 +1,70 +1,68 M2III -0,031 +0,028 +003 V 7,7 2,3 *
HR 3794 BD+02°2217 82543 117757 2758 W 09h 27m 31,2s +02° 18′ 25″ 09h 32m 41,4s +01° 51′ 51″ 232,17 36,18 6,11 +0,62 +0,27 F7IV-V -0,020 -0,038 +028 10 0,0 0,1
HR 3795 Iot Cha CP-80°350 82554 258530 2753 09h 27m 29,2s -80° 21′ 18″ 09h 24m 09,1s -80° 47′ 13″ 295,18 -21,22 5,36 +0,45 +0,06 F3-5IV v -0,146 +0,140 +007 123 *
HR 3796 BD-18°2708 82573 155273 2757 09h 27m 41,5s -18° 57′ 31″ 09h 32m 20,4s -19° 24′ 01″ 251,46 23,00 5,74 +0,14 +0,12 +0,04 A5V -0,036 +0,010 +027 74
HR 3797 BD+47°1683 82582 42924 09h 27m 45,7s +47° 20′ 45″ 09h 34m 19,6s +46° 54′ 08″ 172,15 46,86 6,52 +0,22 +0,09 F0V -0,062 -0,008 +011 142
HR 3798 CD-28°7373 82610 177619 S Ant 09h 27m 55,7s -28° 11′ 14″ 09h 32m 18,5s -28° 37′ 41″ 258,55 16,62 6,46 +0,33 A9V -0,072 +0,039 +015 SBO 113 *
HR 3799 26 UMa BD+52°1402 82621 27298 09h 27m 58,5s +52° 29′ 46″ 09h 34m 49,5s +52° 03′ 05″ 164,83 45,85 4,50 +0,01 +0,04 +0,01 A2V -0,065 -0,035 +0,025 +023 V 180
HR 3800 10 LMi BD+37°2004 82635 61570 360 I SU LMi 09h 28m 05,9s +36° 50′ 30″ 09h 34m 13,4s +36° 23′ 51″ 187,61 47,53 4,55 +0,92 +0,62 +0,46 G8,5III +0,006 -0,022 -012 V < 19 : *
HR 3801 BD-07°2836 82638 136945 09h 28m 06,7s -08° 03′ 42″ 09h 33m 02,1s -08° 30′ 19″ 242,30 30,20 6,12 +0,98 +0,71 K0 -0,020 -0,034 +036
HR 3802 BD-12°2926 82660 155281 2761 I 09h 28m 07,6s -13° 04′ 27″ 09h 32m 55,8s -13° 31′ 01″ 246,70 27,00 5,94 +1,50 +1,74 K5III -0,008 +0,003 +028
HR 3803 CP-56°2270 82668 237067 361 N Vel 09h 28m 10,9s -56° 35′ 35″ 09h 31m 13,3s -57° 02′ 04″ 278,21 -04,11 3,13 +1,55 +1,89 +0,89 K5III -0,032 +0,004 +0,022 -014 *
HR 3804 BD+24°2104 82670 80909 I 09h 28m 16,6s +23° 53′ 59″ 09h 33m 59,1s +23° 27′ 14″ 206,23 45,50 6,25 +1,46 gK7 -0,052 -0,087 -006 V?
HR 3805 BD-06°2939 82674 136951 09h 28m 22,8s -06° 44′ 47″ 09h 33m 20,1s -07° 11′ 24″ 241,15 31,07 6,24 +1,17 +1,25 K0 -0,033 -0,012 +029 SBO *
HR 3806 BD+73°470 82685 6915 7446 09h 28m 23,5s +73° 31′ 39″ 09h 37m 56,2s +73° 04′ 50″ 138,84 37,47 6,42 R F2V+F1V -0,041 -0,026 D +0,017 +000 0,1 4,7 *
HR 3807 CD-40°5284 82694 221262 2759 W 09h 28m 21,0s -40° 12′ 25″ 09h 32m 19,3s -40° 38′ 58″ 267,13 7,99 5,35 +0,90 G8III +0,011 -0,012 +0,024 -001 3,6 1,1
HR 3808 BD-20°2936 82734 177642 1247 I 09h 28m 36,1s -20° 40′ 23″ 09h 33m 12,5s -21° 06′ 57″ 252,97 21,98 5,01 +1,02 +0,87 K0IV -0,020 +0,015 +0,052 +013
HR 3809 BD+40°2224 82741 61578 2762 I 09h 28m 49,6s +40° 03′ 56″ 09h 35m 03,8s +39° 37′ 17″ 182,83 47,71 4,81 +0,99 +0,76 +0,53 G9,5IIIFe-1 -0,030 +0,022 -012 < 19 :
HR 3810 BD-22°2645 82747 177649 09h 28m 52,9s -22° 25′ 19″ 09h 33m 26,2s -22° 51′ 50″ 254,38 20,82 5,91 +0,02 A0Vn -0,049 +0,060 +015
HR 3811 BD+40°2226 82780 42931 7438 A 09h 29m 07,3s +40° 24′ 28″ 09h 35m 22,4s +39° 57′ 48″ 182,32 47,76 6,76 +0,35 0,00 F2V -0,016 +0,012 -035 SBO 45 1,4 24,9 AB 3 *
HR 3812 CD-38°5676 82785 200492 W 09h 29m 05,9s -38° 41′ 12″ 09h 33m 07,8s -39° 07′ 44″ 266,19 9,20 6,43 +0,33 F0IV -0,029 +0,049 +025 3,5 55,2
HR 3813 CP-66°1025 82858 250611 09h 29m 32,5s -66° 16′ 36″ 09h 31m 32,9s -66° 43′ 10″ 284,97 -11,11 6,27 +1,35 +1,38 K1III -0,027 -0,006 +004
HR 3814 33 Hya BD-05°2840 82870 136964 2763 I 09h 29m 33,2s -05° 28′ 07″ 09h 34m 32,7s -05° 54′ 54″ 240,18 32,09 5,56 +1,16 +1,13 +0,41 E K1III +0,011 -0,059 +013 V *
HR 3815 11 LMi BD+36°1979 82885 61586 7441 SV LMi 09h 29m 39,7s +36° 15′ 45″ 09h 35m 39,6s +35° 48′ 37″ 188,49 47,81 5,41 +0,77 +0,44 +0,37 G8V -0,706 -0,241 +0,109 +013 V? < 17 8,5 3,3 *
HR 3816 CP-62°1253 82901 250614 I : W R Car 09h 29m 43,6s -62° 20′ 46″ 09h 32m 14,6s -62° 47′ 20″ 282,27 -08,21 6,10 +1,43 +0,23 +2,51 M6-7IIIep v -0,036 +0,020 +028 V 7,3 2,1 *
HR 3817 CD-48°4802 82984 221288 W 09h 30m 09,1s -48° 33′ 38″ 09h 33m 44,5s -49° 00′ 18″ 273,03 2,04 5,12 -0,12 -0,58 B4IV -0,016 +0,010 D +0,015 +017 V 117 0,8 2,1 *
HR 3818 7 Leo BD+15°2077 83023 98662 7448 A 09h 30m 25,0s +14° 49′ 34″ 09h 35m 52,9s +14° 22′ 47″ 218,36 42,85 6,36 +0,01 +0,03 A1V -0,038 0,000 +0,006 +020 92 3,2 41,2 3 *
HR 3819 CD-50°4270 83058 237107 2764 09h 30m 40,7s -50° 48′ 36″ 09h 34m 08,8s -51° 15′ 19″ 274,60 0,42 5,01 -0,18 -0,94 B1,5IV -0,003 +0,004 +035 SB 207
HR 3820 BD+31°2011 83069 61594 2765 I 4545 09h 30m 46,9s +31° 36′ 36″ 09h 36m 42,9s +31° 09′ 42″ 195,41 47,63 5,56 +1,59 +1,86 M2IIIa +0,003 -0,039 -020 V?
HR 3821 CP-72°835 83095 256634 362 09h 30m 51,4s -72° 38′ 14″ 09h 31m 36,3s -73° 04′ 51″ 289,55 -15,64 5,47 +1,56 +1,75 K4III -0,027 +0,001 +014
HR 3822 BD-18°2728 83104 155323 W 09h 30m 54,7s -19° 08′ 09″ 09h 35m 33,7s -19° 35′ 01″ 252,17 23,43 6,31 +0,06 +0,03 A2V -0,038 -0,046 +016 V? 3,2 51,5
HR 3823 CD-35°5803 83108 200531 09h 31m 02,2s -35° 22′ 38″ 09h 35m 11,8s -35° 49′ 26″ 264,18 11,89 6,49 +0,42 F7III-IV -0,072 -0,002 +013
HR 3824 BD+67°602 83126 14949 2769 I 09h 31m 10,6s +67° 43′ 22″ 09h 39m 27,9s +67° 16′ 20″ 145,15 40,59 5,94 +1,52 K5 -0,026 -0,040 +019
HR 3825 CP-58°1576 83183 237117 09h 31m 32,6s -58° 47′ 01″ 09h 34m 26,7s -59° 13′ 46″ 280,02 -05,43 4,08 +0,01 -0,56 +0,01 B5II -0,012 +0,014 +022 V? 0 *
HR 3826 8 Leo BD+17°2109 83189 98673 2766 I D 09h 31m 31,5s +16° 53′ 10″ 09h 37m 02,6s +16° 26′ 16″ 215,91 43,91 5,69 +1,25 gK1 -0,014 -0,006 +006 *
HR 3827 10 Leo BD+07°2160 83240 117807 2767 I 4551 09h 31m 55,9s +07° 17′ 03″ 09h 37m 12,7s +06° 50′ 09″ 227,52 39,73 5,00 +1,05 +0,87 K1III v -0,060 +0,001 +0,019 +020 SB < 17
HR 3828 CD-24°8263 83261 177738 W 09h 32m 03,3s -24° 15′ 23″ 09h 36m 33,7s -24° 42′ 10″ 256,32 20,05 6,53 +0,38 F2 -0,119 +0,060 +024 0,0 0,1
HR 3829 42 Lyn BD+40°2232 83287 42958 09h 32m 07,2s +40° 41′ 20″ 09h 38m 21,7s +40° 14′ 23″ 181,86 48,31 5,25 +0,22 +0,12 F0V -0,017 +0,006 -003 V 96
HR 3830 CD-24°8272 83332 177748 09h 32m 30,3s -24° 50′ 57″ 09h 37m 00,2s -25° 17′ 48″ 256,84 19,71 5,70 +1,12 gK1 -0,062 +0,043 +030
HR 3831 CD-48°4831 83368 221339 W IM Vel 09h 32m 47,7s -48° 18′ 08″ 09h 36m 25,3s -48° 45′ 05″ 273,18 2,52 6,17 +0,27 +0,15 ApSrEuCr -0,011 -0,024 D +0,021 -004 33 2,4 3,1 *
HR 3832 34 Hya BD-08°2725 83373 137011 09h 32m 57,3s -08° 58′ 30″ 09h 37m 51,5s -09° 25′ 28″ 244,00 30,55 6,40 -0,04 -0,09 A1V -0,062 +0,002 +025 41
HR 3833 CD-31°7458 83380 200561 1248 09h 32m 51,6s -31° 43′ 45″ 09h 37m 09,9s -32° 10′ 43″ 261,91 14,81 5,63 +1,02 K0III +0,034 -0,020 -003
HR 3834 BD+05°2207 83425 117821 1249 I 09h 33m 14,3s +05° 06′ 04″ 09h 38m 27,3s +04° 38′ 57″ 230,16 38,88 4,68 +1,32 +1,46 +0,71 K3III -0,163 -0,051 +0,011 +045 V < 19 : *
HR 3835 CD-35°5833 83441 200573 09h 33m 18,2s -35° 38′ 47″ 09h 37m 28,3s -36° 05′ 45″ 264,72 12,00 5,98 +1,12 K2III -0,035 -0,001 +020
HR 3836 CD-48°4836 83446 221344 2768 W 09h 33m 14,8s -48° 54′ 24″ 09h 36m 49,6s -49° 21′ 19″ 273,64 2,12 4,35 +0,17 +0,13 +0,10 A5IV-V -0,125 +0,025 +0,019 +021 144 8,7 25,7
HR 3837 CP-52°2612 83465 237144 09h 33m 24,1s -52° 29′ 50″ 09h 36m 46,3s -52° 56′ 39″ 276,03 -00,56 6,19 +1,05 +0,89 K0III -0,120 +0,081 +034
HR 3838 BD+69°531 83489 14966 363 09h 33m 41,5s +69° 41′ 34″ 09h 42m 14,8s +69° 14′ 15″ 142,76 39,82 5,69 +1,14 gG9 -0,067 -0,070 -009 V?
HR 3839 27 UMa BD+72°466 83506 6936 2772 I 09h 33m 45,1s +72° 42′ 26″ 09h 42m 57,2s +72° 15′ 09″ 139,45 38,23 5,17 +1,04 +0,90 K0III -0,026 -0,030 -017 V? < 19 :
HR 3840 CP-53°2646 83520 237149 W 09h 33m 51,8s -53° 13′ 06″ 09h 37m 12,3s -53° 40′ 07″ 276,56 -01,05 5,45 +0,15 +0,08 A2-3V -0,054 -0,017 -013 0,0 0,5 *
HR 3841 CP-64°1049 83523 250636 09h 33m 45,8s -64° 30′ 09″ 09h 36m 05,1s -64° 57′ 02″ 284,08 -09,50 6,56 +0,10 +0,11 A2V -0,040 +0,036 +016
HR 3842 CD-42°5462 83548 221355 2771 09h 34m 07,0s -42° 44′ 22″ 09h 38m 01,5s -43° 11′ 28″ 269,65 6,84 5,50 +1,00 +0,68 +0,43 C G8II +0,032 -0,037 +0,020 +002 *
HR 3843 BD+78°317 83550 6948 09h 34m 10,8s +78° 35′ 26″ 09h 45m 30,8s +78° 08′ 05″ 133,41 34,91 6,23 +1,35 K2III +0,004 +0,003 -027
HR 3844 CD-39°5697 83610 200590 W 09h 34m 38,0s -39° 09′ 39″ 09h 38m 40,7s -39° 36′ 51″ 267,32 9,58 6,70 +0,49 F5 -0,044 -0,062 +002 V? 2,0 0,5 *
HR 3845 35Iot Hya BD-00°2231 83618 137035 1250 I 4568 09h 34m 44,9s -00° 41′ 20″ 09h 39m 51,4s -01° 08′ 34″ 236,49 35,98 3,91 +1,32 +1,46 +0,67 K2,5III-IIIbBa0,3 +0,049 -0,064 +0,026 +023 V? < 17 *
HR 3846 37 Hya BD-09°2898 83650 155377 09h 34m 54,4s -10° 07′ 05″ 09h 39m 47,4s -10° 34′ 13″ 245,37 30,18 6,31 -0,03 -0,14 A0Vn -0,024 +0,005 +014 V 127
HR 3847 BD+79°319 83727 6956 2780 09h 35m 27,0s +79° 35′ 43″ 09h 47m 18,0s +79° 08′ 12″ 132,39 34,35 6,17 +0,25 +0,12 F0V: -0,031 -0,021 -007
HR 3848 BD-10°2888 83731 155387 09h 35m 27,2s -10° 18′ 57″ 09h 40m 20,1s -10° 46′ 09″ 245,65 30,16 6,37 +0,08 A2V -0,004 -0,001 -011 V
HR 3849 38Kap Hya BD-13°2917 83754 155388 364 4576 09h 35m 30,7s -13° 52′ 43″ 09h 40m 18,4s -14° 19′ 56″ 248,71 27,81 5,06 -0,15 -0,57 -0,15 B5V -0,027 -0,020 +018 V? 185 *
HR 3850 BD+31°2026 83787 61633 I W DR Leo 09h 35m 40,2s +31° 43′ 56″ 09h 41m 35,2s +31° 16′ 41″ 195,43 48,68 5,89 +1,60 +1,77 +0,97 K6III +0,030 -0,001 -013 7,5 28,4 *
HR 3851 43 Lyn BD+40°2241 83805 61636 2773 09h 35m 48,7s +40° 12′ 49″ 09h 42m 00,3s +39° 45′ 28″ 182,53 49,03 5,62 +0,95 +0,68 +0,46 G8III -0,050 -0,045 +0,018 +030 V? < 19 :
HR 3852 14Omi Leo BD+10°2044 83808 98709 365 I 7480 09h 35m 48,8s +10° 20′ 50″ 09h 41m 09,0s +09° 53′ 32″ 224,60 42,06 3,52 +0,49 +0,21 +0,23 F6II+A1-5V -0,142 -0,037 +0,034 +027 SBO 50 0,2 0,0 3 *
HR 3853 13 Leo BD+26°1991 83821 80970 09h 35m 53,3s +26° 22′ 05″ 09h 41m 38,5s +25° 54′ 46″ 203,37 47,78 6,24 +1,25 +0,66 gK2 -0,014 -0,033 +0,013 -026 V?
HR 3854 BD+49°1868 83869 42990 2774 09h 36m 08,6s +48° 53′ 12″ 09h 42m 43,1s +48° 25′ 52″ 169,53 47,95 6,39 -0,01 0,00 A1V -0,030 -0,017 -008 SB2 86
HR 3855 BD+55°1345 83886 27359 2775 09h 36m 12,0s +54° 49′ 13″ 09h 43m 07,0s +54° 21′ 49″ 161,12 46,36 6,47 +0,13 +0,09 +0,02 A5m -0,035 -0,034 +021 100
HR 3856 CP-60°1477 83944 250653 4577 09h 36m 34,8s -60° 52′ 31″ 09h 39m 21,0s -61° 19′ 41″ 281,89 -06,57 4,52 -0,07 -0,21 -0,08 B9IV-V -0,041 +0,021 +020 V 68 *
HR 3857 13 LMi BD+35°2042 83951 61648 2776 09h 36m 41,1s +35° 33′ 02″ 09h 42m 42,7s +35° 05′ 36″ 189,66 49,21 6,14 +0,36 0,00 F3V -0,021 -0,052 -008 V 12
HR 3858 BD-22°2684 83953 177840 W 09h 36m 43,2s -23° 08′ 12″ 09h 41m 17,0s -23° 35′ 30″ 256,29 21,60 4,77 -0,12 -0,58 -0,09 B6Ve v -0,028 -0,004 +026 332 5,2 54,7 *
HR 3859 BD+65°731 83962 14976 09h 36m 44,8s +65° 26′ 26″ 09h 44m 36,7s +64° 59′ 02″ 147,47 42,17 6,17 R F3Vn -0,049 +0,012 -028 116
HR 3860 Zet Cha CP-80°365 83979 258538 Zet Cha 09h 36m 50,1s -80° 29′ 31″ 09h 33m 53,2s -80° 56′ 29″ 295,57 -21,04 5,11 -0,14 -0,57 -0,18 B5V -0,043 +0,007 -042 SB 88 *
HR 3861 15 Leo BD+30°1901 84107 61656 1251 09h 37m 41,6s +30° 26′ 03″ 09h 43m 33,3s +29° 58′ 28″ 197,47 48,93 5,64 +0,12 +0,08 +0,03 A2IV -0,018 -0,100 +016
HR 3862 CD-23°8646 84117 177866 09h 37m 43,6s -23° 28′ 00″ 09h 42m 14,4s -23° 54′ 56″ 256,70 21,53 4,94 +0,53 0,00 +0,28 F9IV -0,395 +0,260 +0,080 +034 V?
HR 3863 CP-57°2228 84121 237221 W 09h 37m 37,7s -57° 31′ 43″ 09h 40m 42,5s -57° 59′ 01″ 279,79 -03,95 5,32 +0,20 +0,10 A3IV -0,034 +0,006 +0,031 +007 SB 39 0,2 0,2 *
HR 3864 CP-56°2435 84152 237224 09h 37m 52,4s -56° 48′ 11″ 09h 41m 02,2s -57° 15′ 35″ 279,35 -03,38 5,80 +1,09 +0,98 K0-1III +0,081 -0,043 +039
HR 3865 28 UMa BD+64°752 84179 14980 W 09h 38m 13,9s +64° 06′ 48″ 09h 45m 55,4s +63° 39′ 12″ 148,96 42,93 6,34 +0,31 -0,02 F2V -0,012 -0,043 -027 SB 101 5,2 6,4 *
HR 3866 16Psi Leo BD+14°2136 84194 98733 1252 I W 4594 09h 38m 17,2s +14° 28′ 46″ 09h 43m 43,9s +14° 01′ 18″ 219,89 44,44 5,35 +1,63 +1,95 M2IIIab +0,004 -0,003 +008 5,3 281,8
HR 3867 CD-34°6097 84224 200652 2777 09h 38m 28,1s -35° 02′ 42″ 09h 42m 41,4s -35° 30′ 06″ 265,10 13,16 6,41 -0,06 -0,37 ApSi -0,014 +0,007 +017
HR 3868 CP-54°2594 84228 237237 09h 38m 30,0s -54° 45′ 27″ 09h 41m 47,8s -55° 12′ 51″ 278,08 -01,77 6,00 -0,13 -0,58 B4V -0,018 -0,004 +014
HR 3869 BD+19°2251 84252 98742 W 09h 38m 56,4s +19° 19′ 25″ 09h 44m 30,0s +18° 51′ 49″ 213,60 46,44 6,50 R K0 -0,007 -0,054 -001 6,0 31,2
HR 3870 BD+57°1231 84335 27377 I CS UMa 09h 39m 26,9s +57° 35′ 14″ 09h 46m 31,7s +57° 07′ 41″ 157,15 45,82 5,2 +1,62 +1,80 M3IIIab +0,004 +0,034 +008 V *
HR 3871 The Ant CD-27°6881 84367 177908 366 W 09h 39m 44,6s -27° 18′ 42″ 09h 44m 12,1s -27° 46′ 10″ 259,89 19,06 4,79 +0,51 +0,35 +0,32 A8V+F7II-III -0,047 +0,035 +0,053 +024 V? 0,2 0,1 *
HR 3872 CD-50°4420 84400 237260 W IP Vel 09h 39m 54,0s -50° 46′ 11″ 09h 43m 27,5s -51° 13′ 42″ 275,67 1,41 6,15 -0,10 -0,46 B6V -0,024 -0,004 -023 V 4,7 2,1 *
HR 3873 17Eps Leo BD+24°2129 84441 81004 367 I 4613 09h 40m 10,5s +24° 14′ 05″ 09h 45m 51,1s +23° 46′ 27″ 206,82 48,21 2,98 +0,80 +0,47 +0,44 G1II -0,046 -0,011 +0,010 +004 V? < 17 *
HR 3874 CD-38°5850 84447 200681 09h 40m 10,6s -39° 06′ 43″ 09h 44m 15,8s -39° 34′ 16″ 268,11 10,32 6,82 +0,30 F2-3V -0,029 +0,008 +005
HR 3875 CP-53°2788 84461 237268 09h 40m 18,5s -53° 26′ 00″ 09h 43m 42,2s -53° 53′ 30″ 277,43 -00,59 5,56 -0,04 -0,08 -0,07 A0IV -0,068 +0,022 +010 V 16 *
HR 3876 BD+07°2181 84542 117898 2781 I 09h 40m 53,5s +07° 10′ 13″ 09h 46m 10,0s +06° 42′ 31″ 229,14 41,59 5,79 +1,64 +1,96 +0,81 E M1,5IIIab +0,004 -0,022 +003 V *
HR 3877 18 Leo BD+12°2090 84561 98755 I 09h 41m 00,1s +12° 16′ 15″ 09h 46m 23,3s +11° 48′ 36″ 223,07 44,08 5,63 +1,49 gK4 -0,017 +0,015 +030 V
HR 3878 CD-29°7758 84567 177939 09h 40m 58,0s -29° 44′ 33″ 09h 45m 21,8s -30° 12′ 10″ 261,83 17,45 6,45 -0,13 -0,94 B0,5IIIn -0,032 +0,001 +033 *
HR 3879 BD+02°2246 84607 117901 2782 09h 41m 14,0s +02° 14′ 53″ 09h 46m 23,6s +01° 47′ 08″ 234,63 38,99 5,65 +0,34 +0,12 F4IV -0,056 -0,041 +015 SB
HR 3880 19 Leo BD+12°2095 84722 98767 S 09h 42m 03,4s +12° 01′ 51″ 09h 47m 25,9s +11° 34′ 06″ 223,53 44,20 6,45 +0,43 +0,09 A7Vn -0,053 +0,005 -004 0,2 0,0 *
HR 3881 BD+46°1551 84737 43046 1255 09h 42m 08,5s +46° 29′ 13″ 09h 48m 35,4s +46° 01′ 16″ 172,78 49,43 5,09 +0,62 +0,10 +0,34 G0,5Va +0,224 -0,092 +0,073 +005 V 3
HR 3882 BD+12°2096 84748 98769 I R Leo 09h 42m 10,8s +11° 53′ 34″ 09h 47m 33,5s +11° 25′ 44″ 223,72 44,16 6,02 +1,30 -0,20 +3,24 M8IIIe v +0,002 -0,042 +0,020 +013 V? *
HR 3883 CP-56°2499 84809 237314 4623 09h 42m 28,3s -56° 43′ 28″ 09h 45m 40,5s -57° 11′ 08″ 279,78 -02,92 6,46 -0,11 -0,58 B8III-IV -0,031 +0,017 +011 V? *
HR 3884 CP-61°1333 84810 250683 1254 l Car 09h 42m 30,0s -62° 02′ 48″ 09h 45m 14,8s -62° 30′ 28″ 283,20 -07,00 3,69 +1,22 +0,85 +0,68 G5Iab-Ib v -0,014 +0,007 +0,027 +003 V *
HR 3885 BD+66°637 84812 15000 09h 42m 33,3s +66° 03′ 32″ 09h 50m 23,7s +65° 35′ 36″ 146,34 42,38 6,31 +0,28 +0,12 A9Vn -0,052 -0,029 -007 176
HR 3886 CD-44°5846 84816 221484 Var? 09h 42m 36,3s -44° 17′ 33″ 09h 46m 30,4s -44° 45′ 18″ 271,85 6,67 5,55 -0,18 -0,72 -0,15 B2,5IV -0,008 +0,002 -004 SB 114 *
HR 3887 CP-58°1640 84850 237321 09h 42m 51,5s -58° 20′ 01″ 09h 45m 55,4s -58° 47′ 39″ 280,84 -04,12 6,22 +0,46 F5IV -0,123 +0,059 +006
HR 3888 29Ups UMa BD+59°1268 84999 27401 368 I 7534 Ups UMa 09h 43m 52,9s +59° 30′ 33″ 09h 50m 59,4s +59° 02′ 19″ 154,31 45,58 3,80 +0,29 +0,10 +0,16 F2IV -0,293 -0,151 +0,041 +027 V? 110 8,6 11,3 *
HR 3889 20 Leo BD+21°2113 85040 81035 2785 W DG Leo 09h 44m 14,3s +21° 38′ 44″ 09h 49m 50,1s +21° 10′ 46″ 210,95 48,37 6,09 +0,25 +0,18 A7IVn -0,043 -0,012 +026 SB2O 139 0,3 0,3 *
HR 3890 Ups Car CP-64°1084 85123 250695 W A 09h 44m 36,1s -64° 36′ 29″ 09h 47m 06,1s -65° 04′ 19″ 285,04 -08,82 3,01 +0,28 +0,18 A6Ib -0,012 +0,011 +0,027 +014 0 3,0 5,0 *
HR 3891 Ups Car CP-64°1084 85124 250696 W B 09h 44m 36,7s -64° 36′ 32″ 09h 47m 06,7s -65° 04′ 21″ 285,04 -08,82 6,26 +0,08 -0,54 B7III -0,011 +0,023 +0,027 +014 3,0 5,0 *
HR 3892 CD-36°5955 85206 200777 09h 45m 16,4s -36° 43′ 15″ 09h 49m 28,1s -37° 11′ 11″ 267,30 12,79 5,97 +1,24 K1III -0,084 +0,023 +012
HR 3893 4 Sex BD+05°2240 85217 117937 09h 45m 17,8s +04° 48′ 43″ 09h 50m 30,1s +04° 20′ 37″ 232,58 41,26 6,24 +0,48 -0,02 F7Vn -0,147 -0,055 +017 SBO *
HR 3894 30Phi UMa BD+54°1331 85235 27408 7545 09h 45m 18,2s +54° 31′ 54″ 09h 52m 06,4s +54° 03′ 52″ 160,87 47,70 4,59 +0,03 +0,08 0,00 A3IV -0,004 +0,021 +0,032 -012 30 0,2 0,3 *
HR 3895 CP-55°2548 85250 237370 09h 45m 22,7s -55° 56′ 47″ 09h 48m 40,0s -56° 24′ 43″ 279,60 -02,06 6,06 +0,94 +0,67 K0III -0,056 +0,014 +007 *
HR 3896 23 Leo BD+13°2164 85268 98809 I 09h 45m 37,3s +13° 32′ 02″ 09h 51m 02,0s +13° 03′ 58″ 222,18 45,65 6,46 +1,58 +1,92 M0III +0,028 -0,008 -009 V?
HR 3897 CD-35°5961 85296 200784 09h 45m 37,2s -35° 48′ 07″ 09h 49m 51,3s -36° 16′ 07″ 266,74 13,54 6,37 +1,01 K0III -0,022 +0,002 +021 V
HR 3898 CD-45°5470 85355 221523 W 09h 46m 04,1s -45° 15′ 57″ 09h 49m 57,1s -45° 43′ 58″ 272,95 6,31 5,08 -0,10 B7III -0,026 +0,004 +012 130 : 4,5 66,6 *
HR 3899 6 Sex BD-03°2794 85364 137183 370 09h 46m 11,6s -03° 46′ 29″ 09h 51m 14,0s -04° 14′ 36″ 241,68 36,39 6,01 +0,17 +0,11 A8III +0,013 -0,028 -010 V 101
HR 3900 22 Leo BD+25°2169 85376 81054 09h 46m 12,5s +24° 52′ 07″ 09h 51m 53,0s +24° 23′ 43″ 206,42 49,69 5,32 +0,23 +0,08 A5IV +0,006 -0,179 +0,040 -002 V? 126 *
HR 3901 BD-05°2923 85380 137185 09h 46m 22,6s -05° 42′ 55″ 09h 51m 21,6s -06° 10′ 54″ 243,56 35,19 6,42 +0,58 +0,11 F8V -0,125 +0,060 +036 V 10
HR 3902 Nu Cha CP-76°598 85396 256658 2784 09h 46m 18,5s -76° 18′ 35″ 09h 46m 20,6s -76° 46′ 34″ 292,94 -17,65 5,45 +0,89 +0,57 G8III +0,079 -0,056 +0,019 +011
HR 3903 39Ups1Hya BD-14°2963 85444 155542 2786 I 09h 46m 40,0s -14° 22′ 39″ 09h 51m 28,7s -14° 50′ 48″ 251,23 29,44 4,12 +0,92 +0,65 +0,47 G7-III +0,017 -0,026 +0,021 -015 < 19 : *
HR 3904 CD-46°5558 85483 221538 09h 46m 51,8s -46° 28′ 00″ 09h 50m 42,0s -46° 56′ 04″ 273,82 5,46 5,73 +1,08 +1,02 K0IIICNIb -0,034 +0,016 +017 V
HR 3905 24Mu Leo BD+26°2019 85503 81064 371 I 09h 47m 04,6s +26° 28′ 41″ 09h 52m 45,8s +26° 00′ 25″ 204,05 50,25 3,88 +1,22 +1,39 +0,58 K2IIICN1Ca1 -0,216 -0,056 +0,025 +014 V? < 17 *
HR 3906 7 Sex BD+03°2280 85504 117959 4656 09h 47m 02,6s +02° 55′ 14″ 09h 52m 12,2s +02° 27′ 15″ 234,98 40,57 6,02 -0,04 -0,08 A0V s -0,181 +0,092 +0,011 +097 V 41
HR 3907 BD+00°2573 85505 117960 2788 09h 47m 04,4s +00° 32′ 44″ 09h 52m 12,0s +00° 04′ 32″ 237,51 39,20 6,35 +0,94 +0,69 G9III -0,022 -0,032 +019
HR 3908 BD-15°2920 85519 155553 09h 47m 13,1s -16° 03′ 50″ 09h 51m 59,6s -16° 32′ 05″ 252,72 28,36 6,08 +1,04 +2,12 K0 +0,026 -0,067 +005 V
HR 3909 8Gam Sex BD-07°2909 85558 137199 7555 09h 47m 33,4s -07° 38′ 03″ 09h 52m 30,4s -08° 06′ 18″ 245,57 34,17 5,05 +0,04 +0,06 A1V -0,055 -0,040 +0,013 +012 V 114 0,5 0,4 AB 3 *
HR 3910 CD-45°5499 85563 221547 1256 09h 47m 27,4s -45° 43′ 33″ 09h 51m 19,8s -46° 11′ 38″ 273,43 6,10 5,62 +1,17 +1,16 K2III -0,043 +0,033 +018
HR 3911 BD+61°1151 85583 15023 2790 W 09h 47m 45,7s +61° 35′ 15″ 09h 55m 03,4s +61° 06′ 58″ 151,35 45,07 6,27 +1,05 K0 +0,009 -0,002 -011 6,8 12,2
HR 3912 CD-45°5508 85622 221553 4658 09h 47m 48,8s -46° 04′ 43″ 09h 51m 40,8s -46° 32′ 52″ 273,70 5,87 4,58 +1,20 +0,99 +0,63 G5Ib -0,008 -0,001 +0,007 +011 SB1O *
HR 3913 CP-58°1673 85655 237418 2789 09h 48m 05,0s -58° 57′ 19″ 09h 51m 12,1s -59° 25′ 33″ 281,77 -04,18 5,79 +1,36 +1,28 K2IVCNIV-Vp +0,035 -0,045 +024 V
HR 3914 CP-62°1335 85656 250721 09h 48m 06,8s -62° 16′ 35″ 09h 50m 55,7s -62° 44′ 43″ 283,86 -06,77 5,57 +1,32 +1,31 K1IIICNII -0,007 +0,007 +012
HR 3915 BD+06°2224 85709 117975 I 09h 48m 27,8s +06° 25′ 46″ 09h 53m 42,9s +05° 57′ 30″ 231,32 42,80 5,95 +1,66 +1,94 +0,93 E M2III -0,008 -0,006 -001 V?
HR 3916 CD-26°7505 85725 178130 W 09h 48m 29,3s -26° 51′ 51″ 09h 52m 58,0s -27° 19′ 56″ 261,10 20,70 6,30 +0,62 G1V -0,284 +0,093 +0,015 +023 4,0 1,3 *
HR 3917 31 UMa BD+50°1698 85795 27430 2793 SY UMa 09h 49m 11,4s +50° 17′ 31″ 09h 55m 43,0s +49° 49′ 12″ 166,65 49,63 5,27 +0,07 +0,12 A3III -0,003 +0,022 +0,025 -006 147 *
HR 3918 BD+73°478 85841 7009 372 09h 49m 27,0s +73° 21′ 18″ 09h 58m 22,8s +72° 52′ 46″ 137,93 38,80 5,83 +1,14 gK3 -0,076 -0,035 +004 V?
HR 3919 CD-25°7585 85859 178158 2792 I 09h 49m 40,4s -25° 27′ 43″ 09h 54m 12,3s -25° 55′ 57″ 260,31 21,92 4,88 +1,23 +1,30 +0,45 E K2+III-IIIb -0,180 +0,054 +0,031 +051 V? *
HR 3920 CP-54°2816 85871 237448 4668 09h 49m 35,0s -54° 54′ 07″ 09h 53m 00,0s -55° 22′ 24″ 279,41 -00,87 6,48 -0,14 -0,86 B1IV -0,018 +0,001 -018 SB 274 *
HR 3921 BD-21°2935 85905 178164 09h 49m 53,5s -22° 00′ 54″ 09h 54m 31,7s -22° 29′ 18″ 257,84 24,51 6,24 +0,04 A2 -0,038 -0,031 +009 *
HR 3922 BD+58°1224 85945 27438 09h 50m 15,4s +57° 53′ 39″ 09h 57m 13,6s +57° 25′ 06″ 155,90 47,02 5,93 +0,89 G5III +0,032 -0,059 +0,007 -044 V *
HR 3923 BD-18°2810 85951 155588 373 I 09h 50m 09,2s -18° 32′ 08″ 09h 54m 52,2s -19° 00′ 34″ 255,24 27,09 4,94 +1,57 +1,93 +0,74 E M1III -0,047 -0,037 +0,011 +050 SB
HR 3924 CD-50°4622 85953 237464 Var? 09h 50m 10,0s -50° 40′ 28″ 09h 53m 50,2s -51° 08′ 49″ 276,87 2,51 5,93 -0,15 -0,73 B2III -0,005 -0,010 +010 *
HR 3925 CD-44°5987 85980 221592 W 09h 50m 21,2s -44° 48′ 40″ 09h 54m 17,6s -45° 17′ 02″ 273,25 7,14 5,71 -0,11 -0,56 -0,11 B3V -0,020 -0,008 +013 V 156 2,4 5,3 *
HR 3926 BD+09°2262 86080 118001 2794 09h 51m 07,9s +09° 24′ 25″ 09h 56m 26,0s +08° 55′ 59″ 228,26 44,90 5,85 +1,13 +1,00 gK2 -0,085 +0,018 +0,011 +009
HR 3927 CD-49°4801 86087 237483 09h 51m 08,1s -49° 46′ 14″ 09h 54m 51,3s -50° 14′ 38″ 276,43 3,32 5,72 -0,01 -0,01 A0V -0,029 +0,012 +014 SB2 *
HR 3928 19 LMi BD+41°2033 86146 43115 374 09h 51m 33,7s +41° 31′ 55″ 09h 57m 41,1s +41° 03′ 20″ 180,07 51,89 5,14 +0,46 0,00 F6V s -0,117 -0,025 +0,040 -010 SB1O 0 *
HR 3929 BD+46°1566 86166 43117 2798 09h 51m 38,4s +45° 53′ 27″ 09h 57m 56,9s +45° 24′ 52″ 173,16 51,16 6,30 +1,11 +0,95 K0III +0,011 -0,030 +005
HR 3930 CD-40°5626 86211 221617 2795 09h 51m 58,0s -40° 20′ 57″ 09h 56m 05,4s -40° 49′ 29″ 270,68 10,82 6,41 +1,61 +1,99 M1III -0,018 -0,022 +058
HR 3931 CD-25°7622 86266 178214 7591 09h 52m 14,4s -26° 04′ 30″ 09h 56m 46,5s -26° 33′ 01″ 261,22 21,85 6,28 +0,22 +0,11 A4V -0,114 +0,006 +011 4,4 3,4
HR 3932 CD-32°6895 86267 200889 2796 09h 52m 13,4s -32° 56′ 37″ 09h 56m 35,5s -33° 25′ 07″ 265,93 16,61 5,84 +1,20 K1III +0,038 +0,016 +004
HR 3933 CD-26°7551 86301 178216 09h 52m 23,0s -27° 00′ 01″ 09h 56m 54,0s -27° 28′ 30″ 261,90 21,17 6,32 +0,17 A4V -0,081 +0,029 +014
HR 3934 BD+84°225 86321 1637 3955 Var 09h 52m 36,9s +84° 24′ 04″ 10h 08m 34,3s +83° 55′ 06″ 127,59 31,66 6,37 +1,52 +1,64 K0 -0,004 +0,007 -012 *
HR 3935 CD-50°4662 86352 237514 2797 09h 52m 40,8s -50° 51′ 38″ 09h 56m 21,9s -51° 20′ 10″ 277,30 2,61 6,37 -0,17 -0,75 B2IV-V -0,004 -0,007 +009
HR 3936 BD+28°1824 86358 81120 09h 52m 42,8s +28° 14′ 12″ 09h 58m 26,1s +27° 45′ 32″ 201,68 51,82 6,30 R F3V -0,117 -0,034 +036 SB2 75 *
HR 3937 27Nu Leo BD+13°2183 86360 98876 2800 09h 52m 50,6s +12° 55′ 19″ 09h 58m 13,4s +12° 26′ 41″ 224,10 46,95 5,26 -0,04 -0,13 B9IV -0,025 -0,015 +0,018 +014 SB 96
HR 3938 BD+09°2269 86369 118023 I 09h 52m 49,7s +08° 47′ 29″ 09h 58m 07,6s +08° 18′ 51″ 229,31 44,95 6,04 +1,36 +1,55 gK3 +0,011 -0,024 -019 V
HR 3939 BD+57°1242 86378 27464 2802 I 09h 52m 58,8s +57° 17′ 25″ 09h 59m 51,7s +56° 48′ 43″ 156,48 47,60 5,48 +1,46 +1,82 K5III -0,029 -0,026 -013 V
HR 3940 Phi Vel CP-53°3075 86440 237522 375 W 09h 53m 21,0s -54° 05′ 30″ 09h 56m 51,8s -54° 34′ 04″ 279,35 0,11 3,54 -0,08 -0,62 -0,08 B5Ib -0,010 +0,003 +014 45 8,3 37,2 *
HR 3941 CP-52°2980 86466 237526 IV Vel 09h 53m 33,4s -52° 09′ 45″ 09h 57m 10,9s -52° 38′ 20″ 278,20 1,66 6,12 -0,13 -0,61 B3IV -0,010 -0,002 +019 V? 30 *
HR 3942 BD+30°1946 86513 81129 2803 09h 53m 50,2s +30° 07′ 28″ 09h 59m 36,2s +29° 38′ 43″ 198,70 52,34 5,73 +1,06 gG9 -0,095 -0,039 -001 V?
HR 3943 CD-47°5399 86523 221644 W 09h 53m 52,3s -47° 56′ 13″ 09h 57m 42,5s -48° 24′ 52″ 275,67 5,04 6,05 -0,14 B3V -0,016 -0,015 +009 SB 4,6 14,1 *
HR 3944 CP-70°953 86606 256672 2799 09h 54m 25,4s -70° 54′ 46″ 09h 56m 09,7s -71° 23′ 22″ 289,82 -13,13 6,35 -0,08 -0,93 B9Ib -0,020 -0,002 -030
HR 3945 12 Sex BD+04°2276 86611 118041 376 4694 09h 54m 31,8s +03° 51′ 46″ 09h 59m 43,1s +03° 23′ 05″ 235,37 42,64 6,70 +0,27 +0,09 F0V -0,066 +0,022 -004 SB 187
HR 3946 CD-23°8898 86612 178271 Var? 09h 54m 29,1s -23° 28′ 21″ 09h 59m 06,1s -23° 57′ 01″ 259,77 24,14 6,21 -0,10 -0,68 -0,06 B4Ve v -0,049 +0,023 +015 220 *
HR 3947 Eta Ant CD-35°6050 86629 200926 377 W 09h 54m 34,8s -35° 24′ 44″ 09h 58m 52,3s -35° 53′ 28″ 267,94 15,00 5,23 +0,31 +0,08 F1III-IV -0,087 -0,020 +0,029 +030 6,0 31,1 *
HR 3948 CP-63°1233 86634 250760 2801 09h 54m 32,7s -64° 00′ 52″ 09h 57m 15,2s -64° 29′ 22″ 285,51 -07,68 6,58 +1,13 +1,08 K0-1III -0,130 +0,084 +045
HR 3949 CP-68°1011 86659 250761 09h 54m 50,9s -68° 37′ 29″ 09h 56m 59,7s -69° 06′ 07″ 288,40 -11,31 6,20 -0,10 -0,62 B3V -0,027 0,000 +016 V? 135 *
HR 3950 29Pi Leo BD+08°2301 86663 118044 378 I 4699 09h 54m 55,7s +08° 31′ 27″ 10h 00m 12,8s +08° 02′ 39″ 230,01 45,26 4,70 +1,60 +1,93 +1,08 M2-IIIab e -0,030 -0,023 +0,017 +023 V *
HR 3951 20 LMi BD+32°1964 86728 61808 1258 W 09h 55m 14,8s +32° 24′ 56″ 10h 01m 00,7s +31° 55′ 25″ 195,01 52,86 5,36 +0,66 +0,27 G3VaHdel 1 -0,528 -0,428 +0,053 +056 3 3,2 407, *
HR 3952 BD+22°2164 87015 81154 2807 09h 57m 14,4s +22° 25′ 54″ 10h 02m 48,9s +21° 56′ 57″ 211,17 51,48 5,66 -0,19 -0,73 B2,5IV -0,017 -0,006 +003
HR 3953 CP-56°2746 87030 237586 W 09h 57m 10,4s -56° 27′ 57″ 10h 00m 34,4s -56° 56′ 48″ 281,21 -01,46 6,52 +0,98 K0III -0,064 +0,008 +010 6,5 7,6
HR 3954 BD+54°1348 87141 27503 1259 09h 57m 57,7s +54° 22′ 32″ 10h 04m 36,3s +53° 53′ 30″ 160,03 49,46 5,74 +0,48 +0,04 F5V -0,022 -0,002 -016 10
HR 3955 CP-52°3087 87152 237612 Var? 09h 58m 02,7s -52° 52′ 55″ 10h 01m 40,5s -53° 21′ 52″ 279,18 1,49 6,20 -0,13 -0,69 B2,5V -0,036 -0,017 +006 V 218 *
HR 3956 CD-29°8034 87199 200994 2808 09h 58m 21,0s -30° 05′ 43″ 10h 02m 49,3s -30° 34′ 39″ 265,09 19,64 6,54 +1,19 K1III -0,014 +0,030 +014 V?
HR 3957 CP-56°2770 87238 237621 09h 58m 34,2s -56° 52′ 04″ 10h 01m 58,0s -57° 20′ 59″ 281,60 -01,67 6,20 +1,12 K1II -0,041 +0,027 +007
HR 3958 BD+53°1384 87243 27512 09h 58m 37,0s +52° 51′ 21″ 10h 05m 10,5s +52° 22′ 15″ 162,14 50,15 6,14 R A5IV -0,004 -0,020 -026 SB 167
HR 3959 BD-08°2836 87262 137326 I 09h 58m 44,5s -09° 05′ 23″ 10h 03m 41,0s -09° 34′ 26″ 249,14 35,24 6,12 +1,66 +2,01 K0 +0,005 -0,011 +009 V?
HR 3960 CP-59°1695 87283 250782 09h 58m 49,1s -59° 56′ 18″ 10h 02m 00,0s -60° 25′ 15″ 283,45 -04,12 5,94 +0,26 +0,10 A9IV -0,019 +0,006 -002 *
HR 3961 13 Sex BD+03°2311 87301 118086 09h 58m 57,6s +03° 41′ 16″ 10h 04m 08,4s +03° 12′ 04″ 236,44 43,45 6,45 +0,40 -0,02 F4V -0,075 -0,097 +000 SB
HR 3962 CD-24°8711 87318 178357 7625 09h 59m 05,3s -24° 49′ 58″ 10h 03m 41,4s -25° 19′ 00″ 261,61 23,80 6,70 0,00 0,00 A0III-IV -0,039 +0,009 +012 5,5 16,1 *
HR 3963 BD-17°3047 87344 155704 7627 AB 09h 59m 16,9s -17° 37′ 02″ 10h 04m 02,9s -18° 06′ 06″ 256,32 29,24 5,86 -0,06 A0V -0,010 -0,002 +019 V 17 1,0 21,2 AC 3 *
HR 3964 CD-46°5759 87363 221728 09h 59m 22,9s -46° 09′ 07″ 10h 03m 20,5s -46° 38′ 10″ 275,34 7,03 6,12 +0,02 A0V -0,029 -0,010 +003
HR 3965 CD-23°8973 87427 178367 1260 09h 59m 43,8s -23° 48′ 05″ 10h 04m 21,0s -24° 17′ 08″ 261,00 24,68 5,70 +0,30 A8V -0,114 +0,023 +004 V
HR 3966 CP-59°1752 87436 237640 09h 59m 46,9s -59° 41′ 41″ 10h 02m 59,9s -60° 10′ 43″ 283,41 -03,86 6,19 +0,17 A6II-III -0,013 +0,005 -004 *
HR 3967 CP-61°1431 87438 250789 4720 09h 59m 46,2s -61° 40′ 23″ 10h 02m 49,4s -62° 09′ 23″ 284,58 -05,45 6,42 +1,72 +1,90 K3Ib -0,010 +0,010 -008
HR 3968 CD-39°6100 87477 201020 2809 10h 00m 10,9s -39° 29′ 27″ 10h 04m 23,4s -39° 58′ 33″ 271,42 12,46 6,43 +1,30 K1III -0,034 -0,003 +047
HR 3969 BD+16°2077 87500 98944 10h 00m 15,4s +16° 14′ 38″ 10h 05m 40,9s +15° 45′ 27″ 220,74 49,99 6,37 +0,37 +0,15 F2Vn -0,078 -0,017 +012 139
HR 3970 40Ups2Hya BD-12°3073 87504 155713 1261 4725 10h 00m 15,2s -12° 34′ 47″ 10h 05m 07,5s -13° 03′ 53″ 252,46 33,06 4,60 -0,09 -0,27 -0,09 B9III-IV -0,037 +0,018 +028 SB2 76
HR 3971 CP-61°1441 87543 250795 W 10h 00m 28,9s -61° 23′ 58″ 10h 03m 34,3s -61° 53′ 02″ 284,49 -05,18 6,14 -0,04 -0,43 B7IVne -0,005 +0,005 D +0,008 +005 1,5 1,2 *
HR 3972 CD-35°6130 87606 201037 10h 00m 55,6s -35° 53′ 53″ 10h 05m 15,2s -36° 23′ 02″ 269,30 15,41 6,27 +1,11 +1,07 K1III -0,010 +0,003 +028
HR 3973 14 Sex BD+06°2259 87682 118111 2811 D 10h 01m 33,6s +06° 05′ 57″ 10h 06m 47,4s +05° 36′ 41″ 234,17 45,35 6,21 +0,94 +0,72 K1III -0,034 -0,013 +017 V *
HR 3974 21 LMi BD+35°2110 87696 61874 2812 4736 10h 01m 31,9s +35° 43′ 56″ 10h 07m 25,8s +35° 14′ 41″ 189,47 54,26 4,48 +0,18 +0,08 +0,07 A7V +0,053 +0,004 +0,050 -018 V 148 *
HR 3975 30Eta Leo BD+17°2171 87737 98955 379 W 4738 10h 01m 52,9s +17° 15′ 01″ 10h 07m 20,0s +16° 45′ 46″ 219,53 50,75 3,52 -0,03 -0,21 +0,02 A0Ib -0,002 0,000 +0,003 +003 V 20 0,5 0,1 *
HR 3976 CD-46°5806 87783 221773 W 10h 02m 13,6s -46° 52′ 52″ 10h 06m 11,3s -47° 22′ 12″ 276,17 6,73 5,08 +0,88 +0,55 K1IV+G5V +0,011 -0,057 +0,017 +021 1,7 0,7 *
HR 3977 BD-16°2974 87808 155739 2813 I 10h 02m 21,6s -16° 39′ 08″ 10h 07m 09,5s -17° 08′ 30″ 256,19 30,45 5,60 +1,50 +1,68 K7III +0,016 -0,063 +011
HR 3978 CD-51°4471 87816 237690 R Vel 10h 02m 23,0s -51° 42′ 04″ 10h 06m 07,1s -52° 11′ 17″ 279,02 2,84 6,52 +0,98 +0,82 K1III -0,068 +0,015 +005 *
HR 3979 BD+32°1982 87822 61882 7651 10h 02m 29,3s +32° 05′ 42″ 10h 08m 15,9s +31° 36′ 15″ 195,72 54,37 6,24 +0,45 +0,01 F4V -0,083 -0,080 -008 8 0,3 0,2 AB 4 *
HR 3980 31 Leo BD+10°2112 87837 98964 I 7649 10h 02m 35,8s +10° 29′ 16″ 10h 07m 54,3s +09° 59′ 51″ 228,95 47,89 4,37 +1,45 +1,75 +0,76 K3,5IIIbFe-1 -0,080 -0,061 +041 V? < 19 : 7,7 7,9 *
HR 3981 15Alp Sex BD+00°2615 87887 137366 2814 10h 02m 49,1s +00° 07′ 01″ 10h 07m 56,3s -00° 22′ 18″ 241,11 42,07 4,49 -0,04 -0,07 -0,05 A0III -0,016 -0,013 +0,015 +007 V? 9
HR 3982 32Alp Leo BD+12°2149 87901 98967 380 I 7654 A 4750 10h 03m 02,8s +12° 27′ 22″ 10h 08m 22,3s +11° 58′ 02″ 226,43 48,94 1,35 -0,11 -0,36 -0,10 B7V e -0,248 +0,006 +0,045 +006 SB 329 6,8 177,6 AB 4 *
HR 3983 Mu 1Cha CP-81°399 87971 258554 3980 10h 03m 24,3s -81° 43′ 51″ 10h 00m 43,7s -82° 12′ 53″ 297,28 -21,29 5,52 +0,03 +0,05 A0IV -0,031 +0,032 +016 SB2 76
HR 3984 CD-36°6156 88013 201081 10h 03m 42,7s -36° 50′ 40″ 10h 08m 01,7s -37° 20′ 01″ 270,36 14,99 6,36 +0,98 K0III -0,011 +0,003 +001 V
HR 3985 BD-10°3000 88024 155765 10h 03m 50,3s -10° 23′ 42″ 10h 08m 45,7s -10° 53′ 05″ 251,36 35,23 6,53 +0,02 +0,02 A2V +0,004 -0,003 -009
HR 3986 BD-14°3036 88025 155763 10h 03m 45,8s -15° 07′ 21″ 10h 08m 35,5s -15° 36′ 42″ 255,27 31,80 6,27 -0,01 -0,04 A0V -0,027 +0,014 +009 V 68
HR 3987 BD+41°2063 88161 43220 10h 04m 57,3s +41° 09′ 11″ 10h 10m 58,9s +40° 39′ 41″ 180,10 54,43 6,32 +1,25 gK3 -0,014 -0,002 +014 V?
HR 3988 BD-11°2818 88182 155777 10h 05m 02,3s -11° 36′ 13″ 10h 09m 56,5s -12° 05′ 45″ 252,65 34,57 6,24 +0,18 +0,15 +0,09 A5m -0,005 -0,036 -014
HR 3989 17 Sex BD-07°2972 88195 137385 10h 05m 09,4s -07° 55′ 01″ 10h 10m 07,5s -08° 24′ 30″ 249,45 37,19 5,91 +0,02 -0,05 A1V -0,026 -0,001 +016 V? 100 *
HR 3990 CD-51°4507 88206 237736 10h 05m 08,7s -51° 19′ 14″ 10h 08m 56,3s -51° 48′ 40″ 279,15 3,40 4,86 -0,12 -0,69 -0,09 B3IV -0,010 +0,001 +014 V 229 *
HR 3991 BD-12°3101 88215 155780 10h 05m 13,4s -12° 19′ 17″ 10h 10m 05,9s -12° 48′ 58″ 253,29 34,08 5,31 +0,36 0,00 F5V -0,125 -0,113 +0,028 +023 SB1O 148 *
HR 3992 CD-35°6194 88218 201109 2816 W 10h 05m 13,1s -35° 21′ 58″ 10h 09m 31,8s -35° 51′ 24″ 269,69 16,36 6,13 +0,60 +0,16 F8V -0,437 +0,014 +0,048 +041 4,7 2,3 *
HR 3993 BD+38°2110 88231 61914 2817 I 4764 10h 05m 17,3s +37° 53′ 41″ 10h 11m 12,8s +37° 24′ 07″ 185,68 54,90 5,85 +1,29 gK3 -0,021 -0,031 +009
HR 3994 41Lam Hya BD-11°2820 88284 155785 381 I 7671 10h 05m 42,7s -11° 51′ 35″ 10h 10m 35,3s -12° 21′ 15″ 253,01 34,50 3,61 +1,01 +0,92 +0,48 K0IIICN1 -0,202 -0,089 +0,027 +019 SB1O < 19 : 7,7 112,2 AC 3 *
HR 3995 CP-65°1248 88323 250836 W 10h 05m 55,3s -65° 19′ 32″ 10h 08m 42,6s -65° 48′ 55″ 287,29 -08,02 5,28 +0,98 +0,75 K0III -0,072 +0,042 -0,014 +000 4,2 63,3
HR 3996 18 Sex BD-07°2977 88333 137395 I 4767 10h 05m 57,5s -07° 55′ 30″ 10h 10m 55,8s -08° 25′ 06″ 249,63 37,33 5,65 +1,30 +1,42 K2III -0,006 -0,044 +000 V
HR 3997 Mu 2Cha CP-80°423 88351 258561 4744 10h 06m 03,1s -81° 04′ 43″ 10h 04m 07,6s -81° 33′ 57″ 296,93 -20,72 6,60 +0,92 +0,53 G6-8III -0,046 +0,047 -000 V
HR 3998 34 Leo BD+14°2217 88355 98991 7674 10h 06m 15,5s +13° 50′ 56″ 10h 11m 38,2s +13° 21′ 18″ 225,08 50,28 6,44 +0,46 +0,02 +0,27 F7V +0,040 -0,036 -016 0,8 0,2 *
HR 3999 CP-60°1701 88366 250840 S Car 10h 06m 10,6s -61° 03′ 35″ 10h 09m 21,9s -61° 32′ 57″ 284,85 -04,51 5,60 +1,60 +1,75 +1,54 M2-3IIIe -0,094 +0,073 +289 V? *
HR 4000 BD-06°3096 88372 137400 2818 10h 06m 18,0s -06° 49′ 25″ 10h 11m 17,8s -07° 19′ 00″ 248,70 38,16 6,25 +0,01 +0,01 A2Vn +0,012 -0,014 +013 SB

LegendaUpraviť

IRflag:

  • prázdne: NASA merged Infrared Catalogue, Schmitz et al., 1978
  • ' Engles et al. 1982
  • : neistá identifikácia

Viacnásobná hviezda:

  • A = Astrometrická dvojhviezda
  • D = Duplicita objavená zákrytom
  • I = Innes, Southern Double Star Catalogue (1927)
  • R = Rossiter, Michigan Publ. 9, 1955
  • S = Duplicita objavená bodovou interferometriou
  • W = Worley (1978) aktualizácia IDS

n_Vmag:

  • prázdne = V na UBV Johnsonovom systéme
  • R = HR magnitúdy redukované na UBV systém
  • H = pôvodná HR magnitúda

pmRA:

  • vlastný pohyb v RA sa premieta ako (cos(DE).d(RA)/dt), teda celkový vlastný pohyb je sqrt(pmRA^2^+pmDE^2^)

n_RadVel:

  • V = premenná radiálna rýchlosť
  • V? = možná premenná radiálna rýchlosť
  • SB, SB1, SB2, SB3 = spektroskopické dvojhviezdy, jednoduché, dvojité alebo trojité čiarové spektrá
  • O = orbitálne údaje nedostupné

ZdrojUpraviť