Zoznam IC objektov 4751 – 5000

zoznamový článok projektov Wikimedia
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 4751 neidentifikovaný objekt  18h 43,2' -62° 07' Páv
IC 4752 neidentifikovaný objekt  18h 43,8' -64° 05' Páv
IC 4753 neidentifikovaný objekt  18h 43,5' -62° 06' Páv
IC 4754 galaxia  18h 44,0' -61° 59' 1,4' Páv
IC 4755 neidentifikovaný objekt  18h 45,0' -63° 41' Páv
IC 4756 otvorená hviezdokopa  18h 39,0' +05° 27' 52' 5 Had
IC 4757 galaxia  18h 43,9' -57° 10' 1,6' Páv
IC 4758 neidentifikovaný objekt  18h 46,4' -65° 45' Páv
IC 4759 galaxia  18h 45,7' -63° 05' 1,2' Páv
IC 4760 neidentifikovaný objekt  18h 45,7' -62° 57' Páv
IC 4761 galaxia  18h 43,9' -52° 51' 1,7' Ďalekohľad
IC 4762 otvorená hviezdokopa  18h 32,5' +67° 50' Drak
IC 4763 neidentifikovaný objekt  18h 33,5' +67° 08' Drak
IC 4764 neidentifikovaný objekt  18h 47,0' -63° 29' Páv
IC 4765 galaxia  18h 47,3' -63° 20' 3,6' Páv
IC 4766 neidentifikovaný objekt  18h 47,5' -63° 17' Páv
IC 4767 galaxia  18h 47,7' -63° 24' 1,3' Páv
IC 4768 otvorená hviezdokopa  18h 41,8' -05° 31' Štít
IC 4769 galaxia  18h 47,7' -63° 10' 2,1' Páv
IC 4770 neidentifikovaný objekt  18h 48,1' -63° 23' Páv
IC 4771 neidentifikovaný objekt  18h 48,3' -63° 15' Páv
IC 4772 galaxia  18h 39,9' +40° 00' 1,1' 15 Lýra
IC 4773 galaxia  18h 51,3' -69° 55' 1,6' Páv
IC 4774 galaxia  18h 48,2' -57° 56' 1,1' Páv
IC 4775 galaxia  18h 48,4' -57° 11' 1,4' Páv
IC 4776 planetárna hmlovina  18h 45,8' -33° 21' 0,1' 12 Strelec
IC 4777 neidentifikovaný objekt  18h 48,1' -53° 08' Ďalekohľad
IC 4778 galaxia  18h 50,0' -61° 43' 1,5' Páv
IC 4779 neidentifikovaný objekt  18h 50,5' -63° 00' Páv
IC 4780 neidentifikovaný objekt  18h 50,0' -59° 14' Páv
IC 4781 neidentifikovaný objekt  18h 51,7' -62° 47' Páv
IC 4782 galaxia  18h 50,9' -55° 29' 1,6' Ďalekohľad
IC 4783 neidentifikovaný objekt  18h 51,5' -58° 48' Páv
IC 4784 neidentifikovaný objekt  18h 52,9' -63° 25' Páv
IC 4785 galaxia  18h 52,9' -59° 15' 2,9' Páv
IC 4786 neidentifikovaný objekt  18h 52,7' -56° 42' Ďalekohľad
IC 4787 galaxia  18h 56,1' -68° 41' 1,4' Páv
IC 4788 neidentifikovaný objekt  18h 54,7' -63° 26' Páv
IC 4789 galaxia  18h 56,3' -68° 34' 1,4' Páv
IC 4790 neidentifikovaný objekt  18h 56,6' -64° 56' Páv
IC 4791 neidentifikovaný objekt  18h 49,0' +19° 20' Herkules
IC 4792 neidentifikovaný objekt  18h 55,7' -56° 25' Ďalekohľad
IC 4793 neidentifikovaný objekt  18h 56,9' -61° 23' Páv
IC 4794 neidentifikovaný objekt  18h 57,1' -62° 05' Páv
IC 4795 neidentifikovaný objekt  18h 57,2' -61° 36' Páv
IC 4796 galaxia  18h 56,5' -54° 13' 1,6' Ďalekohľad
IC 4797 galaxia  18h 56,5' -54° 18' 2,8' 11,3 Ďalekohľad
IC 4798 galaxia  18h 58,3' -62° 07' 1,9' Páv
IC 4799 neidentifikovaný objekt  18h 58,9' -63° 55' Páv
IC 4800 galaxia  18h 58,7' -63° 08' 1,7' Páv
IC 4801 galaxia  18h 59,6' -64° 40' 1,7' Páv
IC 4802 neidentifikovaný objekt  18h 55,1' -22° 42' Strelec
IC 4803 neidentifikovaný objekt  19h 00,6' -62° 04' Páv
IC 4804 galaxia  19h 01,1' -61° 50' 1,5' Páv
IC 4805 neidentifikovaný objekt  19h 02,0' -63° 03' Páv
IC 4806 galaxia  19h 01,5' -57° 32' 2,1' Páv
IC 4807 galaxia  19h 02,3' -56° 56' 0,9' Páv
IC 4808 galaxia  19h 01,1' -45° 19' 2,0' Južná koruna
IC 4809 neidentifikovaný objekt  19h 04,0' -62° 10' Páv
IC 4810 galaxia  19h 03,0' -56° 10' 3,0' Ďalekohľad
IC 4811 neidentifikovaný objekt  19h 05,8' -67° 07' Páv
IC 4812 jasná hmlovina  19h 01,1' -37° 04' Južná koruna
IC 4813 neidentifikovaný objekt  19h 05,8' -66° 31' Páv
IC 4814 neidentifikovaný objekt  19h 05,0' -58° 44' Páv
IC 4815 neidentifikovaný objekt  19h 06,7' -61° 41' Páv
IC 4816 neidentifikovaný objekt  19h 01,8' -13° 09' Strelec
IC 4817 galaxia  19h 06,2' -56° 10' 1,5' Ďalekohľad
IC 4818 galaxia  19h 06,0' -55° 08' 1,6' Ďalekohľad
IC 4819 galaxia  19h 07,1' -59° 28' 2,7' Páv
IC 4820 galaxia  19h 09,2' -63° 28' 1,4' Páv
IC 4821 galaxia  19h 09,5' -55° 01' 1,8' Ďalekohľad
IC 4822 neidentifikovaný objekt  19h 14,9' -72° 26' Páv
IC 4823 neidentifikovaný objekt  19h 12,2' -64° 00' Páv
IC 4824 galaxia  19h 13,2' -62° 05' 2,5' Páv
IC 4825 neidentifikovaný objekt  19h 17,3' -72° 45' Páv
IC 4826 galaxia  19h 12,3' -57° 12' 1,7' Páv
IC 4827 galaxia  19h 13,3' -60° 52' 2,5' Páv
IC 4828 neidentifikovaný objekt  19h 13,6' -62° 04' Páv
IC 4829 galaxia  19h 12,6' -56° 32' 2,0' Ďalekohľad
IC 4830 galaxia  19h 13,8' -59° 18' 1,7' Páv
IC 4831 galaxia  19h 14,7' -62° 16' 3,3' Páv
IC 4832 galaxia  19h 14,1' -56° 37' 2,0' Ďalekohľad
IC 4833 neidentifikovaný objekt  19h 15,6' -62° 20' Páv
IC 4834 neidentifikovaný objekt  19h 16,5' -64° 01' Páv
IC 4835 neidentifikovaný objekt  19h 15,5' -58° 14' Páv
IC 4836 galaxia  19h 16,3' -60° 12' 1,1' Páv
IC 4837 galaxia  19h 15,3' -54° 40' 2,8' 12 Ďalekohľad
IC 4838 neidentifikovaný objekt  19h 16,8' -61° 37' Páv
IC 4839 galaxia  19h 15,6' -54° 38' 2,4' Ďalekohľad
IC 4840 galaxia  19h 15,9' -56° 13' 1,1' Ďalekohľad
IC 4841 neidentifikovaný objekt  19h 20,8' -72° 13' Páv
IC 4842 galaxia  19h 19,5' -60° 39' 2,4' 12,3 Páv
IC 4843 neidentifikovaný objekt  19h 19,3' -59° 18' Páv
IC 4844 galaxia  19h 19,0' -56° 02' 1,6' Ďalekohľad
IC 4845 galaxia  19h 20,4' -60° 23' 1,7' Páv
IC 4846 planetárna hmlovina  19h 16,5' -09° 03' 13 Orol
IC 4847 neidentifikovaný objekt  19h 23,5' -65° 31' Páv
IC 4848 neidentifikovaný objekt  19h 22,8' -56° 47' Páv
IC 4849 neidentifikovaný objekt  19h 25,4' -62° 54' Páv
IC 4850 neidentifikovaný objekt  19h 20,4' -00° 08' Orol
IC 4851 galaxia  19h 25,5' -57° 40' 1,6' Páv
IC 4852 galaxia  19h 26,4' -60° 20' 1,7' Páv
IC 4853 neidentifikovaný objekt  19h 30,9' -71° 04' Páv
IC 4854 neidentifikovaný objekt  19h 27,4' -59° 18' Páv
IC 4855 neidentifikovaný objekt  19h 27,5' -59° 18' Páv
IC 4856 galaxia  19h 27,5' -54° 55' 1,0' Ďalekohľad
IC 4857 galaxia  19h 28,6' -58° 46' 1,8' Páv
IC 4858 galaxia  19h 28,6' -58° 46' 1,8' Páv
IC 4859 neidentifikovaný objekt  19h 30,8' -66° 19' Páv
IC 4860 galaxia  19h 31,5' -67° 22' 1,1' Páv
IC 4861 neidentifikovaný objekt  19h 29,2' -57° 34' Páv
IC 4862 galaxia  19h 31,7' -67° 19' 1,4' Páv
IC 4863 neidentifikovaný objekt  19h 28,3' -36° 12' Strelec
IC 4864 galaxia  19h 40,1' -77° 33' 1,6' Oktant
IC 4865 neidentifikovaný objekt  19h 30,9' -46° 42' Ďalekohľad
IC 4866 galaxia  19h 34,6' -61° 09' 1,6' Páv
IC 4867 galaxia  19h 26,5' +50° 07' 1,0' 14 Labuť
IC 4868 neidentifikovaný objekt  19h 33,5' -45° 54' Ďalekohľad
IC 4869 galaxia  19h 36,0' -61° 02' 2,3' Páv
IC 4870 galaxia  19h 37,6' -65° 49' 1,5' Páv
IC 4871 galaxia  19h 35,7' -57° 31' 3,2' Páv
IC 4872 galaxia  19h 35,7' -57° 31' 3,2' Páv
IC 4873 neidentifikovaný objekt  19h 34,9' -46° 08' Ďalekohľad
IC 4874 galaxia  19h 36,4' -47° 16' 1,4' Ďalekohľad
IC 4875 galaxia  19h 37,7' -52° 04' 1,3' Ďalekohľad
IC 4876 galaxia  19h 37,7' -52° 51' 1,2' Ďalekohľad
IC 4877 galaxia  19h 37,9' -51° 59' 1,1' Ďalekohľad
IC 4878 neidentifikovaný objekt  19h 38,8' -58° 13' Páv
IC 4879 neidentifikovaný objekt  19h 39,7' -52° 22' Ďalekohľad
IC 4880 galaxia  19h 40,5' -56° 25' 1,5' Ďalekohľad
IC 4881 galaxia  19h 40,4' -55° 51' 1,5' Ďalekohľad
IC 4882 galaxia  19h 40,4' -55° 12' 1,2' Ďalekohľad
IC 4883 galaxia  19h 42,0' -55° 33' 1,3' Ďalekohľad
IC 4884 neidentifikovaný objekt  19h 42,7' -58° 07' Páv
IC 4885 galaxia  19h 43,9' -60° 39' 2,0' Páv
IC 4886 galaxia  19h 43,1' -51° 48' 1,5' Ďalekohľad
IC 4887 neidentifikovaný objekt  19h 48,3' -69° 35' Páv
IC 4888 galaxia  19h 44,9' -54° 27' 1,3' Ďalekohľad
IC 4889 galaxia  19h 45,3' -54° 20' 2,6' 12 Ďalekohľad
IC 4890 galaxia  19h 45,6' -56° 33' 1,3' Ďalekohľad
IC 4891 galaxia  19h 45,3' -54° 21' 2,8' Ďalekohľad
IC 4892 galaxia  19h 49,5' -70° 14' 1,6' Páv
IC 4893 neidentifikovaný objekt  19h 50,6' -72° 31' Páv
IC 4894 galaxia  19h 47,0' -51° 51' 0,9' Ďalekohľad
IC 4895 galaxia  19h 45,0' -14° 48' 10,0' 8 Strelec
IC 4896 neidentifikovaný objekt  19h 49,1' -58° 59' Páv
IC 4897 galaxia  19h 49,3' -51° 52' 1,1' Ďalekohľad
IC 4898 neidentifikovaný objekt  19h 47,8' -33° 19' Strelec
IC 4899 neidentifikovaný objekt  19h 54,4' -70° 36' Páv
IC 4900 neidentifikovaný objekt  19h 50,3' -51° 20' Ďalekohľad
IC 4901 galaxia  19h 54,4' -58° 43' 5,0' Páv
IC 4902 neidentifikovaný objekt  19h 54,4' -56° 23' Ďalekohľad
IC 4903 neidentifikovaný objekt  19h 58,2' -70° 27' Páv
IC 4904 neidentifikovaný objekt  19h 58,5' -70° 11' Páv
IC 4905 neidentifikovaný objekt  19h 56,1' -61° 13' Páv
IC 4906 galaxia  19h 56,8' -60° 28' 1,7' Páv
IC 4907 neidentifikovaný objekt  19h 56,2' -52° 27' Ďalekohľad
IC 4908 neidentifikovaný objekt  19h 56,9' -55° 47' Ďalekohľad
IC 4909 galaxia  19h 56,7' -50° 03' 2,1' Ďalekohľad
IC 4910 neidentifikovaný objekt  19h 57,8' -56° 52' Páv
IC 4911 neidentifikovaný objekt  19h 57,7' -51° 58' Ďalekohľad
IC 4912 galaxia  20h 06,8' -77° 21' 1,0' Oktant
IC 4913 galaxia  19h 56,8' -37° 20' 1,9' Strelec
IC 4914 neidentifikovaný objekt  19h 58,1' -50° 07' Ďalekohľad
IC 4915 galaxia  19h 58,5' -52° 38' 1,4' Ďalekohľad
IC 4916 galaxia  19h 58,3' -50° 16' 1,3' Ďalekohľad
IC 4917 galaxia  19h 58,9' -52° 16' 1,2' Ďalekohľad
IC 4918 neidentifikovaný objekt  19h 59,3' -52° 17' Ďalekohľad
IC 4919 galaxia  20h 00,2' -55° 22' 1,6' Ďalekohľad
IC 4920 neidentifikovaný objekt  20h 00,1' -53° 23' Ďalekohľad
IC 4921 neidentifikovaný objekt  20h 03,3' -67° 50' Páv
IC 4922 neidentifikovaný objekt  19h 59,5' -40° 22' Strelec
IC 4923 galaxia  20h 01,0' -52° 38' 1,3' Ďalekohľad
IC 4924 neidentifikovaný objekt  19h 59,9' -41° 33' Strelec
IC 4925 neidentifikovaný objekt  20h 01,2' -52° 51' Ďalekohľad
IC 4926 neidentifikovaný objekt  20h 00,2' -38° 35' Strelec
IC 4927 galaxia  20h 01,8' -53° 55' 1,3' Ďalekohľad
IC 4928 neidentifikovaný objekt  20h 10,2' -77° 18' Oktant
IC 4929 galaxia  20h 06,7' -71° 41' 1,3' Páv
IC 4930 neidentifikovaný objekt  20h 02,4' -54° 18' Ďalekohľad
IC 4931 galaxia  20h 00,8' -38° 35' 2,6' Strelec
IC 4932 neidentifikovaný objekt  20h 02,3' -52° 50' Ďalekohľad
IC 4933 galaxia  20h 03,5' -54° 59' 2,5' Ďalekohľad
IC 4934 neidentifikovaný objekt  20h 07,2' -69° 28' Páv
IC 4935 galaxia  20h 04,6' -57° 36' 1,5' Páv
IC 4936 galaxia  20h 05,9' -61° 26' 1,6' Páv
IC 4937 galaxia  20h 05,3' -56° 15' 2,0' Ďalekohľad
IC 4938 galaxia  20h 06,2' -60° 13' 1,9' Páv
IC 4939 neidentifikovaný objekt  20h 07,2' -60° 44' Páv
IC 4940 neidentifikovaný objekt  20h 05,7' -44° 42' Strelec
IC 4941 galaxia  20h 07,0' -53° 39' 1,2' Ďalekohľad
IC 4942 galaxia  20h 06,8' -52° 37' 1,3' Ďalekohľad
IC 4943 galaxia  20h 06,5' -48° 22' 2,2' Ďalekohľad
IC 4944 galaxia  20h 07,1' -54° 27' 1,9' Ďalekohľad
IC 4945 galaxia  20h 11,3' -71° 01' 1,0' Páv
IC 4946 neidentifikovaný objekt  20h 06,0' -44° 02' Strelec
IC 4947 galaxia  20h 07,5' -53° 08' 1,2' Ďalekohľad
IC 4948 neidentifikovaný objekt  20h 06,5' -43° 37' Strelec
IC 4949 galaxia  20h 07,3' -48° 22' 3,0' Ďalekohľad
IC 4950 galaxia  20h 08,4' -56° 10' 1,3' Ďalekohľad
IC 4951 galaxia  20h 09,5' -61° 51' 2,8' Páv
IC 4952 galaxia  20h 08,6' -55° 27' 1,3' Ďalekohľad
IC 4953 neidentifikovaný objekt  20h 10,1' -62° 48' Páv
IC 4954 jasná hmlovina  20h 04,8' +29° 15' 25' Líška
IC 4955 neidentifikovaný objekt  20h 04,9' +29° 11' Líška
IC 4956 galaxia  20h 11,5' -45° 36' 1,9' Ďalekohľad
IC 4957 galaxia  20h 09,6' -55° 43' 1,0' Ďalekohľad
IC 4958 neidentifikovaný objekt  20h 15,5' -72° 42' Páv
IC 4959 neidentifikovaný objekt  20h 11,0' -53° 06' Ďalekohľad
IC 4960 galaxia  20h 15,4' -70° 32' 1,0' Páv
IC 4961 galaxia  20h 11,5' -53° 08' 1,4' Ďalekohľad
IC 4962 neidentifikovaný objekt  20h 15,9' -71° 00' Páv
IC 4963 galaxia  20h 12,1' -55° 15' 2,0' Ďalekohľad
IC 4964 galaxia  20h 17,4' -73° 53' 1,3' Páv
IC 4965 galaxia  20h 12,5' -56° 50' 1,5' Páv
IC 4966 neidentifikovaný objekt  20h 12,3' -53° 36' Ďalekohľad
IC 4967 galaxia  20h 16,4' -70° 34' 0,6' Páv
IC 4968 neidentifikovaný objekt  20h 14,6' -64° 47' Páv
IC 4969 galaxia  20h 12,9' -53° 55' 1,0' Ďalekohľad
IC 4970 galaxia  20h 16,9' -70° 45' 0,8' 13,9 Páv
IC 4971 neidentifikovaný objekt  20h 17,0' -70° 38' Páv
IC 4972 galaxia  20h 17,7' -70° 55' 1,0' Páv
IC 4973 neidentifikovaný objekt  20h 14,6' -58° 22' Páv
IC 4974 neidentifikovaný objekt  20h 15,3' -61° 52' Páv
IC 4975 galaxia  20h 14,0' -52° 43' 1,3' Ďalekohľad
IC 4976 neidentifikovaný objekt  20h 15,5' -61° 53' Páv
IC 4977 neidentifikovaný objekt  20h 11,9' -21° 38' Kozorožec
IC 4978 neidentifikovaný objekt  20h 14,6' -54° 26' Ďalekohľad
IC 4979 galaxia  20h 14,7' -53° 28' 1,3' Ďalekohľad
IC 4980 galaxia  20h 15,5' -57° 55' 1,6' Páv
IC 4981 galaxia  20h 19,7' -70° 51' 0,7' Páv
IC 4982 neidentifikovaný objekt  20h 20,4' -71° 00' Páv
IC 4983 galaxia  20h 16,1' -52° 05' 1,1' Ďalekohľad
IC 4984 neidentifikovaný objekt  20h 16,3' -52° 43' Ďalekohľad
IC 4985 neidentifikovaný objekt  20h 20,7' -70° 59' Páv
IC 4986 galaxia  20h 17,2' -55° 02' 2,0' Ďalekohľad
IC 4987 galaxia  20h 17,3' -52° 17' 1,4' Ďalekohľad
IC 4988 neidentifikovaný objekt  20h 21,8' -69° 23' Páv
IC 4989 neidentifikovaný objekt  20h 19,5' -58° 33' Páv
IC 4990 neidentifikovaný objekt  20h 21,5' -66° 54' Páv
IC 4991 galaxia  20h 18,4' -41° 03' 2,5' Strelec
IC 4992 galaxia  20h 23,5' -71° 34' 2,0' Páv
IC 4993 neidentifikovaný objekt  20h 22,0' -67° 00' Páv
IC 4994 galaxia  20h 19,7' -53° 27' 2,0' Ďalekohľad
IC 4995 galaxia  20h 20,0' -52° 37' 1,7' Ďalekohľad
IC 4996 otvorená hviezdokopa  20h 16,5' +37° 38' 6' 7,3 Labuť
IC 4997 planetárna hmlovina  20h 20,2' +16° 45' 0,1' 12 Šíp
IC 4998 galaxia  20h 22,2' -38° 18' 1,7' Strelec
IC 4999 galaxia  20h 23,9' -26° 01' 1,9' Kozorožec
IC 5000 galaxia  20h 22,4' +06° 26' 1,5' Orol