Zoznam HR objektov 5501 – 6000

Toto je zoznam HR objektov od 5501 do 6000.

Objekt Názov BD HD SAO FK5 IR zdroj Ref. pre IR zdroj Dvoj alebo viac násobná hviezda ADS Počet častí ADS Ident. prem. hviezdy Rektascenzia 1900 Deklinácia 1900 Rektascenzia 2000 Deklinácia 2000 Gal. dĺžka Gal. šíka Viz. mag. Kód Vmag Neistota pri V B-V farba na UBV systéme Neistota pri B-V U-B farba na UBV systéme Neistota pri U-B R-I Kód pre R-I systém (Cousin, Eggen) Spektr. typ Kód spektr. typu Ročný vlastný pohyb v RA J2000, systém FK5 Ročný vlastný pohyb v Dec J2000, systém FK5 D - dynamická paralaxa, inak trigonometrická paralaxa Paralaxa Heliocentrická radiálna rýchlosť Komentár radiálnej rýchlosti Limit rýchlosti rotácie Rýchlosť rotácie, v sin i Neistota a premenlivosť pri rýchlosti rotácie Rozdiel magnitúd Oddelenie zložiek Ident. zložiek Počet zložiek Pozn.
HR 5501 108 Vir BD+01°2972 129956 120642 14h 40m 24,5s +01° 08′ 22″ 14h 45m 30,2s +00° 43′ 02″ 353,72 51,97 5,69 -0,03 -0,07 B9,5V -0,038 -0,007 -020 V? 76
HR 5502 35Omi Boo BD+17°2780 129972 101184 I 14h 40m 34,4s +17° 23′ 16″ 14h 45m 14,5s +16° 57′ 52″ 17,74 61,82 4,60 +0,98 +0,75 +0,48 G8,5III -0,058 -0,049 +0,045 -009 < 17 *
HR 5503 5 Lib BD-14°4023 129978 158788 9376 14h 40m 26,8s -15° 02′ 17″ 14h 45m 57,8s -15° 27′ 35″ 339,48 39,15 6,33 +1,19 K1III -0,032 0,000 -040 4,7 3,1
HR 5504 BD-20°4087 129980 182858 W 14h 40m 30,4s -20° 45′ 07″ 14h 46m 10,9s -21° 10′ 34″ 335,73 34,29 6,40 +0,58 +0,15 F7V -0,062 -0,104 D +0,026 -000 V? 0,2 0,3 *
HR 5505 36Eps Boo BD+27°2417 129988 9372 B 14h 40m 37,1s +27° 29′ 47″ 14h 44m 59,2s +27° 04′ 30″ 39,38 64,78 5,12 H A2V -0,050 +0,021 +0,016 -023 SB2 147 2,6 2,8 AB 3 *
HR 5506 36Eps Boo BD+27°2417 129989 83500 I 9372 A 14h 40m 37,1s +27° 29′ 45″ 14h 44m 59,2s +27° 04′ 27″ 39,38 64,78 2,70 H +0,97 +0,73 +0,52 K0-II-III -0,049 +0,021 +0,016 -017 V 2,6 2,8 AB 3 *
HR 5507 BD+19°2854 130025 101187 14h 40m 43,3s +19° 18′ 22″ 14h 45m 20,7s +18° 53′ 05″ 21,51 62,60 6,13 +0,83 K0 +0,032 +0,014 -004
HR 5508 CD-37°9686 130055 205937 14h 40m 48,6s -37° 52′ 05″ 14h 47m 05,1s -38° 17′ 27″ 326,62 19,20 5,94 +1,33 K3III +0,052 -0,090 +041 V *
HR 5509 CD-43°9326 130073 225183 14h 41m 01,9s -43° 08′ 12″ 14h 47m 32,1s -43° 33′ 27″ 324,22 14,46 6,30 +1,08 +0,88 +0,49 C G8III -0,013 -0,032 -023
HR 5510 BD+33°2489 130084 64306 1384 I 14h 41m 02,6s +33° 12′ 43″ 14h 45m 13,7s +32° 47′ 18″ 52,83 64,79 6,28 +1,58 +1,90 M1IIIb +0,045 -0,072 +030 V
HR 5511 109 Vir BD+02°2862 130109 120648 547 6794 14h 41m 11,5s +02° 18′ 51″ 14h 46m 14,9s +01° 53′ 34″ 355,28 52,68 3,72 -0,01 -0,03 -0,02 A0V -0,114 -0,026 +0,037 -006 V? 351
HR 5512 BD+15°2758 130144 101200 3168 I 6796 14h 41m 23,1s +15° 33′ 07″ 14h 46m 06,0s +15° 07′ 55″ 14,55 60,79 5,63 +1,57 +1,31 M5IIIab -0,084 +0,020 -022
HR 5513 BD-20°4093 130157 182873 I 14h 41m 32,4s -20° 54′ 19″ 14h 47m 13,7s -21° 19′ 29″ 335,89 34,03 6,06 +1,65 +1,98 K5III -0,013 +0,004 -024 V
HR 5514 55 Hya CD-25°10534 130158 182875 14h 41m 33,4s -25° 12′ 16″ 14h 47m 22,5s -25° 37′ 28″ 333,34 30,32 5,63 A0IIIp -0,008 -0,016 -018 0 *
HR 5515 CP-56°6441 130227 242026 6807 14h 41m 47,6s -56° 14′ 47″ 14h 49m 06,9s -56° 40′ 04″ 318,61 2,58 6,23 +1,13 +1,06 K1III -0,110 -0,123 +013 *
HR 5516 56 Hya CD-25°10537 130259 182882 1385 14h 41m 54,4s -25° 40′ 06″ 14h 47m 44,8s -26° 05′ 15″ 333,15 29,87 5,24 +0,94 +0,65 G5III +0,041 -0,007 +0,034 -001
HR 5517 57 Hya CD-26°10519 130274 182883 14h 42m 06,4s -26° 13′ 38″ 14h 47m 57,5s -26° 38′ 47″ 332,88 29,36 5,77 -0,02 -0,09 B9V -0,013 -0,011 +006 183
HR 5518 BD-12°4134 130325 158808 14h 42m 27,4s -12° 25′ 09″ 14h 47m 54,9s -12° 50′ 23″ 341,92 41,05 6,35 +1,10 +0,95 K0III +0,043 -0,085 +033 V? *
HR 5519 CD-36°9645 130328 205966 V768 Cen 14h 42m 25,6s -36° 12′ 56″ 14h 48m 38,1s -36° 38′ 05″ 327,72 20,53 6,04 +1,54 +1,28 +1,61 M3III -0,014 -0,048 +041 *
HR 5520 CP-72°1604 130458 257206 W 14h 43m 13,2s -72° 46′ 39″ 14h 53m 13,7s -73° 11′ 24″ 311,56 -12,39 5,60 +0,82 +0,42 G7IIIa+F9IV +0,021 +0,033 +038 2,2 2,0 *
HR 5521 CD-23°11916 130529 182898 I W 14h 43m 31,9s -23° 50′ 06″ 14h 49m 18,7s -24° 15′ 06″ 334,59 31,28 5,68 +1,30 gK1 -0,023 -0,003 -026 2,9 61,0 AB 3
HR 5522 BD-00°2886 130557 140152 3169 14h 43m 45,8s -00° 25′ 54″ 14h 48m 54,1s -00° 50′ 52″ 353,00 50,25 6,14 -0,04 -0,10 B9VSi:Cr: v -0,008 +0,017 -016 71
HR 5523 7Mu Lib BD-13°3986 130559 158821 9396 6816 14h 43m 50,0s -13° 43′ 57″ 14h 49m 19,1s -14° 08′ 56″ 341,30 39,78 5,31 +0,07 -0,05 A1pSrCrEu -0,061 -0,014 +0,006 -004 SB? 26 0,9 1,8 AB 5 *
HR 5524 BD+24°2779 130603 83535 9389 14h 43m 57,2s +24° 46′ 55″ 14h 48m 23,3s +24° 22′ 00″ 33,54 63,58 6,14 +0,48 +0,08 F2-6V -0,110 +0,045 D +0,010 -031 38 1,1 1,9
HR 5525 Pi 1Oct CP-82°629 130650 258713 3987 14h 44m 13,7s -82° 49′ 24″ 15h 01m 50,8s -83° 13′ 40″ 306,84 -21,37 5,65 +0,95 +0,75 G8-K0III +0,016 +0,053 +014
HR 5526 58 Hya CD-27°10073 130694 182911 I 14h 44m 24,8s -27° 32′ 38″ 14h 50m 17,3s -27° 57′ 37″ 332,65 27,97 4,41 +1,40 +1,49 +0,76 K4III -0,241 -0,059 +0,011 -010 *
HR 5527 CP-63°3436 130701 252928 I AX Cir 14h 44m 27,3s -63° 23′ 48″ 14h 52m 35,0s -63° 48′ 36″ 315,83 -04,01 5,87 +0,72 +0,22 G3II+B8V v -0,024 -0,009 -021 SB? *
HR 5528 Omi Lup CD-43°9391 130807 225248 W 14h 45m 06,5s -43° 09′ 41″ 14h 51m 38,4s -43° 34′ 32″ 324,90 14,11 4,32 -0,15 -0,61 -0,11 B5IV -0,020 -0,027 +007 SB 84 0,0 0,1 *
HR 5529 BD+38°2593 130817 64344 1386 14h 45m 11,1s +38° 13′ 24″ 14h 49m 06,7s +37° 48′ 40″ 63,78 63,12 6,16 +0,36 -0,07 F2V -0,253 +0,111 +0,021 -035 V? 12
HR 5530 8Alp1Lib BD-15°3965 130819 158836 1387 W B 14h 45m 09,2s -15° 34′ 53″ 14h 50m 41,2s -15° 59′ 50″ 340,31 38,07 5,15 +0,41 -0,03 +0,19 F4IV -0,098 -0,066 +0,050 -023 V 22 0,4 0,0 O 3 *
HR 5531 9Alp2Lib BD-15°3966 130841 158840 548 I W A 6827 14h 45m 20,7s -15° 37′ 34″ 14h 50m 52,7s -16° 02′ 30″ 340,33 38,01 2,75 +0,15 +0,09 +0,04 A3IV -0,106 -0,067 +0,058 -010 SB 84 0,4 0,0 O 3 *
HR 5532 BD+29°2581 130917 83551 3171 W 14h 45m 40,0s +29° 01′ 48″ 14h 49m 58,4s +28° 36′ 57″ 43,16 63,83 5,80 +0,05 +0,08 A4V +0,017 +0,003 +001 SB 175 4,9 111,2
HR 5533 38 Boo BD+46°1993 130945 45226 14h 45m 44,8s +46° 31′ 58″ 14h 49m 18,7s +46° 06′ 58″ 79,98 59,97 5,74 +0,48 0,00 F7IV w -0,002 -0,076 -005 V? 20 *
HR 5534 BD+24°2786 130948 83553 3172 14h 45m 47,4s +24° 19′ 29″ 14h 50m 15,8s +23° 54′ 43″ 32,76 63,06 5,85 +0,56 +0,02 G0-2V +0,143 +0,034 +0,069 -002 SB
HR 5535 11 Lib BD-01°2991 130952 140176 I 14h 45m 49,8s -01° 52′ 57″ 14h 51m 01,0s -02° 17′ 57″ 352,08 48,82 4,94 +0,98 +0,72 +0,51 G8III-IV +0,084 -0,123 +0,016 +083 V < 17
HR 5536 BD+00°3253 130970 140177 I 14h 45m 52,8s +00° 09′ 21″ 14h 51m 00,1s -00° 15′ 26″ 354,23 50,31 6,18 +1,40 +1,69 K3III -0,026 +0,015 -020
HR 5537 BD+51°1957 131040 29296 9405 14h 46m 17,5s +51° 47′ 18″ 14h 49m 32,3s +51° 22′ 29″ 88,43 57,10 6,51 +0,40 0,00 F5IV +0,012 +0,008 -005 SB 3,6 15,7 AB 3 *
HR 5538 39 Boo BD+49°2326 131041 45231 9406 14h 46m 17,3s +49° 07′ 54″ 14h 49m 41,3s +48° 43′ 14″ 84,29 58,58 5,69 +0,47 F6V+F5V -0,076 +0,096 +0,009 -032 SB2O 0,5 2,9 *
HR 5539 Zet Cir CP-65°2918 131058 252951 14h 46m 14,1s -65° 34′ 52″ 14h 54m 42,4s -65° 59′ 29″ 315,03 -06,06 6,09 -0,06 -0,60 B3Vn -0,022 -0,022 -018
HR 5540 CP-76°924 131109 257212 3175 R Aps 14h 46m 28,8s -76° 15′ 19″ 14h 57m 52,9s -76° 39′ 46″ 310,14 -15,60 5,34 +1,45 +1,70 K4III: -0,074 -0,015 +0,008 -031 *
HR 5541 BD+37°2580 131111 64355 I 14h 46m 32,7s +37° 40′ 56″ 14h 50m 29,6s +37° 16′ 19″ 62,48 62,99 5,48 +1,02 +0,84 +0,54 K0III-IV -0,211 +0,094 +0,026 -067 V < 17 *
HR 5542 CD-30°11780 131117 206035 14h 46m 35,5s -30° 09′ 54″ 14h 52m 33,1s -30° 34′ 37″ 331,67 25,45 6,29 +0,60 +0,13 G1V -0,329 -0,027 +0,031 -028 V? *
HR 5543 CD-37°9760 131120 206037 3173 14h 46m 34,4s -37° 23′ 30″ 14h 52m 51,1s -37° 48′ 12″ 327,93 19,11 5,03 -0,16 -0,72 B7IIIp -0,018 -0,021 +006 95 *
HR 5544 37Xi Boo BD+19°2870 131156 101250 I 9413 Xi Boo 14h 46m 46,4s +19° 30′ 57″ 14h 51m 23,3s +19° 06′ 04″ 23,09 61,36 4,55 +0,76 +0,28 +0,43 G8Ve+K4Ve +0,137 -0,098 +0,156 +003 V? 3 2,1 7,2 AB 4 *
HR 5545 Pi 2Oct CP-82°636 131246 258714 14h 47m 20,9s -82° 38′ 14″ 15h 04m 46,7s -83° 02′ 18″ 307,03 -21,25 5,65 +1,30 +1,15 G8Ib -0,016 -0,010 -021
HR 5546 CP-59°5753 131342 242111 3174 14h 47m 51,7s -59° 42′ 12″ 14h 55m 34,6s -60° 06′ 51″ 317,82 -00,88 5,20 +1,16 +1,15 K2III -0,125 -0,115 +0,031 -014
HR 5547 CP-76°931 131425 257218 14h 48m 26,6s -76° 45′ 25″ 15h 00m 11,8s -77° 09′ 37″ 310,01 -16,09 5,93 +1,05 +0,81 G8II -0,003 +0,004 +002
HR 5548 12 Lib CD-24°11735 131430 182983 I 14h 48m 31,5s -24° 14′ 00″ 14h 54m 20,1s -24° 38′ 32″ 335,49 30,35 5,30 +1,32 +1,54 K2III -0,010 -0,027 +0,041 +009 V?
HR 5549 CD-32°10457 131432 206079 W 14h 48m 31,3s -32° 53′ 33″ 14h 54m 38,0s -33° 18′ 02″ 330,61 22,87 5,82 +1,42 K2III 0,000 +0,002 -024 4,0 58,1 AC 3 *
HR 5550 BD+16°2705 131473 101273 9425 14h 48m 41,9s +16° 06′ 47″ 14h 53m 23,3s +15° 42′ 16″ 17,22 59,51 6,40 +0,57 +0,12 F9V -0,022 +0,009 D +0,021 +021 V? 0,5 1,5 *
HR 5551 The Cir CP-62°4337 131492 252965 W The Cir 14h 48m 40,5s -62° 22′ 29″ 14h 56m 44,0s -62° 46′ 51″ 316,71 -03,31 5,11 0,00 -0,77 +0,08 B4Vnpe v -0,011 0,000 +003 V 199 0,0 0,1 *
HR 5552 BD+59°1615 131507 29315 549 I 14h 48m 54,0s +59° 42′ 01″ 14h 51m 26,4s +59° 17′ 38″ 98,56 51,78 5,46 +1,36 +1,60 +0,70 K4III -0,122 +0,139 +011 V?
HR 5553 BD+19°2881 131511 101276 6847 14h 48m 51,4s +19° 33′ 19″ 14h 53m 23,7s +19° 09′ 10″ 23,55 60,93 6,01 +0,83 +0,50 +0,45 K2V -0,452 +0,216 +0,087 -029 SBO *
HR 5554 13Xi 1Lib BD-11°3827 131530 158887 14h 48m 57,0s -11° 29′ 25″ 14h 54m 22,9s -11° 53′ 54″ 344,34 40,88 5,80 +0,97 +0,72 +0,34 E G7III -0,052 -0,010 -024 V? *
HR 5555 CP-74°1281 131551 257219 W 14h 49m 08,5s -74° 37′ 44″ 14h 59m 56,0s -75° 01′ 57″ 311,08 -14,23 6,20 -0,04 -0,20 B9V -0,006 -0,014 -003 6,7 30,
HR 5556 CP-52°7634 131562 242120 3176 14h 49m 09,9s -52° 24′ 13″ 14h 56m 17,3s -52° 48′ 35″ 321,28 5,56 5,38 +0,13 A2III +0,026 +0,005 +007 SB 120
HR 5557 Ome Oct CP-84°490 131596 258717 14h 49m 21,9s -84° 23′ 39″ 15h 11m 08,3s -84° 47′ 15″ 306,17 -22,82 5,91 -0,06 -0,13 B9,5V -0,008 +0,009 -007 V
HR 5558 CD-33°10169 131625 206099 1389 W 14h 49m 36,3s -33° 26′ 59″ 14h 55m 44,7s -33° 51′ 21″ 330,53 22,27 5,32 +0,04 A0V +0,020 0,000 +0,007 +000 SB2 202 7,2 24,3
HR 5559 CD-47°9543 131657 225306 W 14h 49m 44,3s -47° 28′ 24″ 14h 56m 32,0s -47° 52′ 45″ 323,63 9,90 5,64 -0,04 -0,27 -0,02 C B9V -0,040 -0,020 +015 SB 0,8 2,2 *
HR 5560 CD-50°8939 131705 242128 14h 50m 00,5s -51° 02′ 31″ 14h 57m 01,4s -51° 26′ 49″ 322,01 6,71 6,64 +1,70 +2,04 +1,03 E M2III -0,076 -0,009 +024
HR 5561 CD-38°9785 131752 206110 14h 50m 13,8s -39° 00′ 38″ 14h 56m 35,8s -39° 24′ 58″ 327,79 17,34 6,36 +0,06 A0-1V -0,026 -0,024 -007
HR 5562 CD-32°10480 131774 206112 I 14h 50m 25,2s -32° 13′ 52″ 14h 56m 30,9s -32° 38′ 12″ 331,34 23,25 6,06 +1,41 K3III -0,008 -0,028 +012 V
HR 5563 7Bet UMi BD+74°595 131873 8102 550 I W 6846 14h 50m 59,5s +74° 33′ 51″ 14h 50m 42,3s +74° 09′ 20″ 112,65 40,50 2,08 +1,47 +1,78 +0,76 K4-III -0,031 +0,012 +0,039 +017 V < 17 9,2 209,1 *
HR 5564 15Xi 2Lib BD-10°3989 131918 158915 1390 I 14h 51m 20,4s -11° 00′ 22″ 14h 56m 46,1s -11° 24′ 35″ 345,35 40,92 5,46 +1,49 +1,70 K4III +0,011 +0,008 +015 V
HR 5565 CD-28°11055 131919 183030 I : 14h 51m 15,5s -28° 45′ 12″ 14h 57m 13,6s -29° 09′ 28″ 333,44 26,16 6,29 -0,04 -0,21 B9V -0,027 -0,031 +008
HR 5566 CD-48°9494 131923 225328 3178 14h 51m 16,6s -48° 27′ 04″ 14h 58m 08,8s -48° 51′ 47″ 323,40 8,91 6,35 +0,71 +0,28 G3-5V -0,007 -0,333 +0,051 +037 *
HR 5567 BD+15°2796 131951 101293 551 14h 51m 29,9s +14° 51′ 02″ 14h 56m 13,2s +14° 26′ 47″ 15,69 58,32 5,77 -0,06 -0,08 A0V -0,013 0,000 -022 V? 150
HR 5568 BD-20°4125 131977 183040 1391 I 9446 A 14h 51m 37,4s -20° 57′ 49″ 14h 57m 28,0s -21° 24′ 56″ 338,24 32,70 5,74 +1,11 +1,06 +0,56 K4V +1,045 -1,729 +0,173 +020 V 2,3 22,8 AB 6 *
HR 5569 BD+32°2531 132029 64408 9442 14h 51m 50,2s +32° 42′ 15″ 14h 55m 58,7s +32° 18′ 01″ 51,36 62,57 6,12 +0,10 +0,07 A2V -0,043 +0,004 -012 V 5,4 4,7 *
HR 5570 16 Lib BD-03°3696 132052 140240 3177 14h 51m 57,6s -03° 56′ 21″ 14h 57m 11,0s -04° 20′ 47″ 351,73 46,27 4,49 +0,32 +0,05 +0,17 F0V -0,094 -0,150 +0,047 +022 117
HR 5571 Bet Lup CD-42°9853 132058 225335 552 14h 51m 58,8s -42° 43′ 52″ 14h 58m 31,9s -43° 08′ 02″ 326,25 13,91 2,68 -0,22 -0,87 -0,17 B2III/IV -0,035 -0,039 +000 SB 127 *
HR 5572 CD-39°9402 132096 206154 14h 52m 12,9s -39° 30′ 12″ 14h 58m 36,8s -39° 54′ 24″ 327,89 16,72 6,15 +1,23 +1,24 K2III -0,047 -0,063 +024
HR 5573 BD+00°3277 132132 120758 1393 I W 14h 52m 25,5s +00° 14′ 07″ 14h 57m 33,3s -00° 10′ 03″ 356,13 49,22 5,53 +1,13 +1,11 +0,55 K1III +0,062 -0,026 +0,034 +020 V? 2,9 86,3 *
HR 5574 BD+22°2764 132145 83596 1392 14h 52m 33,2s +21° 57′ 31″ 14h 57m 03,6s +21° 33′ 19″ 28,80 60,93 6,49 -0,01 +0,01 A1V -0,023 -0,028 -011 41
HR 5575 BD+16°2715 132146 101299 14h 52m 31,8s +16° 47′ 27″ 14h 57m 11,7s +16° 23′ 18″ 19,22 59,00 5,71 +0,94 gG5 +0,005 +0,001 -016
HR 5576 Kap Cen CD-41°9342 132200 225344 553 W 6873 14h 52m 39,2s -41° 42′ 10″ 14h 59m 09,7s -42° 06′ 15″ 326,87 14,75 3,13 -0,20 -0,79 -0,16 B2IV -0,019 -0,024 +008 SB 28 8,1 3,9 *
HR 5577 59 Hya CD-27°10148 132219 183058 9453 14h 52m 44,0s -27° 15′ 21″ 14h 58m 39,2s -27° 39′ 26″ 334,61 27,28 5,65 +0,24 +0,14 +0,14 A4V+A6V -0,042 -0,010 D +0,008 -010 0,3 0,4 *
HR 5578 17 Lib BD-10°3994 132230 158935 14h 52m 48,1s -10° 45′ 11″ 14h 58m 13,4s -11° 09′ 18″ 345,93 40,90 6,60 +0,01 A1V -0,011 -0,014 -017 SB 71
HR 5579 CD-37°9836 132238 206167 3180 14h 52m 54,9s -37° 28′ 49″ 14h 59m 13,9s -37° 52′ 53″ 329,05 18,43 6,47 -0,08 B8V -0,017 -0,020 +015 V? *
HR 5580 CD-42°9871 132242 225351 14h 52m 53,4s -42° 45′ 33″ 14h 59m 27,1s -43° 09′ 36″ 326,39 13,81 6,10 +0,60 +0,30 +0,32 C F5III -0,018 -0,013 -010 *
HR 5581 BD+50°2126 132254 45288 3179 14h 53m 03,8s +50° 02′ 15″ 14h 56m 23,0s +49° 37′ 43″ 84,65 57,17 5,63 +0,50 0,00 F7V +0,115 -0,223 +0,027 -015 V? 6
HR 5582 18 Lib BD-10°3999 132345 158946 9456 14h 53m 28,9s -10° 44′ 31″ 14h 58m 53,6s -11° 08′ 39″ 346,11 40,80 5,87 +1,26 +1,44 +0,60 K3-IIICN1 -0,101 -0,061 -012 V 3,8 19,7 AB 3 *
HR 5583 BD-04°3783 132375 140256 9457 14h 53m 40,0s -04° 35′ 11″ 14h 58m 52,8s -04° 59′ 21″ 351,56 45,51 6,09 +0,50 +0,05 F8V -0,357 -0,097 +0,026 -029 8 7,2 9,8 *
HR 5584 BD+05°2954 132525 120774 I 14h 54m 23,5s +04° 58′ 01″ 14h 59m 23,1s +04° 34′ 04″ 2,14 52,07 5,93 +1,60 +1,90 M2III +0,005 -0,008 -012
HR 5585 CD-37°9863 132604 206208 14h 54m 52,6s -37° 39′ 37″ 15h 01m 13,0s -38° 03′ 30″ 329,31 18,08 5,89 +1,24 K2-3III +0,013 -0,034 +041
HR 5586 19Del Lib BD-07°3938 132742 140270 1394 W Del Lib 14h 55m 37,7s -08° 07′ 20″ 15h 00m 58,4s -08° 31′ 08″ 348,87 42,51 4,92 0,00 -0,10 +0,01 B9,5V -0,063 -0,005 +0,020 -039 SBO 77 6,4 106,3 AC 4 *
HR 5587 CD-33°10244 132763 206223 14h 55m 47,1s -33° 57′ 45″ 15h 01m 58,1s -34° 21′ 32″ 331,45 21,19 6,22 +0,24 +0,13 +0,13 A8IV -0,025 -0,020 -003
HR 5588 40 Boo BD+39°2820 132772 64449 3182 14h 55m 46,8s +39° 39′ 42″ 14h 59m 36,9s +39° 15′ 55″ 65,66 60,77 5,64 +0,31 +0,03 F0-2IV-III -0,032 +0,042 +012 67
HR 5589 BD+66°878 132813 16558 554 I RR UMi 14h 55m 59,4s +66° 19′ 51″ 14h 57m 35,0s +65° 55′ 57″ 104,87 46,53 4,60 +1,59 +1,59 +1,71 M4,5III -0,079 +0,032 +0,010 +007 SBO *
HR 5590 BD-02°3928 132833 140276 3183 I 6889 14h 56m 08,0s -02° 21′ 30″ 15h 01m 19,8s -02° 45′ 18″ 354,40 46,72 5,52 +1,68 +2,02 M0III +0,027 -0,023 -015 V
HR 5591 60 Hya CD-27°10183 132851 183099 3184 14h 56m 08,6s -27° 39′ 52″ 15h 02m 06,4s -28° 03′ 38″ 335,10 26,53 5,85 +0,16 +0,16 +0,08 A4IV +0,085 -0,029 +008 V
HR 5592 BD+22°2772 132879 83616 14h 56m 23,3s +22° 26′ 29″ 15h 00m 52,4s +22° 02′ 44″ 30,28 60,22 6,38 R K0 +0,010 +0,006 -026
HR 5593 Eta Cir CP-63°3493 132905 253005 14h 56m 26,3s -63° 38′ 20″ 15h 04m 48,2s -64° 01′ 54″ 316,91 -04,84 5,17 +0,93 G8III +0,099 +0,004 +0,032 +045
HR 5594 BD+00°3297 132933 120798 I 9480 6890 14h 56m 41,6s +00° 15′ 18″ 15h 01m 48,9s -00° 08′ 26″ 357,28 48,48 5,71 +1,52 +1,56 M0,5IIb +0,009 -0,024 D +0,002 -034 1,1 0,5 AB 3 *
HR 5595 CD-32°10560 132955 206239 3186 W 14h 56m 51,9s -32° 14′ 56″ 15h 02m 59,3s -32° 38′ 36″ 332,60 22,54 5,44 -0,12 -0,61 B3V -0,015 -0,021 +006 19 8,3 36,1 *
HR 5596 BD+83°431 133002 2459 1644 14h 57m 02,9s +82° 55′ 22″ 14h 50m 20,4s +82° 30′ 43″ 118,49 33,56 5,64 +0,68 +0,17 F9V +0,176 -0,222 +0,016 -043 V
HR 5597 BD+47°2192 133029 45326 9477 BX Boo 14h 57m 14,0s +47° 40′ 21″ 15h 00m 38,7s +47° 16′ 40″ 80,19 57,71 6,37 -0,14 -0,27 B9pSiSrCr -0,009 +0,024 -014 V < 20 3,2 35,6 *
HR 5598 CP-71°1729 133049 257238 14h 57m 12,1s -71° 30′ 53″ 15h 07m 08,7s -71° 54′ 19″ 313,13 -11,77 6,52 +1,59 +1,86 K4III +0,023 -0,015 +009
HR 5599 BD-02°3933 133112 140286 14h 57m 33,1s -02° 38′ 14″ 15h 02m 44,9s -03° 01′ 53″ 354,49 46,28 6,61 +0,20 +0,19 +0,13 A5m -0,039 -0,020 -022 82 *
HR 5600 41Ome Boo BD+25°2861 133124 83624 3185 I 14h 57m 43,6s +25° 24′ 12″ 15h 02m 06,5s +25° 00′ 29″ 36,25 60,66 4,81 +1,50 +1,83 +0,79 K4-IIIabCa0,5 -0,007 -0,051 +0,025 +014 V? < 17
HR 5601 110 Vir BD+02°2905 133165 120809 3190 I 14h 57m 50,8s +02° 29′ 02″ 15h 02m 54,0s +02° 05′ 29″ 0,07 49,79 4,40 +1,04 +0,88 +0,54 K0,5IIIbFe-0,5 -0,054 +0,016 +0,025 -016 < 17
HR 5602 42Bet Boo BD+40°2840 133208 45337 555 I 6898 14h 58m 10,7s +40° 47′ 06″ 15h 01m 56,8s +40° 23′ 26″ 67,62 60,04 3,50 +0,97 +0,72 +0,44 G8IIIaBa0,3Fe-0,5 -0,041 -0,028 +0,037 -020 V? < 17 *
HR 5603 20Sig Lib CD-24°11834 133216 183139 556 I Sig Lib 14h 58m 12,9s -24° 53′ 20″ 15h 04m 04,2s -25° 16′ 55″ 337,22 28,62 3,29 +1,70 +1,94 +1,29 M3-III e -0,073 -0,043 +0,064 -004 *
HR 5604 CD-40°9243 133220 225422 GM Lup 14h 58m 13,9s -40° 28′ 09″ 15h 04m 42,9s -40° 51′ 41″ 328,45 15,32 6,41 +1,46 M6III -0,015 -0,039 -030 *
HR 5605 Pi Lup CD-46°9773 133242 225426 W 14h 58m 18,4s -46° 39′ 35″ 15h 05m 07,2s -47° 03′ 04″ 325,33 9,93 4,72 H -0,14 -0,59 -0,11 B5V -0,020 -0,019 D +0,009 +005 SB 161 0,1 1,8 *
HR 5606 Pi Lup CD-46°9773 133243 225426 W 14h 58m 18,4s -46° 39′ 35″ 15h 05m 07,2s -47° 03′ 04″ 325,33 9,93 4,82 H B5IV -0,019 -0,019 D +0,009 +005 SB 0,1 1,8 *
HR 5607 CD-40°9257 133340 225435 W 14h 58m 49,0s -40° 40′ 37″ 15h 05m 19,1s -41° 04′ 02″ 328,44 15,08 5,15 +1,01 G8III +0,020 -0,003 +0,019 -003 3,7 30, AC 3
HR 5608 BD+60°1582 133388 16574 3188 6899 14h 59m 06,5s +60° 35′ 50″ 15h 01m 27,1s +60° 12′ 16″ 98,26 50,23 5,93 +0,09 +0,10 A4V -0,017 +0,015 -009
HR 5609 BD+35°2642 133392 64476 3191 6908 14h 59m 06,5s +35° 35′ 50″ 15h 03m 06,1s +35° 12′ 21″ 57,21 60,85 5,51 +1,02 +0,49 gG8 -0,038 +0,012 -027
HR 5610 BD+06°2983 133408 120822 9493 A 14h 59m 08,5s +05° 53′ 04″ 15h 04m 06,4s +05° 29′ 33″ 4,51 51,74 6,50 +0,31 +0,02 F0V -0,010 -0,041 D +0,017 -008 0,2 9,9
HR 5611 CP-64°3095 133456 253024 6932 14h 59m 22,6s -64° 53′ 16″ 15h 07m 56,8s -65° 16′ 32″ 316,58 -06,09 6,17 +1,47 +1,70 K3III +0,007 -0,009 -004
HR 5612 BD+45°2251 133484 45348 3192 S 14h 59m 34,5s +45° 02′ 07″ 15h 03m 06,6s +44° 38′ 40″ 75,33 58,43 6,65 +0,46 +0,04 F6IV -0,093 +0,024 -020 20 0,2
HR 5613 BD+35°2644 133485 64484 14h 59m 35,2s +34° 57′ 27″ 15h 03m 36,5s +34° 33′ 58″ 55,89 60,82 6,59 +1,02 G8III-IV -0,002 -0,016 -025
HR 5614 CD-25°10710 133529 183163 14h 59m 54,5s -25° 24′ 01″ 15h 05m 47,7s -25° 47′ 23″ 337,27 27,98 6,67 -0,01 -0,38 B8V -0,002 -0,020 -032
HR 5615 CD-35°10035 133550 206292 14h 59m 56,9s -35° 52′ 33″ 15h 06m 13,9s -36° 15′ 51″ 331,19 19,10 6,27 +1,65 K5III -0,017 +0,008 -037
HR 5616 43Psi Boo BD+27°2447 133582 83645 557 I 15h 00m 09,6s +27° 20′ 15″ 15h 04m 26,7s +26° 56′ 51″ 40,32 60,47 4,54 +1,24 +1,33 +0,65 K2III -0,174 -0,006 +0,018 -026 < 17
HR 5617 CD-48°9630 133631 225456 15h 00m 28,2s -48° 42′ 07″ 15h 07m 25,9s -49° 05′ 18″ 324,63 7,97 5,77 +0,92 G8III +0,014 +0,017 -012 V
HR 5618 44 Boo BD+48°2259 133640 45357 9494 i Boo 15h 00m 29,4s +48° 02′ 36″ 15h 03m 47,4s +47° 39′ 16″ 80,36 57,06 4,76 +0,65 +0,11 F9-G1Vn -0,407 +0,033 +0,086 -025 SB2O 16 0,8 0,7 *
HR 5619 CD-30°11960 133652 206300 15h 00m 29,0s -30° 31′ 48″ 15h 06m 33,3s -30° 55′ 08″ 334,30 23,60 5,96 -0,08 A0pSi v -0,016 -0,038 +002 69 *
HR 5620 BD-21°4030 133670 183176 6931 15h 00m 40,8s -21° 38′ 34″ 15h 06m 27,1s -22° 01′ 55″ 339,86 30,99 6,17 +1,05 gK1 +0,063 -0,058 +005 *
HR 5621 CP-66°2725 133683 253031 3195 15h 00m 36,2s -66° 41′ 57″ 15h 09m 29,9s -67° 05′ 03″ 315,80 -07,73 5,76 +0,69 +0,39 F6II -0,005 -0,001 +009 V
HR 5622 21Nu Lib BD-15°4026 133774 159028 3193 I 15h 01m 02,8s -15° 52′ 09″ 15h 06m 37,6s -16° 15′ 25″ 344,00 35,62 5,20 +1,58 +1,92 +0,88 K5-III -0,033 -0,022 +0,020 -015
HR 5623 CP-63°3518 133792 253034 15h 01m 04,8s -63° 15′ 28″ 15h 09m 25,5s -63° 38′ 34″ 317,55 -04,76 6,28 +0,06 A0pSrCrEu -0,015 -0,018 +012
HR 5624 CD-40°9305 133880 225474 3194 HR Lup 15h 01m 42,8s -40° 11′ 52″ 15h 08m 12,1s -40° 35′ 02″ 329,18 15,22 5,79 -0,14 -0,40 B8IVSi -0,030 -0,032 +003 V *
HR 5625 CD-42°10050 133937 225479 15h 02m 02,8s -42° 28′ 58″ 15h 08m 39,1s -42° 52′ 04″ 328,04 13,22 5,85 -0,11 -0,45 -0,13 B7V -0,027 -0,018 +001 SB 317 *
HR 5626 Lam Lup CD-44°9889 133955 225483 W 15h 02m 06,3s -44° 53′ 42″ 15h 08m 50,6s -45° 16′ 47″ 326,80 11,13 4,05 -0,18 -0,68 -0,15 B3V -0,016 -0,019 D +0,012 +010 SB 166 0,2 0,4 *
HR 5627 47 Boo BD+48°2262 133962 45370 1395 9500 6934 15h 02m 07,1s +48° 32′ 14″ 15h 05m 25,8s +48° 09′ 04″ 80,95 56,60 5,57 0,00 -0,07 A1V -0,066 +0,031 +0,026 -013 59 7,7 6,2 *
HR 5628 CP-72°1714 133981 257247 15h 02m 16,1s -72° 23′ 21″ 15h 12m 33,8s -72° 46′ 13″ 313,03 -12,73 6,01 0,00 -0,24 B8-9III -0,024 -0,007 -013
HR 5629 BD+66°887 133994 16587 15h 02m 26,3s +66° 18′ 29″ 15h 03m 57,8s +65° 55′ 11″ 104,18 46,09 6,13 R A2V s +0,023 -0,007 -005
HR 5630 BD+37°2608 134044 64503 15h 02m 40,0s +36° 50′ 26″ 15h 06m 35,1s +36° 27′ 20″ 59,53 59,98 6,35 +0,52 +0,03 F8V -0,063 +0,028 -005 V? 6
HR 5631 BD+06°3001 134047 120852 3196 15h 02m 42,6s +05° 53′ 00″ 15h 07m 40,3s +05° 29′ 53″ 5,39 51,04 6,16 +0,94 +0,71 K0III -0,003 -0,017 +003 SB
HR 5632 CP-60°5656 134060 253043 15h 02m 42,8s -61° 02′ 24″ 15h 10m 44,6s -61° 25′ 21″ 318,81 -02,92 6,30 +0,63 +0,16 G2V -0,198 -0,021 +038
HR 5633 BD+19°2924 134064 101379 9505 15h 02m 45,2s +18° 49′ 41″ 15h 07m 20,4s +18° 26′ 30″ 24,65 57,61 6,02 +0,06 +0,06 A3V +0,043 -0,055 D +0,015 -006 SB 165 0,1 0,1 *
HR 5634 45 Boo BD+25°2873 134083 83671 1396 W 6945 15h 02m 54,5s +25° 15′ 31″ 15h 07m 18,1s +24° 52′ 09″ 36,45 59,48 4,93 +0,43 -0,02 +0,21 F5V +0,185 -0,165 +0,064 -007 V 45 4,9 244,1 AC 3 *
HR 5635 BD+55°1730 134190 29407 1397 I 15h 03m 25,3s +54° 56′ 28″ 15h 06m 16,7s +54° 33′ 23″ 90,43 53,21 5,25 +0,96 +0,64 +0,49 G7,5IIIFe-1 +0,048 +0,015 +0,029 +016 V? < 19 :
HR 5636 CD-38°10020 134255 206352 15h 03m 42,4s -38° 24′ 37″ 15h 10m 07,5s -38° 47′ 33″ 330,48 16,55 5,98 G8III -0,006 -0,023 -035
HR 5637 CP-54°6367 134270 242287 3198 W 15h 03m 48,5s -54° 57′ 55″ 15h 11m 16,0s -55° 20′ 46″ 321,96 2,27 5,54 +1,14 +0,73 G2Ib-II -0,002 -0,008 -004 6,7 11,2 *
HR 5638 46 Boo BD+26°2656 134320 83682 I 15h 04m 04,7s +26° 41′ 04″ 15h 08m 23,8s +26° 18′ 04″ 39,31 59,50 5,67 +1,24 +1,26 +0,61 gK2 +0,005 -0,014 +021 SB
HR 5639 BD+13°2901 134323 101403 15h 04m 09,6s +13° 36′ 56″ 15h 08m 53,4s +13° 14′ 06″ 16,44 55,04 6,10 +0,96 +0,62 dG6 -0,056 +0,064 -049 V?
HR 5640 BD+25°2876 134335 83685 W 15h 04m 14,1s +25° 29′ 28″ 15h 08m 35,5s +25° 06′ 31″ 37,03 59,24 5,81 +1,24 K1III -0,008 -0,001 -016 V? 4,1 57,5
HR 5641 CD-25°10758 134373 183237 15h 04m 23,6s -25° 57′ 05″ 15h 10m 18,6s -26° 19′ 58″ 337,87 26,96 5,76 +1,05 K0III -0,032 -0,010 -033 V?
HR 5642 CD-44°9922 134444 225517 W AB 15h 04m 49,4s -44° 53′ 54″ 15h 11m 34,9s -45° 16′ 39″ 327,22 10,88 6,44 +1,04 +0,85 K1III -0,009 +0,014 -004 0,9 32,5 AC 3 *
HR 5643 CD-44°9921 134443 225516 W C 15h 04m 46,1s -44° 53′ 54″ 15h 11m 31,9s -45° 16′ 46″ 327,21 10,89 7,39 +1,08 +0,95 K0III +0,025 -0,055 +021 V 0,9 32,5 AC 3 *
HR 5644 CP-69°2267 134453 253062 I X TrA 15h 04m 43,1s -69° 42′ 08″ 15h 14m 19,1s -70° 04′ 46″ 314,60 -10,52 5,81 +3,38 +6,69 C5,5 -0,001 -0,006 -004 *
HR 5645 CP-61°4856 134468 253059 15h 04m 52,6s -61° 21′ 56″ 15h 13m 01,0s -61° 44′ 38″ 318,87 -03,34 6,32 +1,90 K4Ib -0,010 -0,008 -031 V
HR 5646 Kap1Lup CD-48°9704 134481 225525 1398 W 15h 04m 58,8s -48° 21′ 27″ 15h 11m 56,1s -48° 44′ 16″ 325,46 7,89 3,87 -0,05 -0,13 -0,01 B9,5Vne -0,095 -0,049 -006 V 202 1,9 26,6 *
HR 5647 Kap2Lup CD-48°9705 134482 225526 W 15h 05m 00,4s -48° 21′ 49″ 15h 11m 57,6s -48° 44′ 37″ 325,46 7,88 5,69 +0,14 +0,09 A3IV -0,103 -0,040 +000 186 1,9 26,6 *
HR 5648 BD+50°2146 134493 29420 3197 15h 05m 09,1s +50° 26′ 15″ 15h 08m 19,5s +50° 03′ 18″ 83,57 55,29 6,39 +1,03 K0III -0,004 -0,018 -029
HR 5649 Zet Lup CD-51°8830 134505 242304 558 I W 15h 05m 05,8s -51° 43′ 07″ 15h 12m 17,1s -52° 05′ 57″ 323,76 4,98 3,41 +0,92 +0,66 G8III -0,112 -0,073 +0,043 -010 3,6 71,9 *
HR 5650 CD-47°9779 134597 225533 15h 05m 34,9s -47° 50′ 24″ 15h 12m 31,3s -48° 13′ 07″ 325,81 8,29 6,33 +1,12 K2III -0,014 -0,028 -043
HR 5651 CD-44°9932 134687 225539 Var? 15h 06m 06,4s -44° 07′ 22″ 15h 12m 49,5s -44° 30′ 02″ 327,83 11,43 4,82 -0,17 -0,68 -0,16 B3IV -0,034 -0,028 +014 SB1O 16 *
HR 5652 24Iot1Lib BD-19°4047 134759 159090 559 9532 6981 15h 06m 31,1s -19° 24′ 48″ 15h 12m 13,3s -19° 47′ 30″ 342,69 32,00 4,54 -0,08 -0,35 -0,09 A0pSi v -0,036 -0,039 +0,030 -012 SB2O 54 0,6 0,1 AP 4 *
HR 5653 CD-35°10119 134837 206418 15h 06m 49,1s -35° 42′ 52″ 15h 13m 07,4s -36° 05′ 29″ 332,53 18,51 6,10 -0,08 B8V -0,043 -0,021 -003
HR 5654 BD+19°2935 134943 101429 3199 I W FL Ser 15h 07m 31,2s +19° 21′ 08″ 15h 12m 04,3s +18° 58′ 33″ 26,32 56,76 5,89 +1,53 M4IIIab -0,017 +0,005 +0,006 -035 1,9 0,5 *
HR 5655 CD-23°12133 134946 183269 D 15h 07m 26,6s -23° 37′ 56″ 15h 13m 17,5s -24° 00′ 30″ 340,01 28,47 6,47 -0,04 -0,41 B9 -0,011 -0,020 +003 0,0 0,0 *
HR 5656 25Iot2Lib BD-19°4055 134967 159105 15h 07m 37,3s -19° 16′ 16″ 15h 13m 19,2s -19° 38′ 51″ 343,03 31,96 6,08 +0,12 A3Vn -0,051 -0,037 -004 SB
HR 5657 23 Lib CD-24°11928 134987 183275 15h 07m 37,9s -24° 55′ 56″ 15h 13m 28,7s -25° 18′ 33″ 339,19 27,38 6,45 +0,70 G4V -0,398 -0,071 +0,034 +003 V?
HR 5658 CD-25°10801 135051 183285 9538 15h 07m 57,7s -25° 49′ 08″ 15h 13m 53,3s -26° 11′ 37″ 338,69 26,61 5,84 +1,14 gG5 -0,015 0,000 -028 V? 4,5 1,8
HR 5659 BD+19°2939 135101 101437 9535 A 15h 08m 15,2s +19° 39′ 11″ 15h 12m 43,5s +19° 17′ 09″ 26,94 56,71 6,68 +0,68 +0,25 +0,33 G5V -0,590 +0,290 +0,024 -037 V? 0,8 23,7 *
HR 5660 1 Lup CD-31°11813 135153 206445 1399 15h 08m 29,6s -31° 08′ 45″ 15h 14m 37,3s -31° 31′ 09″ 335,50 22,15 4,91 +0,37 +0,28 +0,31 F1II -0,005 +0,001 +0,014 -023 0
HR 5661 CP-60°5698 135160 253082 W 15h 08m 31,8s -60° 31′ 56″ 15h 16m 36,4s -60° 54′ 14″ 319,68 -02,84 5,73 -0,08 -0,89 B0,5Ve v -0,026 0,000 +006 196 2,9 1,2 AB 3 *
HR 5662 26 Lib BD-17°4285 135230 159122 15h 08m 55,0s -17° 23′ 42″ 15h 14m 33,7s -17° 46′ 07″ 344,68 33,26 6,17 -0,05 -0,26 B9,5III -0,022 -0,014 -026 V?
HR 5663 CD-47°9824 135235 225590 W 15h 08m 56,1s -47° 42′ 05″ 15h 15m 53,8s -48° 04′ 27″ 326,37 8,11 5,95 +0,21 +0,11 A3m +0,018 -0,032 -009 4,2 13,3
HR 5664 Del Cir CP-60°5701 135240 253084 W 6998 15h 08m 51,4s -60° 35′ 10″ 15h 16m 56,7s -60° 57′ 27″ 319,69 -02,91 5,09 -0,06 -0,92 O8,5V -0,019 -0,009 +009 SBO 189 8,3 50, *
HR 5665 BD+23°2789 135263 83723 3201 15h 09m 06,5s +23° 21′ 16″ 15h 13m 31,9s +22° 59′ 00″ 33,56 57,66 6,30 +0,06 +0,06 A2V +0,049 +0,093 -005
HR 5666 Eps Cir CP-63°3544 135291 253088 3205 15h 09m 11,8s -63° 14′ 26″ 15h 17m 38,9s -63° 36′ 38″ 318,35 -05,20 4,86 +1,25 +1,32 +0,27 E K2,5III +0,001 +0,008 +0,004 -005
HR 5667 CD-41°9682 135345 225600 I 15h 09m 29,1s -41° 07′ 11″ 15h 16m 04,0s -41° 29′ 28″ 329,98 13,66 5,16 +0,58 +0,10 ? G5Ia+B -0,005 -0,006 -0,003 -027 *
HR 5668 CD-43°9749 135348 225602 15h 09m 29,2s -43° 06′ 49″ 15h 16m 10,5s -43° 29′ 05″ 328,90 11,97 6,04 -0,14 -0,63 B3IV -0,007 +0,003 -021
HR 5669 BD-04°3840 135367 140408 I 15h 09m 34,1s -05° 07′ 50″ 15h 14m 50,7s -05° 30′ 10″ 355,07 42,40 6,28 +1,47 +1,81 K2 -0,018 +0,005 -027
HR 5670 Bet Cir CP-58°5875 135379 242384 561 15h 09m 40,9s -58° 25′ 40″ 15h 17m 30,8s -58° 48′ 04″ 320,89 -01,12 4,07 +0,09 +0,09 A3V -0,100 -0,137 +0,053 +010 59
HR 5671 Gam TrA CP-68°2383 135382 253097 560 7008 15h 09m 34,1s -68° 18′ 36″ 15h 18m 54,6s -68° 40′ 46″ 315,71 -09,55 2,89 0,00 -0,02 A1V -0,072 -0,031 +0,010 -003 V 214
HR 5672 BD+68°823 135384 16630 15h 09m 40,4s +68° 09′ 26″ 15h 10m 44,1s +67° 46′ 53″ 105,37 44,30 6,17 R A8Vn +0,001 0,000 -008 V 200
HR 5673 BD+38°2629 135402 64572 3202 15h 09m 47,0s +38° 38′ 20″ 15h 13m 35,6s +38° 15′ 53″ 62,59 58,32 6,20 +1,20 gK2 -0,010 -0,047 -062 V?
HR 5674 BD+32°2561 135438 64574 I W 15h 10m 00,3s +32° 09′ 40″ 15h 14m 06,1s +31° 47′ 17″ 50,19 58,74 5,99 +1,52 K5 +0,043 -0,018 +004 1,5 122,1
HR 5675 3 Ser BD+05°2985 135482 120916 562 I 15h 10m 13,0s +05° 18′ 38″ 15h 15m 11,4s +04° 56′ 22″ 6,46 49,21 5,33 +1,09 +0,91 +0,58 K0III -0,018 +0,005 +0,021 -034
HR 5676 48Chi Boo BD+29°2640 135502 83729 3204 15h 10m 18,2s +29° 32′ 07″ 15h 14m 29,2s +29° 09′ 51″ 45,16 58,52 5,26 +0,03 +0,08 A2V -0,066 +0,030 +0,026 -016 V? 101
HR 5677 BD+42°2577 135530 45445 I 15h 10m 33,4s +42° 32′ 38″ 15h 14m 10,3s +42° 10′ 17″ 69,70 57,34 6,13 +1,66 +1,93 +0,92 E M2IIIa +0,019 -0,014 -007 V?
HR 5678 BD-21°4065 135534 183328 3206 I 15h 10m 35,0s -22° 01′ 46″ 15h 16m 23,0s -22° 23′ 58″ 341,76 29,34 5,50 +1,38 +1,48 K5III -0,034 +0,003 -005 V
HR 5679 4 Ser BD+00°3327 135559 120920 15h 10m 43,4s +00° 44′ 32″ 15h 15m 49,1s +00° 22′ 20″ 1,32 46,23 5,63 +0,18 +0,09 A4V -0,107 +0,015 +0,020 -012 V 117
HR 5680 CP-60°5720 135591 253101 W 15h 10m 45,7s -60° 07′ 43″ 15h 18m 48,9s -60° 29′ 47″ 320,13 -02,64 5,46 -0,10 -0,90 ? O7,5III((f)) -0,027 -0,002 -003 V 121 5,5 44,5 AC 3 *
HR 5681 49Del Boo BD+33°2561 135722 64589 563 I 9559 A 7002 15h 11m 28,2s +33° 41′ 16″ 15h 15m 30,2s +33° 18′ 53″ 53,12 58,43 3,47 +0,95 +0,66 +0,51 G8IIIFe-1 +0,086 -0,112 +0,030 -012 SB < 19 : 4,4 104,9 *
HR 5682 CD-40°9481 135730 225631 15h 11m 34,8s -40° 41′ 37″ 15h 18m 09,4s -41° 03′ 39″ 330,56 13,81 6,28 +0,18 +0,14 +0,08 Am +0,028 +0,007 -006 V
HR 5683 Mu Lup CD-47°9860 135734 225638 W AB 15h 11m 34,4s -47° 30′ 25″ 15h 18m 32,0s -47° 52′ 30″ 326,86 8,05 4,27 -0,08 -0,37 -0,04 B8Ve -0,026 -0,038 D +0,013 +015 308 : 0,1 1,3 AB 3 *
HR 5684 CP-67°2836 135737 253115 W 15h 11m 32,1s -67° 06′ 57″ 15h 20m 40,7s -67° 28′ 53″ 316,51 -08,63 6,28 -0,09 -0,61 B3V -0,003 -0,008 -004 V 1,9 0,8 *
HR 5685 27Bet Lib BD-08°3935 135742 140430 564 I 7009 15h 11m 37,4s -09° 00′ 50″ 15h 17m 00,4s -09° 22′ 59″ 352,02 39,23 2,61 -0,11 -0,36 -0,10 B8V -0,096 -0,019 -0,003 -035 SB 230 *
HR 5686 2 Lup CD-29°11630 135758 183346 3207 I 7012 15h 11m 44,6s -29° 46′ 51″ 15h 17m 49,9s -30° 08′ 56″ 336,96 22,88 4,34 +1,10 +1,07 +0,56 G9IIIaFe1 -0,008 -0,010 +0,018 -004 V? *
HR 5687 CD-40°9496 135876 225647 GG Lup 15h 12m 22,8s -40° 25′ 18″ 15h 18m 56,4s -40° 47′ 18″ 330,85 13,95 5,59 -0,10 -0,46 B7V -0,014 -0,024 +011 SB2 150 *
HR 5688 CD-30°12117 135896 206509 W 15h 12m 33,4s -30° 50′ 35″ 15h 18m 41,3s -31° 12′ 34″ 336,46 21,91 6,18 +1,23 G6-8III -0,006 -0,008 -024 7,9 21,5
HR 5689 CD-36°10062 136014 206523 15h 13m 09,1s -36° 43′ 42″ 15h 19m 31,6s -37° 05′ 48″ 333,07 16,96 6,20 +0,96 +0,64 G6III-IV -0,092 -0,124 +011
HR 5690 BD+00°3337 136028 140444 I 15h 13m 18,3s -00° 05′ 45″ 15h 18m 26,2s -00° 27′ 41″ 1,02 45,19 5,89 +1,51 +1,82 K5III +0,006 -0,007 -013 V?
HR 5691 BD+67°876 136064 16660 565 15h 13m 29,3s +67° 43′ 35″ 15h 14m 38,3s +67° 20′ 48″ 104,58 44,33 5,13 +0,53 +0,08 F9IV +0,221 -0,390 +0,046 -047 6
HR 5692 BD+21°2755 136138 83755 1400 15h 13m 55,4s +20° 56′ 18″ 15h 18m 24,5s +20° 34′ 22″ 29,93 55,89 5,70 +0,97 G8IIIaBa0,3 -0,012 -0,020 -008 V?
HR 5693 BD+69°789 136174 16662 15h 14m 07,0s +69° 18′ 49″ 15h 14m 51,9s +68° 56′ 43″ 106,15 43,21 6,51 R A1Vn +0,024 -0,009 -011 151
HR 5694 5 Ser BD+02°2944 136202 120946 9584 MQ Ser 15h 14m 12,4s +02° 08′ 37″ 15h 19m 18,8s +01° 45′ 55″ 3,68 46,46 5,06 +0,54 +0,06 +0,27 F8III-IV +0,374 -0,514 +0,037 +054 V 2 4,6 11,2 AB 4 *
HR 5695 Del Lup CD-40°9538 136298 225691 1402 Del Lup 15h 14m 48,3s -40° 17′ 07″ 15h 21m 22,3s -40° 38′ 51″ 331,32 13,82 3,22 -0,22 -0,89 -0,22 B1,5IV -0,015 -0,026 +000 V? 221 *
HR 5696 CD-40°9539 136334 225695 15h 15m 00,9s -40° 23′ 16″ 15h 21m 35,3s -40° 44′ 59″ 331,30 13,71 6,20 +0,07 A1V -0,010 -0,032 -004
HR 5697 CD-37°10171 136347 206543 W 15h 15m 03,2s -37° 51′ 25″ 15h 21m 30,1s -38° 13′ 09″ 332,75 15,81 6,48 -0,06 -0,30 A0pSi -0,013 -0,041 +007 2,6 5,7 *
HR 5698 Nu 1Lup CD-47°9922 136351 225703 3211 15h 15m 10,1s -47° 33′ 49″ 15h 22m 08,3s -47° 55′ 40″ 327,34 7,67 5,00 +0,50 +0,04 ? F8V -0,140 -0,137 +0,032 -011 0
HR 5699 Nu 2Lup CD-47°9919 136352 225697 15h 15m 03,4s -47° 56′ 57″ 15h 21m 48,2s -48° 19′ 04″ 327,10 7,37 5,65 +0,65 +0,05 +0,22 E G3-5V -1,617 -0,277 +0,066 -069
HR 5700 CP-60°5760 136359 253136 15h 15m 04,0s -60° 17′ 49″ 15h 23m 10,4s -60° 39′ 25″ 320,49 -03,07 5,67 +0,48 0,00 F7V -0,090 -0,020 +006
HR 5701 28 Lib BD-17°4312 136366 159187 15h 15m 13,3s -17° 47′ 43″ 15h 20m 53,7s -18° 09′ 31″ 345,78 32,01 6,17 +1,02 +0,73 +0,37 E G8III -0,011 -0,061 +003 V? *
HR 5702 BD+33°2574 136403 64630 15h 15m 28,0s +32° 52′ 38″ 15h 19m 30,2s +32° 30′ 55″ 51,58 57,60 6,32 +0,24 +0,09 +0,08 A2m -0,015 +0,016 -025 SBO 18 *
HR 5703 29Omi Lib BD-15°4083 136407 159191 W 15h 15m 25,8s -15° 11′ 16″ 15h 21m 01,4s -15° 32′ 54″ 347,81 33,98 6,30 +0,41 +0,05 F0III +0,024 +0,026 +005 V 82 2,2 44,4
HR 5704 Gam Cir CP-58°5908 136415 242463 W 15h 15m 24,5s -58° 57′ 38″ 15h 23m 22,7s -59° 19′ 15″ 321,25 -01,96 4,51 +0,19 -0,35 B5IV+F8 -0,016 -0,038 D +0,010 -017 278 0,3 0,9 *
HR 5705 Phi1Lup CD-35°10236 136422 206552 566 I W 15h 15m 27,5s -35° 53′ 55″ 15h 21m 48,4s -36° 15′ 41″ 333,96 17,39 3,56 +1,54 +1,88 +0,87 K5III e -0,089 -0,084 +0,014 -029 10,9 17,3 AC 3 *
HR 5706 BD-01°3047 136442 140473 15h 15m 37,4s -02° 02′ 50″ 15h 20m 47,1s -02° 24′ 48″ 359,53 43,45 6,35 +1,06 +1,07 K0V -0,253 -0,177 +0,033 -047 V?
HR 5707 BD-05°4057 136479 140474 3209 W 15h 15m 50,5s -05° 27′ 50″ 15h 21m 07,6s -05° 49′ 29″ 356,23 41,06 5,54 +1,04 +1,00 K1III -0,050 -0,008 -033 V 7,1 12,2
HR 5708 Eps Lup CD-44°10066 136504 225712 W Var? 15h 15m 53,3s -44° 19′ 47″ 15h 22m 40,9s -44° 41′ 22″ 329,23 10,32 3,37 -0,18 -0,75 -0,16 B2IV-V -0,019 -0,013 D +0,009 +008 SB2O 133 1,5 0,4 AB 3 *
HR 5709 1Omi CrB BD+30°2647 136512 83768 W 7032 15h 16m 00,2s +29° 58′ 44″ 15h 20m 08,5s +29° 36′ 58″ 46,21 57,33 5,51 +1,02 +0,77 +0,53 K0III -0,120 -0,047 +0,001 -053 V? 3,9 147,3
HR 5710 6 Ser BD+01°3067 136514 120955 I 9596 7037 15h 15m 56,4s +01° 04′ 44″ 15h 21m 02,0s +00° 42′ 55″ 2,90 45,45 5,35 +1,19 +1,22 +0,60 K3III -0,042 -0,106 +0,007 +009 V < 17 4,0 3,1 *
HR 5711 BD+25°2902 136643 83778 15h 16m 47,5s +25° 19′ 06″ 15h 21m 06,9s +24° 57′ 28″ 37,83 56,43 6,39 +1,23 K0 -0,026 -0,026 -002
HR 5712 Phi2Lup CD-36°10103 136664 206580 1403 15h 16m 45,8s -36° 30′ 00″ 15h 23m 09,4s -36° 51′ 31″ 333,84 16,75 4,54 -0,15 -0,63 -0,14 B4V -0,018 -0,023 +002 194 *
HR 5713 CP-67°2864 136672 253155 W 7058 15h 16m 48,6s -67° 57′ 15″ 15h 26m 14,7s -68° 18′ 33″ 316,49 -09,61 5,89 +1,02 +0,77 G8-K0III +0,121 +0,011 +025 6,0 50,
HR 5714 11 UMi BD+72°678 136726 8207 I 15h 17m 10,2s +72° 11′ 12″ 15h 17m 05,9s +71° 49′ 26″ 108,72 41,04 5,02 +1,37 +1,60 K4III +0,007 +0,011 +0,015 -016 < 17 *
HR 5715 BD+52°1869 136729 29487 3210 S 15h 17m 08,6s +52° 19′ 07″ 15h 20m 05,2s +51° 57′ 31″ 84,96 52,77 5,66 +0,11 +0,11 A4V +0,014 +0,012 +008 V 181 0,2
HR 5716 BD+44°2453 136751 45497 15h 17m 14,5s +44° 47′ 49″ 15h 20m 41,6s +44° 26′ 03″ 73,01 55,55 6,19 +0,39 +0,04 F3-4IV s +0,027 -0,106 -000 *
HR 5717 7 Ser BD+13°2928 136831 101508 3213 15h 17m 39,0s +12° 55′ 32″ 15h 22m 23,2s +12° 34′ 03″ 18,09 51,83 6,28 -0,02 -0,03 A0V -0,004 -0,004 +004 V? 72
HR 5718 50 Boo BD+33°2581 136849 64656 15h 17m 48,3s +33° 17′ 30″ 15h 21m 48,6s +32° 56′ 02″ 52,36 57,12 5,37 -0,07 -0,21 B9Vn -0,051 +0,017 +0,005 -007 SB 260
HR 5719 Ups Lup CD-39°9827 136933 206597 W 15h 18m 12,9s -39° 21′ 13″ 15h 24m 44,9s -39° 42′ 37″ 332,42 14,23 5,37 -0,11 A0pSi v -0,037 -0,047 +0,008 -008 0 5,5 1,4 *
HR 5720 BD-11°3940 136956 159227 3214 15h 18m 22,9s -12° 00′ 45″ 15h 23m 52,2s -12° 22′ 10″ 351,02 35,90 5,72 +1,04 gG6 -0,038 -0,039 -026 V? *
HR 5721 8 Ser BD-00°2961 137006 140502 1406 15h 18m 34,3s -00° 39′ 57″ 15h 23m 43,7s -01° 01′ 21″ 1,64 43,82 6,12 +0,25 +0,07 +0,12 F0V +0,076 -0,030 -002 V 105 *
HR 5722 CD-37°10225 137015 206607 W 15h 18m 38,7s -37° 48′ 52″ 15h 25m 06,6s -38° 10′ 10″ 333,39 15,45 7,03 +0,09 A2V -0,010 -0,029 +003 0,0 0,2
HR 5723 31Eps Lib BD-09°4138 137052 159234 15h 18m 46,5s -09° 57′ 46″ 15h 24m 11,9s -10° 19′ 20″ 352,84 37,34 4,94 +0,44 +0,02 F5IV -0,067 -0,154 +0,035 -010 SB1O 0 *
HR 5724 CD-38°10289 137058 206616 W 15h 18m 51,0s -38° 22′ 45″ 15h 25m 20,2s -38° 44′ 01″ 333,09 14,96 4,60 0,00 -0,06 A0IV -0,052 -0,016 +0,012 -003 231 4,0 92,4 AxBC 5
HR 5725 CP-64°3178 137066 253174 3217 15h 18m 50,2s -64° 10′ 44″ 15h 27m 33,1s -64° 31′ 53″ 318,75 -06,57 5,71 +1,64 +1,98 K5-M0III -0,015 -0,019 -009
HR 5726 BD+40°2877 137071 64667 I 15h 18m 55,4s +39° 56′ 18″ 15h 22m 37,4s +39° 34′ 53″ 64,43 56,36 5,50 +1,59 gK4 +0,002 -0,015 -012
HR 5727 2Eta CrB BD+30°2653 137107 64673 9617 A 7054 15h 19m 04,3s +30° 38′ 56″ 15h 23m 12,3s +30° 17′ 16″ 47,54 56,73 5,58 H +0,58 +0,04 +0,28 G0V +0,138 -0,187 +0,061 -007 SBO 3 0,3 0,5 AB 4 *
HR 5728 2Eta CrB BD+30°2653 137108 9617 B 7054 15h 19m 04,3s +30° 38′ 56″ 15h 23m 12,3s +30° 17′ 16″ 47,54 56,73 6,08 H G3V +0,137 -0,187 +0,061 -007 0,3 0,5 AB 4 *
HR 5729 Rho Oct CP-84°510 137333 258731 1666 15h 20m 12,0s -84° 07′ 55″ 15h 43m 16,8s -84° 27′ 55″ 307,02 -23,02 5,57 +0,11 +0,08 A2V +0,131 +0,097 -011 123
HR 5730 Kap1Aps CP-72°1802 137387 257289 567 W Kap1 Aps 15h 20m 36,6s -73° 02′ 33″ 15h 31m 30,8s -73° 23′ 22″ 313,85 -14,01 5,49 -0,12 -0,77 -0,02 B3IVe v -0,006 -0,013 +062 V 300 v 6,9 27,0 *
HR 5731 BD+62°1410 137389 16712 Var? 15h 20m 45,3s +62° 24′ 10″ 15h 22m 37,3s +62° 02′ 50″ 97,98 47,09 5,98 -0,03 -0,10 A0pSi +0,010 -0,034 -024 *
HR 5732 BD+45°2284 137390 45521 3216 15h 20m 42,7s +45° 37′ 28″ 15h 24m 05,1s +45° 16′ 16″ 74,08 54,73 6,01 +1,20 +1,23 K2III -0,014 +0,008 -010
HR 5733 51Mu 1Boo BD+37°2636 137391 64686 568 9626 A 7063 15h 20m 42,7s +37° 43′ 40″ 15h 24m 29,4s +37° 22′ 38″ 60,39 56,31 4,31 +0,31 +0,07 +0,15 F2IVa -0,146 +0,087 +0,039 -013 SB 84 2,2 108,9 AxBC 3 *
HR 5734 51Mu 2Boo BD+37°2637 137392 64687 9626 BC 15h 20m 44,1s +37° 41′ 53″ 15h 24m 30,9s +37° 20′ 52″ 60,34 56,31 6,50 +0,59 +0,13 G1V -0,144 +0,094 +0,039 -009 V? 25 2,2 108,9 AxBC 3 *
HR 5735 13Gam UMi BD+72°679 137422 8220 569 I Gam UMi 15h 20m 52,9s +72° 11′ 23″ 15h 20m 43,7s +71° 50′ 02″ 108,46 40,84 3,05 +0,05 +0,12 +0,06 A3II-III v -0,019 +0,020 +0,003 -004 V 171 *
HR 5736 CD-36°10161 137432 206660 W 15h 20m 53,7s -36° 25′ 00″ 15h 27m 18,2s -36° 46′ 04″ 334,60 16,34 5,45 -0,15 -0,59 -0,17 B4Vp -0,012 -0,035 +004 V 134 7,0 30, AC 3 *
HR 5737 BD+63°1192 137443 16713 3215 I 15h 20m 58,1s +63° 41′ 54″ 15h 22m 38,4s +63° 20′ 29″ 99,48 46,30 5,79 +1,27 gK4 -0,013 -0,091 +0,005 -046 V?
HR 5738 CD-51°9132 137465 242569 W 15h 21m 09,3s -51° 14′ 56″ 15h 28m 27,2s -51° 35′ 51″ 326,14 4,06 6,10 +1,09 +0,76 G2II -0,007 +0,005 -016 6,3 13,3
HR 5739 9Tau1Ser BD+15°2858 137471 101545 570 I 7074 15h 21m 09,0s +15° 46′ 47″ 15h 25m 47,4s +15° 25′ 41″ 22,86 52,36 5,17 +1,66 +1,95 +1,04 M1III -0,013 -0,007 +0,013 -020 V?
HR 5740 BD+19°2966 137510 101548 15h 21m 23,3s +19° 49′ 55″ 15h 25m 53,3s +19° 28′ 51″ 29,13 53,87 6,27 +0,60 +0,20 G0IV-V -0,057 -0,006 -003 10 *
HR 5741 BD+34°2645 137704 64701 3218 I 15h 22m 22,4s +34° 41′ 03″ 15h 26m 17,4s +34° 20′ 09″ 54,89 56,16 5,46 +1,40 +1,64 +0,77 K4III -0,114 +0,056 -048 *
HR 5742 CD-46°10100 137709 225825 3220 15h 22m 26,5s -46° 23′ 09″ 15h 29m 24,3s -46° 43′ 58″ 329,05 7,97 5,24 +1,74 K4III -0,010 -0,006 +0,005 -028
HR 5743 32Zet1Lib BD-16°4089 137744 159280 1407 I 15h 22m 36,9s -16° 22′ 04″ 15h 28m 15,4s -16° 42′ 59″ 348,46 31,96 5,64 +1,55 +1,84 K5III +0,017 -0,032 -021 V? *
HR 5744 12Iot Dra BD+59°1654 137759 29520 571 I W 7077 15h 22m 42,2s +59° 18′ 59″ 15h 24m 55,8s +58° 57′ 58″ 93,97 48,63 3,29 +1,16 +1,22 +0,60 K2III -0,009 +0,017 +0,040 -011 < 17 5,7 254,6 *
HR 5745 BD+25°2916 137853 83830 3219 I 15h 23m 20,7s +25° 26′ 59″ 15h 27m 38,9s +25° 06′ 06″ 38,63 55,02 6,02 +1,62 gM1 +0,007 -0,014 -007
HR 5746 10 Ser BD+02°2965 137898 121020 3221 15h 23m 35,1s +02° 11′ 22″ 15h 28m 38,2s +01° 50′ 32″ 5,82 44,67 5,17 +0,23 +0,10 A8IV -0,083 -0,029 +0,031 -010 SB 129
HR 5747 3Bet CrB BD+29°2670 137909 83831 572 W Bet CrB 15h 23m 42,3s +29° 27′ 01″ 15h 27m 49,7s +29° 06′ 21″ 45,59 55,61 3,68 +0,28 +0,11 +0,05 F0p v -0,179 +0,086 +0,032 -019 SBO 19 1,5 0,3 *
HR 5748 BD+54°1747 137928 29527 15h 23m 49,1s +54° 22′ 07″ 15h 26m 32,5s +54° 01′ 12″ 87,20 50,95 6,45 +0,05 A2IV +0,048 -0,019 -005
HR 5749 BD-20°4246 138105 183533 7114 15h 24m 49,3s -20° 23′ 04″ 15h 30m 36,3s -20° 43′ 42″ 345,90 28,57 6,22 +0,17 +0,08 +0,06 A5m +0,014 -0,019 -011 30
HR 5750 34Zet3Lib BD-16°4099 138137 159307 15h 25m 01,8s -16° 15′ 59″ 15h 30m 40,4s -16° 36′ 34″ 349,05 31,66 5,82 +1,06 gG6 +0,018 +0,001 -002 V?
HR 5751 CD-38°10425 138204 206736 15h 25m 33,4s -38° 16′ 46″ 15h 32m 04,4s -38° 37′ 23″ 334,26 14,29 6,25 +0,20 A7V -0,026 -0,089 -001
HR 5752 BD+47°2227 138213 45562 15h 25m 31,3s +47° 32′ 45″ 15h 28m 44,5s +47° 12′ 05″ 76,76 53,35 6,15 +0,10 +0,12 +0,04 AmA3-F0V: -0,015 -0,002 -016 SBO 30 *
HR 5753 CD-32°10868 138221 206734 3223 15h 25m 35,1s -32° 32′ 21″ 15h 31m 50,3s -32° 52′ 52″ 337,81 18,91 6,46 +0,09 B7V -0,012 -0,024 +005 V?
HR 5754 BD+62°1414 138245 16740 15h 25m 54,0s +62° 37′ 17″ 15h 27m 40,8s +62° 16′ 32″ 97,74 46,48 6,50 +0,14 +0,04 A5IV +0,033 -0,024 -005 V
HR 5755 BD+61°1509 138265 16741 I 15h 25m 52,3s +61° 00′ 55″ 15h 27m 51,4s +60° 40′ 13″ 95,79 47,38 5,90 +1,44 +1,64 K5III -0,019 -0,002 -047 SB
HR 5756 BD-19°4128 138268 159317 9681 A 15h 25m 58,1s -19° 49′ 22″ 15h 31m 43,4s -20° 09′ 53″ 346,54 28,82 6,22 +0,22 +0,14 A8V -0,075 -0,028 -040 SB 225 0,0 0,0 O 4 *
HR 5757 CP-77°1134 138289 257303 3228 15h 26m 00,9s -77° 34′ 50″ 15h 39m 18,3s -77° 55′ 05″ 311,39 -17,90 6,18 +1,20 +1,36 K2IIICN0,5Ba-1 -0,085 -0,123 +013
HR 5758 BD+09°3055 138290 121038 1408 15h 26m 04,0s +08° 55′ 16″ 15h 30m 55,4s +08° 34′ 45″ 14,34 48,02 6,57 +0,37 -0,03 F4V w +0,034 -0,003 -001 23
HR 5759 BD+55°1756 138338 29540 3222 15h 26m 21,8s +55° 32′ 15″ 15h 28m 56,8s +55° 11′ 42″ 88,57 50,09 6,43 +0,08 +0,09 +0,02 A3m -0,007 +0,036 -007 40
HR 5760 BD+31°2742 138341 64736 15h 26m 20,0s +31° 37′ 43″ 15h 30m 22,7s +31° 17′ 10″ 49,50 55,25 6,46 +0,19 +0,14 +0,11 A4IV -0,024 -0,012 -004
HR 5761 BD+37°2651 138383 64741 15h 26m 40,4s +37° 08′ 43″ 15h 30m 27,9s +36° 48′ 15″ 59,18 55,18 6,37 R K0 -0,059 +0,023 +002
HR 5762 BD-19°4135 138413 159330 3224 15h 26m 51,9s -19° 19′ 48″ 15h 32m 36,7s -19° 40′ 14″ 347,09 29,06 5,52 +0,18 +0,20 +0,09 A2m -0,021 -0,035 +0,018 -033 V? 27
HR 5763 52Nu 1Boo BD+41°2609 138481 45580 573 I 15h 27m 20,2s +41° 10′ 26″ 15h 30m 55,8s +40° 49′ 59″ 66,11 54,58 5,02 +1,59 +1,90 +0,93 K4,5IIIbBa0,4 +0,011 -0,007 +0,020 -010 < 17 *
HR 5764 35Zet4Lib BD-16°4110 138485 159335 7126 15h 27m 16,1s -16° 30′ 49″ 15h 32m 55,2s -16° 51′ 10″ 349,32 31,11 5,50 -0,14 -0,75 -0,17 B2Vn -0,011 -0,014 +009 SB 256 2,0 0,0 *
HR 5765 CD-24°12155 138488 183565 9689 A 15h 27m 14,3s -24° 09′ 04″ 15h 33m 09,1s -24° 29′ 22″ 343,69 25,31 7,00 +0,27 +0,04 A3+F0V: -0,003 -0,038 -008 0,1 9,3 AxBC 3 *
HR 5766 CP-65°3100 138498 253222 W 15h 27m 18,0s -65° 16′ 34″ 15h 36m 17,4s -65° 36′ 48″ 318,88 -07,98 6,51 +0,35 +0,03 F3IV-V -0,092 -0,063 -008 7,0 5,3
HR 5767 CD-39°9970 138505 206763 15h 27m 25,8s -39° 43′ 40″ 15h 34m 01,6s -40° 03′ 58″ 333,69 12,90 5,82 +1,68 +1,93 +1,02 E M2III -0,055 -0,025 -040 V? *
HR 5768 BD+62°1416 138524 16746 15h 27m 34,8s +62° 26′ 30″ 15h 29m 21,2s +62° 05′ 59″ 97,36 46,42 6,38 R K5 -0,024 -0,001 -040
HR 5769 BD+37°2653 138525 64754 15h 27m 34,0s +36° 57′ 26″ 15h 31m 22,4s +36° 36′ 59″ 58,83 55,02 6,38 +0,50 F6III +0,006 -0,031 -050 10
HR 5770 12Tau2Ser BD+16°2797 138527 101600 15h 27m 33,1s +16° 23′ 43″ 15h 32m 09,7s +16° 03′ 22″ 24,80 51,22 6,22 -0,05 -0,23 B9V +0,001 +0,009 -018 V 175
HR 5771 Eps TrA CP-65°3102 138538 253226 574 W 15h 27m 33,9s -65° 58′ 50″ 15h 36m 43,2s -66° 19′ 01″ 318,49 -08,57 4,11 +1,17 +1,16 +0,40 E K1-2III +0,023 -0,055 +0,038 -016 V? 5,4 83,2 *
HR 5772 11 Ser BD-00°2982 138562 140596 3226 15h 27m 48,8s -00° 50′ 49″ 15h 32m 57,9s -01° 11′ 11″ 3,49 41,94 5,51 +1,09 +1,02 K0III -0,017 -0,042 -016
HR 5773 CD-38°10464 138564 206769 15h 27m 47,0s -39° 00′ 40″ 15h 34m 20,9s -39° 20′ 58″ 334,18 13,44 6,36 -0,03 -0,11 B9V -0,028 -0,047 +000 *
HR 5774 53Nu 2Boo BD+41°2611 138629 45590 9688 15h 28m 12,1s +41° 14′ 19″ 15h 31m 47,0s +40° 53′ 58″ 66,17 54,41 5,02 +0,07 +0,11 +0,04 A5V -0,017 -0,009 +0,020 -017 V? 182 0,0 0,1 AB 3 *
HR 5775 36 Lib CD-27°10443 138688 183580 I 15h 28m 33,4s -27° 42′ 36″ 15h 34m 37,3s -28° 02′ 49″ 341,50 22,35 5,15 +1,30 +1,16 K4III +0,014 -0,033 +0,011 +012 SB
HR 5776 Gam Lup CD-40°9760 138690 225938 W 15h 28m 28,5s -40° 49′ 50″ 15h 35m 08,5s -41° 10′ 01″ 333,19 11,89 2,78 -0,20 -0,82 -0,24 B2IV e -0,015 -0,028 D +0,008 +002 V 266 0,1 0,6 *
HR 5777 37 Lib BD-09°4171 138716 140609 1409 I 15h 28m 42,6s -09° 43′ 18″ 15h 34m 10,7s -10° 03′ 52″ 355,24 35,79 4,62 +1,01 +0,86 +0,52 K1III-IV +0,309 -0,234 +0,027 +048 < 19 : *
HR 5778 4The CrB BD+31°2750 138749 64769 576 W 7134/5 15h 28m 53,8s +31° 41′ 48″ 15h 32m 55,8s +31° 21′ 33″ 49,69 54,71 4,14 -0,13 -0,54 -0,11 B6Vnne -0,019 -0,011 +0,027 -025 V 393 1,4 0,5 *
HR 5779 BD-05°4100 138763 140613 3227 15h 29m 03,7s -05° 21′ 34″ 15h 34m 20,8s -05° 41′ 42″ 359,28 38,75 6,51 +0,58 +0,04 F7V -0,095 +0,011 -038 V
HR 5780 BD-08°4010 138764 140614 15h 29m 02,4s -08° 50′ 49″ 15h 34m 26,6s -09° 11′ 00″ 356,08 36,36 5,17 -0,09 -0,45 -0,12 B6IV -0,016 -0,023 -002 SB? 24 *
HR 5781 CD-44°10239 138769 225950 W Var? 15h 28m 59,9s -44° 37′ 24″ 15h 35m 53,2s -44° 57′ 31″ 331,02 8,76 4,54 -0,18 -0,69 -0,22 B3IVp -0,025 -0,030 D +0,014 +007 SB 101 1,9 2,4 *
HR 5782 Kap2Aps CP-73°1625 138800 257307 W 15h 29m 15,6s -73° 06′ 59″ 15h 40m 21,2s -73° 26′ 48″ 314,34 -14,44 5,65 -0,04 -0,38 B7III-IV -0,021 -0,024 -019 6,7 15, AB 3 *
HR 5783 BD+17°2880 138803 101618 15h 29m 18,8s +17° 28′ 29″ 15h 33m 52,8s +17° 08′ 16″ 26,64 51,26 6,45 R F3III -0,042 -0,038 -021 67
HR 5784 CD-43°10036 138816 225957 1410 15h 29m 20,9s -44° 03′ 42″ 15h 36m 12,1s -44° 23′ 49″ 331,40 9,18 5,43 +1,50 +1,82 K4-5III -0,045 -0,057 +0,017 -019
HR 5785 BD+64°1074 138852 16754 3225 15h 29m 31,3s +64° 32′ 42″ 15h 30m 55,7s +64° 12′ 31″ 99,67 45,05 5,79 +0,96 K0III-IV -0,117 +0,081 +0,002 +010 V? *
HR 5786 CP-75°1222 138867 257310 3235 15h 29m 36,9s -75° 45′ 11″ 15h 41m 54,6s -76° 04′ 55″ 312,72 -16,56 5,95 -0,04 -0,16 B9V -0,018 -0,041 +000
HR 5787 38Gam Lib BD-14°4237 138905 159370 577 I 9704 15h 29m 55,8s -14° 27′ 22″ 15h 35m 31,6s -14° 47′ 22″ 351,51 32,20 3,91 +1,01 +0,74 +0,55 G8,5III +0,065 +0,009 +0,041 -028 V < 17 0,2 0,1 AP 3 *
HR 5788 13Del Ser BD+11°2821 138917 101623 9701 B 15h 30m 01,4s +10° 52′ 19″ 15h 34m 48,1s +10° 32′ 15″ 17,59 48,19 3,80 +0,26 +0,13 F0IV -0,074 -0,005 +0,021 -038 V? 70 1,1 3,9 AB 4 *
HR 5789 13Del Ser BD+11°2821 138918 101624 9701 A Del Ser 15h 30m 01,4s +10° 52′ 23″ 15h 34m 48,1s +10° 32′ 21″ 17,59 48,19 3,80 +0,26 +0,12 +0,11 F0IV -0,074 +0,012 +0,021 -042 V 80 1,1 3,9 AB 4 *
HR 5790 CD-32°10930 138923 206795 W 7149 15h 29m 54,8s -32° 45′ 33″ 15h 36m 11,4s -33° 05′ 34″ 338,43 18,19 6,24 B8V -0,016 -0,017 -004 0,0 0,1
HR 5791 BD+02°2977 138936 121071 15h 30m 01,2s +02° 00′ 14″ 15h 35m 04,6s +01° 40′ 08″ 6,98 43,28 6,56 +0,28 +0,05 F0III -0,074 -0,035 -020 71
HR 5792 CP-69°2422 138965 257308 3233 15h 30m 07,7s -69° 53′ 50″ 15h 40m 11,5s -70° 13′ 40″ 316,36 -11,89 6,44 +0,08 +0,08 A1V -0,049 -0,060 -002
HR 5793 5Alp CrB BD+27°2512 139006 83893 578 I Alp CrB 15h 30m 27,2s +27° 03′ 04″ 15h 34m 41,3s +26° 42′ 53″ 41,87 53,77 2,23 -0,02 -0,02 -0,04 A0V+G5V +0,121 -0,089 +0,045 +002 SBO 133 *
HR 5794 39Ups Lib CD-27°10464 139063 183619 579 I 9705 15h 30m 57,1s -27° 48′ 14″ 15h 37m 01,5s -28° 08′ 06″ 341,89 21,94 3,58 +1,38 +1,58 +0,71 K3III e -0,009 +0,003 +0,044 -025 7,0 3,5 *
HR 5795 15Tau3Ser BD+18°3044 139074 101631 3230 15h 31m 00,8s +17° 59′ 19″ 15h 35m 33,2s +17° 39′ 20″ 27,65 51,08 6,12 +0,94 gG8 -0,079 -0,014 -022 V
HR 5796 BD+11°2826 139087 101634 3231 15h 31m 07,8s +11° 35′ 53″ 15h 35m 53,4s +11° 15′ 56″ 18,74 48,30 6,07 +1,09 gK0 -0,030 -0,012 -026 V
HR 5797 Ome Lup CD-42°10601 139127 226004 3232 W 15h 31m 18,8s -42° 14′ 21″ 15h 38m 03,2s -42° 34′ 03″ 332,78 10,44 4,33 +1,42 +1,72 +0,73 K4,5III -0,153 +0,057 +0,017 -007 SB 6,7 11,8 *
HR 5798 CD-51°9324 139129 242793 1411 W 15h 31m 23,4s -52° 02′ 34″ 15h 38m 49,5s -52° 22′ 22″ 326,99 2,50 5,44 0,00 0,00 A0V -0,036 -0,035 +0,015 -012 0 4,5 53,4 AB 3
HR 5799 14 Ser BD-00°2988 139137 140643 15h 31m 25,7s -00° 13′ 47″ 15h 36m 33,7s -00° 33′ 42″ 4,89 41,63 6,51 +0,72 +0,45 G8III+A -0,027 -0,022 -023 SB
HR 5800 6Mu CrB BD+39°2889 139153 64790 I 15h 31m 34,7s +39° 20′ 32″ 15h 35m 15,0s +39° 00′ 36″ 62,81 54,03 5,11 +1,64 +2,01 M1,5III-IIIb +0,029 +0,006 +0,003 -019 V?
HR 5801 CD-25°11000 139160 183631 15h 31m 28,4s -25° 56′ 56″ 15h 37m 28,5s -26° 16′ 48″ 343,25 23,31 6,19 +0,01 -0,42 B7IV -0,010 -0,023 +001 V 152 *
HR 5802 16 Ser BD+10°2884 139195 101640 15h 31m 41,2s +10° 20′ 41″ 15h 36m 29,6s +10° 00′ 36″ 17,21 47,57 5,26 +0,95 +0,67 +0,45 K0III:CN1Ba0,7Sr2 +0,045 -0,129 +0,030 +008 V < 17
HR 5803 CP-59°6206 139211 242803 3236 15h 31m 45,4s -59° 34′ 29″ 15h 39m 56,5s -59° 54′ 30″ 322,63 -03,64 5,95 +0,48 F6V -0,122 -0,220 +0,029 -022
HR 5804 18Tau5Ser BD+16°2807 139225 101642 15h 31m 52,7s +16° 27′ 00″ 15h 36m 29,3s +16° 07′ 08″ 25,54 50,29 5,93 +0,29 +0,04 F3V +0,076 -0,007 -002 V *
HR 5805 CD-38°10532 139233 206826 3234 15h 31m 58,1s -38° 49′ 52″ 15h 38m 32,7s -39° 09′ 39″ 334,96 13,10 6,57 -0,07 -0,19 B9V -0,013 -0,032 +005 *
HR 5806 BD-22°3989 139254 183637 15h 31m 55,2s -22° 48′ 36″ 15h 37m 48,1s -23° 08′ 30″ 345,55 25,65 5,78 +1,10 +0,89 K0III -0,022 -0,080 +007 V? *
HR 5807 CD-38°10536 139271 206827 W 15h 32m 07,4s -38° 47′ 57″ 15h 38m 42,3s -39° 07′ 41″ 335,01 13,11 6,04 +0,21 A3-5mA3-F2 +0,023 -0,008 +014 8,0 10,9 *
HR 5808 BD+38°2678 139284 64797 15h 32m 07,2s +38° 42′ 19″ 15h 35m 49,3s +38° 22′ 26″ 61,71 53,99 6,42 R K2 +0,029 -0,006 +003
HR 5809 CD-27°10478 139290 183641 15h 32m 10,8s -27° 52′ 38″ 15h 38m 15,7s -28° 12′ 24″ 342,06 21,72 6,32 +1,17 K1III +0,003 -0,026 +029 V
HR 5810 BD-20°4285 139329 183646 15h 32m 27,3s -20° 41′ 09″ 15h 38m 16,3s -21° 00′ 58″ 347,21 27,17 5,84 +1,08 gG9 +0,068 -0,060 +032 V?
HR 5811 BD+54°1756 139357 29583 15h 32m 37,3s +54° 15′ 12″ 15h 35m 16,3s +53° 55′ 19″ 86,16 49,85 5,97 +1,18 gK4 -0,011 -0,004 -010
HR 5812 40Tau Lib CD-29°11837 139365 183649 15h 32m 30,7s -29° 26′ 56″ 15h 38m 39,4s -29° 46′ 40″ 341,06 20,45 3,66 -0,17 -0,70 -0,19 B2,5V -0,015 -0,030 +003 SB 149 *
HR 5813 BD+30°2682 139389 64808 15h 32m 47,9s +30° 19′ 20″ 15h 36m 53,4s +29° 59′ 28″ 47,47 53,75 6,52 F5V: +0,087 -0,060 -013 23
HR 5814 41 Lib BD-18°4118 139446 159411 7169 15h 33m 09,0s -18° 58′ 21″ 15h 38m 54,5s -19° 18′ 07″ 348,63 28,35 5,38 +0,86 +0,54 +0,46 G8III v +0,085 -0,076 +047
HR 5815 BD-08°4031 139460 140671 9728 B 15h 33m 16,0s -08° 28′ 00″ 15h 38m 40,0s -08° 47′ 40″ 357,31 35,87 6,50 +0,53 -0,02 F6IV-V +0,022 -0,014 D +0,011 +004 V? 25 0,2 11,9 *
HR 5816 BD-08°4032 139461 140672 9728 A 15h 33m 16,1s -08° 27′ 48″ 15h 38m 40,1s -08° 47′ 28″ 357,32 35,87 6,48 +0,52 -0,02 F6V +0,028 -0,018 D +0,011 +000 SB 25 0,2 11,9 *
HR 5817 BD+52°1886 139478 29589 15h 33m 15,9s +52° 23′ 51″ 15h 36m 04,1s +52° 04′ 11″ 83,44 50,49 6,74 +0,32 +0,04 F4IIIp -0,022 +0,082 -016
HR 5818 BD+55°1766 139493 29588 S 7163 15h 33m 22,7s +54° 57′ 38″ 15h 35m 57,1s +54° 37′ 50″ 87,08 49,45 5,74 R A2V -0,035 -0,010 -019 0,5
HR 5819 BD-22°3996 139518 183665 15h 33m 28,2s -22° 49′ 23″ 15h 39m 21,3s -23° 09′ 01″ 345,84 25,41 6,34 +0,02 A0V -0,036 -0,029 -009
HR 5820 3Psi1Lup CD-33°10631 139521 206843 3237 15h 33m 24,8s -34° 05′ 08″ 15h 39m 46,0s -34° 24′ 43″ 338,19 16,69 4,67 +0,99 +0,73 +0,49 G8III +0,004 -0,015 +0,032 -023
HR 5821 CD-47°10210 139599 226059 W 15h 33m 52,4s -47° 24′ 37″ 15h 40m 58,3s -47° 44′ 08″ 330,05 6,01 6,23 +1,63 +1,98 K5-M0III -0,027 -0,025 -054 5,9 18,1
HR 5822 CD-30°12431 139613 206858 15h 34m 03,1s -30° 53′ 16″ 15h 40m 15,4s -31° 12′ 49″ 340,38 19,12 6,34 +1,43 +1,65 K2III -0,061 -0,020 -022
HR 5823 54Phi Boo BD+40°2907 139641 45643 580 15h 34m 14,0s +40° 40′ 44″ 15h 37m 49,6s +40° 21′ 12″ 64,95 53,37 5,24 +0,88 +0,53 +0,47 G7III-IVFe-2 +0,063 +0,062 +0,021 -010 V? < 19 : *
HR 5824 42 Lib CD-23°12458 139663 183686 3239 I 15h 34m 22,0s -23° 29′ 35″ 15h 40m 16,9s -23° 49′ 05″ 345,53 24,77 4,96 +1,33 +1,51 +0,68 K3IIICN1 -0,013 -0,012 +0,049 -022 V *
HR 5825 CD-44°10310 139664 226064 15h 34m 18,7s -44° 19′ 48″ 15h 41m 11,3s -44° 39′ 40″ 331,96 8,44 4,64 +0,40 -0,03 +0,20 F5IV-V -0,177 -0,262 +0,060 -005 87
HR 5826 15The UMi BD+77°592 139669 8274 3229 I 15h 34m 22,4s +77° 40′ 57″ 15h 31m 24,9s +77° 20′ 58″ 112,85 36,46 4,96 +1,58 +1,89 +0,87 K5III -0,049 +0,010 +0,021 -025 V < 17
HR 5827 BD+35°2711 139761 64825 3238 15h 34m 56,9s +35° 00′ 04″ 15h 38m 48,9s +34° 40′ 30″ 55,41 53,58 6,11 +1,02 K0 -0,006 -0,016 +004
HR 5828 BD+54°1758 139778 29597 15h 34m 57,7s +54° 50′ 10″ 15h 37m 32,0s +54° 30′ 32″ 86,76 49,30 5,87 +1,07 gK1 -0,037 -0,015 -023
HR 5829 BD+80°480 139777 2556 9696 A 15h 34m 58,7s +80° 46′ 49″ 15h 29m 11,0s +80° 26′ 55″ 115,60 34,31 6,58 +0,67 +0,13 G0IV-V+G8IV-V -0,228 +0,113 +0,039 -014 SB 0,7 31,4 AB 3 *
HR 5830 BD+47°2253 139798 45650 1412 15h 35m 04,0s +47° 07′ 38″ 15h 38m 16,2s +46° 47′ 52″ 75,32 51,93 5,75 +0,36 -0,02 +0,18 F2V +0,090 -0,126 +0,009 -002 V *
HR 5831 BD+12°2875 139862 101673 9740 15h 35m 26,6s +12° 22′ 37″ 15h 40m 10,4s +12° 03′ 11″ 20,52 47,74 6,25 +0,94 +0,71 G7,5IIIaFe-0,5 -0,007 -0,007 -021 SB 4,2 16,5 *
HR 5832 CD-49°9909 139871 226089 3241 15h 35m 22,8s -49° 10′ 03″ 15h 42m 37,2s -49° 29′ 22″ 329,21 4,45 6,04 +1,31 K2III -0,004 -0,018 -020
HR 5833 7Zet1CrB BD+37°2665 139891 64833 9737 B 15h 35m 36,2s +36° 57′ 41″ 15h 39m 22,2s +36° 38′ 12″ 58,70 53,41 6,00 H B9V -0,014 -0,013 +0,015 -019 25 1,0 6,4 *
HR 5834 7Zet2CrB BD+37°2665 139892 64834 9737 A 15h 35m 36,6s +36° 57′ 37″ 15h 39m 22,7s +36° 38′ 09″ 58,70 53,41 5,07 H -0,12 -0,47 B7V -0,013 -0,006 +0,015 -024 SB2O 100 1,0 6,4 *
HR 5835 BD+50°2206 139906 29600 15h 35m 38,9s +50° 44′ 58″ 15h 38m 34,3s +50° 25′ 24″ 80,80 50,74 5,84 +0,83 G8III +0,005 -0,038 -014
HR 5836 CP-59°6257 139915 253269 15h 35m 37,4s -59° 58′ 02″ 15h 43m 55,1s -60° 17′ 14″ 322,79 -04,25 6,48 +1,05 G0Ib -0,017 -0,005 -037
HR 5837 CD-37°10441 139980 206887 3242 15h 36m 08,2s -37° 06′ 14″ 15h 42m 38,3s -37° 25′ 30″ 336,71 13,97 5,24 +0,98 G8-K0III -0,048 -0,021 +0,008 -016
HR 5838 43Kap Lib BD-19°4188 139997 159442 1413 I W 7200 15h 36m 11,0s -19° 21′ 17″ 15h 41m 56,8s -19° 40′ 44″ 348,94 27,58 4,74 +1,57 +1,95 +0,94 M0-IIIb -0,037 -0,103 +0,040 -004 SB 5,0 172,0
HR 5839 4Psi2Lup CD-34°10494 140008 206889 15h 36m 18,5s -34° 23′ 21″ 15h 42m 41,0s -34° 42′ 38″ 338,48 16,08 4,75 -0,14 -0,52 -0,16 B5V -0,021 -0,029 +004 SB2O 80 *
HR 5840 19Tau6Ser BD+16°2816 140027 101678 15h 36m 23,2s +16° 20′ 50″ 15h 40m 59,2s +16° 01′ 29″ 26,07 49,26 6,01 +0,90 +0,61 +0,46 G8III +0,028 -0,013 +003 *
HR 5841 BD+58°1583 140117 29609 7192 15h 36m 56,9s +58° 14′ 51″ 15h 39m 09,5s +57° 55′ 28″ 91,21 47,56 6,45 +1,09 +1,04 K1III -0,005 +0,011 -008 *
HR 5842 21Iot Ser BD+20°3138 140159 101682 9744 15h 37m 05,5s +19° 59′ 32″ 15h 41m 33,1s +19° 40′ 13″ 31,42 50,45 4,52 +0,04 +0,03 -0,01 A1V -0,057 -0,046 +0,011 -017 SB2 149 0,1 0,1 AB 4 *
HR 5843 20Chi Ser BD+13°2982 140160 101683 3243 Chi Ser 15h 37m 05,0s +13° 10′ 06″ 15h 41m 47,4s +12° 50′ 51″ 21,83 47,75 5,33 +0,04 +0,05 -0,04 A0pSr v +0,040 -0,003 +0,032 +002 SB 64 *
HR 5844 BD+69°806 140227 16794 3240 I 15h 37m 22,4s +69° 36′ 22″ 15h 37m 39,1s +69° 17′ 00″ 104,68 41,46 5,62 +1,35 +1,58 K5IIIb -0,047 +0,058 -029 SB
HR 5845 22Tau7Ser BD+18°3059 140232 101686 15h 37m 24,6s +18° 46′ 57″ 15h 41m 54,7s +18° 27′ 50″ 29,69 49,96 5,81 +0,20 +0,11 +0,10 A2m -0,072 +0,053 +0,021 -030 V? 20 *
HR 5846 CD-41°10245 140285 226132 W 15h 37m 37,7s -41° 30′ 03″ 15h 44m 22,6s -41° 49′ 10″ 334,19 10,32 5,94 0,00 -0,20 A0V+B -0,028 -0,047 +019 V 1,7 3,7 *
HR 5847 BD-14°4266 140301 159461 15h 37m 48,3s -14° 43′ 21″ 15h 43m 24,9s -15° 02′ 36″ 352,91 30,68 6,31 +1,16 +0,96 +0,42 E K0IV -0,004 -0,096 +021 V? *
HR 5848 44Eta Lib BD-15°4171 140417 159466 3246 15h 38m 26,7s -15° 21′ 15″ 15h 44m 04,4s -15° 40′ 22″ 352,52 30,13 5,41 +0,23 +0,07 +0,09 F0IV -0,034 -0,066 -031 101
HR 5849 8Gam CrB BD+26°2722 140436 83958 9757 Gam CrB 15h 38m 32,5s +26° 36′ 45″ 15h 42m 44,6s +26° 17′ 44″ 41,74 51,92 3,84 0,00 -0,04 -0,02 B9IV+A3V -0,105 +0,045 +0,033 -011 112 1,5 0,2 *
HR 5850 BD+14°2922 140438 101699 9758 15h 38m 30,3s +13° 59′ 11″ 15h 43m 10,6s +13° 40′ 04″ 23,15 47,81 6,48 +0,86 +0,52 G5III -0,010 -0,032 D +0,002 -010 SB 1,0 0,6
HR 5851 CP-65°3139 140483 253297 W A 15h 38m 46,0s -65° 07′ 43″ 15h 47m 53,6s -65° 26′ 33″ 319,94 -08,58 6,18 +0,22 +0,10 A5III-IV -0,005 -0,042 -030 V? 0,1 1,9 *
HR 5852 CP-65°3139 140484 W B 15h 38m 46,0s -65° 07′ 43″ 15h 47m 53,7s -65° 26′ 33″ 319,94 -08,58 6,39 +0,24 +0,10 F0-2IV -0,005 -0,042 -024 0,1 1,9 *
HR 5853 23Psi Ser BD+02°2989 140538 121152 3248 9763 15h 38m 59,9s +02° 50′ 08″ 15h 44m 01,8s +02° 30′ 54″ 9,70 41,97 5,88 +0,68 +0,25 +0,35 G2,5V -0,054 -0,151 +0,046 +019 SB 1,3 370, AE 5 *
HR 5854 24Alp Ser BD+06°3088 140573 121157 582 I 9765 15h 39m 20,5s +06° 44′ 25″ 15h 44m 16,1s +06° 25′ 32″ 14,20 44,08 2,65 +1,17 +1,24 +0,56 K2IIIbCN1 +0,137 +0,047 +0,053 +003 V? < 17 8,3 58,2 AB 3 *
HR 5855 9Pi CrB BD+32°2621 140716 64870 3249 15h 40m 02,8s +32° 49′ 53″ 15h 43m 59,3s +32° 30′ 57″ 51,87 52,44 5,56 +1,06 +0,53 gG9 -0,032 -0,010 -004 V?
HR 5856 CD-27°10550 140722 183772 9775 15h 40m 07,4s -27° 44′ 52″ 15h 46m 12,8s -28° 03′ 42″ 343,60 20,69 6,51 +0,32 F2IV -0,067 -0,026 -021 0,0 0,6 AB 3 *
HR 5857 BD+52°1898 140728 29628 3247 BP Boo 15h 40m 07,5s +52° 40′ 35″ 15h 42m 50,7s +52° 21′ 39″ 83,25 49,42 5,51 -0,07 -0,10 B9pSiCr -0,067 +0,032 +0,010 -016 SB 75 *
HR 5858 26Tau8Ser BD+17°2906 140729 101712 S 15h 40m 09,5s +17° 34′ 43″ 15h 44m 42,1s +17° 15′ 51″ 28,33 48,91 6,14 0,00 -0,03 A0V -0,026 0,000 -005 SB 76 0,1
HR 5859 BD+05°3072 140775 121170 15h 40m 26,8s +05° 45′ 40″ 15h 45m 23,5s +05° 26′ 49″ 13,27 43,32 5,58 +0,04 +0,03 -0,01 A0V +0,027 -0,015 -010 65 *
HR 5860 CD-34°10524 140784 206962 W 7239 15h 40m 20,8s -34° 22′ 10″ 15h 46m 44,2s -34° 40′ 57″ 339,17 15,58 5,61 -0,11 -0,42 B7Vn -0,021 -0,028 +005 V 0,3 0,1 *
HR 5861 BD+01°3125 140815 121173 15h 40m 34,0s +01° 12′ 16″ 15h 45m 39,7s +00° 53′ 29″ 8,25 40,69 6,33 +1,19 +1,20 K0III +0,043 +0,008 +014
HR 5862 CD-39°10157 140861 226206 15h 40m 46,4s -39° 52′ 55″ 15h 47m 25,4s -40° 11′ 39″ 335,68 11,23 6,42 +0,88 G5III-IV -0,176 -0,037 -028
HR 5863 25 Ser BD-01°3092 140873 140740 15h 40m 55,2s -01° 29′ 27″ 15h 46m 05,6s -01° 48′ 16″ 5,53 38,99 5,40 -0,03 -0,40 B8III -0,027 -0,038 -012 SBO 116 *
HR 5864 CD-37°10500 140901 206976 W 15h 40m 59,3s -37° 35′ 58″ 15h 47m 29,0s -37° 54′ 59″ 337,17 12,99 6,01 +0,72 +0,31 G6V -0,430 -0,217 +0,075 -005 6,6 14,6 AB 3 *
HR 5865 CP-52°8912 140979 243001 W 15h 41m 19,2s -52° 07′ 43″ 15h 48m 50,3s -52° 26′ 17″ 328,16 1,52 6,07 +1,38 +1,45 K2-3III -0,007 -0,002 -018 4,5 1,2
HR 5866 BD-05°4161 140986 140751 3250 15h 41m 26,5s -05° 48′ 33″ 15h 46m 45,4s -06° 07′ 13″ 1,43 36,14 6,24 +1,17 +1,09 K0 -0,009 -0,002 -051 V?
HR 5867 28Bet Ser BD+15°2911 141003 101725 583 9778 15h 41m 34,3s +15° 44′ 05″ 15h 46m 11,3s +15° 25′ 19″ 25,98 47,87 3,67 +0,06 +0,08 +0,03 A2IV +0,067 -0,045 +0,041 -001 V 170 6,3 30,6 AB 5 *
HR 5868 27Lam Ser BD+07°3023 141004 121186 I 7246 15h 41m 35,3s +07° 39′ 59″ 15h 46m 26,6s +07° 21′ 11″ 15,70 44,10 4,43 +0,60 +0,11 +0,32 G0-V -0,223 -0,067 +0,094 -066 SB1O 6 *
HR 5869 CP-52°8944 141168 243022 W 15h 42m 31,7s -52° 54′ 07″ 15h 50m 06,9s -53° 12′ 34″ 327,83 0,80 5,77 -0,08 -0,23 B9Vn: -0,048 -0,030 +016 V? 5,8 28,4 *
HR 5870 31Ups Ser BD+14°2939 141187 101739 15h 42m 38,6s +14° 25′ 25″ 15h 47m 17,3s +14° 06′ 55″ 24,38 47,09 5,71 +0,09 +0,06 A3V -0,060 +0,039 -034 *
HR 5871 CD-48°10349 141194 226254 15h 42m 43,1s -48° 36′ 19″ 15h 49m 57,5s -48° 54′ 43″ 330,51 4,16 5,84 +0,07 +0,06 A1V -0,032 -0,001 +012 V
HR 5872 CD-45°10251 141296 226263 3251 W 15h 43m 15,8s -45° 05′ 42″ 15h 50m 16,3s -45° 24′ 06″ 332,77 6,86 6,12 +0,29 +0,03 A9III +0,045 -0,033 +002 4,8 2,9 AxBC 3
HR 5873 CP-54°6711 141318 243044 W 15h 43m 20,3s -54° 45′ 02″ 15h 51m 06,8s -55° 03′ 21″ 326,79 -00,73 5,73 +0,06 -0,70 B2II -0,001 -0,014 -001 SB 54 3,4 18,0 AB 4 *
HR 5874 BD+14°2940 141353 101744 I 15h 43m 33,6s +14° 05′ 58″ 15h 48m 13,3s +13° 47′ 19″ 24,09 46,75 6,00 +1,25 +1,50 gK2 -0,006 -0,116 -054 V
HR 5875 BD-03°3829 141378 140775 15h 43m 42,4s -03° 30′ 43″ 15h 48m 56,8s -03° 49′ 07″ 4,08 37,18 5,53 +0,12 +0,11 +0,04 A5IV -0,033 +0,009 -016 120
HR 5876 CP-64°3286 141413 253323 15h 43m 48,1s -64° 51′ 00″ 15h 52m 56,7s -65° 09′ 09″ 320,54 -08,69 6,54 +0,19 +0,12 A5IV +0,035 +0,008 +016
HR 5877 BD+32°2631 141456 64915 I 15h 44m 03,7s +32° 02′ 39″ 15h 48m 02,0s +31° 44′ 09″ 50,70 51,53 6,44 R K5 +0,032 -0,041 -020
HR 5878 BD+55°1777 141472 29655 I 15h 44m 11,5s +55° 46′ 52″ 15h 46m 34,8s +55° 28′ 29″ 87,27 47,72 5,92 +1,39 gK3 -0,125 +0,076 -004
HR 5879 35Kap Ser BD+18°3074 141477 101752 584 I 7269 15h 44m 14,2s +18° 27′ 01″ 15h 48m 44,4s +18° 08′ 30″ 30,10 48,33 4,09 +1,62 +1,95 +0,98 M0,5IIIab e -0,051 -0,088 +0,021 -039 *
HR 5880 BD+28°2477 141527 84015 I R CrB 15h 44m 27,1s +28° 27′ 48″ 15h 48m 34,4s +28° 09′ 24″ 45,05 50,98 5,85 +0,77 +0,29 G0Iep -0,002 -0,015 +0,010 +025 V 18 *
HR 5881 32Mu Ser BD-02°4052 141513 140787 585 15h 44m 24,0s -03° 07′ 27″ 15h 49m 37,2s -03° 25′ 49″ 4,59 37,29 3,53 -0,04 -0,10 -0,05 A0V -0,086 -0,024 +0,007 -009 SB 87
HR 5882 CD-46°10430 141544 226295 15h 44m 25,3s -46° 45′ 24″ 15h 51m 31,5s -47° 03′ 38″ 331,88 5,44 6,01 +1,16 +1,12 K2III -0,112 -0,030 +030 SB1O *
HR 5883 5Chi Lup CD-33°10754 141556 207040 586 15h 44m 36,1s -33° 19′ 21″ 15h 50m 57,5s -33° 37′ 38″ 340,57 15,82 3,95 -0,04 -0,13 -0,07 B9IV -0,006 -0,030 +005 SB2O 0 *
HR 5884 CP-62°4990 141585 253328 7299 15h 44m 40,0s -62° 18′ 19″ 15h 53m 22,8s -62° 36′ 25″ 322,22 -06,76 6,19 +1,47 K3III -0,011 -0,023 +008
HR 5885 1 Sco CD-25°11131 141637 183854 15h 44m 57,7s -25° 26′ 50″ 15h 50m 58,7s -25° 45′ 05″ 346,10 21,71 4,64 -0,05 -0,73 -0,10 B3V -0,018 -0,024 +003 V 300 *
HR 5886 BD+63°1225 141653 16848 587 15h 45m 08,4s +62° 54′ 31″ 15h 46m 40,0s +62° 35′ 58″ 96,42 44,46 5,19 +0,04 +0,10 A2IV +0,039 -0,055 +0,018 -006 V *
HR 5887 BD+55°1779 141675 29668 9793 15h 45m 12,9s +55° 40′ 58″ 15h 47m 38,0s +55° 22′ 36″ 87,05 47,62 5,86 +0,25 +0,16 +0,08 A3m +0,011 +0,010 D +0,013 -002 SB 36 3,5 2,1 *
HR 5888 34Ome Ser BD+02°3007 141680 121215 I 15h 45m 14,5s +02° 30′ 06″ 15h 50m 17,5s +02° 11′ 47″ 10,54 40,50 5,23 +1,02 +0,82 +0,53 G8III +0,031 -0,051 +0,027 -004 V? < 17 *
HR 5889 10Del CrB BD+26°2737 141714 84019 3252 I Del CrB 15h 45m 23,9s +26° 22′ 28″ 15h 49m 35,7s +26° 04′ 06″ 41,88 50,37 4,63 +0,80 +0,37 +0,42 G3,5III-IVFe-1 -0,076 -0,063 +0,014 -019 < 17
HR 5890 CD-50°9939 141724 243078 15h 45m 27,7s -50° 18′ 53″ 15h 52m 51,5s -50° 36′ 55″ 329,80 2,54 6,60 +1,53 K3III +0,015 +0,011 -000
HR 5891 Kap TrA CP-68°2585 141767 253342 3253 15h 45m 36,4s -68° 18′ 17″ 15h 55m 29,6s -68° 36′ 11″ 318,47 -11,48 5,09 +1,13 +0,94 G5IIa -0,012 -0,003 +0,007 +006
HR 5892 37Eps Ser BD+04°3069 141795 121218 588 15h 45m 49,8s +04° 46′ 43″ 15h 50m 49,0s +04° 28′ 40″ 13,15 41,66 3,71 +0,15 +0,11 +0,06 A2Vm +0,128 +0,063 +0,041 -009 V 37 *
HR 5893 CD-29°12030 141832 183873 9813 7301 15h 46m 02,2s -29° 34′ 59″ 15h 52m 12,8s -29° 53′ 12″ 343,36 18,46 6,40 +0,98 +0,85 K1III -0,135 -0,089 -017 6,4 29,9 AB 3 *
HR 5894 BD+15°2918 141850 101771 I R Ser 15h 46m 05,0s +15° 26′ 14″ 15h 50m 41,7s +15° 08′ 01″ 26,23 46,76 5,2 M7IIIe -0,005 -0,041 +024 V *
HR 5895 36 Ser BD-02°4058 141851 140801 S 15h 46m 03,0s -02° 47′ 16″ 15h 51m 15,6s -03° 05′ 26″ 5,25 37,18 5,11 +0,12 +0,07 A3Vnp -0,087 -0,027 +0,010 -008 V 0,1 *
HR 5896 BD-13°4269 141853 159544 15h 46m 03,2s -13° 49′ 55″ 15h 51m 38,4s -14° 08′ 01″ 355,27 29,89 6,19 +1,00 G8III -0,026 -0,005 -022 V
HR 5897 Bet TrA CP-63°3723 141891 253346 589 W 15h 46m 19,6s -63° 07′ 19″ 15h 55m 08,5s -63° 25′ 50″ 321,85 -07,52 2,85 +0,29 +0,05 +0,15 F2III -0,191 -0,398 +0,083 +000 92 11,0 155,
HR 5898 CP-60°6191 141913 253344 W 7310 15h 46m 24,9s -60° 26′ 44″ 15h 54m 52,6s -60° 44′ 36″ 323,56 -05,45 6,15 +0,10 B9II -0,009 +0,003 -005 2,3 45,0 AC 4 *
HR 5899 38Rho Ser BD+21°2829 141992 84037 I 7300 15h 46m 52,3s +21° 16′ 42″ 15h 51m 15,9s +20° 58′ 40″ 34,44 48,70 4,76 +1,54 +1,88 +0,85 K5-III -0,053 +0,019 +0,015 -062 V? < 17
HR 5900 CP-59°6428 142049 253349 W 7318 15h 47m 09,4s -59° 52′ 45″ 15h 55m 32,3s -60° 10′ 40″ 323,99 -05,06 5,77 +0,35 +0,14 G5II-III+A3 -0,052 -0,075 D +0,028 56 3,0 3,9 *
HR 5901 11Kap CrB BD+36°2652 142091 64948 1414 I W 15h 47m 27,8s +35° 58′ 03″ 15h 51m 13,9s +35° 39′ 27″ 57,02 51,04 4,82 +1,00 +0,87 +0,49 K1IVa -0,007 -0,347 +0,034 -024 < 17 6,7 134,6
HR 5902 45Lam Lib BD-19°4249 142096 183895 1415 15h 47m 31,6s -19° 52′ 05″ 15h 53m 20,1s -20° 10′ 02″ 350,72 25,38 5,03 -0,01 -0,56 -0,05 B2,5V -0,011 -0,023 +006 SB 197 2,0 0,0 *
HR 5903 16Zet UMi BD+78°527 142105 8328 590 7263 15h 47m 37,2s +78° 06′ 08″ 15h 44m 03,5s +77° 47′ 40″ 112,68 35,66 4,32 +0,04 +0,05 +0,01 A3Vn +0,020 -0,001 +0,016 -013 V 206 *
HR 5904 2 Sco CD-24°12352 142114 183896 9823 15h 47m 36,3s -25° 01′ 43″ 15h 53m 36,7s -25° 19′ 38″ 346,88 21,61 4,59 -0,07 -0,65 -0,09 B2,5Vn -0,016 -0,025 D +0,006 -010 308 2,5 2,3 *
HR 5905 CP-60°6208 142139 253353 15h 47m 40,1s -60° 11′ 06″ 15h 56m 06,0s -60° 28′ 58″ 323,85 -05,34 5,76 +0,06 +0,07 A3V -0,034 -0,081 -011 V 96 *
HR 5906 CD-24°12354 142165 183900 D 15h 47m 55,4s -24° 14′ 07″ 15h 53m 53,8s -24° 31′ 59″ 347,51 22,15 5,39 -0,02 -0,40 -0,02 B6IVn -0,024 -0,023 +002 V 273 *
HR 5907 CD-23°12569 142184 183901 7314 15h 47m 58,6s -23° 40′ 48″ 15h 53m 55,8s -23° 58′ 41″ 347,93 22,55 5,42 -0,04 -0,61 -0,05 B2,5Vne -0,015 -0,025 -009 V 349 *
HR 5908 46The Lib BD-16°4174 142198 159563 I 15h 48m 07,8s -16° 26′ 09″ 15h 53m 49,5s -16° 43′ 46″ 353,54 27,72 4,15 +1,02 +0,81 +0,52 G8,5IIIb +0,099 +0,133 +0,036 +003 < 19 :
HR 5909 BD+17°2926 142244 101789 15h 48m 24,8s +17° 42′ 04″ 15h 52m 56,2s +17° 24′ 13″ 29,61 47,13 6,36 R K0 -0,041 +0,002 -012
HR 5910 CD-26°11096 142250 183907 15h 48m 24,6s -27° 02′ 30″ 15h 54m 30,0s -27° 20′ 19″ 345,57 20,00 6,14 -0,07 -0,44 B6Vp -0,025 -0,023 +004 V? 106 *
HR 5911 39 Ser BD+13°3024 142267 101792 3254 W 7313 15h 48m 32,5s +13° 30′ 35″ 15h 53m 12,1s +13° 11′ 48″ 24,07 45,40 6,10 +0,60 0,00 +0,33 G0VFe-0,5 -0,151 -0,561 +0,041 +036 SB 5,6 98,3
HR 5912 3 Sco CD-24°12365 142301 183914 V927 Sco 15h 48m 39,2s -24° 56′ 50″ 15h 54m 39,5s -25° 14′ 37″ 347,12 21,51 5,87 -0,06 -0,58 B8IIIp -0,013 -0,022 -009 V 58 *
HR 5913 BD+16°2840 142357 101796 9828 15h 49m 00,2s +16° 22′ 20″ 15h 53m 34,9s +16° 04′ 30″ 27,89 46,49 6,09 R F5II-III +0,027 -0,020 +002 SB 30 6,4 3,6 *
HR 5914 1Chi Her BD+42°2648 142373 45772 1416 15h 49m 13,0s +42° 43′ 53″ 15h 52m 40,5s +42° 27′ 06″ 67,68 50,33 4,62 +0,56 0,00 +0,32 F8VFe-2Hdel -1 +0,440 +0,632 +0,056 -055 0 *
HR 5915 47 Lib BD-18°4195 142378 159572 9834 7327 15h 49m 13,5s -19° 05′ 15″ 15h 55m 00,3s -19° 22′ 59″ 351,65 25,66 5,94 -0,01 -0,53 -0,03 B5V -0,016 -0,020 -007 SB 240 2,0 0,7 *
HR 5916 CD-30°12663 142407 207119 15h 49m 14,9s -30° 47′ 24″ 15h 55m 30,4s -31° 05′ 01″ 343,07 17,09 6,21 +1,37 K4III +0,014 +0,024 +044
HR 5917 4 Sco CD-25°11190 142445 183931 15h 49m 27,3s -25° 58′ 16″ 15h 55m 30,1s -26° 15′ 57″ 346,52 20,64 5,62 +0,15 +0,19 A3V -0,045 -0,021 -029
HR 5918 CD-39°10237 142448 207128 W 15h 49m 25,1s -39° 34′ 13″ 15h 56m 06,5s -39° 51′ 51″ 337,19 10,42 6,03 +0,15 B6V -0,035 -0,018 -018 V 5,9 18, *
HR 5919 40 Ser BD+09°3116 142500 121254 3256 FP Ser 15h 49m 50,3s +08° 52′ 29″ 15h 54m 40,3s +08° 34′ 49″ 18,57 42,96 6,29 +0,18 +0,09 A7Vn +0,002 +0,002 -025 V? 230 *
HR 5920 CP-64°3320 142514 253362 W 15h 49m 47,4s -64° 44′ 50″ 15h 58m 58,1s -65° 02′ 16″ 321,11 -09,01 5,75 -0,06 -0,40 B7III -0,013 -0,019 +000 6,6 9,7 *
HR 5921 CD-47°10456 142529 226392 15h 49m 51,0s -47° 52′ 02″ 15h 57m 03,8s -48° 09′ 44″ 331,90 3,99 6,31 +0,38 -0,03 F1IV -0,109 -0,095 +002
HR 5922 BD+56°1838 142531 29698 3255 15h 49m 56,9s +56° 07′ 19″ 15h 52m 16,6s +55° 49′ 36″ 87,29 46,84 5,81 +0,96 gG8 -0,023 +0,057 -030 V
HR 5923 CD-31°12407 142542 207134 15h 49m 56,2s -31° 29′ 35″ 15h 56m 13,9s -31° 47′ 09″ 342,70 16,47 6,29 +0,43 F6V +0,036 +0,001 +018
HR 5924 BD+20°3166 142574 84070 3257 I 15h 50m 10,1s +20° 36′ 15″ 15h 54m 34,6s +20° 18′ 39″ 33,84 47,76 5,44 +1,59 +1,94 +0,97 M0III -0,082 +0,043 +0,023 -061 V? *
HR 5925 Xi 1Lup CD-33°10826 142629 207144 W A 15h 50m 29,7s -33° 40′ 24″ 15h 56m 53,5s -33° 57′ 59″ 341,30 14,75 5,12 +0,12 +0,08 A3V +0,018 -0,042 +0,025 -010 73 0,5 10,3 *
HR 5926 Xi 2Lup CD-33°10826 142630 207145 W B 15h 50m 30,3s -33° 40′ 17″ 15h 56m 54,2s -33° 57′ 51″ 341,30 14,75 5,62 +0,05 +0,06 B9V +0,020 -0,039 +0,025 -012 191 0,5 10,3 *
HR 5927 BD-13°4290 142640 159584 15h 50m 37,9s -14° 06′ 19″ 15h 56m 14,4s -14° 23′ 58″ 355,92 28,90 6,37 +0,48 +0,08 F7V: +0,031 -0,073 -006 V
HR 5928 5Rho Sco CD-28°11714 142669 183957 3258 9846 15h 50m 42,5s -28° 55′ 19″ 15h 56m 53,1s -29° 12′ 51″ 344,63 18,27 3,88 -0,20 -0,82 -0,20 B2IV-V -0,013 -0,025 -000 V? 156 8,8 38,3 *
HR 5929 CD-35°10611 142691 207152 15h 50m 51,1s -35° 53′ 39″ 15h 57m 21,3s -36° 11′ 06″ 339,85 13,03 5,80 +1,01 K0-1III -0,018 -0,002 -005 *
HR 5930 BD-14°4314 142703 159587 D 15h 50m 55,6s -14° 32′ 13″ 15h 56m 33,4s -14° 49′ 45″ 355,62 28,55 6,13 +0,23 -0,03 A2III +0,069 -0,027 +012 *
HR 5931 BD+19°3036 142763 101821 15h 51m 11,1s +18° 54′ 47″ 15h 55m 39,8s +18° 37′ 14″ 31,61 46,96 6,26 -0,11 -0,43 B8III -0,014 -0,015 -042 V 80 *
HR 5932 2 Her BD+43°2542 142780 45788 I 7335 15h 51m 17,8s +43° 25′ 47″ 15h 54m 37,9s +43° 08′ 19″ 68,68 49,87 5,37 +1,65 +1,97 +1,25 M3IIIBa0,3 -0,032 +0,065 +0,034 -010
HR 5933 41Gam Ser BD+16°2849 142860 101826 591 I W 7350 15h 51m 50,0s +15° 59′ 16″ 15h 56m 27,2s +15° 39′ 42″ 27,75 45,71 3,85 +0,48 -0,03 +0,24 F6V +0,312 -1,281 +0,069 +007 V? 8 6,6 201,5 AB 3 *
HR 5934 BD-20°4364 142883 183972 7359 15h 51m 49,6s -20° 41′ 35″ 15h 57m 40,4s -20° 58′ 59″ 350,88 24,09 5,85 +0,02 -0,43 B3V -0,016 -0,018 +001 SB2 98 *
HR 5935 CD-37°10620 142889 207178 15h 51m 56,3s -37° 12′ 53″ 15h 58m 30,7s -37° 30′ 11″ 339,14 11,89 6,31 +1,01 K0III -0,025 -0,002 -014 V
HR 5936 12Lam CrB BD+38°2712 142908 64974 3259 W 15h 52m 09,2s +38° 14′ 08″ 15h 55m 47,6s +37° 56′ 49″ 60,60 50,10 5,45 +0,33 +0,03 F0IV +0,031 +0,083 +0,044 -012 V 74 4,5 94,3 *
HR 5937 CP-53°6911 142919 243219 15h 52m 09,8s -53° 44′ 02″ 15h 59m 54,0s -54° 01′ 16″ 328,43 -00,76 6,10 0,00 -0,48 B5IV -0,023 -0,017 -038
HR 5938 4 Her BD+42°2652 142926 45790 Var? 15h 52m 08,5s +42° 51′ 25″ 15h 55m 30,6s +42° 33′ 58″ 67,77 49,78 5,75 -0,11 -0,41 -0,18 B9pe v -0,025 +0,015 -017 SBO 350 *
HR 5939 CP-63°3765 142941 253377 S TrA 15h 52m 11,8s -63° 29′ 28″ 16h 01m 10,7s -63° 46′ 36″ 322,13 -08,22 6,41 +0,78 +0,54 F8II -0,009 -0,003 +005 V *
HR 5940 Phi Ser BD+14°2969 142980 101834 I 15h 52m 37,7s +14° 42′ 04″ 15h 57m 14,6s +14° 24′ 52″ 26,21 45,02 5,54 +1,14 +1,16 +0,56 K1IV -0,121 +0,087 -068
HR 5941 48 Lib BD-13°4302 142983 159607 1417 FX Lib 15h 52m 35,2s -13° 59′ 27″ 15h 58m 11,4s -14° 16′ 46″ 356,39 28,63 4,88 -0,10 -0,20 -0,03 B5IIIp t -0,012 -0,015 -006 SB? 393 *
HR 5942 CD-24°12427 142990 183982 V913 Sco 15h 52m 34,9s -24° 32′ 35″ 15h 58m 34,8s -24° 49′ 53″ 348,12 21,20 5,43 -0,09 -0,64 B5IV v -0,014 -0,018 -011 V 200 *
HR 5943 CD-41°10478 143009 226425 1418 15h 52m 41,5s -41° 27′ 27″ 15h 59m 30,3s -41° 44′ 40″ 336,44 8,58 4,99 +1,00 K0II-III -0,040 -0,018 +0,019 -027
HR 5944 6Pi Sco CD-25°11228 143018 183987 592 9862 7371 15h 52m 48,0s -25° 49′ 34″ 15h 58m 51,1s -26° 06′ 51″ 347,22 20,23 2,89 -0,19 -0,91 -0,20 B1V+B2V -0,011 -0,026 +0,010 -003 SB2O 100 : 1,2 0,0 3 *
HR 5945 CD-40°10113 143084 226431 7375 15h 53m 12,4s -40° 22′ 02″ 15h 59m 58,0s -40° 39′ 10″ 337,23 9,34 6,49 +1,52 K1II-III +0,021 +0,008 -026
HR 5946 CP-54°6922 143101 243246 15h 53m 18,7s -54° 17′ 33″ 16h 01m 06,4s -54° 34′ 40″ 328,20 -01,29 6,13 +0,25 A5V -0,043 -0,039 -032
HR 5947 13Eps CrB BD+27°2558 143107 84098 593 I 9859 15h 53m 26,8s +27° 10′ 02″ 15h 57m 35,3s +26° 52′ 40″ 43,65 48,78 4,15 +1,23 +1,28 +0,62 K2IIIab -0,076 -0,061 +0,024 -031 V? < 17 7,3 101,4 AC 3 *
HR 5948 Eta Lup CD-38°10797 143118 207208 W A 15h 53m 29,5s -38° 06′ 39″ 16h 00m 07,3s -38° 23′ 49″ 338,77 11,01 3,41 -0,22 -0,83 -0,21 B2,5IV -0,022 -0,032 D +0,008 +008 V 230 4,4 15,0 AB 3 *
HR 5949 BD+59°1691 143187 29723 15h 53m 53,1s +59° 12′ 00″ 15h 55m 49,7s +58° 54′ 42″ 91,08 45,17 6,31 -0,02 -0,18 A0V -0,024 +0,022 -008 V? 180
HR 5950 BD+40°2948 143209 64988 15h 53m 58,5s +39° 58′ 51″ 15h 57m 29,9s +39° 41′ 43″ 63,29 49,68 6,31 +1,07 K0 -0,063 +0,060 -014 *
HR 5951 CP-62°5122 143238 253390 15h 54m 05,0s -62° 15′ 33″ 16h 02m 52,4s -62° 32′ 30″ 323,10 -07,43 6,25 -0,04 B9,5V -0,042 -0,023 +004
HR 5952 CD-40°10120 143248 226442 W 15h 54m 08,7s -40° 09′ 10″ 16h 00m 53,7s -40° 26′ 07″ 337,51 9,39 6,21 +0,01 -0,01 A0V +0,014 +0,037 -015 3,8 8,0 ABxC 3
HR 5953 7Del Sco BD-22°4068 143275 184014 594 I S 15h 54m 25,1s -22° 20′ 14″ 16h 00m 20,0s -22° 37′ 18″ 350,10 22,49 2,32 -0,12 -0,91 -0,13 B0,3IV -0,012 -0,022 -007 SB 181 0,2 0,2 O 4 *
HR 5954 49 Lib BD-16°4196 143333 159625 1419 W 15h 54m 42,7s -16° 14′ 20″ 16h 00m 19,6s -16° 32′ 00″ 354,92 26,72 5,47 +0,52 +0,03 F8V -0,630 -0,394 +0,035 -025 SB1O 5,6 155,1 *
HR 5955 CP-72°1902 143346 257357 3269 15h 54m 46,9s -72° 07′ 30″ 16h 05m 55,8s -72° 24′ 03″ 316,51 -14,88 5,70 +1,17 +1,26 K1IIICNII -0,037 +0,069 +049
HR 5956 CD-31°12470 143404 207234 I 15h 55m 00,8s -31° 36′ 25″ 16h 01m 19,5s -31° 53′ 22″ 343,46 15,66 6,33 +1,45 K4III +0,010 -0,004 +001
HR 5957 BD+37°2695 143435 65001 I 15h 55m 16,0s +36° 55′ 39″ 15h 58m 57,7s +36° 38′ 38″ 58,57 49,49 5,62 +1,49 +0,83 gK5 +0,022 +0,029 +011 V?
HR 5958 BD+26°2765 143454 84129 I W T CrB 15h 55m 19,0s +26° 12′ 13″ 15h 59m 30,2s +25° 55′ 13″ 42,37 48,16 2,0 H +0,1 +1,56 sdBe+gM3+Q -0,005 +0,013 -029 SBO 0,2 *
HR 5959 50 Lib BD-07°4162 143459 140897 1420 15h 55m 23,6s -08° 07′ 43″ 16h 00m 47,6s -08° 24′ 41″ 2,00 32,00 5,55 +0,05 -0,05 A0V s -0,014 -0,013 -019 41
HR 5960 BD+55°1793 143466 29727 595 CL Dra 15h 55m 24,9s +55° 01′ 56″ 15h 57m 47,4s +54° 44′ 59″ 85,41 46,50 4,95 +0,26 +0,05 +0,14 F0IV -0,150 +0,110 +0,022 -011 SB 140 *
HR 5961 Iot1Nor CP-57°7500 143474 243279 W 15h 55m 23,7s -57° 29′ 36″ 16h 03m 31,9s -57° 46′ 31″ 326,35 -03,92 4,63 +0,24 +0,09 A7IV -0,124 -0,085 +0,023 -014 V 139 0,2 0,5 AB 3 *
HR 5962 Eta Nor CD-48°10512 143546 226466 3266 15h 55m 51,7s -48° 57′ 02″ 16h 03m 12,9s -49° 13′ 47″ 331,97 2,52 4,65 +0,92 +0,64 +0,47 G8III +0,043 +0,010 +0,022 -000
HR 5963 BD+04°3096 143553 121315 3262 15h 55m 53,2s +04° 42′ 26″ 16h 00m 51,1s +04° 25′ 39″ 14,86 39,52 5,83 +1,00 +0,79 +0,53 gK0 -0,041 +0,075 -004
HR 5964 BD+50°2239 143584 29737 3260 15h 56m 14,0s +50° 09′ 57″ 15h 59m 04,4s +49° 52′ 52″ 78,49 47,77 6,05 +0,29 +0,03 F0IV +0,023 -0,041 +004 V? 63
HR 5965 CD-28°11817 143619 184049 9896 15h 56m 27,7s -28° 51′ 22″ 16h 02m 39,4s -29° 08′ 09″ 345,65 17,47 6,03 +1,31 K3III +0,036 -0,013 +005 V? 6,8 11,0
HR 5966 5 Her BD+18°3101 143666 101879 3263 I 15h 56m 44,6s +18° 05′ 41″ 16h 01m 14,3s +17° 49′ 06″ 31,20 45,44 5,12 +0,99 +0,74 +0,50 G8IIIbFe-0,5 -0,048 +0,157 -0,007 -019 V < 17
HR 5967 CD-38°10832 143699 207276 3267 15h 56m 45,0s -38° 19′ 24″ 16h 03m 24,2s -38° 36′ 09″ 339,12 10,43 4,89 -0,14 -0,58 -0,14 B6IV -0,016 -0,027 -002 V? 201 *
HR 5968 15Rho CrB BD+33°2663 143761 65024 W 15h 57m 13,2s +33° 36′ 19″ 16h 01m 02,7s +33° 18′ 13″ 53,51 48,92 5,41 +0,60 +0,08 +0,32 G0+VaFe-1 -0,192 -0,766 +0,040 +018 V 7 3,2 89,6 *
HR 5969 CD-25°11295 143787 184068 I 15h 57m 17,9s -25° 35′ 11″ 16h 03m 20,6s -25° 51′ 55″ 348,17 19,70 5,00 +1,22 +1,31 +0,46 E K5III -0,071 -0,038 +0,032 -039 *
HR 5970 CD-31°12505 143790 207282 15h 57m 15,2s -31° 43′ 20″ 16h 03m 34,3s -32° 00′ 02″ 343,74 15,25 6,01 +0,47 F4IV -0,044 -0,028 +028
HR 5971 14Iot CrB BD+30°2738 143807 84152 3264 7396 15h 57m 26,1s +30° 07′ 51″ 16h 01m 26,6s +29° 51′ 04″ 48,30 48,46 4,99 -0,07 -0,19 -0,08 A0p:Hg: -0,039 -0,009 +0,010 -019 SB 12 *
HR 5972 44Pi Ser BD+23°2886 143894 84155 3268 15h 57m 59,2s +23° 04′ 55″ 16h 02m 17,7s +22° 48′ 16″ 38,14 46,78 4,83 +0,07 +0,06 +0,01 A3V +0,002 +0,028 +0,012 -028 SB 110
HR 5973 CD-24°12499 143900 184075 I 15h 57m 54,2s -24° 27′ 00″ 16h 03m 54,7s -24° 43′ 35″ 349,12 20,42 6,21 +1,38 K0 +0,001 +0,009 +026 V
HR 5974 CD-32°11386 143902 207292 15h 57m 55,1s -32° 56′ 12″ 16h 04m 17,8s -33° 12′ 52″ 343,00 14,26 6,10 +0,34 A9IV -0,031 -0,055 -028
HR 5975 CD-37°10680 143928 207297 W 15h 58m 00,6s -37° 35′ 03″ 16h 04m 36,7s -37° 51′ 47″ 339,81 10,81 5,90 +0,40 F3IV -0,137 -0,117 -006 7,0 40,7
HR 5976 43 Ser BD+05°3131 144046 121339 W 15h 58m 48,9s +05° 15′ 43″ 16h 03m 45,7s +04° 59′ 12″ 15,97 39,20 6,08 +0,96 +0,75 +0,32 E G9III -0,041 +0,012 -044 V? 7,8 30,8 *
HR 5977 Xi Sco BD-10°4237 144069 159665 9909 B 15h 58m 52,0s -11° 05′ 51″ 16h 04m 22,1s -11° 22′ 23″ 0,02 29,42 5,07 H F5IV -0,060 -0,029 +0,048 -029 0,2 1,2 AB 5 *
HR 5978 Xi Sco BD-10°4237 144070 159665 9909 A 15h 58m 52,0s -11° 05′ 51″ 16h 04m 22,1s -11° 22′ 23″ 0,02 29,42 4,77 H +0,47 +0,01 +0,24 F5IV -0,060 -0,029 +0,048 -029 SBO 27 0,2 1,2 AB 5 *
HR 5979 CP-55°7079 144183 243339 15h 59m 23,2s -55° 55′ 11″ 16h 07m 24,0s -56° 11′ 29″ 327,80 -03,09 6,16 +0,58 F2II -0,003 -0,011 +002 V
HR 5980 Del Nor CD-44°10625 144197 226500 596 15h 59m 25,3s -44° 54′ 07″ 16h 06m 29,4s -45° 10′ 24″ 335,09 5,17 4,72 +0,23 +0,15 +0,12 Am +0,002 +0,028 +0,035 -016 0
HR 5981 BD+53°1834 144204 29763 I 15h 59m 32,3s +53° 11′ 37″ 16h 02m 05,5s +52° 54′ 57″ 82,59 46,48 5,93 +1,48 gK5 -0,002 -0,034 -007 V?
HR 5982 6Ups Her BD+46°2142 144206 45865 3271 15h 59m 40,9s +46° 18′ 51″ 16h 02m 47,9s +46° 02′ 12″ 72,69 47,98 4,76 -0,11 -0,32 -0,10 B9III +0,059 -0,058 +003 6 *
HR 5983 BD+37°2708 144208 65049 S 15h 59m 38,7s +36° 54′ 27″ 16h 03m 19,4s +36° 37′ 54″ 58,57 48,61 5,83 +0,56 A2V+F7III +0,010 -0,017 -001 SB2O 23 *
HR 5984 8Bet1Sco BD-19°4307 144217 159682 597 I 9913 A 7424 15h 59m 37,2s -19° 31′ 54″ 16h 05m 26,2s -19° 48′ 20″ 353,19 23,60 2,62 -0,07 -0,87 -0,09 B1V -0,006 -0,019 +0,009 -001 SBO 130 1,3 0,0 O 5 *
HR 5985 8Bet2Sco BD-19°4308 144218 159683 9913 C 7424 15h 59m 37,6s -19° 31′ 42″ 16h 05m 26,5s -19° 48′ 07″ 353,20 23,60 4,92 -0,02 -0,70 B2V -0,019 -0,020 -004 V 74 1,3 0,0 O 5 *
HR 5986 13The Dra BD+58°1608 144284 29765 598 I 16h 00m 00,8s +58° 49′ 56″ 16h 01m 53,3s +58° 33′ 55″ 90,18 44,58 4,01 +0,52 +0,10 +0,25 F8IV -0,320 +0,335 +0,051 -009 SB1O 27 *
HR 5987 The Lup CD-36°10642 144294 207332 599 16h 00m 01,4s -36° 31′ 48″ 16h 06m 35,5s -36° 48′ 08″ 340,83 11,32 4,23 -0,17 -0,70 -0,17 B2,5Vn -0,017 -0,029 +015 309 *
HR 5988 CD-23°12700 144334 184113 V929 Sco 16h 00m 08,4s -23° 20′ 02″ 16h 06m 06,3s -23° 36′ 23″ 350,35 20,85 5,92 -0,08 -0,55 B8p v -0,013 -0,028 -007 44 *
HR 5989 BD-05°4234 144362 140945 9918 16h 00m 24,2s -06° 01′ 10″ 16h 05m 44,5s -06° 17′ 30″ 4,86 32,37 6,53 +0,48 +0,07 F2IV +0,037 -0,008 D +0,012 -011 SB 45 0,0 0,1 AP 5 *
HR 5990 BD-05°4235 144390 140947 W 16h 00m 40,3s -05° 52′ 06″ 16h 05m 59,8s -06° 08′ 22″ 5,05 32,41 6,41 +1,03 +0,80 K0 -0,030 +0,004 -032 V? 5,8 9,3
HR 5991 CD-36°10648 144415 207341 W 16h 00m 41,5s -36° 29′ 03″ 16h 07m 16,4s -36° 45′ 20″ 340,97 11,27 5,73 +0,29 +0,02 F1IV +0,066 -0,043 +026 6,0 40,7
HR 5992 BD+08°3134 144426 121361 16h 00m 47,4s +08° 22′ 04″ 16h 05m 37,8s +08° 05′ 46″ 19,77 40,35 6,29 +0,08 +0,11 +0,06 A3m -0,009 -0,002 -021 SBO 39 *
HR 5993 9Ome1Sco BD-20°4405 144470 184123 16h 00m 57,3s -20° 23′ 54″ 16h 06m 48,4s -20° 40′ 09″ 352,75 22,77 3,96 -0,04 -0,81 -0,08 B1V -0,009 -0,021 -003 V? 142 *
HR 5994 Iot2Nor CP-57°7613 144480 243368 3273 16h 01m 05,1s -57° 39′ 55″ 16h 09m 18,6s -57° 56′ 04″ 326,81 -04,55 5,57 -0,04 B9,5V -0,013 -0,063 +000 96
HR 5995 BD+59°1697 144542 29777 I 16h 01m 20,2s +59° 41′ 07″ 16h 03m 09,3s +59° 24′ 39″ 91,19 44,11 6,19 +1,58 +1,91 +0,81 E M1III -0,023 -0,022 -005 *
HR 5996 BD-13°4342 144585 159706 16h 01m 28,7s -13° 48′ 08″ 16h 07m 03,4s -14° 04′ 15″ 358,18 27,16 6,32 +0,66 +0,24 G4IV-V -0,258 +0,024 -016 V
HR 5997 10Ome2Sco BD-20°4408 144608 184135 I 7454 16h 01m 32,3s -20° 35′ 55″ 16h 07m 24,3s -20° 52′ 07″ 352,70 22,54 4,32 +0,84 +0,50 +0,43 G3II-III +0,041 -0,038 +0,021 -005 *
HR 5998 CD-24°12552 144661 184142 16h 01m 51,6s -24° 11′ 37″ 16h 07m 51,9s -24° 27′ 43″ 349,99 19,97 6,33 -0,06 -0,53 B7IIIp: -0,011 -0,007 -005 V 36 *
HR 5999 CD-38°10893 144668 207367 W C V856 Sco 16h 01m 52,1s -38° 50′ 13″ 16h 08m 34,2s -39° 06′ 19″ 339,52 9,38 7,05 +0,36 +0,25 A7IVe -0,019 -0,031 +008 V 0,4 44,1 AC 4 *
HR 6000 CD-38°10894 144667 207368 W A 16h 01m 52,4s -38° 49′ 29″ 16h 08m 34,4s -39° 05′ 35″ 339,53 9,38 6,65 -0,07 -0,44 A0-3III -0,027 -0,035 -003 < 20 0,4 44,1 AC 4 *

LegendaUpraviť

IRflag:

  • prázdne: NASA merged Infrared Catalogue, Schmitz et al., 1978
  • ' Engles et al. 1982
  • : neistá identifikácia

Viacnásobná hviezda:

  • A = Astrometrická dvojhviezda
  • D = Duplicita objavená zákrytom
  • I = Innes, Southern Double Star Catalogue (1927)
  • R = Rossiter, Michigan Publ. 9, 1955
  • S = Duplicita objavená bodovou interferometriou
  • W = Worley (1978) aktualizácia IDS

n_Vmag:

  • prázdne = V na UBV Johnsonovom systéme
  • R = HR magnitúdy redukované na UBV systém
  • H = pôvodná HR magnitúda

pmRA:

  • vlastný pohyb v RA sa premieta ako (cos(DE).d(RA)/dt), teda celkový vlastný pohyb je sqrt(pmRA^2^+pmDE^2^)

n_RadVel:

  • V = premenná radiálna rýchlosť
  • V? = možná premenná radiálna rýchlosť
  • SB, SB1, SB2, SB3 = spektroskopické dvojhviezdy, jednoduché, dvojité alebo trojité čiarové spektrá
  • O = orbitálne údaje nedostupné

ZdrojUpraviť