Zoznam IC objektov 5001 – 5250

Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 5001 galaxia  20h 26,3' -54° 47' 1,3' Ďalekohľad
IC 5002 galaxia  20h 26,7' -54° 48' 1,6' Ďalekohľad
IC 5003 neidentifikovaný objekt  20h 25,2' -29° 52' Strelec
IC 5004 neidentifikovaný objekt  20h 25,4' -30° 52' Strelec
IC 5005 galaxia  20h 25,3' -25° 50' 2,3' Kozorožec
IC 5006 galaxia  20h 23,7' +06° 27' 1,6' 12 Orol
IC 5007 neidentifikovaný objekt  20h 25,6' -29° 42' Strelec
IC 5008 galaxia  20h 32,7' -72° 42' 1,2' Páv
IC 5009 neidentifikovaný objekt  20h 32,6' -72° 10' Páv
IC 5010 neidentifikovaný objekt  20h 31,0' -65° 55' Páv
IC 5011 galaxia  20h 28,6' -36° 02' 2,2' Mikroskop
IC 5012 galaxia  20h 29,5' -56° 45' 1,4' Páv
IC 5013 galaxia  20h 28,6' -36° 02' 2,2' Mikroskop
IC 5014 neidentifikovaný objekt  20h 35,3' -73° 28' Páv
IC 5015 neidentifikovaný objekt  20h 28,6' -31° 42' Mikroskop
IC 5016 neidentifikovaný objekt  20h 35,6' -72° 55' Páv
IC 5017 galaxia  20h 32,1' -57° 35' 1,3' Indián
IC 5018 galaxia  20h 22,2' -38° 18' 1,7' Strelec
IC 5019 galaxia  20h 30,8' -36° 05' 2,0' Mikroskop
IC 5020 galaxia  20h 30,6' -33° 29' 13 Mikroskop
IC 5021 neidentifikovaný objekt  20h 33,5' -54° 31' Indián
IC 5022 galaxia  20h 41,1' -76° 27' 1,2' Oktant
IC 5023 neidentifikovaný objekt  20h 38,1' -67° 11' Páv
IC 5024 neidentifikovaný objekt  20h 40,1' -71° 06' Páv
IC 5025 galaxia  20h 45,0' -76° 59' 1,3' Oktant
IC 5026 galaxia  20h 48,5' -78° 04' 2,5' Oktant
IC 5027 neidentifikovaný objekt  20h 41,1' -55° 29' Indián
IC 5028 galaxia  20h 43,4' -65° 39' 1,4' Páv
IC 5029 objekt neistého typu  20h 40,3' -29° 50' Mikroskop
IC 5030 neidentifikovaný objekt  20h 40,6' -29° 51' Mikroskop
IC 5031 objekt neistého typu  20h 45,3' -67° 32' Páv
IC 5032 neidentifikovaný objekt  20h 45,4' -67° 32' Páv
IC 5033 neidentifikovaný objekt  20h 43,8' -57° 19' Indián
IC 5034 galaxia  20h 43,7' -57° 02' 1,6' Indián
IC 5035 neidentifikovaný objekt  20h 44,3' -57° 08' Indián
IC 5036 neidentifikovaný objekt  20h 44,7' -57° 37' Indián
IC 5037 neidentifikovaný objekt  20h 45,6' -58° 26' Indián
IC 5038 neidentifikovaný objekt  20h 46,9' -65° 01' Páv
IC 5039 galaxia  20h 43,2' -29° 51' 2,5' 12,6 Mikroskop
IC 5040 neidentifikovaný objekt  20h 52,3' -76° 40' Oktant
IC 5041 galaxia  20h 43,6' -29° 42' 3,0' Mikroskop
IC 5042 neidentifikovaný objekt  20h 47,8' -65° 05' Páv
IC 5043 neidentifikovaný objekt  20h 46,7' -56° 59' Indián
IC 5044 neidentifikovaný objekt  20h 50,6' -71° 57' Páv
IC 5045 neidentifikovaný objekt  20h 50,7' -71° 58' Páv
IC 5046 galaxia  20h 43,2' -29° 51' 1,9' Mikroskop
IC 5047 galaxia  20h 43,6' -29° 42' 3,0' Mikroskop
IC 5048 neidentifikovaný objekt  20h 51,6' -71° 48' Páv
IC 5049 galaxia  20h 47,4' -38° 25' 1,2' Mikroskop
IC 5050 galaxia  20h 45,3' -05° 39' 1,0' 14 Vodnár
IC 5051 neidentifikovaný objekt  20h 52,3' -71° 47' Páv
IC 5052 galaxia  20h 52,1' -69° 12' 5,8' 12 Páv
IC 5053 galaxia  20h 53,6' -71° 08' 1,9' Páv
IC 5054 galaxia  20h 53,7' -71° 01' 1,8' Páv
IC 5055 neidentifikovaný objekt  20h 52,9' -68° 27' Páv
IC 5056 neidentifikovaný objekt  20h 49,0' -39° 11' Mikroskop
IC 5057 samostatná hviezda  20h 47,2' +00° 19' Vodnár
IC 5058 samostatná hviezda  20h 47,4' +00° 29' Vodnár
IC 5059 neidentifikovaný objekt  20h 51,3' -57° 41' Indián
IC 5060 neidentifikovaný objekt  20h 54,6' -71° 38' Páv
IC 5061 trojhviezda  20h 47,6' +00° 20' Vodnár
IC 5062 dvojhviezda  20h 48,2' -08° 22' Vodnár
IC 5063 galaxia  20h 52,0' -57° 05' 1,9' 12,0 Indián
IC 5064 galaxia  20h 52,6' -57° 14' 1,6' Indián
IC 5065 galaxia  20h 51,8' -29° 51' 1,2' Mikroskop
IC 5066 neidentifikovaný objekt  20h 57,1' -73° 09' Páv
IC 5067 neidentifikovaný objekt  20h 47,8' +44° 22' Labuť
IC 5068 jasná hmlovina  20h 50,8' +42° 31' 80' Labuť
IC 5069 neidentifikovaný objekt  21h 00,0' -71° 48' Páv
IC 5070 jasná hmlovina  20h 50,8' +44° 21' 80' Labuť
IC 5071 galaxia  21h 01,3' -72° 39' 3,5' Páv
IC 5072 neidentifikovaný objekt  21h 02,0' -72° 59' Páv
IC 5073 galaxia  21h 03,3' -72° 41' 1,2' Páv
IC 5074 neidentifikovaný objekt  21h 00,9' -63° 08' Páv
IC 5075 neidentifikovaný objekt  21h 04,5' -71° 51' Páv
IC 5076 jasná hmlovina  20h 55,9' +47° 25' 9' Labuť
IC 5077 neidentifikovaný objekt  21h 09,0' -73° 39' Páv
IC 5078 galaxia  21h 02,6' -16° 49' 4,0' Kozorožec
IC 5079 otvorená hviezdokopa  21h 05,5' -56° 15' Indián
IC 5080 galaxia  21h 02,5' +19° 13' 16 Delfín
IC 5081 neidentifikovaný objekt  21h 03,0' +19° 12' Delfín
IC 5082 neidentifikovaný objekt  21h 04,7' -12° 21' Vodnár
IC 5083 galaxia  21h 03,8' +11° 46' 15 Koník
IC 5084 galaxia  21h 09,2' -63° 17' 1,6' Páv
IC 5085 neidentifikovaný objekt  21h 13,4' -74° 06' Páv
IC 5086 galaxia  21h 08,5' -29° 46' 2,0' Mikroskop
IC 5087 galaxia  21h 14,3' -73° 46' 1,4' Páv
IC 5088 galaxia  21h 09,4' -22° 53' 1,8' Kozorožec
IC 5089 neidentifikovaný objekt  21h 11,0' -03° 51' Vodnár
IC 5090 galaxia  21h 11,6' -02° 02' 1,1' 14 Vodnár
IC 5091 neidentifikovaný objekt  21h 17,7' -70° 39' Páv
IC 5092 galaxia  21h 16,2' -64° 28' 2,9' Páv
IC 5093 neidentifikovaný objekt  21h 18,8' -70° 38' Páv
IC 5094 galaxia  21h 17,8' -66° 26' 1,4' Páv
IC 5095 neidentifikovaný objekt  21h 17,3' -59° 56' Páv
IC 5096 galaxia  21h 18,4' -63° 46' 3,0' Páv
IC 5097 trojhviezda  21h 15,0' +04° 27' Koník
IC 5098 dvojhviezda  21h 15,0' +04° 29' Koník
IC 5099 neidentifikovaný objekt  21h 21,9' -71° 00' Páv
IC 5100 galaxia  21h 21,7' -65° 56' 1,7' Páv
IC 5101 galaxia  21h 21,9' -65° 50' 1,4' Páv
IC 5102 neidentifikovaný objekt  21h 26,3' -73° 19' Páv
IC 5103 galaxia  21h 29,2' -74° 04' 1,4' Páv
IC 5104 galaxia  21h 21,5' +21° 14' 1,8' 14 Pegas
IC 5105 galaxia  21h 24,4' -40° 37' 2,5' 11,5 Mikroskop
IC 5106 galaxia  21h 28,6' -70° 50' 1,3' Páv
IC 5107 neidentifikovaný objekt  21h 28,3' -65° 44' Páv
IC 5108 galaxia  21h 32,9' -72° 40' 1,4' Indián
IC 5109 neidentifikovaný objekt  21h 33,9' -74° 06' Indián
IC 5110 neidentifikovaný objekt  21h 30,6' -59° 59' Indián
IC 5111 galaxia  21h 28,2' +02° 29' 0,8' 15 Vodnár
IC 5112 otvorená hviezdokopa  21h 29,5' +06° 47' Pegas
IC 5113 otvorená hviezdokopa  21h 29,7' +06° 49' Pegas
IC 5114 galaxia  21h 34,1' -36° 39' 2,0' Žeriav
IC 5115 neidentifikovaný objekt  21h 30,5' +11° 47' Pegas
IC 5116 neidentifikovaný objekt  21h 37,1' -70° 59' Indián
IC 5117 planetárna hmlovina  21h 32,5' +44° 35' 0,1' 13 Labuť
IC 5118 neidentifikovaný objekt  21h 40,3' -71° 23' Indián
IC 5119 galaxia  21h 34,0' +21° 49' 1,0' 15 Pegas
IC 5120 galaxia  21h 38,8' -64° 21' 2,1' Indián
IC 5121 galaxia  21h 41,3' -63° 55' 1,7' Indián
IC 5122 neidentifikovaný objekt  21h 39,8' -22° 24' Kozorožec
IC 5123 galaxia  21h 44,8' -72° 25' 1,9' Indián
IC 5124 neidentifikovaný objekt  21h 39,9' -22° 26' Kozorožec
IC 5125 galaxia  21h 41,8' -52° 46' 1,4' Indián
IC 5126 neidentifikovaný objekt  21h 40,1' -05° 22' Vodnár
IC 5127 neidentifikovaný objekt  21h 39,8' +06° 14' Pegas
IC 5128 neidentifikovaný objekt  21h 42,7' -39° 00' Žeriav
IC 5129 neidentifikovaný objekt  21h 47,8' -65° 23' Indián
IC 5130 galaxia  21h 50,4' -74° 00' 2,4' Indián
IC 5131 galaxia  21h 47,4' -34° 53' 1,6' 12,4 Južná ryba
IC 5132 neidentifikovaný objekt  21h 42,3' +66° 08' Cefeus
IC 5133 neidentifikovaný objekt  21h 42,4' +66° 09' Cefeus
IC 5134 neidentifikovaný objekt  21h 43,0' +66° 06' Cefeus
IC 5135 galaxia  21h 48,3' -34° 57' 1,3' 12,3 Južná ryba
IC 5136 neidentifikovaný objekt  21h 48,8' -33° 39' Južná ryba
IC 5137 neidentifikovaný objekt  21h 51,6' -65° 35' Indián
IC 5138 neidentifikovaný objekt  21h 53,5' -68° 57' Indián
IC 5139 galaxia  21h 50,4' -31° 00' 2,2' Južná ryba
IC 5140 galaxia  21h 54,3' -67° 20' 1,9' Indián
IC 5141 galaxia  21h 53,3' -59° 30' 1,8' Indián
IC 5142 galaxia  21h 55,3' -65° 31' 1,4' Indián
IC 5143 neidentifikovaný objekt  21h 56,3' -49° 03' Žeriav
IC 5144 neidentifikovaný objekt  21h 53,9' +15° 06' Pegas
IC 5145 neidentifikovaný objekt  21h 54,2' +15° 13' Pegas
IC 5146 hmlovina a hviezdokopa  21h 53,4' +47° 16' 12' 7,2 Labuť
IC 5147 galaxia  21h 59,4' -65° 27' 1,4' Indián
IC 5148 planetárna hmlovina  21h 59,5' -39° 23' 2,0' Žeriav
IC 5149 neidentifikovaný objekt  21h 58,7' -27° 23' Južná ryba
IC 5150 neidentifikovaný objekt  21h 59,2' -39° 25' Žeriav
IC 5151 galaxia  21h 58,9' +03° 45' 15 Pegas
IC 5152 galaxia  22h 02,9' -51° 17' 4,5' 12 Indián
IC 5153 objekt neistého typu  22h 00,4' +17° 51' Pegas
IC 5154 neidentifikovaný objekt  22h 04,6' -66° 07' Indián
IC 5155 samostatná hviezda  22h 02,1' +00° 30' Vodnár
IC 5156 galaxia  22h 03,3' -33° 50' 13 Južná ryba
IC 5157 galaxia  22h 03,4' -34° 56' 2,1' Južná ryba
IC 5158 galaxia  22h 06,4' -67° 31' 1,1' Indián
IC 5159 samostatná hviezda  22h 02,7' +00° 21' Vodnár
IC 5160 galaxia  22h 03,2' +10° 56' 1,1' 15 Pegas
IC 5161 neidentifikovaný objekt  22h 05,6' +09° 34' Pegas
IC 5162 neidentifikovaný objekt  22h 08,1' -52° 43' Indián
IC 5163 neidentifikovaný objekt  22h 05,8' +27° 05' Pegas
IC 5164 neidentifikovaný objekt  22h 06,0' +27° 03' Pegas
IC 5165 galaxia  22h 10,1' -64° 35' 1,4' Tukan
IC 5166 neidentifikovaný objekt  22h 06,1' +27° 04' Pegas
IC 5167 samostatná hviezda  22h 07,5' -08° 08' Vodnár
IC 5168 galaxia  22h 08,8' -27° 51' 1,3' Južná ryba
IC 5169 galaxia  22h 10,2' -36° 05' 2,2' Južná ryba
IC 5170 galaxia  22h 12,5' -47° 13' 1,8' Žeriav
IC 5171 galaxia  22h 10,9' -46° 05' 2,8' Žeriav
IC 5172 galaxia  22h 09,9' +12° 49' 16 Pegas
IC 5173 galaxia  22h 14,8' -69° 22' 1,6' Indián
IC 5174 galaxia  22h 12,7' -38° 10' 0,8' Žeriav
IC 5175 neidentifikovaný objekt  22h 12,7' -38° 08' Žeriav
IC 5176 galaxia  22h 14,9' -66° 51' 4,7' Tukan
IC 5177 galaxia  22h 11,6' +11° 48' 1,6' 15 Pegas
IC 5178 galaxia  22h 12,5' -22° 57' 1,4' Vodnár
IC 5179 galaxia  22h 16,1' -36° 50' 2,3' 11,9 Žeriav
IC 5180 galaxia  22h 11,1' +38° 55' 1,1' 15 Jašterica
IC 5181 galaxia  22h 13,4' -46° 02' 2,8' 11,7 Žeriav
IC 5182 neidentifikovaný objekt  22h 16,1' -65° 27' Tukan
IC 5183 neidentifikovaný objekt  22h 15,4' -35° 50' Južná ryba
IC 5184 galaxia  22h 16,1' -36° 51' 2,6' Žeriav
IC 5185 neidentifikovaný objekt  22h 17,8' -65° 51' Tukan
IC 5186 galaxia  22h 18,8' -36° 48' 1,5' Žeriav
IC 5187 neidentifikovaný objekt  22h 18,3' -59° 37' Tukan
IC 5188 galaxia  22h 18,4' -59° 38' 1,5' Tukan
IC 5189 samostatná hviezda  22h 16,2' -05° 00' Vodnár
IC 5190 galaxia  22h 19,0' -59° 53' 1,6' Tukan
IC 5191 galaxia  22h 15,0' +37° 18' 0,8' Jašterica
IC 5192 galaxia  22h 15,2' +37° 16' 0,2' Jašterica
IC 5193 galaxia  22h 15,7' +37° 15' Jašterica
IC 5194 galaxia  22h 17,1' -15° 57' 0,2' Vodnár
IC 5195 galaxia  22h 15,7' +37° 18' Jašterica
IC 5196 neidentifikovaný objekt  22h 20,2' -65° 24' Tukan
IC 5197 galaxia  22h 19,8' -60° 08' 1,3' Tukan
IC 5198 neidentifikovaný objekt  22h 17,7' -15° 40' Vodnár
IC 5199 galaxia  22h 19,5' -37° 32' 1,6' Žeriav
IC 5200 neidentifikovaný objekt  22h 22,3' -65° 45' Tukan
IC 5201 galaxia  22h 21,4' -46° 04' 8,5' 11 Žeriav
IC 5202 galaxia  22h 22,9' -65° 48' 1,4' Tukan
IC 5203 galaxia  22h 22,6' -59° 46' 1,6' Tukan
IC 5204 neidentifikovaný objekt  22h 20,7' -14° 24' Vodnár
IC 5205 neidentifikovaný objekt  22h 22,8' -59° 48' Tukan
IC 5206 galaxia  22h 24,1' -66° 51' 1,2' Tukan
IC 5207 galaxia  22h 23,5' -60° 34' 1,6' Tukan
IC 5208 galaxia  22h 24,6' -65° 14' 1,3' Tukan
IC 5209 neidentifikovaný objekt  22h 23,1' -37° 59' Žeriav
IC 5210 galaxia  22h 22,5' -18° 52' 1,6' Vodnár
IC 5211 neidentifikovaný objekt  22h 22,7' -18° 53' Vodnár
IC 5212 galaxia  22h 23,5' -38° 02' 1,4' Žeriav
IC 5213 neidentifikovaný objekt  22h 25,0' -60° 29' Tukan
IC 5214 neidentifikovaný objekt  22h 23,7' -27° 28' Južná ryba
IC 5215 neidentifikovaný objekt  22h 27,0' -65° 56' Tukan
IC 5216 neidentifikovaný objekt  22h 24,7' -18° 05' Vodnár
IC 5217 planetárna hmlovina  22h 23,9' +50° 58' 0,1' 13 Jašterica
IC 5218 galaxia  22h 28,1' -60° 24' 1,4' Tukan
IC 5219 neidentifikovaný objekt  22h 28,7' -65° 52' Tukan
IC 5220 neidentifikovaný objekt  22h 28,2' -59° 43' Tukan
IC 5221 neidentifikovaný objekt  22h 28,9' -65° 53' Tukan
IC 5222 galaxia  22h 29,9' -65° 40' 1,7' Tukan
IC 5223 galaxia  22h 29,8' +07° 58' 1,1' 16 Pegas
IC 5224 galaxia  22h 30,5' -46° 00' 1,4' Žeriav
IC 5225 neidentifikovaný objekt  22h 31,5' -25° 22' Južná ryba
IC 5226 neidentifikovaný objekt  22h 31,7' -24° 40' Vodnár
IC 5227 galaxia  22h 34,1' -64° 42' 1,5' Tukan
IC 5228 galaxia  22h 32,4' -14° 08' 1,9' 13 Vodnár
IC 5229 neidentifikovaný objekt  22h 34,8' -61° 23' Tukan
IC 5230 neidentifikovaný objekt  22h 35,6' -61° 32' Tukan
IC 5231 galaxia  22h 34,0' +23° 21' 0,4' 15 Pegas
IC 5232 neidentifikovaný objekt  22h 37,8' -68° 52' Indián
IC 5233 galaxia  22h 36,6' +25° 46' 1,1' 15 Pegas
IC 5234 neidentifikovaný objekt  22h 40,2' -65° 48' Tukan
IC 5235 neidentifikovaný objekt  22h 41,4' -66° 34' Tukan
IC 5236 neidentifikovaný objekt  22h 41,5' -66° 36' Tukan
IC 5237 galaxia  22h 42,3' -30° 03' 4,0' Južná ryba
IC 5238 neidentifikovaný objekt  22h 41,5' -60° 45' Tukan
IC 5239 galaxia  22h 31,1' -38° 02' 1,6' Žeriav
IC 5240 galaxia  22h 41,9' -44° 48' 3,2' 12 Žeriav
IC 5241 galaxia  22h 41,5' +02° 38' 1,0' 15 Vodnár
IC 5242 galaxia  22h 41,2' +23° 24' 1,0' 15 Pegas
IC 5243 galaxia  22h 41,4' +23° 23' 0,7' Pegas
IC 5244 galaxia  22h 44,2' -64° 03' 3,3' Tukan
IC 5245 neidentifikovaný objekt  22h 45,1' -65° 20' Tukan
IC 5246 neidentifikovaný objekt  22h 46,6' -64° 54' Tukan
IC 5247 neidentifikovaný objekt  22h 46,9' -65° 17' Tukan
IC 5248 neidentifikovaný objekt  22h 44,7' -00° 21' Vodnár
IC 5249 galaxia  22h 47,1' -64° 50' 3,7' Tukan
IC 5250 galaxia  22h 47,3' -65° 03' 3,8' Tukan