Zoznam epizód seriálu Horná Dolná

zoznamový článok na projektu Wikimedia

Zoznam epizód seriálu Horná Dolná, z pôvodnej produkcie TV Markíza, eviduje k decembru 2021 celkom trinásť odvysielaných sérií vrátane zatiaľ stoštyridsatich troch epizód, jedného dokumentu zo zákulisia seriálu a jedného karanténeho špeciálu.

SérieUpraviť

Séria Epizódy Dátum vysielania Programová štruktúra Sledovanosť (12+) TV stanica
Premiéra série Finále série      PO     UT     ST     ŠT     PI Podiel na trhu Počet divákov
1. 8 6. január 2015 23. február 2015      21:30 (pilotná epizóda) 39,6% 894 tis. TV Markíza [1][2]
     20:30 (2. – 8. epizóda)
2. 8 9. september 2015 26. október 2015      20:30 (1. – 6. epizóda) 31,3% 653 tis. [3]
     20:30 (7. – 8. epizóda)
3. 9 11. január 2016 11. apríl 2016      20:30 (všetky epizódy) 33,1% 730 tis. [4]
4. 8 5. september 2016 24. október 2016 26,8% 558 tis. [5]
5. 7 13. marec 2017 1. máj 2017 20,5% 453 tis. [6]
6. 12 4. september 2017 20. november 2017 20,1% 419 tis. [7]
7. 12 1. marec 2018 17. máj 2018      20:30 (všetky epizódy) nedostupné 400 tis. [8]
8. 11 6. september 2018 15. november 2018 N/A N/A [9]
9. 15 28. február 2019 6. jún 2019 N/A N/A [10]
10. 13 5. september 2019 28. november 2019 N/A 385 tis. [11]
11. 14 5. marec 2020 26. november 2020 N/A N/A [12]
12. 13 4. marec 2021 27. máj 2021 N/A N/A [13]
13. 13 2. september 2021 2. december 2021 N/A N/A [14]
14. 14 4. február 2022 27. jún 2022      20:30 (1. – 6. epizóda) N/A N/A [15]
     20:30 (7. – 14. epizóda)
157 12+ označuje základnú divácku skupinu (t.j. divákov starších ako 12 rokov.)[p 1] 28,4% 587 tis.


EpizódyUpraviť

1. séria (2015)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
1
1
„Volby“[p 2]
Tomáš Jančo
Storyline: Peter Nagy a Zuzana Dzurindová
Dialógy: Nagy, Dzurindová a Tomáš Jančo
6. január 2015
37,2%[17]
2
2
„Kamión“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
12. január 2015
39,5%[18]
889 tis.[18]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
3
3
„Rybník“
Tomáš Jančo
Storyline a dialógy:
Tomáš Jančo
12. január 2015[p 3]
19. január 2015(TV)
38,3%[20]
857 tis.[20]
4
4
„Diviak“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
26. január 2015
40,1%[21]
920 tis.[21]
5
5
„Kúpalisko“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
2. február 2015
41,0%[22]
949 tis.[22]
6
6
„Návšteva“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
9. február 2015
40,3%[23]
923 tis.[23]
7
7
„Hazard“
Tomáš Jančo
Storyline: Stano Dančiak
Dialógy: Dančiak a Tomáš Jančo
16. február 2015
40,5%[24]
904 tis.[24]
8
8
„Rivali“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
23. február 2015
40,4%[25]
916 tis.[25]
Priemer 39,6% 894 tis.

2. séria (2015)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
9
1
„Narodeniny“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
9. september 2015
34,5%[26]
724 tis.[p 4]
Epizódna rola: Ivo Heller
10
2
„Príšera“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
16. september 2015
27,4%[28]
568 tis.[p 5]
11
3
„Svadba“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
23. september 2015
29,5%[p 6]
616 tis.[32]
12
4
„Nákaza“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
30. september 2015
28,4%[33]
588 tis.[p 7]
Epizódna rola: Ivo Gogál
13
5
„Tour de ...“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
7. október 2015
31,1%[p 8]
634 tis.[35]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
14
6
„Guláš“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Lukáš Sigmund
14. október 2015
30,5%[36]
644 tis.[p 9]
15
7
„Zastávka“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
19. október 2015
35,8%[38]
746 tis.[p 10]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
16
8
„Sčítanie ľudu“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Pavol Bláha
26. október 2015
33,7%[p 11]
704 tis.[40]
Epizódne roly: Zuzana Vačková, Miloš Slemenský, Monika Hilmerová a Štefan Skrúcaný
Priemer 31,3% 653 tis.[p 12]

3. séria (2016)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
17
1
„Kalamita“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
11. január 2016
32,7%[41]
732 tis.[p 13]
18
2
„Tancovačka“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
18. január 2016
33,2%[p 14]
726 tis.[p 15]
19
3
„Zúčtovanie“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
25. január 2016
32,2%[p 16]
713 tis.[48]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
20
4
„Srdcové záležitosti“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
29. február 2016
33,7%[p 17]
748 tis.[49]
Epizódne roly: Zuzana Vačková a Roman Pomajbo
21
5
„Zabíjačka“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Peter Nagy
7. marec 2016
33,3%[p 18]
738 tis.[51]
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Ivo Hlaváček
22
6
„Rallye“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Lukáš Sigmund
14. marec 2016
36,7%[53]
797 tis.[53]
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Monika Hilmerová a Štefan Skrúcaný
23
7
„Oblievačka“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
21. marec 2016
33,9%[p 19]
748 tis.[54]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
24
8
„Znamenie“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
4. apríl 2016
31,8%[55]
694 tis.[55]
Epizódna rola: Roman Pomajbo, Albín Medúz
25
9
„Apríl“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
11. apríl 2016
30,7%[p 20]
677 tis.[56]
Priemer 33,1% 730 tis.[p 21]

4. séria (2016)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
26
1
„Stratení“
Karel Janák
Lukáš Sigmund a Stano Dančiak
5. september 2016
34,0%[58]
703 tis.[58][59]
Epizódna rola: Henrich Platek
27
2
„Patrónka“
Karel Janák
Lukáš Sigmund
12. september 2016
27,7%[p 22]
573 tis.[p 23]
Epizódna rola: Albín Medúz
28
3
„Pašeráci“
Karel Janák
Michal Baláž
19. september 2016
27,6%[p 24]
571 tis.[p 25]
29
4
„Domobrana“
Karel Janák
Lukáš Sigmund
26. september 2016
27,5%[62]
573 tis.[62]
30
5
„Vypočujte si hlásenie“
Karel Janák
Lukáš Sigmund a Tomáš Jančo
3. október 2016
27,1%[p 26]
561 tis.[p 27]
31
6
„Kde je doktor?“
Karel Janák
Michal Baláž, Adela Zvalová a Ivan Bobčík
10. október 2016
23,0%[64]
489 tis.[64]
Epizódna rola: Pavol Topoľský
32
7
„Vykopávky“
Karel Janák
Michal Baláž a Tomáš Jančo
17. október 2016
25,5%[p 28]
529 tis.[p 29]
Epizódna rola: Peter Kadlečík
33
8
„Karavan“
Karel Janák
Stano Dančiak a Ivan Bobčík
24. október 2016
22,7%[p 30]
471 tis.[66]
Epizódna rola: Gabriela Dolná
Priemer 26,8% 558 tis.[p 31]

5. séria (2017)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
34
1
„Masky“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Katarína Fitková
13. marec 2017
24,2%[67]
532 tis.[67]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
35
2
„Zlatá horúčka“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Jan Chudík a Michal Baláž
20. marec 2017
20,2%[p 32]
444 tis.[68]
36
3
„Misska“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Katarína Fitková
27. marec 2017
19,8%[p 33]
434 tis.[71]
37
4
„Zub“
Csaba Molnár
Jan Chudík, Adela Zvalová a Katarína Fitková
3. apríl 2017
18,4%[p 34]
405 tis.[72]
Epizódna rola: Roman Fratrič
38
5
„Vyhadzov“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Lukáš Sigmund
10. apríl 2017
19,8%[p 35]
434 tis.[73]
39
6
„Pre dobrotu na žebrotu“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Katarína Fitková
Adela Zvalová (edit)
24. apríl 2017
19,4%[p 36]
426 tis.[75]
40
7
„Petang“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Lukáš Sigmund
Adela Zvalová (edit)
1. máj 2017
21,9%[77]
499 tis.[77]
Priemer 20,5% 453 tis.

6. séria (2017)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
41
1
„Odpočívaj v pokoji“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
4. september 2017
16,7%[78]
363 tis.[78]
42
2
„Odvrátená strana zákona“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
11. september 2017
23,2%[79]
472 tis.[79]
Epizódne roly: Martin Kaprálik a Roman Pomajbo
43
3
„Tábor“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
18. september 2017
21,1%[p 37]
413 tis.[81]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
44
4
„Rozstrel“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
25. september 2017
18,4%[p 38]
385 tis.[p 39]
45
5
„Sabotáž“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
2. október 2017
21,5%[p 40]
449 tis.[p 41]
Epizódne roly: Michal Novák, Ladislav a Ľubica Konrádovci, Michal Rovňák
46
6
„Spoločnými silami“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Michaela Prablesková, Adela Zvalová
9. október 2017
20,0%[p 42]
434 tis.[85]
47
7
„Trojboj“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Michal Baláž, Adela Zvalová
16. október 2017
19,2%[p 43]
401 tis.[86]
48
8
„Samostatní“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo, Jan Chudík,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
23. október 2017
19,6%[p 44]
410 tis.[87]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
49
9
„Halloween“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Zuzana Tlučková, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
30. október 2017
19,1%[p 45]
399 tis.[88]
Epizódne roly: Zuzana Vačková a Mária Breinerová
50
10
„Infekčná“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Michal Baláž, Katarína Fitková
6. november 2017
19,2%[p 46]
401 tis.[89]
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Filip Teller, Viktor Szabó a Ludwig Bagin
51
11
„Veľký únos“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Ivan Bobčík,
Katarína Fitková
13. november 2017
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Jozef Adamčík, Monika Hilmerová a Martin Šmahel (cameo)
52
12
„Tornádo“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Katarína Fitková
20. november 2017
23,2%[p 47]
485 tis.[90]
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Monika Hilmerová a Jozef Adamčík
Priemer 20,1% 419 tis.[p 48]

7. séria (2018)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
53
1
„Kto hľadá, nájde“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Michal Baláž, Katarína Fitková
1. marec 2018
28,6%[91]
453 tis.[92]
Epizódna rola: Lenka Debnárová
54
2
„Zachráňte strážnika Sojku“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
8. marec 2018
26.0%[93]
434 tis.[p 49]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
55
3
„Jubileum“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
15. marec 2018
25.0%[94]
389 tis.[p 50]
56
4
„Ólinkluzíf“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
22. marec 2018
25.0%[95]
415 tis.[95]
57
5
„Výkupné“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Michal Baláž
29. marec 2018
27.0%[96]
nedostupné
58
6
„Strašiaci“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
5. apríl 2018
26.0%[97]
419 tis.[98]
59
7
„Nočná mora“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
12. apríl 2018
27.0%[99]
394 tis.[p 51]
60
8
„Drevokaz“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
19. apríl 2018
25.0%[100]
371 tis.[p 52]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
61
9
„MDŽ“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
26. apríl 2018
28.0%[101]
423 tis.[102]
Epizódné roly: Miloš Slemenský
62
10
„Svätostánok“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
3. máj 2018
26.0%[103]
361 tis.[p 53]
Epizódné roly: Roman Pomajbo, Viktória Predanociová, Jakub Ružička
63
11
„Veľký tresk“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
10. máj 2018
21.0%[104]
341 tis.[p 54]
Epizódna rola: Eva "Evelyn" Kramerová
64
12
„Taxi“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
17. máj 2018
25.5%[105]
nedostupné
Epizódna rola: Roman Pomajbo
Priemer nedostupné 403 tis.[106]


8. séria (2018)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
65
1
„Pätnásty plat“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
6. september 2018
20,3%[107]
404 tis.[107]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
66
2
„Gorila“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
13. september 2018
27,0%[108]
370 tis.[108]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
67
3
„Fahrenheit“
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
20. september 2018
22,0%[109]
340 tis.[109]
Epizódna rola: Miloš Slemenský
68
4
„Poistná udalosť“
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
27. september 2018
23,4%[110]
365 tis.[110]
Epizódne roly: Rastislav Sokol, Peter Oszlík a Jakub Ružička
69
5
„Milionárka“
Zuzana Marianková
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
4. október 2018
25,0%[111]
370 tis.[111]
Epizódne roly: Dagmar Sanitrová, Monika Hilmerová, Miloš Slemenský a Jozef Adamčík
70
6
„Kakaovník“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Lukáš Sigmund,
Katarína Fitková, Michal Vrabec
11. október 2018
26,0%[112]
401 tis.[112]
Epizódne roly: Monika Hilmerová, Miloš Slemenský, Jozef Adamčík, Veronika Strapková a Vladimír Čema
71
7
„Asistentka“
Zuzana Marianková
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
18. október 2018
24,0%[113]
360 tis.[113]
Epizódne roly: Eva "Evelyn" Kramerová, Miloš Slemenský a Jozef Adamčík
72
8
„Blízke stretnutia“
Zuzana Marianková
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Adela Zvalová, Michal Vrabec
25. október 2018
nedostupné
nedostupné
73
9
„Janko a Janko“
Csaba Molnár
Zuzana Marianková, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
1. november 2018
22,0%[114]
420 tis.[114]
Epizódne roly: Matúš Beniak a Štefan Skrúcaný
74
10
„Túra“
Csaba Molnár
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
8. november 2018
23,0%[115]
360 tis.[115]
Epizódne roly: Eva "Evelyn" Kramerová a Štefan Skrúcaný
75
11
„Méďo a Béďo“
Csaba Molnár
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
15. november 2018
27,0%[116]
370 tis.[116]
Epizódna rola: Branislav Bystriansky
Priemer 20,3% 404 tis.

9. séria (2019)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
76
1
„Veni Vidi Vici“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
28. február 2019
28,5%[117]
426 tis.[118]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
77
2
„Barón“
Miloš Volný
Michal Baláž, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
7. marec 2019
18,5%[119]
385 tis.[119]
Epizódna rola: Peter Krajčovič
78
3
„Mafia“
Miloš Volný
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
14. marec 2019
23,6%[120]
378 tis.[120]
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Jozef Pantlikáš
79
4
„Maliar“
Miloš Volný
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
21. marec 2019
22,0%[121]
340 tis.[121]
Epizódna rola: Michal Legíň
80
5
„Krvecuc“
Csaba Molnár
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
28. marec 2019
23,6%[122]
378 tis.[122]
Epizódne roly: Dušan Kubáň, Peter Havasi, Miloš Slemenský a Jozef Adamčík
81
6
„Prvý apríl“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Michal Baláž, Adela Zvalová
4. apríl 2019
26,0%[123]
375 tis.[123]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
82
7
„Angelika“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
11. apríl 2019
26,0%[124]
375 tis.[124]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
83
8
„Ekšnmen“
Miloš Volný
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
18. apríl 2019
24,0%[125]
359 tis.[125]
84
9
„Kliatba“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
25. apríl 2019
24,0%[126]
359 tis.[126]
85
10
„Darček“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
2. máj 2019
26,0%[127]
385 tis.[127]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
86
11
„Mínové pole“
Csaba Molnár
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Michal Baláž, Adela Zvalová
9. máj 2019
23,3%[128]
354 tis.[128]
Epizódna rola: Jozef Adamčík
87
12
„Vivat Akadémia"
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
16. máj 2019
23,3%[129]
354 tis.[129]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
88
13
„Magazín"
Csaba Molnár
Zuzana Marianková, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
23. máj 2019
23,3%[130]
354 tis.[130]
Epizódne roly: Jana Majeská, František Košarišťan a Peter Žakovič
89
14
„Poistka"
Csaba Molnár
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
30. máj 2019
24,0%[131]
360 tis.[131]
Epizódne roly: Eva "Evelyn" Kramerová a Peter Oszlík
90
15
„Kombajn"
Zuzana Marianková
Zuzana Marianková, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
6. jún 2019
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Jozef Adamčík, Monika Hilmerová, Štefan Skrúcaný a Peter Makranský
Priemer _ _

10. séria (2019)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
91
1
„Identita“
Miloš Volný
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
5. september 2019
21,3%[132]
420 tis.[132]
92
2
„Kríza“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
12. september 2019
18,7%[133]
371 tis.[133]
93
3
„Úhlavné priateľky“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
19. september 2019
16,9%[p 55]
361 tis.[135]
Epizódne roly: Alena Pajtinková, Roman Pomajbo a Jozef Adamčík
94
4
„Vesmírny program“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund
26. september 2019
25,6%[136]
378 tis.[135]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
95
5
„Kto za pravdu horí“
Zuzana Marianková,
Miloš Volný,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
3. október 2019
23,4%[p 56]
356 tis.[135]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
96
6
„Bezdomovec“
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár,
Miloš Volný
Dominika Údvorková, Stano Dančiak,
Nina Morgenstein
10. október 2019
21,3%[p 57]
337 tis.[135]
Epizódna rola: Ladislav Konrád
97
7
„Obojok“
Csaba Molnár,
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
17. október 2019
26,8%[139]
385 tis.[139]
98
8
„Moped“
Csaba Molnár,
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
24. október 2019
16,9%[p 58]
357 tis.[135]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
99
9
„Práci zdar“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
31. október 2019
nedostupné
439 tis.[135]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
100
10
„Havária“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
7. november 2019
nedostupné
385 tis.[135]
101
11
„Zakopalipsa“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
14. november 2019
nedostupné
418 tis.[135]
Epizódna rola: Albín Medúz
102
12
„Zmiznutí“
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Michal Baláž, Adela Zvalová
21. november 2019
25,5%[141]
424 tis.[141]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
103
13
„Márovačka“
Csaba Molnár,
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
28. november 2019
nedostupné
378 tis.[135]
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Jozef Adamčík, Roman Pomajbo a Alena Pajtinková
Priemer _ 385 tis.

11. séria (2020)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
104
1
„Služobka“
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
5. marec 2020
nedostupné
365 tis.[142]
105
2
„Trpaslík“
Miloš Volný
Dominika Udvorková, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
3. september 2020[p 59]
nedostupné
379 tis.[144]
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Ľudovít Cittel
106
3
„Pomsta je sladká“
Csaba Molnár,
Miloš Volný
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
10. september 2020
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Jozef Adamčík a Alena Pajtinková
107
4
„Noha“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
17. september 2020
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Jozef Adamčík a Štefan Skrúcaný
108
5
„Vlasy“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
24. september 2020
nedostupné
nedostupné
Epizódna rola: Roman Pomajbo
109
6
„Rehabilitačný špás“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
1. október 2020
nedostupné
nedostupné
110
7
„Očista“
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
8. október 2020
nedostupné
364 tis.[145]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
111
8
„Chrobák“
Zuzana Marianková,
Miloš Volný,
Csaba Molnár
Michal Baláž, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
15. október 2020
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Sväťo Malachovský
112
9
„Tik Tak“
Zuzana Marianková,
Miloš Volný,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
22. október 2020
nedostupné
nedostupné
113
10
„Mamík“
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková,
Miloš Volný
Ivana Sujová, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
29. október 2020
nedostupné
435 tis.[146]
Epizódna rola: Jana Oľhová
114
11
„Križiacka vojna“
Zuzana Marianková,
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
5. november 2020
nedostupné
nedostupné
115
12
„Tučko“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
12. november 2020
nedostupné
nedostupné
Epizódna rola: Roman Pomajbo
116
13
„Únos“
Zuzana Marianková,
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
19. november 2020
nedostupné
nedostupné
117
14
„Tiket“
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Adela Zvalová, Katarína Fitková
26. november 2020
nedostupné
394 tis.[147]
Priemer _ _

12. séria (2021)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
118
1
„Klebety“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Ivana Sujová, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
4. marec 2021
nedostupné
443 tis.[148]
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Jozef Adamčík a Alena Pajtinková
119
2
„Cudzoložníci“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
11. marec 2021
nedostupné
387 tis.[149]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
120
3
„Nehoda“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Adela Zvalová, Katarína Fitková
18. marec 2021
nedostupné
400 tis.[150]
Epizódna rola: Boris Valábik
121
4
„Srdco“
Miloš Volný
Dominika Udvorková, Stano Dančiak,
Adela Zvalová, Katarína Fitková
25. marec 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Zuzana Vačková a Roman Pomajbo
122
5
„Pápež“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Adela Zvalová, Katarína Fitková
1. apríl 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Miloš Slemenský a Jozef Adamčík
123
6
„Veľká noc“
Miloš Volný,
Csaba Molnár
Ivana Sujová, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund
8. apríl 2021
nedostupné
nedostupné
124
7
„Tímbilding“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
15. apríl 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Miloš Slemenský, Jozef Adamčík a Štefan Skrúcaný
125
8
„Kto nekradne“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Ivana Sujová, Stano Dančiak,
Nina Morgenstein
22. apríl 2021
nedostupné
301 tis.[151]
Epizódna rola: Sväťo Malachovský
126
9
„Každý zločin má svoj trest“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
29. apríl 2021
nedostupné
369 tis.[151]
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Dávid Borik a Daniel Wolczko
127
10
„Slimáky“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Ivana Sujová, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
6. máj 2021
nedostupné
308 tis.[152]
Epizódna rola: Sväťo Malachovský
128
11
„Bohéma“
Csaba Molnár
Michal Baláž, Stano Dančiak,
Ivana Sujová
13. máj 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Sväťo Malachovský a Braňo Jobus
129
12
„Dedičstvo“
Miloš Volný,
Csaba Molnár
Dominika Udvorková, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
20. máj 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódna rola: Roman Pomajbo
130
13
„Armagedon“
Miloš Volný
Katarína Fitková, Adela Zvalová,
Stano Dančiak
27. máj 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Sväťo Malachovský a Daniel Wolczko
Priemer _ _

13. séria (2021)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
131
1
„Lockdown“
Miloš Volný
Adela Zvalová, Katarína Fitková,
Stano Dančiak
2. september 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Sväťo Malachovský
132
2
„Všetci starostovi muži“
Csaba Molnár,
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
9. september 2021
nedostupné
304 tis.[153]
Epizódne roly: Stanislav Pitoňák, Roman Pomajbo a Sväťo Malachovský
133
3
„Jedináčik“
Csaba Molnár
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
16. september 2021
nedostupné
240 tis.[154]
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Sväťo Malachovský
134
4
„Zločinci“
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Nina Morgenstein,
Stano Dančiak
23. september 2021
nedostupné
276 tis.[155]
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Sväťo Malachovský
135
5
„Rely 2021“
Zuzana Marianková,
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
30. september 2021
nedostupné
269 tis.[156]
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Jozef Adamčík, Miloš Slemenský, Alena Pajtinková a Daniel Wolczko
136
6
„Deadline“
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Michal Baláž, Katarína Fitková
7. október 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Jozef Adamčík, Miloš Slemenský, Alena Pajtinková, Sväťo Malachovský a Daniel Wolczko
137
7
„Vakcinácia“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Michal Baláž, Katarína Fitková
14. október 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Matthias Settele, Zuzana Vačková, Jozef Adamčík, Miloš Slemenský, Alena Pajtinková a Daniel Wolczko
138
8
„Pokušenie“
Miloš Volný
Miloš Volný, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
21. október 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Alica Sakálová, Roman Pomajbo, Sväťo Malachovský, Zuzana Vačková
139
9
„Hosť do domu“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Ivana Sujová, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Katarína Fitková
28. október 2021
nedostupné
nedostupné
140
10
„Generál“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Michal Baláž, Stano Dančiak,
Dominika Udvorková
4. november 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Ivo Gogál, Roman Pomajbo, Zuzana Vačková, Sväťo Malachovský, Jozef Adamčík, Miloš Slemenský a Alena Pajtinková
141
11
„Náhradník“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Katarína Fitková, Stano Dančiak,
Dominika Udvorková
18. november 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Reza Givili, Puneet Dhiman, Danica Matušová, Roman Pomajbo, Sväťo Malachovský
142
12
„Svadba snov“
Zuzana Marianková,
Miloš Volný
Katarína Fitková, Stano Dančiak,
Tomáš Jančo
25. november 2021
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Marián Lechan, Roman Pomajbo, Sväťo Malachovský a Daniel Wolczko
143
13
„Ďurova žena“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Michal Baláž, Stano Dančiak,
Dominika Udvorková
2. december 2021[p 60]
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Jana Labajová, Sväťo Malachovský, Jozef Adamčík
Priemer _ _

14. séria (2022)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
144
1
„Terezkine čeľuste“
Miloš Volný
Lukáš Sigmund,
Stano Dančiak
4. február 2022
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Sväťo Malachovský
145
2
„Viem, čo ste urobili minulé leto pred 30 rokmi“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
11. február 2022
nedostupné
288 tis.
Epizódne roly: Zuzana Vačková, Oliver Asztalos, Ladislav Bédi, Lukáš Herc
146
3
„Deň obce“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
18. február 2022
nedostupné
301 tis.
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Sväťo Malachovský, Adrián Beskyd
147
4
„Venuša“
Miloš Volný,
Csaba Molnár
Dominika Udvorková, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Katarína Fitková
25. február 2022
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Sväťo Malachovský, Jozef Novysedlák
148
5
„Susecký Blšák“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
4. marec 2022
nedostupné
nedostupné
149
6
„Schovka“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund
11. marec 2022
nedostupné
198 tis.[159]
Epizódne roly: Zuzana Vačková, Roman Pomajbo, Sväťo Malachovský, Vladimír Zboroň a Michal Paulovský
150
7
„Policajný štát“
Miloš Volný,
Csaba Molnár
Šimon Drgoňa, Stano Dančiak,
Michal Baláž
9. máj 2022
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Michal Novák
151
8
„Zemetrasenie“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
16. máj 2022
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Sväťo Malachovský, Jozef Adamčík, Alena Pajtinková, Miloš Slemenský
152
9
„Okno do dvora“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
23. máj 2022
160 tis.[160]
153
10
„Žyhadélko“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
30. máj 2022
12,3[161]
224 tis.[161]
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Sväťo Malachovský
154
11
„Wellnesskaranténa“
Csaba Molnár,
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
6. jún 2022
10,1[162]
190 tis.[162]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
155
12
„Liga Výnimočných“
Csaba Molnár,
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
13. jún 2022
171 tis.[163]
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Jozef Adamčík, Miloš Slemenský, Štefan Skrúcaný
156
13
„Followeri“
Csaba Molnár,
Miloš Volný
Šimon Drgoňa, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund
20. jún 2022
170 tis.[164]
Epizódne roly: Sväťo Malachovský, Roman Mrázik, Martin Mikulášek, Diana Myšáková
157
14
„V mene Otca i Ďura i Ducha svätého“
Csaba Molnár,
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
27. jún 2022
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Sväťo Malachovský
Priemer _ _

ŠpeciálneUpraviť

Dva týždne po premiére piatej série, TV Markíza odvysielala dokument zo zákulisia výroby seriálu „Tajomstvo úspechu“.[165] Špeciál v réžii Braňa Špačka, zhliadlo približne 454-tis. divákov.[166]

Počas koronakrízy a stiahnutí 11. série bola nakrútená špeciálná epizóda Horná Dolná v karanténe, ktorá mala premiéru 14. mája 2020.[167]

PoznámkyUpraviť

  1. Na Slovensku 12+, v Česku 15+. Reklamná kategória (12 – 54) je štandardná pre nákup reklamy a účelové potreby súkromných TV staníc pri plánovaní ich mediálnej stratégie.[16]
  2. Doslova „Volby“, nie „Voľby“.
  3. Epizóda bola nedopatrením TV uvoľnená online predčasne.[19]
  4. Tlačová správa TV Markíza z 10. 9. 2015 publikovaná v HN, dokumentuje 736 tis. sledovanosť bez prípadnej zmienky o podiele v základnej skupine (u reklamnej uvádza pre zmenu iba podiel; 40,2%).[27] Podľa Trendu, epizódu zhliadlo 724 tis. divákov (u strategickej, týždenník vyčíslil odlišný podiel; 40%, resp. 479 tis. divákov).[26]
  5. Záznam Trendu zo 17. 9. 2015 uvádza 568 tis.,[28] zatiaľ čo správa MediaBoomu z rovnakého dňa 580 tis. divákov. Vzhľadom k spornému podielu – až 33% podľa mediálneho portálu[29] – je v porovnaní s predchádzajúcim týždňom i aktuálne nameranému počtu divákov reálnejší zápis ekonomického periodika (27,4%).[28]
  6. Označuje odhad. Správa HN z 30. 9. 2015, eviduje len sledovanosť v reklamnej skupine (34,1%);[30] totožný podiel vykazuje i portál MediaBoom[31] či tlačový oznam TV Markíza z 24. 9. 2015.[32]
  7. Tlačová správa TV Markíza z 1. 10. 2015 uvádza 600 tis., k tomu s nadčasovým dátumom už odvysielanej epizódy (cit. „stredu 30. októbra 2015“).[34] Trend vykazuje 588 tis. divákov vrátane podielu.[33]
  8. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (35,7%).[35]
  9. Tlačová správa Markízy z 15. 10. 2015 uvádza 655 tis.,[37]Trend 644 tis. divákov.[36]
  10. Tlačová správa TV Markíza z 20. 10. 2015 uvádza 764 tis. divákov,[39] kdežto Trend 746 tis.[38]
  11. Označuje odhad. Tlačová správa TV Markíza z 27. 10. 2015 uvádza iba podiel v reklamnej skupine (44,5%).[40]
  12. Priemer aj z odhadov a rozchádzajúcich sa sledovaností.
  13. HN[42] a MediaBoom[43] uvádzajú 747 tis. bez uvedenia náležitého podielu; Trend o 15 tis. menej divákov vrátane podielu.[41]
  14. Tlačová správa Markízy z 19. 1. 2016[44] a portál MediaBoom[45] uvádzajú podiel iba v reklamnej skupine; ten sa líši od záznamu Trendu (42,5% vs. 42,1%[46]).
  15. Tlačová správa Markízy z 19. 1. 2016 uvádza 747 tis.,[44] Trend 726 tis. divákov.[46]
  16. Označuje odhad. Tlačová správa TV Markíza z 26. 1. 2016[47] a MediaBoom,[48] vyčíslili len podiel v reklamnej skupine (41,7%).
  17. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (41,7%).[49][50]
  18. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (41,0%).[51][52]
  19. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (42,9%).[54]
  20. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (40,7%).[56][57]
  21. Priemer aj z odhadov a rozchádzajúcich sa sledovaností.
  22. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (35,3%).[60]
  23. Označuje odhad. Vzhľadom k tomu, že pilotný diel 4. série sledovalo pri podiele 43,3%[58][59] v reklamnej skupine 497 tis. divákov,[58] v prípade druhej časti sa zaznamenaný podiel (35,3%)[60] odhaduje na zhruba 405 tis. divákov v 12 – 54, respektíve 573 tis. v 12+.
  24. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (35,2%).[61]
  25. Označuje odhad. V porovnaní s predchádzajúcim týždňom,[60] sledovanosť tretej epizódy z tejto rady bola takmer identická pri podiele vyčíslenom v reklamnej cieľovke na 35,2%, ktorý potvrdil prepad audienčnej krivky seriálu obecne.[61]
  26. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (34,6%).[63]
  27. Označuje odhad.[63]
  28. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (32,6%).[65]
  29. Označuje odhad.[65]
  30. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (31,7%).[66]
  31. Priemer aj z odhadov a rozchádzajúcich sa sledovaností.
  32. Označuje odhad. Zatiaľ čo pilotný diel 5. rady si pri podiele 24,2% pozrelo 532 tis. univerzálnych divákov,[67] v prípade druhej epizódy sa zaznamenaný počet (444 tis.)[68][69] odhaduje v 12+ na takmer 20,2%.
  33. Označuje odhad. V porovnaní s výkonom z predošlého týždňa,[68][69] sledovanosť tretej časti piatej série v reklamnej skupine bola takmer rovnaká (28,3%), ktorá potvrdila stratu divákov.[70]
  34. Označuje odhad. Oficiálna správa uvádza „menej ako 19%“ pri počte „405-tisíc“ divákov.[72]
  35. Označuje odhad. Oficiálna správa TV Markíza uvádza iba podiel v reklamnej cieľovke (28,6%),[73] podobne aj záznam MediaBoomu[74]
  36. Označuje odhad. Oficiálna správa TV Markíza uvádza iba podiel v reklamnej cieľovke (27,7%),[75] podobne aj záznam MediaBoomu[76]
  37. Označuje odhad.[80]
  38. Označuje odhad.[82]
  39. Označuje odhad.[82]
  40. Označuje odhad.[83]
  41. Označuje odhad.[83]
  42. Označuje odhad.[84]
  43. Označuje odhad.[86]
  44. Označuje odhad.[87]
  45. Označuje odhad.[88]
  46. Označuje odhad.[89]
  47. Označuje odhad.[90]
  48. Priemer aj z odhadov a rozchádzajúcich sa sledovaností. Dáta dostupná iba k 11 epizódam.
  49. Označuje odhad, MediaBoom uvádza sledovať takmer 435-tisíc divákov.[93]
  50. Označuje odhad, MediaBoom uvádza sledovať takmer 390-tisíc divákov.[94]
  51. Označuje odhad, MediaBoom uvádza sledovať necelých 395-tisíc divákov.[99]
  52. Označuje odhad, MediaBoom uvádza sledovať vyše 370-tisíc divákov.[100]
  53. Označuje odhad, MediaBoom uvádza sledovať cez 360-tisíc divákov.[103]
  54. Označuje odhad, MediaBoom uvádza sledovať vyše 340-tisíc divákov.[104]
  55. Označuje odhad. Správa HN z 23. 9. 2019, eviduje podiel necelých 17 percent.[134]
  56. Označuje odhad. Správa HN z 7. 10. 2019, eviduje podiel necelých 23 percent.[137]
  57. Označuje odhad. Správa HN z 14. 10. 2019, eviduje podiel necelých 21 percent.[138]
  58. Označuje odhad. Správa satCentrum z 28. 10. 2019, eviduje podiel necelých 16 percent.[140]
  59. Epizóda bola naplánovaná v TV na 12. marca, seriál nahradila mimoriadna relácia ku COVID-19, napokon na VOYO sa epizóda v tomto týždni predčasne objavila.[143]
  60. Epizóda bola naplánovaná na 11. novembra, pár hodín pred odvysielaním bola stiahnutá z dôvodu zmeny v programu kvôli úmrtiu Miroslava Žbirku.[157][158]

ReferencieUpraviť

  1. Mediaboom.sk. Nový komediálny seriál Markízy už má názov [online]. mediaboom.sk, 2014-08-13, [cit. 2021-06-12]. Dostupné online.
  2. Horná Dolná: To tu ešte nebolo! [online]. Bratislava: MARKÍZA – SLOVAKIA, 2014-12-29, [cit. 2021-06-12]. Dostupné online.
  3. Potvrdené: Horná Dolná bude mať druhú sériu. hnonline.sk (Bratislava: MAFRA Slovakia), 2015-02-17. Dostupné online [cit. 2021-06-12]. ISSN 1336-1996.
  4. Na parádu! Obľúbená Horná Dolná sa vracia na obrazovky [online]. Bratislava: MARKÍZA – SLOVAKIA, 2016-01-05, [cit. 2021-06-13]. Dostupné online.
  5. HRNČÁROVÁ, Katarína. Markíza finišuje s nakrúcaním štvrtej série Hornej Dolnej [online]. Hospodárske noviny, 2016-06-27, [cit. 2016-08-03]. Dostupné online.
  6. TRNOVEC, Peter. Pripravte si bránice, Horná Dolná sa vracia! [online]. TV Markíza, 2017-03-01, [cit. 2017-03-07]. Dostupné online.
  7. MEDIALNE.SK. Aj premiéry Hornej Dolnej vytiahne Markíza hneď skraja septembra. medialne.etrend.sk. Dostupné online [cit. 2017-08-14].
  8. Exkluzívne: Susedia sú späť, poznáme vysielací deň aj dátum štartu nových častí.
  9. Štvrtkové večery budú znova NA PARÁDU! [online]. Bratislava: MARKÍZA – SLOVAKIA, 2018-08-22, [cit. 2021-06-16]. Dostupné online.
  10. Horná Dolná štartuje: Pozrite si prvé zábery nových častí [online]. Bratislava: MARKÍZA – SLOVAKIA, 2019-02-20, [cit. 2021-06-16]. Dostupné online.
  11. Horná Dolná šokujúco bez Horkýže Slíže! Pozrite si novú verziu [online]. Bratislava: MARKÍZA – SLOVAKIA, 2019-08-12, [cit. 2021-06-16]. Dostupné online.
  12. Markíza v roku 2020: Vlastný Farmár chýba, vytiahne dva nové seriály! Z veľkých šou Superstar a Tvoja tvár [online]. MediaBoom, 2019-10-31, [cit. 2019-11-22]. Dostupné online.
  13. Markíza v roku 2021: Jediná novinka, highlightom Superstar a kinohity Zrodila sa hviezda či Pokémon! [online]. MediaBoom, 2019-10-29, [cit. 2020-11-05]. Dostupné online.
  14. Televízie využívajú priaznivý vývoj, vo veľkom točia kľúčové programy: Toto na jeseň chystajú! [online]. MediaBoom, 2021-06-10, [cit. 2021-06-10]. Dostupné online.
  15. Mediaboom.sk. Markíza v roku 2022: Veľkou jarnou šou Let´s Dance, nový seriál od Evity aj ďalšia séria Sestričiek! [online]. mediaboom.sk, 2021-11-13, [cit. 2022-02-08]. Dostupné online.
  16. LIPTÁK, Roman. Analýza mediálneho trhu v Slovenskej republike. I. vyd. [s.l.] : MV SR, 2014. (PDF). Dostupné online. Kapitola Televízia, s. 14 a 21.
  17. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná odštartovala skvelo, s polmiliónom mladých divákov [online]. Hospodárske noviny, 2015-01-07, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  18. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná sa stáva ešte väčším hitom, vysoko boli aj Babovřesky [online]. Hospodárske noviny, 2015-01-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  19. Markíza omylom vypustila najnovšiu časť Hornej Dolnej! V epizódach má chaos [online]. MediaBoom, 2015-01-17, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  20. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná priniesla vysoký nadpriemer aj do tretice [online]. Hospodárske noviny, 2015-01-20, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  21. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná sa stáva najúspešnejším seriálom od čias Susedov [online]. Hospodárske noviny, 2015-01-27, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  22. a b POLÁŠ, Martin. Panelák sa vrátil nadpriemerne, Horná Dolná opäť stúpla [online]. Trend, 2015-02-03, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  23. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná mala najvyšší podiel, pozeral ju každý druhý divák [online]. Hospodárske noviny, 2015-02-10, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  24. a b KRASKO, Ivan. Potvrdené: Horná Dolná bude mať druhú sériu [online]. Hospodárske noviny, 2015-02-17, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  25. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná: Akých divákov si získal seriálový hit [online]. Hospodárske noviny, 2015-02-24, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  26. a b POLÁŠ, Martin. Horná Dolná Markíze zabrala, vrátila sa so 40-percentným podielom [online]. Trend, 2015-09-10, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  27. TV Markíza. Triumfálny návrat komediálneho seriálu Horná Dolná [online]. Hospodárske noviny, 2015-09-10, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  28. a b c POLÁŠ, Martin. Talent si na druhý pokus poradil aj s Hornou Dolnou, mal tesne navrch [online]. Trend, 2015-09-17, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  29. Markíza prichádza aj o najväčšiu istotu! Horná Dolná proti Talentu stráca na sile, slabne aj Kukučka [online]. MediaBoom, 2015-09-17, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  30. KRASKO, Ivan. Týždenná sledovanosť: Ako pokračuje jesenný súboj Markízy, Joj a RTVS [online]. Hospodárske noviny, 2015-09-30, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  31. Horná Dolná víťazom stredy, Markíza ju natiahla na tri brejky! Dvojičky vysoké čísla neudržali [online]. MediaBoom, 2015-09-24, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  32. a b TV Markíza. Týždenná sledovanosť: Ako pokračuje jesenný súboj Markízy, Joj a RTVSHorná Dolná jednoznačným víťazom stredajšieho večera [online]. Hospodárske noviny, 2015-09-24, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  33. a b POLÁŠ, Martin. Markíza presunie Hornú Dolnú na pondelok, spustí aj Kredenc [online]. Trend, 2015-10-01, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  34. TV Markíza. Horná Dolná opäť porazila konkurenčnú talentovú šou [online]. Hospodárske noviny, 2015-10-01, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  35. a b Horná Dolná tradične najsledovanejším programom dňa! [online]. TV Markíza, 2015-10-08, [cit. 2020-09-11]. Dostupné online.
  36. a b POLÁŠ, Martin. Ako štartovala novinka Svet podľa Evelyn [online]. Trend, 2015-10-15, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  37. Fenomén Horná Dolná opäť ovládol stredajší večer! [online]. TV Markíza, 2015-10-15, [cit. 2020-09-11]. Dostupné online.
  38. a b POLÁŠ, Martin. Presun Hornej Dolnej prospel, Kredenc sa vrátil s rekordom [online]. Trend, 2015-10-20, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  39. TV Markíza. Horná Dolná doposiaľ najsledovanejším programom sezóny [online]. Hospodárske noviny, 2015-10-20, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  40. a b TV Markíza. Horná Dolná a Kredenc ovládli pondelkový večer [online]. Hospodárske noviny, 2015-10-27, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  41. a b POLÁŠ, Martin. Horná Dolná Markízu nesklamala, novinku Zoo zdolala [online]. Trend, 2016-01-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  42. pš. Ako dopadol pondelkový súboj TV Markíza a TV JOJ? [online]. Hospodárske noviny, 2016-01-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  43. Výsledky veľkého súboja: Horná Dolná vystrelila vysoko, ZOO ale štartovala nadpriemerná! [online]. MediaBoom, 2016-01-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  44. a b KOČIŠEK, Lukáš. Horná Dolná ešte úspešnejšia, Kredenc lámal rekordy! [online]. satCentrum, 2016-01-19, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  45. Horná Dolná vo svojej suverenite pokračuje, dokázala ešte podrásť! ZOO proti nej priemerná [online]. MediaBoom, 2016-01-19, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  46. a b POLÁŠ, Martin. Premiérová Horná Dolná Markíze mierne rástla, ako jediná funguje proti Zoo [online]. Trend, 2016-01-19, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  47. KOČIŠEK, Lukáš. Kredenc opäť rekordný, Horná Dolná víťazom pondelka! [online]. satCentrum, 2016-01-26, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  48. a b Zoo proti Hornej Dolnej drží výkon, nový rekord pre Kredenc! Bez servítky klesá [online]. MediaBoom, 2016-01-26, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  49. a b pš. Markíza boduje s Hornou Dolnou. Podvečer jej budú zachraňovať Susedia [online]. Hospodárske noviny, 2016-03-01, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  50. Horná Dolná s premiérou opäť vystrelila, pomohla aj Farme! So správami lídrom Joj, Moja mama rekordná [online]. MediaBoom, 2016-03-01, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  51. a b KOČIŠEK, Lukáš. Horná Dolná tradične suverénnym víťazom pondelka! [online]. satCentrum, 2016-03-09, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  52. POLÁŠ, Martin. Sledovanosť: Farma už po Hornej Dolnej stratila, Joj opäť zdvojila Zoo! [online]. MediaBoom, 2016-03-08, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  53. a b POLÁŠ, Martin. Horná Dolná bola na maxime v rámci série, má tohtoročný rekord v 12 – 54 [online]. Trend, 2016-03-15, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  54. a b Fenomenálne úspechy seriálu roka Horná Dolná pokračujú! [online]. TV Markíza, 2016-03-22, [cit. 2020-09-11]. Dostupné online.
  55. a b POLÁŠ, Martin. Návrat Búrlivého vína do podvečera priniesol Markíze podpriemer [online]. Trend, 2016-04-05, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  56. a b KOČIŠEK, Lukáš. Fenomenálna Horná Dolná tradične ovládla pondelkový večer! [online]. satCentrum, 2016-04-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  57. Horná Dolná sa rozlúčila na sezónnom minime! Búrlivé víno bez hokeja poskočilo [online]. MediaBoom, 2016-04-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  58. a b c d POLÁŠ, Martin. Horná Dolná valcovala, pomohla aj novinke Atletiko Cvernofka [online]. Trend, 2016-09-06, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  59. a b KOČIŠEK, Lukáš. Superpondelok plný zábavy na Markíze prevalcoval konkurenciu! [online]. satCentrum, 2016-09-06, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  60. a b c Markíza opäť doplatila na zmeny: Horná Dolná výrazne padla, Ostrovu nepomohla! Kredenc vybuchol [online]. MediaBoom, 2016-09-13, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  61. a b Horná Dolná potvrdila prepad, zažíva svoje najhoršie obdobie! Ostrov aj Návštevníci na dne [online]. MediaBoom, 2016-09-20, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  62. a b POLÁŠ, Martin. Búrlivé víno pri návrate zaostalo za Mojou mamou, navrch malo v 12+ [online]. Trend, 2016-09-27, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  63. a b Horná Dolná opäť klesla, Búrlivé víno s dosiaľ najhorším podielom! Joj vyskočil podvečer [online]. MediaBoom, 2016-10-04, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  64. a b POLÁŠ, Martin. Moja prvá dovolenka sa proti Kredencu nepresadila [online]. Trend, 2016-10-11, [cit. 2016-10-11]. Dostupné online.
  65. a b Horná Dolná potvrdila aj druhý prepad, Inkognito však kleslo! Kredenc stráca divákov [online]. MediaBoom, 2016-10-18, [cit. 2016-10-18]. Dostupné online.
  66. a b Horná Dolná stále padá, oproti jari stratila tretinu divákov! Inkognito v dvojporcii Joj pomohlo [online]. MediaBoom, 2016-10-25, [cit. 2016-10-25]. Dostupné online.
  67. a b c POLÁŠ, Martin. Markízu spasila Horná Dolná. Priniesla jej najlepšie čísla v tomto roku [online]. Trend, 2017-03-14, [cit. 2017-03-14]. Dostupné online.
  68. a b c kh. Inkognito výrazne posilnilo, Horná Dolná si neudržala divákov [online]. Hospodárske noviny, 2017-03-21, [cit. 2017-03-21]. Dostupné online.
  69. a b Markíza reaguje: S Hornou Dolnou je aj po jej najhoršom výkone od štartu spokojná! [online]. MediaBoom, 2017-03-21, [cit. 2017-03-21]. Dostupné online.
  70. Inkognito výrazne posilnilo, Horná Dolná si neudržala divákov [online]. MediaBoom, 2017-03-28, [cit. 2017-03-28]. Dostupné online.
  71. Horná Dolná tradične najsledovanejším programom pondelka! [online]. MediaBoom, 2017-03-28, [cit. 2020-09-11]. Dostupné online.
  72. a b Horná Dolná stratila ďalších divákov, spadla na historické dno! Inkognito v celkových číslach lídrom [online]. MediaBoom, 2017-03-04, [cit. 2017-03-04]. Dostupné online.
  73. a b TV Markíza. Horná Dolná opäť ovládla pondelkový večer! [online]. satCentrum, 2017-04-11, [cit. 2017-04-12]. Dostupné online.
  74. Horná Dolná sa odrazila od dna, pád nezopakovala! Premiérový Kredenc prepadáva aj v noci [online]. MediaBoom, 2017-04-11, [cit. 2017-04-12]. Dostupné online.
  75. a b TV Markíza. Horná Dolná suverénne najsledovanejším programom pondelka! [online]. satCentrum, 2017-04-25, [cit. 2017-04-25]. Dostupné online.
  76. Horná Dolná aj Inkognito držia čísla, Kredenc opäť prepadol! Skeč šou prišla o divákov [online]. MediaBoom, 2017-04-25, [cit. 2017-04-25]. Dostupné online.
  77. a b POLÁŠ, Martin. Horná Dolná s náskokom lídrom, v sobotu sa presadila Miss Slovensko [online]. Trend, 2017-03-02, [cit. 2017-03-02]. Dostupné online.
  78. a b POLÁŠ, Martin. Hornú Dolnú aj Inkognito oslabil futbal, duel s Anglickom viedol [online]. Trend, 2017-09-05, [cit. 2017-09-06]. Dostupné online.
  79. a b POLÁŠ, Martin. Markíza mala navrch s Hornou Dolnou aj Farmou, Inkognito tesno viedlo v 12+ [online]. Trend, 2017-09-12, [cit. 2017-09-12]. Dostupné online.
  80. Horná Dolná veľký nárast neudržala, vracia sa k najslabším výkonom z jari! Stratila aj Farma, Inkognito posilnilo [online]. MediaBoom, 2017-09-19, [cit. 2017-09-19]. Dostupné online.
  81. Televíznym novinám včera patril post najsledovanejšieho hlavného spravodajstva. [online]. TV Markíza, 2017-09-19, [cit. 2020-09-10]. Dostupné online.
  82. a b Markíza veľký náskok v pondelňajšom prime-time stratila, Horná Dolná klesá! Inkognito už pred Farmou [online]. MediaBoom, 2017-09-26, [cit. 2017-09-26]. Dostupné online.
  83. a b Markíza v pondelňajšom prime-time opäť odskočila, Horná Dolná sa prebrala! Inkognito popri jej premiérach na maxime [online]. MediaBoom, 2017-10-03, [cit. 2017-10-03]. Dostupné online.
  84. Horná Dolná aj Inkognito nárast spred týždňa udržali, šou Joj už vysoko pred Farmou! [online]. MediaBoom, 2017-10-10, [cit. 2017-10-18]. Dostupné online.
  85. Televízia Markíza v pondelok obsadila dve najvyššie priečky v rebríčku sledovanosti, televízia Doma tradične zabodovala s Nekonečnou láskou. [online]. TV Markíza, 2017-10-10, [cit. 2020-09-10]. Dostupné online.
  86. a b Inkognito proti Hornej Dolnej na historických maximách, dotiahlo ju na najtesnejší rozdiel! V celkovom počte valcovalo [online]. MediaBoom, 2017-10-17, [cit. 2017-10-17]. Dostupné online.
  87. a b Horná Dolná si polepšila, na Jednotke bodovali Nedotknuteľní! Inkognito potvrdilo pokles, znovu dominovalo v 12+ [online]. MediaBoom, 2017-10-24, [cit. 2017-10-24]. Dostupné online.
  88. a b Inkognito popri Hornej Dolnej s novým rekordom, rástlo k vrcholu série! Seriál Markízy sa udržal v čele pondelka [online]. MediaBoom, 2017-10-31, [cit. 2017-10-31]. Dostupné online.
  89. a b Kredenc pri svojom návrate nezažiaril, divákov v noci neudržal! Horná Dolná s poklesom, veľký pád Inkognita [online]. MediaBoom, 2017-11-07, [cit. 2017-11-07]. Dostupné online.
  90. a b Horná Dolná v pondelok vystrelila, skočila na rekord sezóny! Podrásť dokázalo aj Inkognito [online]. MediaBoom, 2017-11-21, [cit. 2017-11-21]. Dostupné online.
  91. Horná Dolná štartovala vo štvrtok nad úrovňou z jesene, Inkognito značne stratilo! Oteckovia trhli ďalší rekord [online]. MediaBoom, 2018-03-02, [cit. 2018-03-02]. Dostupné online.
  92. Oteckovia s ďalším rekordom, víťazný štart novej série Hornej Dolnej! [online]. TV Markíza, 2018-03-02, [cit. 2020-10-04]. Dostupné online.
  93. a b Horná Dolná čísla zo štartu série neudržala, špeciál Mojej mamy doťahoval Inkognito! Silná Doma, rastie Wau [online]. MediaBoom, 2018-03-09, [cit. 2018-03-09]. Dostupné online.
  94. a b Piatkové seriály zvrátili pád, Prázdniny aj Milenky poskočili! Horná Dolná klesá [online]. MediaBoom, 2018-03-19, [cit. 2018-03-19]. Dostupné online.
  95. a b Horná Dolná vo štvrtok zastavila pád, v siedmej sérii opäť stráca! Inkognito mierne poskočilo [online]. MediaBoom, 2018-03-23, [cit. 2018-03-23]. Dostupné online.
  96. Veľký piatok pre Joj, s hlavnou premiérou Dobrý dinosaurus zabodovala! Sobotu vyhral animovaný Hotel Transylvánia 2 [online]. MediaBoom, 2018-04-03, [cit. 2018-04-03]. Dostupné online.
  97. Horná Dolná drží štvrtkové líderstvo, Inkognito však opäť s viac divákmi! Oteckovia vo svojom najsilnejšom týždni [online]. MediaBoom, 2018-04-06, [cit. 2018-04-06]. Dostupné online.
  98. Oteckovia a Horná Dolná najsledovanejšími programami štvrtka! [online]. TV Markíza, 2018-04-06, [cit. 2020-10-04]. Dostupné online.
  99. a b Horná Dolná tesne na vrchole štvrtka, s Inkognitom však spoločne zatlačená! S najviac divákmi Noviny [online]. MediaBoom, 2018-04-13, [cit. 2018-04-13]. Dostupné online.
  100. a b Inkognito Hornej Dolnej dosiaľ najbližšie, v celkovom publiku už dominovalo! Oteckov zatlačilo počasie na najnižší rating [online]. MediaBoom, 2018-04-20, [cit. 2018-04-20]. Dostupné online.
  101. Horná Dolná sa prebrala, Inkognitu sa ďaleko vzdialila! To ju však opäť zdolalo v celkových číslach [online]. MediaBoom, 2018-04-27, [cit. 2018-04-27]. Dostupné online.
  102. https://www.markiza.sk/neprehliadnite/1917319_horna-dolna-a-oteckovia-najsledovanejsimi-programami-stvrtka [online]. TV Markíza, 2018-04-27, [cit. 2020-10-04]. Dostupné online.
  103. a b Všetko, čo mám rád sa vrátilo priemerné, prilákalo celkovo najviac divákov! MS v hokeji štartovali na Dvojke vysoko [online]. MediaBoom, 2018-05-07, [cit. 2018-05-07]. Dostupné online.
  104. a b Hokej Slovákov s Francúzmi pritiahol dosiaľ najmenej divákov! Hornú Dolnú a Inkognito zatlačil šláger Česka s Ruskom [online]. MediaBoom, 2018-05-11, [cit. 2018-05-11]. Dostupné online.
  105. Všetko, čo mám rád postupne rastie, Čo ja viem dotiahlo Milenky! Štvrtok pre Hornú Dolnú [online]. MediaBoom, 2018-05-21, [cit. 2018-05-21]. Dostupné online.
  106. Skupina Markíza v 1. polroku 2018: Sezóna plná fenomenálnych úspechov! [online]. TV Markíza, 2018-07-02, [cit. 2020-10-04]. Dostupné online.
  107. a b Horná Dolná je späť. Stala sa najsledovanejším programom štvrtka [online]. Hospodárske noviny, 2018-09-07, [cit. 2018-09-07]. Dostupné online.
  108. a b Horná Dolná už späť na jarných priemeroch, v celkovom publiku jej Inkognito odskočilo ešte viac! [online]. MediaBoom, 2018-09-14, [cit. 2018-09-14]. Dostupné online.
  109. a b Horná Dolná stlačená k najhorším číslam, Inkognito aj popri futbale na svojom! Ministri v nový deň stúpli [online]. MediaBoom, 2018-09-21, [cit. 2018-09-21]. Dostupné online.
  110. a b Rošády Miklu na Farme pritiahli Markíze divákov, piatkový Duel dosiaľ najvyššie! [online]. MediaBoom, 2018-10-01, [cit. 2018-10-01]. Dostupné online.
  111. a b Talent späť na čele víkendu mimo spravodajstiev, piatkové programy sa zmestili do jediného ratingu! [online]. MediaBoom, 2018-10-08, [cit. 2018-10-08]. Dostupné online.
  112. a b Horná Dolná a Televízne noviny najsledovanejšími programami dňa [online]. TV Markíza, 2018-10-12, [cit. 2018-10-12]. Dostupné online.
  113. a b Chart Show sa vrátila na úrovni Dobre vedieť, Horná Dolná klesla ako Sestričky! Celkovo najvyššie správy s Inkognitom [online]. MediaBoom, 2018-10-19, [cit. 2018-10-19]. Dostupné online.
  114. a b Premiéra Predtým, ako som ťa spoznala hitom sviatkov, prevalcovala všetky programy týždňa! Streda pre Oteckov [online]. MediaBoom, 2018-11-02, [cit. 2018-11-02]. Dostupné online.
  115. a b Som mama prvýkrát s pádom, Chart Show poskočila! Horná Dolná s prepadom, klesla k najslabším číslam [online]. MediaBoom, 2018-11-09, [cit. 2018-11-09]. Dostupné online.
  116. a b Markíza prvýkrát bez Tvojej tváre v nedeľu hlboko, doťahovala ju Jednotka! Lídrom Joj, piatok ovládol futbal [online]. MediaBoom, 2018-11-19, [cit. 2018-11-19]. Dostupné online.
  117. Markíza ukončila svoje sklamanie, Joj odštartovala ešte väčšie! The Voice dotiahlo Siedme nebo, Kameňák s veľkým pádom [online]. MediaBoom, 2019-03-04, [cit. 2019-03-04]. Dostupné online.
  118. Víťazný návrat seriálu Horná Dolná, bezkonkurenční Oteckovia [online]. TV Markiza, 2019-03-01, [cit. 2019-03-01]. Dostupné online.
  119. a b Debata najhorúcejších kandidátov na Markíze vyletela do výšin! Kameňák už v podpriemere, klesla aj Horná Dolná [online]. MediaBoom, 2019-03-11, [cit. 2019-03-11]. Dostupné online.
  120. a b Skupina Markíza bola celodenným trhovým lídrom v každý jeden marcový deň [online]. TV Markiza, 2019-04-01, [cit. 2019-04-01]. Dostupné online.
  121. a b Komediálne seriály klesli k najslabším výkonom, ako sa darí Dvaja na jedného? The Voice s poslednými kastingami najnižšie [online]. MediaBoom, 2019-03-26, [cit. 2019-03-26]. Dostupné online.
  122. a b Skupina Markíza bola celodenným trhovým lídrom v každý jeden marcový deň [online]. TV Markiza, 2019-04-01, [cit. 2019-04-01]. Dostupné online.
  123. a b Večerné pravidelné programy aj s Oteckami klesajú, Horná Dolná už na čele! Najvyššie z večera premiéra Deň nezávislosti [online]. MediaBoom, 2019-04-08, [cit. 2019-04-08]. Dostupné online.
  124. a b Galavečer OTO po rokoch bez Adely či Sajfu bodoval, ovládol celý týždeň! Markíza v nedeľu šokovaná [online]. MediaBoom, 2019-04-15, [cit. 2019-04-15]. Dostupné online.
  125. a b Skupina Markíza bola trhovým lídrom v drvivej väčšine aprílových dní, celodenne aj v prime-time [online]. TV Markíza, 2019-05-02, [cit. 2019-05-02]. Dostupné online.
  126. a b Skupina Markíza bola trhovým lídrom v drvivej väčšine aprílových dní, celodenne aj v prime-time [online]. TV Markíza, 2019-05-02, [cit. 2019-05-02]. Dostupné online.
  127. a b Susedia, Horná Dolná či Inkognito z večera najvyššie, pred The Voice aj Nové bývanie! Týždeň znovu ovládli Noviny [online]. MediaBoom, 2019-05-06, [cit. 2019-05-06]. Dostupné online.
  128. a b Skupina Markíza bola aj v hokejovom máji 2019 silným trhovým lídrom [online]. TV Markíza, 2019-06-03, [cit. 2019-06-03]. Dostupné online.
  129. a b Skupina Markíza bola aj v hokejovom máji 2019 silným trhovým lídrom [online]. TV Markíza, 2019-06-03, [cit. 2019-06-03]. Dostupné online.
  130. a b Skupina Markíza bola aj v hokejovom máji 2019 silným trhovým lídrom [online]. TV Markíza, 2019-06-03, [cit. 2019-06-03]. Dostupné online.
  131. a b Oteckovia a Horná Dolná opäť zvíťazili, Sila ženy prekonala všetky rekordy [online]. TV Markíza, 2019-05-31, [cit. 2019-05-31]. Dostupné online.
  132. a b Víťazný návrat Hornej Dolnej. Stala sa najsledovanejším programom celého týždňa [online]. strategie.hnonline.sk, 2019-09-06, [cit. 2019-09-07]. Dostupné online.
  133. a b Extrémne premeny už na svojom, Inkognito späť celkovo pred Hornou Dolnou! Štart Čau, Lujza a Na hrane okolo priemeru Joj [online]. mediaboom.sk, 2019-09-13, [cit. 2019-09-14]. Dostupné online.
  134. (kh). Programami týždňa boli Talent a Extrémne premeny. Zabodovali u mladších aj starších divákov [online]. Hospodárske noviny, 2019-09-23, [cit. 2019-09-30]. Dostupné online.
  135. a b c d e f g h i HRNČÁROVÁ, Katarína. Horná Dolná dospela do finále. S premiérovými časťami sa vráti opäť na jar [online]. Hospodárske noviny, 2019-11-29, [cit. 2019-12-03]. Dostupné online.
  136. Trhlina s Extrémnymi premenami výstrel neudržali, Sestričky s Farmou na rekorde! Najvyššie z dní Horná Dolná [online]. mediaboom.sk, 2019-09-27, [cit. 2019-09-30]. Dostupné online.
  137. (kh). Top programy týždňa: Česko Slovensko má talent s rekordom, zabodoval dokument o Karlovi Gottovi [online]. Hospodárske noviny, 2019-10-07, [cit. 2019-10-10]. Dostupné online.
  138. (kh). Česko Slovensko má talent s ďalším rekordom, opäť bol top programom týždňa [online]. Hospodárske noviny, 2019-10-14, [cit. 2019-10-16]. Dostupné online.
  139. a b Markíze vypustenie škandálu na Farme prinieslo už teraz absolútny rekord! Najviac divákov z večerov pri Inkognite [online]. mediaboom.sk, 2019-10-18, [cit. 2019-10-19]. Dostupné online.
  140. Televízia JOJ pokračuje vo vydarenej jesennej sezóne, Česko Slovensko má talent dosiahlo nový rekord [online]. satCentrum, 2019-10-28, [cit. 2019-10-29]. Dostupné online.
  141. a b Týždeň u mladých ovládol Utajený šéf, Extrémne premeny na novom maxime! Správy Joj vylepšili rekord jesene [online]. mediaboom.sk, 2019-11-25, [cit. 2019-11-26]. Dostupné online.
  142. Hniezdo je z večera najsledovanejšie na trhu! U mladých zas Superstar, mimo víkendu Nový život [online]. MediaBoom, 2020-03-09, [cit. 2020-09-05]. Dostupné online.
  143. Markíza prekopáva program, do prime-time zaraďuje sériu mimoriadnych relácií! S prvou vystrelila do výšin [online]. MediaBoom, 2020-03-13, [cit. 2020-07-31]. Dostupné online.
  144. Horná Dolná je späť. Stala sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa [online]. Hospodárske noviny, 2020-09-04, [cit. 2020-09-05]. Dostupné online.
  145. Seriálový hit Oteckovia si pripísal rekord sezóny, Horná Dolná víťazom štvrtkového večera [online]. TV Markíza, 2020-10-09, [cit. 2020-10-09]. Dostupné online.
  146. Oteckovia s ďalším rekordom, sezónne maximum dosiahla aj Horná Dolná [online]. TV Markíza, 2020-10-30, [cit. 2020-10-30]. Dostupné online.
  147. Jesenná séria Hornej Dolnej sa rozlúčila suverénnym víťazstvom [online]. TV Markíza, 2020-11-27, [cit. 2020-11-27]. Dostupné online.
  148. Víťazný návrat obľúbeného komediálneho seriálu Horná Dolná [online]. TV Markíza, 2021-03-05, [cit. 2021-03-05]. Dostupné online.
  149. Hlavná šou sezóny drží divákov, RTVS nečakane dotiahla Markízu! Slovania a Pán profesor na čele [online]. MediaBoom, 2021-03-15, [cit. 2021-03-19]. Dostupné online.
  150. Obľúbený komediálny seriál Horná Dolná tradične najsledovanejším nespravodajským programom dňa [online]. TV Markíza, 2021-03-19, [cit. 2021-03-19]. Dostupné online.
  151. a b Obľúbený komediálny seriál Horná Dolná najsledovanejším štvrtkovým programom [online]. TV Markíza, 2020-04-30, [cit. 2020-05-07]. Dostupné online.
  152. 911 pri štarte novej série prekvapilo, Joj prvýkrát v sezóne dotiahla premiérovú Hornú Dolnú! [online]. MediaBoom, 2020-05-07, [cit. 2020-05-07]. Dostupné online.
  153. Mediaboom.sk. Valcujúca lotéria prvýkrát stratila, Superstar aj Talent porástli! Príchod pápeža udalosťou týždňa [online]. mediaboom.sk, 2021-09-13, [cit. 2021-09-20]. Dostupné online.
  154. Mediaboom.sk. Nemocnica rastie k číslam zo štartu, Farma dobieha Talent! Očkovacia lotéria opäť valcom týždňa [online]. mediaboom.sk, 2021-09-20, [cit. 2021-09-20]. Dostupné online.
  155. Mediaboom.sk. Očkovacia lotéria neohrozeným valcom, dominujú aj Nemocnica so Superstar! Veľké šou však klesli [online]. mediaboom.sk, 2021-09-27, [cit. 2021-09-28]. Dostupné online.
  156. Mediaboom.sk. Očkovacia lotéria prvýkrát stlačená, sezóna s prvou neúspešnou novinkou! Rástli Superstar aj Pán profesor [online]. mediaboom.sk, 2021-10-04, [cit. 2021-10-04]. Dostupné online.
  157. Mediaboom.sk. Markíza operatívne mení program, dnešnú Hornú Dolnú škrtá z vysielania [online]. mediaboom.sk, 2021-11-11, [cit. 2022-02-08]. Dostupné online.
  158. Horná Dolná XIII. (11) - už teraz na VOYO a vo štvrtok 11. 11. 2021 o 20:30 na TV Markíza - YouTube [online]. youtube.com, 2021-11-05, [cit. 2022-02-08]. Dostupné online.
  159. Mediaboom.sk. Markíza zažila ďalšie tvrdé prepadáky, opäť mení jarný program! Horná Dolná končí [online]. mediaboom.sk, 2022-03-14, [cit. 2022-03-26]. Dostupné online.
  160. a b Mediálne. Oteckovia sa dostali do Top 5, ale seriál Hranica neprekonal ani zápas MS v hokeji 2022. etrend.sk (Bratislava: News and Media Holding), 2022-05-24. Dostupné online [cit. 2022-06-01]. ISSN 1336-2674.
  161. a b Mediálne. Hranica alebo Horná Dolná? V televízii sa odohral zaujímavý súboj sledovanosti. etrend.sk (Bratislava: News and Media Holding), 2022-05-31. Dostupné online [cit. 2022-06-01]. ISSN 1336-2674.
  162. a b Mediálne. Seriál Hranica sa drží na čele sledovanosti, markizácka Horná Dolná výrazne zaostáva. etrend.sk (Bratislava: News and Media Holding), 2022-06-07. Dostupné online [cit. 2022-06-11]. ISSN 1336-2674.
  163. a b Mediálne. Šou Bez servítky tesne porazila v sledovanosti Hranicu, vysoko sa dostala aj talianska komédia. etrend.sk (Bratislava: News and Media Holding), 2022-06-14. Dostupné online [cit. 2022-06-15]. ISSN 1336-2674.
  164. a b Mediálne. Jojka pobavila státisíce Slovákov, vysoko sa dostala aj markizácka relácia Reflex. etrend.sk (Bratislava: News and Media Holding), 2022-06-21. Dostupné online [cit. 2022-06-21]. ISSN 1336-2674.
  165. ČSFD. Horná Dolná > „Tajomstvo úspechu“ (E41) [online]. Česko-Slovenská filmová databáza, 2017-05-04, [cit. 2017-05-04]. Dostupné online.
  166. Markíza pošetrila premiéru Hornej Dolnej, piatu sériu ukončila s making of! Inkognito lídrom pondelka [online]. MediaBoom, 2017-05-16, [cit. 2017-09-17]. Dostupné online.
  167. Aj Horná Dolná sa ocitla v karanténe: Radikálne opatrenia obyvateľov! [online]. markiza.sk, 2020-05-09, [cit. 2020-07-31]. Dostupné online.

Externé odkazyUpraviť