Zoznam IC objektov 2001 – 2250

Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 2001 neidentifikovaný objekt   3h 50,9' -48° 38' Hodiny
IC 2002 galaxia   3h 54,4' +10° 43' 1,4' 15 Býk
IC 2003 planetárna hmlovina   3h 56,4' +33° 52' 0,1' 13 Perzeus
IC 2004 neidentifikovaný objekt   3h 51,8' -49° 25' Hodiny
IC 2005 galaxia   3h 57,6' +36° 48' 16 Perzeus
IC 2006 galaxia   3h 54,1' -35° 59' 2,3' 12 Eridanus
IC 2007 galaxia   3h 55,4' -28° 10' 1,8' Eridanus
IC 2008 neidentifikovaný objekt   3h 55,4' -28° 10' Eridanus
IC 2009 galaxia   3h 53,6' -48° 59' 1,9' Hodiny
IC 2010 galaxia   3h 52,0' -59° 56' 1,2' Sieť
IC 2011 neidentifikovaný objekt   3h 52,5' -57° 29' Sieť
IC 2012 neidentifikovaný objekt   3h 52,8' -58° 38' Sieť
IC 2013 neidentifikovaný objekt   3h 56,7' -17° 06' Eridanus
IC 2014 galaxia   3h 55,4' -56° 45' 1,4' Sieť
IC 2015 neidentifikovaný objekt   3h 58,0' -40° 27' Hodiny
IC 2016 galaxia   4h 01,9' +20° 13' 16 Býk
IC 2017 galaxia   3h 56,7' -59° 24' 1,3' Sieť
IC 2018 galaxia   3h 57,9' -52° 47' 1,2' Mečiar
IC 2019 galaxia   4h 02,0' +05° 38' 1,1' 15 Býk
IC 2020 neidentifikovaný objekt   3h 59,0' -54° 03' Sieť
IC 2021 neidentifikovaný objekt   3h 59,4' -52° 40' Mečiar
IC 2022 neidentifikovaný objekt   3h 58,7' -59° 02' Sieť
IC 2023 neidentifikovaný objekt   3h 59,7' -52° 41' Mečiar
IC 2024 galaxia   4h 00,1' -53° 22' 1,1' Sieť
IC 2025 galaxia   4h 00,4' -53° 04' 1,1' Sieť
IC 2026 neidentifikovaný objekt   4h 03,9' -11° 11' Eridanus
IC 2027 galaxia   4h 06,7' +37° 07' 1,2' 16 Perzeus
IC 2028 galaxia   4h 01,3' -52° 42' 1,1' Mečiar
IC 2029 galaxia   4h 01,3' -52° 48' 1,3' Mečiar
IC 2030 neidentifikovaný objekt   4h 04,9' -19° 14' Eridanus
IC 2031 neidentifikovaný objekt   4h 05,9' -05° 37' Eridanus
IC 2032 galaxia   4h 07,1' -55° 20' 1,5' Mečiar
IC 2033 galaxia   4h 07,2' -53° 41' 1,3' Mečiar
IC 2034 galaxia   4h 06,6' -57° 58' 1,2' Sieť
IC 2035 galaxia   4h 09,0' -45° 31' 12 Hodiny
IC 2036 neidentifikovaný objekt   4h 10,0' -39° 42' Hodiny
IC 2037 galaxia   4h 08,3' -58° 45' 1,5' Sieť
IC 2038 galaxia   4h 08,9' -56° 00' 1,7' Mečiar
IC 2039 galaxia   4h 09,0' -56° 01' 1,3' Mečiar
IC 2040 galaxia   4h 13,0' -32° 33' 1,6' Eridanus
IC 2041 galaxia   4h 12,6' -32° 49' 1,5' Eridanus
IC 2042 neidentifikovaný objekt   4h 11,7' -47° 16' Hodiny
IC 2043 galaxia   4h 11,2' -53° 41' 1,3' Mečiar
IC 2044 neidentifikovaný objekt   4h 11,2' -54° 31' Mečiar
IC 2045 neidentifikovaný objekt   4h 14,6' -13° 10' Eridanus
IC 2046 neidentifikovaný objekt   4h 11,4' -54° 40' Mečiar
IC 2047 neidentifikovaný objekt   4h 14,9' -13° 11' Eridanus
IC 2048 objekt neistého typu   4h 14,3' -33° 07' Eridanus
IC 2049 galaxia   4h 12,1' -58° 33' 1,1' Sieť
IC 2050 galaxia   4h 13,9' -53° 29' 1,4' Mečiar
IC 2051 galaxia   3h 52,0' -83° 50' 2,6' Stolový vrch
IC 2052 neidentifikovaný objekt   4h 15,0' -54° 20' Mečiar
IC 2053 neidentifikovaný objekt   4h 15,8' -49° 22' Mečiar
IC 2054 neidentifikovaný objekt   4h 07,2' -78° 15' Stolový vrch
IC 2055 neidentifikovaný objekt   4h 17,8' -48° 55' Mečiar
IC 2056 galaxia   4h 16,5' -60° 13' 1,9' 12 Sieť
IC 2057 galaxia   4h 21,9' +04° 03' 15 Býk
IC 2058 galaxia   4h 17,9' -55° 56' 2,7' Mečiar
IC 2059 galaxia   4h 20,4' -31° 44' 1,4' Eridanus
IC 2060 galaxia   4h 17,9' -56° 37' 1,3' Sieť
IC 2061 neidentifikovaný objekt   4h 24,0' +21° 05' Býk
IC 2062 galaxia   4h 32,8' +71° 54' 8,8' 12 Žirafa
IC 2063 neidentifikovaný objekt   4h 22,9' -15° 44' Eridanus
IC 2064 neidentifikovaný objekt   4h 23,5' -15° 41' Eridanus
IC 2065 galaxia   4h 21,5' -55° 56' 1,2' Mečiar
IC 2066 neidentifikovaný objekt   4h 23,5' -54° 45' Mečiar
IC 2067 neidentifikovaný objekt   4h 30,8' +35° 27' Perzeus
IC 2068 galaxia   4h 26,6' -42° 06' 1,3' Rydlo
IC 2069 neidentifikovaný objekt   4h 25,9' -48° 12' Rydlo
IC 2070 galaxia   4h 24,6' -57° 59' 1,7' Mečiar
IC 2071 neidentifikovaný objekt   4h 26,2' -53° 08' Mečiar
IC 2072 neidentifikovaný objekt   4h 26,9' -48° 22' Rydlo
IC 2073 galaxia   4h 26,6' -53° 11' 1,4' Mečiar
IC 2074 otvorená hviezdokopa   4h 31,3' +07° 42' Býk
IC 2075 galaxia   4h 31,0' -05° 48' 2,0' Eridanus
IC 2076 neidentifikovaný objekt   4h 28,1' -48° 13' Rydlo
IC 2077 neidentifikovaný objekt   4h 32,1' +00° 34' Býk
IC 2078 neidentifikovaný objekt   4h 31,9' -04° 41' Eridanus
IC 2079 galaxia   4h 28,5' -53° 44' 1,3' Mečiar
IC 2080 neidentifikovaný objekt   4h 32,3' -05° 45' Eridanus
IC 2081 galaxia   4h 29,0' -53° 37' 1,5' Mečiar
IC 2082 galaxia   4h 29,1' -53° 50' 12,8 Mečiar
IC 2083 galaxia   4h 30,7' -53° 59' 1,1' Mečiar
IC 2084 neidentifikovaný objekt   4h 32,1' -48° 17' Rydlo
IC 2085 galaxia   4h 31,4' -54° 25' 2,4' Mečiar
IC 2086 neidentifikovaný objekt   4h 31,6' -53° 38' Mečiar
IC 2087 jasná hmlovina   4h 40,0' +25° 44' 4' Býk
IC 2088 neidentifikovaný objekt   4h 43,7' +27° 16' Býk
IC 2089 neidentifikovaný objekt   4h 32,6' -75° 33' Stolový vrch
IC 2090 neidentifikovaný objekt   4h 44,7' -34° 00' Rydlo
IC 2091 Asterizmus alebo skupina hviezd   4h 46,6' -04° 41' Eridanus
IC 2092 dvojhviezda   4h 46,8' -04° 57' Eridanus
IC 2093 dvojhviezda   4h 47,6' -02° 43' Orión
IC 2094 neidentifikovaný objekt   4h 48,4' -05° 22' Eridanus
IC 2095 galaxia   4h 48,7' -05° 08' 1,3' 15 Eridanus
IC 2096 trojhviezda   4h 49,6' -04° 59' Eridanus
IC 2097 neidentifikovaný objekt   4h 50,3' -05° 05' Eridanus
IC 2098 galaxia   4h 50,7' -05° 26' 2,0' 14 Eridanus
IC 2099 galaxia   4h 50,8' -04° 54' 0,6' 15 Eridanus
IC 2100 dvojhviezda   4h 51,2' -04° 50' Eridanus
IC 2101 galaxia   4h 51,6' -06° 15' 1,5' 14 Eridanus
IC 2102 galaxia   4h 51,9' -04° 58' 1,1' 15 Eridanus
IC 2103 galaxia   4h 39,8' -76° 50' 1,7' Stolový vrch
IC 2104 galaxia   4h 56,5' -15° 47' 2,2' Zajac
IC 2105 jasná hmlovina   4h 49,4' -69° 12' Mečiar
IC 2106 galaxia   4h 56,6' -28° 30' 2,0' Rydlo
IC 2107 objekt neistého typu   4h 58,3' +08° 15' Orión
IC 2108 galaxia   4h 57,3' -15° 17' 1,2' 14 Zajac
IC 2109 neidentifikovaný objekt   4h 59,0' -00° 19' Orión
IC 2110 neidentifikovaný objekt   4h 59,0' -00° 19' Orión
IC 2111 jasná hmlovina   4h 51,9' -69° 24' Mečiar
IC 2112 galaxia   5h 00,5' +04° 23' 15 Orión
IC 2113 galaxia   4h 59,6' -15° 50' 2,3' 13 Zajac
IC 2114 neidentifikovaný objekt   4h 54,6' -69° 12' Mečiar
IC 2115 jasná hmlovina   4h 57,1' -66° 24' Mečiar
IC 2116 jasná hmlovina   4h 57,4' -66° 25' Mečiar
IC 2117 jasná hmlovina   4h 57,2' -68° 27' Mečiar
IC 2118 jasná hmlovina   5h 06,9' -07° 13' 80' Eridanus
IC 2119 neidentifikovaný objekt   5h 07,2' -20° 21' Zajac
IC 2120 planetárna hmlovina   5h 18,2' +37° 36' 0,8' Povozník
IC 2121 galaxia   5h 19,7' -25° 04' 2,1' Zajac
IC 2122 galaxia   5h 19,0' -37° 05' 2,0' Holubica
IC 2123 neidentifikovaný objekt   5h 21,9' +03° 30' Orión
IC 2124 neidentifikovaný objekt   5h 21,9' +03° 30' Orión
IC 2125 neidentifikovaný objekt   5h 24,4' -26° 59' Zajac
IC 2126 neidentifikovaný objekt   5h 21,9' -67° 57' Mečiar
IC 2127 neidentifikovaný objekt   5h 21,9' -67° 58' Mečiar
IC 2128 jasná hmlovina   5h 22,8' -68° 03' Mečiar
IC 2129 neidentifikovaný objekt   5h 31,3' -23° 04' Zajac
IC 2130 galaxia   5h 31,8' -23° 09' 2,2' Zajac
IC 2131 neidentifikovaný objekt   5h 32,3' -17° 13' Zajac
IC 2132 galaxia   5h 32,5' -13° 55' 1,3' 14 Zajac
IC 2133 objekt neistého typu   5h 42,2' +69° 23' Žirafa
IC 2134 neidentifikovaný objekt   5h 23,0' -75° 27' Stolový vrch
IC 2135 galaxia   5h 33,2' -36° 24' 2,5' Holubica
IC 2136 galaxia   5h 33,2' -36° 24' 2,5' Holubica
IC 2137 neidentifikovaný objekt   5h 34,3' -23° 20' Zajac
IC 2138 galaxia   5h 34,3' -23° 33' 1,0' 14 Zajac
IC 2139 trojhviezda   5h 35,3' -17° 56' Zajac
IC 2140 otvorená hviezdokopa   5h 33,2' -75° 22' Stolový vrch
IC 2141 neidentifikovaný objekt   5h 42,3' -51° 02' Maliar
IC 2142 neidentifikovaný objekt   5h 33,1' -78° 00' Stolový vrch
IC 2143 galaxia   5h 46,9' -18° 44' 2,5' Zajac
IC 2144 neidentifikovaný objekt   5h 50,2' +23° 52' Býk
IC 2145 jasná hmlovina   5h 40,4' -69° 40' Mečiar
IC 2146 otvorená hviezdokopa   5h 37,8' -74° 46' Stolový vrch
IC 2147 neidentifikovaný objekt   5h 47,8' -30° 30' Holubica
IC 2148 neidentifikovaný objekt   5h 39,2' -75° 31' Stolový vrch
IC 2149 planetárna hmlovina   5h 56,3' +46° 07' 0,1' 11 Povozník
IC 2150 galaxia   5h 51,3' -38° 19' 2,3' Holubica
IC 2151 galaxia   5h 52,6' -17° 47' 2,1' Zajac
IC 2152 galaxia   5h 57,9' -23° 11' 1,9' Zajac
IC 2153 galaxia   6h 00,1' -33° 55' 2,5' Holubica
IC 2154 galaxia   6h 01,1' -23° 40' 3,3' Zajac
IC 2155 neidentifikovaný objekt   6h 00,8' -34° 01' Holubica
IC 2156 otvorená hviezdokopa   6h 04,8' +24° 09' Blíženci
IC 2157 otvorená hviezdokopa   6h 05,0' +24° 00' 7' 8,4 Blíženci
IC 2158 galaxia   6h 05,3' -27° 51' 1,6' Holubica
IC 2159 jasná hmlovina   6h 09,9' +20° 24' Orión
IC 2160 galaxia   5h 55,5' -76° 55' 1,9' Stolový vrch
IC 2161 neidentifikovaný objekt   5h 57,2' -75° 08' Stolový vrch
IC 2162 jasná hmlovina   6h 12,9' +17° 59' 15' Orión
IC 2163 galaxia   6h 16,5' -21° 23' Veľký pes
IC 2164 galaxia   6h 06,9' -75° 22' 1,3' Stolový vrch
IC 2165 planetárna hmlovina   6h 21,7' -12° 59' 0,1' 13 Veľký pes
IC 2166 galaxia   6h 27,0' +59° 05' 2,9' 13 Rys
IC 2167 neidentifikovaný objekt   6h 31,3' +10° 27' Jednorožec
IC 2168 otvorená hviezdokopa   6h 33,8' +44° 41' Povozník
IC 2169 jasná hmlovina   6h 31,2' +09° 54' 25' Jednorožec
IC 2170 neidentifikovaný objekt   6h 34,1' +44° 42' Povozník
IC 2171 galaxia   6h 44,4' -17° 56' 1,8' Veľký pes
IC 2172 neidentifikovaný objekt   6h 46,9' +01° 20' Jednorožec
IC 2173 neidentifikovaný objekt   6h 50,8' +33° 26' Blíženci
IC 2174 galaxia   7h 09,1' +75° 21' 1,2' Žirafa
IC 2175 neidentifikovaný objekt   6h 59,7' +35° 17' Blíženci
IC 2176 galaxia   7h 07,5' +32° 28' 0,4' 15 Blíženci
IC 2177 jasná hmlovina   7h 05,1' -10° 42' 20' Jednorožec
IC 2178 galaxia   7h 07,6' +32° 31' 16 Blíženci
IC 2179 galaxia   7h 15,5' +64° 56' 1,0' 12,6 Žirafa
IC 2180 galaxia   7h 11,3' +26° 23' 1,2' 15 Blíženci
IC 2181 galaxia   7h 13,2' +19° 00' 1,0' 15 Blíženci
IC 2182 neidentifikovaný objekt   7h 14,2' +18° 57' Blíženci
IC 2183 neidentifikovaný objekt   7h 16,9' -20° 25' Veľký pes
IC 2184 galaxia   7h 29,4' +72° 08' 1,3' Žirafa
IC 2185 galaxia   7h 23,2' +32° 30' 0,5' 15 Blíženci
IC 2186 neidentifikovaný objekt   7h 22,7' +21° 32' Blíženci
IC 2187 neidentifikovaný objekt   7h 22,7' +21° 29' Blíženci
IC 2188 neidentifikovaný objekt   7h 22,7' +21° 30' Blíženci
IC 2189 neidentifikovaný objekt   7h 25,0' +08° 55' Malý pes
IC 2190 neidentifikovaný objekt   7h 29,9' +37° 31' Povozník
IC 2191 galaxia   7h 30,3' +24° 18' 0,7' 15 Blíženci
IC 2192 neidentifikovaný objekt   7h 33,3' +31° 22' Blíženci
IC 2193 neidentifikovaný objekt   7h 33,3' +31° 27' Blíženci
IC 2194 galaxia   7h 33,7' +31° 19' 1,0' 15 Blíženci
IC 2195 neidentifikovaný objekt   7h 28,4' -51° 15' Kýl
IC 2196 galaxia   7h 34,1' +31° 24' 1,5' 14 Blíženci
IC 2197 galaxia   7h 34,3' +31° 24' 0,5' 14 Blíženci
IC 2198 galaxia   7h 34,1' +23° 58' 15 Blíženci
IC 2199 neidentifikovaný objekt   7h 34,9' +31° 13' Blíženci
IC 2200 galaxia   7h 28,3' -62° 22' 1,1' Kýl
IC 2201 galaxia   7h 36,2' +33° 07' 1,3' 15 Blíženci
IC 2202 galaxia   7h 27,9' -67° 34' 2,1' Lietajúca ryba
IC 2203 galaxia   7h 40,6' +34° 13' 1,2' 14 Blíženci
IC 2204 galaxia   7h 41,2' +34° 13' 1,1' 15 Blíženci
IC 2205 galaxia   7h 46,9' +26° 53' 15 Blíženci
IC 2206 neidentifikovaný objekt   7h 45,8' -34° 22' Korma
IC 2207 galaxia   7h 49,8' +33° 57' 2,0' 15 Blíženci
IC 2208 neidentifikovaný objekt   7h 52,5' +27° 30' Blíženci
IC 2209 galaxia   7h 56,2' +60° 18' 1,1' 13,8 Žirafa
IC 2210 galaxia   7h 57,1' +56° 40' 15 Rys
IC 2211 galaxia   7h 57,7' +32° 34' 0,8' 14 Blíženci
IC 2212 galaxia   7h 59,0' +32° 37' 0,5' 15 Blíženci
IC 2213 galaxia   7h 59,0' +27° 28' 0,7' 15 Blíženci
IC 2214 galaxia   7h 59,9' +33° 18' 0,8' 14 Rys
IC 2215 otvorená hviezdokopa   7h 59,6' +24° 55' Blíženci
IC 2216 neidentifikovaný objekt   7h 59,5' +05° 36' Malý pes
IC 2217 galaxia   8h 00,8' +27° 30' 0,6' 14 Rak
IC 2218 galaxia   8h 01,6' +24° 26' 16 Rak
IC 2219 galaxia   8h 02,6' +27° 27' 1,5' 14 Rak
IC 2220 jasná hmlovina   7h 56,8' -59° 07' Kýl
IC 2221 neidentifikovaný objekt   8h 05,1' +37° 27' Rys
IC 2222 neidentifikovaný objekt   8h 05,2' +37° 29' Rys
IC 2223 neidentifikovaný objekt   8h 05,8' +37° 28' Rys
IC 2224 neidentifikovaný objekt   8h 05,8' +37° 28' Rys
IC 2225 neidentifikovaný objekt   8h 06,4' +35° 56' Rys
IC 2226 galaxia   8h 06,2' +12° 32' 1,4' Rak
IC 2227 neidentifikovaný objekt   8h 07,3' +36° 02' Rys
IC 2228 galaxia   8h 07,1' +08° 02' 0,4' 15 Rak
IC 2229 neidentifikovaný objekt   8h 09,7' +25° 53' Rak
IC 2230 galaxia   8h 10,9' +25° 41' 16 Rak
IC 2231 galaxia   8h 11,0' +05° 05' 2,0' 15 Malý pes
IC 2232 neidentifikovaný objekt   8h 12,9' +36° 15' Rys
IC 2233 galaxia   8h 14,0' +45° 44' 4,7' 13,0 Rys
IC 2234 neidentifikovaný objekt   8h 13,9' +35° 30' Rys
IC 2235 neidentifikovaný objekt   8h 13,6' +24° 05' Rak
IC 2236 neidentifikovaný objekt   8h 13,6' +24° 03' Rak
IC 2237 neidentifikovaný objekt   8h 14,1' +24° 41' Rak
IC 2238 neidentifikovaný objekt   8h 14,1' +24° 40' Rak
IC 2239 galaxia   8h 14,1' +23° 52' 1,0' 15 Rak
IC 2240 neidentifikovaný objekt   8h 14,8' +24° 28' Rak
IC 2241 neidentifikovaný objekt   8h 15,1' +24° 08' Rak
IC 2242 neidentifikovaný objekt   8h 15,2' +24° 08' Rak
IC 2243 neidentifikovaný objekt   8h 15,3' +23° 58' Rak
IC 2244 neidentifikovaný objekt   8h 15,4' +24° 33' Rak
IC 2245 neidentifikovaný objekt   8h 15,5' +24° 32' Rak
IC 2246 neidentifikovaný objekt   8h 16,0' +23° 51' Rak
IC 2247 neidentifikovaný objekt   8h 16,1' +24° 12' Rak
IC 2248 galaxia   8h 16,1' +23° 08' 0,4' 15 Rak
IC 2249 neidentifikovaný objekt   8h 16,6' +24° 30' Rak
IC 2250 neidentifikovaný objekt   8h 16,5' +23° 38' Rak