Otvoriť hlavné menu

Zoznam epizód seriálu Horná Dolná

zoznamový článok na projektu Wikimedia

SérieUpraviť

Séria Epizódy Dátum vysielania Programová štruktúra Sledovanosť (12+) TV stanica
Premiéra série Finále série      PO     UT     ST     ŠT Podiel na trhu Počet divákov
1. 8 6. január 2015 23. február 2015      21:30 (pilotná epizóda) 39,6% 894 tis. TV Markíza [1]
     20:30 (2. – 8. epizóda)
2. 8 9. september 2015 26. október 2015      20:30 (1. – 6. epizóda) 31,3% 654 tis.
     20:30 (7. – 8. epizóda)
3. 9 11. január 2016 11. apríl 2016      20.30 (všetky epizódy) 33,1% 730 tis.
4. 8 5. september 2016 24. október 2016 26,8% 558 tis.
5. 7 13. marec 2017 1. máj 2017 20,5% 454 tis. [2]
6. 12 4. september 2017 20. november 2017 20,1% 420 tis. [3]
7. 12 1. marec 2018 17. máj 2018      20.30 (všetky epizódy) nedostupné 400 tis. [4]
8. 11 6. september 2018 15. november 2018 N/A N/A
9. 15 28. február 2019 6. jún 2019 N/A N/A
10. 13 5. september 2019 28. november 2019 N/A N/A
103 12+ označuje základnú divácku skupinu (t.j. divákov starších ako 12 rokov.)[p 1] 28,4% 587 tis.

EpizódyUpraviť

1. séria (2015)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
1
1
„Volby“[p 2]
Tomáš Jančo
Storyline: Peter Nagy a Zuzana Dzurindová
Dialógy: Nagy, Dzurindová a Tomáš Jančo
6. január 2015
37,2%[6]
800 tis.[6]
2
2
„Kamión“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
12. január 2015
39,5%[7]
889 tis.[7]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
3
3
„Rybník“
Tomáš Jančo
Storyline a dialógy:
Tomáš Jančo
12. január 2015[p 3]
19. január 2015(TV)
38,3%[9]
857 tis.[9]
4
4
„Diviak“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
26. január 2015
40,1%[10]
920 tis.[10]
5
5
„Kúpalisko“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
2. február 2015
41,0%.[11]
949 tis.[11]
6
6
„Návšteva“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
9. február 2015
40,3%[12]
923 tis.[12]
7
7
„Hazard“
Tomáš Jančo
Storyline: Stano Dančiak
Dialógy: Dančiak a Tomáš Jančo
16. február 2015
40,5%[13]
904 tis.[13]
8
8
„Rivali“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
23. február 2015
40,4%[14]
916 tis.[14]
Priemer 39,6% 894 tis.

2. séria (2015)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
9
1
„Narodeniny“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
9. september 2015
34,5%[15]
724 tis.[p 4]
Epizódna rola: Ivo Heller
10
2
„Príšera“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
16. september 2015
27,4%[17]
568 tis.[p 5]
11
3
„Svadba“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
23. september 2015
29,5%[p 6]
616 tis.[21]
12
4
„Nákaza“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
30. september 2015
28,4%[22]
588 tis.[p 7]
Epizódna rola: Ivo Gogál
13
5
„Tour de ...“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
7. október 2015
31,1%[p 8]
648 tis.[p 9]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
14
6
„Guláš“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Lukáš Sigmund
14. október 2015
30,5%[26]
644 tis.[26]
15
7
„Zastávka“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
19. október 2015
35,8%[27]
746 tis.[p 10]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
16
8
„Sčítanie ľudu“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Pavol Bláha
26. október 2015
33,7%[p 11]
704 tis.[29]
Epizódne roly: Zuzana Vačková, Monika Hilmerová a Štefan Skrúcaný
Priemer 31,3% 654 tis.

3. séria (2016)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
17
1
„Kalamita“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
11. január 2016
32,7%[30]
732 tis.[p 12]
18
2
„Tancovačka“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
18. január 2016
33,2%[p 13]
726 tis.[p 14]
19
3
„Zúčtovanie“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
25. január 2016
32,2%[p 15]
713 tis.[37]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
20
4
„Srdcové záležitosti“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
29. február 2016
33,7%[p 16]
748 tis.[38]
Epizódne roly: Zuzana Vačková a Roman Pomajbo
21
5
„Zabíjačka“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Peter Nagy
7. marec 2016
33,3%[p 17]
738 tis.[40]
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Ivo Hlaváček
22
6
„Rallye“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Lukáš Sigmund
14. marec 2016
36,7%[42]
797 tis.[42]
Epizódne roly: Monika Hilmerová a Štefan Skrúcaný
23
7
„Oblievačka“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Katarína Fitková
21. marec 2016
33,9%[p 18]
750 tis.[43]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
24
8
„Znamenie“
Karel Janák
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
4. apríl 2016
31,8%[44]
694 tis.[44]
Epizódna rola: Roman Pomajbo, Albín Medúz
25
9
„Apríl“
Tomáš Jančo
Storyline: Tomáš Jančo
Dialógy: Michal Baláž
11. apríl 2016
30,7%[p 19]
677 tis.[45]
Priemer 33,1% 730 tis.

4. séria (2016)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
26
1
„Stratení“
Karel Janák
Lukáš Sigmund a Stano Dančiak
5. september 2016
34,0%[47]
703 tis.[47][48]
Epizódna rola: Henrich Platek
27
2
„Patrónka“
Karel Janák
Lukáš Sigmund
12. september 2016
27,7%[p 20]
573 tis.[p 21]
Epizódna rola: Albín Medúz
28
3
„Pašeráci“
Karel Janák
Michal Baláž
19. september 2016
27,6%[p 22]
571 tis.[p 23]
29
4
„Domobrana“
Karel Janák
Lukáš Sigmund
26. september 2016
27,5%[51]
573 tis.[51]
30
5
„Vypočujte si hlásenie“
Karel Janák
Lukáš Sigmund a Tomáš Jančo
3. október 2016
27,1%[p 24]
561 tis.[p 25]
31
6
„Kde je doktor?“
Karel Janák
Michal Baláž, Adela Zvalová a Ivan Bobčík
10. október 2016
23,0%[53]
489 tis.[53]
Epizódna rola: Pavol Topoľský
32
7
„Vykopávky“
Karel Janák
Michal Baláž a Tomáš Jančo
17. október 2016
25,5%[p 26]
529 tis.[p 27]
Epizódna rola: Peter Kadlečík
33
8
„Karavan“
Karel Janák
Stano Dančiak a Ivan Bobčík
24. október 2016
22,7%[p 28]
471 tis.[55]
Epizódna rola: Gabriela Dolná
Priemer 26,8% 558 tis.

5. séria (2017)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
34
1
„Masky“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Katarína Fitková
13. marec 2017
24,2%[56]
532 tis.[56]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
35
2
„Zlatá horúčka“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Jan Chudík a Michal Baláž
20. marec 2017
20,2%[p 29]
444 tis.[57]
36
3
„Misska“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Katarína Fitková
27. marec 2017
19,8%[p 30]
435 tis.[59]
37
4
„Zub“
Csaba Molnár
Jan Chudík, Adela Zvalová a Katarína Fitková
3. apríl 2017
18,4%[p 31]
405 tis.[60]
Epizódna rola: Roman Fratrič
38
5
„Vyhadzov“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Lukáš Sigmund
10. apríl 2017
19,8%[p 32]
434 tis.[61]
39
6
„Pre dobrotu na žebrotu“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Katarína Fitková
Adela Zvalová (edit)
24. apríl 2017
19,4%[p 33]
426 tis.[63]
40
7
„Petang“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo a Lukáš Sigmund
Adela Zvalová (edit)
1. máj 2017
21,9%[65]
499 tis.[65]
Priemer 20,5% 454 tis.

6. séria (2017)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
41
1
„Odpočívaj v pokoji“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
4. september 2017
16,7%[66]
363 tis.[66]
42
2
„Odvrátená strana zákona“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
11. september 2017
23,2%[67]
472 tis.[67]
Epizódne roly: Martin Kaprálik a Roman Pomajbo
43
3
„Tábor“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
18. september 2017
21,1%[p 34]
441 tis.[p 35]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
44
4
„Rozstrel“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
25. september 2017
18,4%[p 36]
385 tis.[p 37]
45
5
„Sabotáž“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
2. október 2017
21,5%[p 38]
449 tis.[p 39]
Epizódne roly: Michal Novák, Ladislav a Ľubica Konrádovci, Branislav Bystriansky
46
6
„Spoločnými silami“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Michaela Prablesková, Adela Zvalová
9. október 2017
20,0%[p 40]
418 tis.[p 41]
47
7
„Trojboj“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Michal Baláž, Adela Zvalová
16. október 2017
19,2%[p 42]
401 tis.[72]
48
8
„Samostatní“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo, Jan Chudík,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
23. október 2017
19,6%[p 43]
410 tis.[73]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
49
9
„Halloween“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Zuzana Tlučková, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
30. október 2017
19,1%[p 44]
399 tis.[74]
Epizódne roly: Zuzana Vačková a Mária Breinerová
50
10
„Infekčná“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Michal Baláž, Katarína Fitková
6. november 2017
19,2%[p 45]
401 tis.[75]
Epizódne roly: Roman Pomajbo, Filip Teller, Viktor Szabó a Ludwig Bagin
51
11
„Veľký únos“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Ivan Bobčík,
Katarína Fitková
13. november 2017
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Jozef Adamčík, Monika Hilmerová a Martin Šmahel (cameo)
52
12
„Tornádo“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Katarína Fitková
20. november 2017
23,2%[p 46]
485 tis.[76]
Epizódne roly: Monika Hilmerová a Jozef Adamčík
Priemer 20,1% 420 tis.

7. séria (2018)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
53
1
„Kto hľadá, nájde“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Michal Baláž, Katarína Fitková
1. marec 2018
28,6%[77]
453 tis.[77]
Epizódna rola: Lenka Debnárová
54
2
„Zachráňte strážnika Sojku“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
8. marec 2018
26.0%[78]
413 tis.[78]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
55
3
„Jubileum“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
15. marec 2018
25.0%[79]
390 tis.[79]
56
4
„Ólinkluzíf“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
22. marec 2018
25.0%[80]
415 tis.[80]
57
5
„Výkupné“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Michal Baláž
29. marec 2018
27.0%[81]
430 tis.[81]
58
6
„Strašiaci“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
5. apríl 2018
26.0%[82]
420 tis.[82]
59
7
„Nočná mora“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
12. apríl 2018
27.0%[83]
395 tis.[83]
60
8
„Drevokaz“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
19. apríl 2018
25.0%[84]
370 tis.[84]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
61
9
„MDŽ“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
26. apríl 2018
28.0%[85]
420 tis.[85]
Epizódné roly: Miloš Slemenský
62
10
„Svätostánok“
Csaba Molnár
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
3. máj 2018
26.0%[86]
360 tis.[86]
Epizódné roly: Roman Pomajbo, Viktória Predanociová, Jakub Ružička
63
11
„Veľký tresk“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
10. máj 2018
21.0%[87]
340 tis.[87]
Epizódna rola: Eva "Evelyn" Kramerová
64
12
„Taxi“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
17. máj 2018
25.5%[88]
395 tis.[88]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
Priemer nedostupné 400 tis.


8. séria (2018)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
65
1
„Pätnásty plat“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Tomáš Jančo,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
6. september 2018
20,3%[89]
404 tis.[89]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
66
2
„Gorila“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
13. september 2018
27,0%[90]
370 tis.[90]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
67
3
„Fahrenheit“
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
20. september 2018
22,0%[91]
340 tis.[91]
Epizódna rola: Miloš Slemenský
68
4
„Poistná udalosť“
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
27. september 2018
23,4%[92]
365 tis.[92]
Epizódne roly: Rastislav Sokol a Peter Oszlík
69
5
„Milionárka“
Zuzana Marianková
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
4. október 2018
25,0%[93]
370 tis.[93]
Epizódne roly: Dagmar Sanitrová, Monika Hilmerová, Miloš Slemenský a Jozef Adamčík
70
6
„Kakaovník“
Zuzana Marianková
Stano Dančiak, Lukáš Sigmund,
Katarína Fitková, Michal Vrabec
11. október 2018
26,0%[94]
401 tis.[94]
Epizódne roly: Monika Hilmerová, Miloš Slemenský, Veronika Strapková a Vladimír Čema
71
7
„Asistentka“
Zuzana Marianková
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
18. október 2018
24,0%[95]
360 tis.[95]
Epizódne roly: Eva "Evelyn" Kramerová a Miloš Slemenský
72
8
„Blízke stretnutia“
Zuzana Marianková
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Adela Zvalová, Michal Vrabec
25. október 2018
nedostupné
nedostupné
73
9
„Janko a Janko“
Csaba Molnár
Zuzana Marianková, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
1. november 2018
22,0%[96]
420 tis.[96]
Epizódne roly: Matúš Beniak a Štefan Skrúcaný
74
10
„Túra“
Csaba Molnár
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
8. november 2018
23,0%[97]
360 tis.[97]
Epizódne roly: Eva "Evelyn" Kramerová a Štefan Skrúcaný
75
11
„Méďo a Béďo“
Csaba Molnár
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
15. november 2018
27,0%[98]
370 tis.[98]
Epizódna rola: Branislav Bystriansky
Priemer 20,3% 404 tis.

9. séria (2019)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
76
1
„Veni Vidi Vici“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
28. február 2019
28,5%[99]
426 tis.[100]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
77
2
„Barón“
Miloš Volný
Michal Baláž, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
7. marec 2019
18,5%[101]
385 tis.[101]
Epizódna rola: Peter Krajčovič
78
3
„Mafia“
Miloš Volný
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
14. marec 2019
23,6%[102]
378 tis.[102]
Epizódne roly: Roman Pomajbo a Jozef Pantlikáš
79
4
„Maliar“
Miloš Volný
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Adela Zvalová
21. marec 2019
22,0%[103]
340 tis.[103]
Epizódna rola: Michal Legíň
80
5
„Krvecuc“
Csaba Molnár
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
28. marec 2019
23,6%[104]
378 tis.[104]
Epizódne roly: Dušan Kubáň, Peter Havasi, Miloš Slemenský a Jozef Adamčík
81
6
„Prvý apríl“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Michal Baláž, Adela Zvalová
4. apríl 2019
26,0%[105]
375 tis.[105]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
82
7
„Angelika“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
11. apríl 2019
26,0%[106]
375 tis.[106]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
83
8
„Ekšnmen“
Miloš Volný
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
18. apríl 2019
24,0%[107]
359 tis.[107]
84
9
„Kliatba“
Miloš Volný
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
25. apríl 2019
24,0%[108]
359 tis.[108]
85
10
„Darček“
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
2. máj 2019
26,0%[109]
385 tis.[109]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
86
11
„Mínové pole“
Csaba Molnár
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Michal Baláž, Adela Zvalová
9. máj 2019
23,3%[110]
354 tis.[110]
Epizódna rola: Jozef Adamčík
87
12
„Vivat Akadémia"
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
16. máj 2019
23,3%[111]
354 tis.[111]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
88
13
„Magazín"
Csaba Molnár
Zuzana Marianková, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
23. máj 2019
23,3%[112]
354 tis.[112]
Epizódne roly: Jana Majeská, František Košarišťan a Peter Žakovič
89
14
„Poistka"
Csaba Molnár
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
30. máj 2019
24,0%[113]
360 tis.[113]
Epizódne roly: Eva "Evelyn" Kramerová a Peter Oszlík
90
15
„Kombajn"
Zuzana Marianková
Zuzana Marianková, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund, Adela Zvalová
6. jún 2019
nedostupné
nedostupné
Epizódne roly: Miloš Slemenský, Jozef Adamčík, Monika Hilmerová, Štefan Skrúcaný a Peter Makranský
Priemer _ _

10. séria (2019)Upraviť

Poradie Názov Réžia Scenár Premiéra Sledovanosť (12+)
Seriál Séria Podiel na trhu Počet divákov
91
1
„Identita“
Miloš Volný
Lukáš Sigmund, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
5. september 2019
21,3%[114]
420 tis.[114]
92
2
„Kríza“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
12. september 2019
18,7%[115]
371 tis.[115]
93
3
„Úhlavné priateľky“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
19. september 2019
16,9%[p 47]
nedostupné
Epizódne roly: Alena Pajtinková, Roman Pomajbo a Jozef Adamčík
94
4
„Vesmírny program“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Lukáš Sigmund
26. september 2019
25,6%[117]
378 tis.[117]
Epizódna rola: Zuzana Vačková
95
5
„Kto za pravdu horí“
Zuzana Marianková,
Miloš Volný,
Csaba Molnár
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
3. október 2019
23,4%[p 48]
nedostupné
Epizódna rola: Roman Pomajbo
96
6
„Bezdomovec“
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár,
Miloš Volný
Dominika Údvorková, Stano Dančiak,
Nina Morgenstein
10. október 2019
21,3%[p 49]
nedostupné
Epizódna rola: Ladislav Konrád
97
7
„Obojok“
Csaba Molnár,
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
17. október 2019
26,8%[120]
385 tis.[120]
98
8
„Moped“
Csaba Molnár,
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
24. október 2019
16,9%[p 50]
nedostupné
Epizódna rola: Zuzana Vačková
99
9
„Práci zdar“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková
Tomáš Jančo, Stano Dančiak,
Katarína Fitková
31. október 2019
24,2%[122]
374 tis.[122]
Epizódna rola: Roman Pomajbo
100
10
„Havária“
Miloš Volný,
Csaba Molnár,
Zuzana Marianková
Tomáš Dušička, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
7. november 2019
nedostupné
nedostupné
101
11
„Zakopalipsa“
Miloš Volný,
Zuzana Marianková,
Csaba Molnár
Nina Morgenstein, Stano Dančiak,
Katarína Fitková, Adela Zvalová
14. november 2019
Epizódna rola: Albín Medúz
102
12
„Zmiznutí“
21. november 2019
103
13
„Márovačka“
28. november 2019
Priemer _ _

ŠpeciálneUpraviť

Dva týždne po premiére piatej série, TV Markíza odvysielala dokument zo zákulisia výroby seriálu „Tajomstvo úspechu“.[123] Špeciál v réžii Braňa Špačka, zhliadlo približne 454-tis. divákov.[124]

PoznámkyUpraviť

  1. Na Slovensku 12+, v Česku 15+. Reklamná kategória (12 – 54) je štandardná pre nákup reklamy a účelové potreby súkromných TV staníc pri plánovaní ich mediálnej stratégie.[5]
  2. Doslova „Volby“, nie „Voľby“.
  3. Epizóda bola nedopatrením TV uvoľnená online predčasne.[8]
  4. Tlačová správa TV Markíza z 10. 9. 2015 publikovaná v HN, dokumentuje 736 tis. sledovanosť bez prípadnej zmienky o podiele v základnej skupine (u reklamnej uvádza pre zmenu iba podiel; 40,2%).[16] Podľa Trendu, epizódu zhliadlo 724 tis. divákov (u strategickej, týždenník vyčíslil odlišný podiel; 40%, resp. 479 tis. divákov).[15]
  5. Záznam Trendu zo 17. 9. 2015 uvádza 568 tis.,[17] zatiaľ čo správa MediaBoomu z rovnakého dňa 580 tis. divákov. Vzhľadom k spornému podielu – až 33% podľa mediálneho portálu[18] – je v porovnaní s predchádzajúcim týždňom i aktuálne nameranému počtu divákov reálnejší zápis ekonomického periodika (27,4%).[17]
  6. Označuje odhad. Správa HN z 30. 9. 2015, eviduje len sledovanosť v reklamnej skupine (34,1%);[19] totožný podiel vykazuje i portál MediaBoom[20] či tlačový oznam TV Markíza z 24. 9. 2015.[21]
  7. Tlačová správa TV Markíza z 1. 10. 2015 uvádza 600 tis., k tomu s nadčasovým dátumom už odvysielanej epizódy (cit. „stredu 30. októbra 2015“).[23] Trend vykazuje 588 tis. divákov vrátane podielu.[22]
  8. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (35,7%).[24]
  9. Počet divákov dostupný len pre reklamnú skupinu (432 tis.).[24]. Podľa záznamu MediaBoomu bol však rozdiel v porovnaní s minulotýždňovou sledovanosťou približne 60-tisíc divákov.[25]
  10. Tlačová správa TV Markíza z 20. 10. 2015 uvádza 764 tis. divákov,[28] kdežto Trend 746 tis.[27]
  11. Označuje odhad. Tlačová správa TV Markíza z 27. 10. 2015 uvádza iba podiel v reklamnej skupine (44,5%).[29]
  12. HN[31] a MediaBoom[32] uvádzajú 747 tis. bez uvedenia náležitého podielu; Trend o 15 tis. menej divákov vrátane podielu.[30]
  13. Tlačová správa Markízy z 19. 1. 2016[33] a portál MediaBoom[34] uvádzajú podiel iba v reklamnej skupine; ten sa líši od záznamu Trendu (42,5% vs. 42,1%[35]).
  14. Tlačová správa Markízy z 19. 1. 2016 uvádza 747 tis.,[33] Trend 726 tis. divákov.[35]
  15. Označuje odhad. Tlačová správa TV Markíza z 26. 1. 2016[36] a MediaBoom,[37] vyčíslili len podiel v reklamnej skupine (41,7%).
  16. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (41,7%).[38][39]
  17. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (41,0%).[40][41]
  18. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (42,9%).[43]
  19. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (40,7%).[45][46]
  20. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (35,3%).[49]
  21. Označuje odhad. Vzhľadom k tomu, že pilotný diel 4. série sledovalo pri podiele 43,3%[47][48] v reklamnej skupine 497 tis. divákov,[47] v prípade druhej časti sa zaznamenaný podiel (35,3%)[49] odhaduje na zhruba 405 tis. divákov v 12 – 54, respektíve 573 tis. v 12+.
  22. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (35,2%).[50]
  23. Označuje odhad. V porovnaní s predchádzajúcim týždňom,[49] sledovanosť tretej epizódy z tejto rady bola takmer identická pri podiele vyčíslenom v reklamnej cieľovke na 35,2%, ktorý potvrdil prepad audienčnej krivky seriálu obecne.[50]
  24. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (34,6%).[52]
  25. Označuje odhad.[52]
  26. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (32,6%).[54]
  27. Označuje odhad.[54]
  28. Označuje odhad. Podiel dostupný len pre reklamnú skupinu (31,7%).[55]
  29. Označuje odhad. Zatiaľ čo pilotný diel 5. rady si pri podiele 24,2% pozrelo 532 tis. univerzálnych divákov,[56] v prípade druhej epizódy sa zaznamenaný počet (444 tis.)[57][58] odhaduje v 12+ na takmer 20,2%.
  30. Označuje odhad. V porovnaní s výkonom z predošlého týždňa,[57][58] sledovanosť tretej časti piatej série v reklamnej skupine bola takmer rovnaká (28,3%), ktorá potvrdila stratu divákov.[59]
  31. Označuje odhad. Oficiálna správa uvádza „menej ako 19%“ pri počte „405-tisíc“ divákov.[60]
  32. Označuje odhad. Oficiálna správa TV Markíza uvádza iba podiel v reklamnej cieľovke (28,6%),[61] podobne aj záznam MediaBoomu[62]
  33. Označuje odhad. Oficiálna správa TV Markíza uvádza iba podiel v reklamnej cieľovke (27,7%),[63] podobne aj záznam MediaBoomu[64]
  34. Označuje odhad.[68]
  35. Označuje odhad.[68]
  36. Označuje odhad.[69]
  37. Označuje odhad.[69]
  38. Označuje odhad.[70]
  39. Označuje odhad.[70]
  40. Označuje odhad.[71]
  41. Označuje odhad.[71]
  42. Označuje odhad.[72]
  43. Označuje odhad.[73]
  44. Označuje odhad.[74]
  45. Označuje odhad.[75]
  46. Označuje odhad.[76]
  47. Označuje odhad. Správa HN z 23. 9. 2019, eviduje podiel necelých 17 percent.[116]
  48. Označuje odhad. Správa HN z 7. 10. 2019, eviduje podiel necelých 23 percent.[118]
  49. Označuje odhad. Správa HN z 14. 10. 2019, eviduje podiel necelých 21 percent.[119]
  50. Označuje odhad. Správa satCentrum z 28. 10. 2019, eviduje podiel necelých 16 percent.[121]

ReferencieUpraviť

  1. HRNČÁROVÁ, Katarína. Markíza finišuje s nakrúcaním štvrtej série Hornej Dolnej [online]. Hospodárske noviny, 2016-06-27, [cit. 2016-08-03]. Dostupné online.
  2. TRNOVEC, Peter. Pripravte si bránice, Horná Dolná sa vracia! [online]. TV Markíza, 2017-03-01, [cit. 2017-03-07]. Dostupné online.
  3. MEDIALNE.SK. Aj premiéry Hornej Dolnej vytiahne Markíza hneď skraja septembra. medialne.etrend.sk. Dostupné online [cit. 2017-08-14].
  4. Exkluzívne: Susedia sú späť, poznáme vysielací deň aj dátum štartu nových častí.
  5. LIPTÁK, Roman. Analýza mediálneho trhu v Slovenskej republike. I. vyd. Bratislava : MV SR, 2014. (PDF). Dostupné online. Kapitola Televízia, s. 14 a 21.
  6. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná odštartovala skvelo, s polmiliónom mladých divákov [online]. Hospodárske noviny, 2015-01-07, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  7. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná sa stáva ešte väčším hitom, vysoko boli aj Babovřesky [online]. Hospodárske noviny, 2015-01-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  8. Markíza omylom vypustila najnovšiu časť Hornej Dolnej! V epizódach má chaos [online]. MediaBoom, 2015-01-17, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  9. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná priniesla vysoký nadpriemer aj do tretice [online]. Hospodárske noviny, 2015-01-20, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  10. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná sa stáva najúspešnejším seriálom od čias Susedov [online]. Hospodárske noviny, 2015-01-27, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  11. a b POLÁŠ, Martin. Panelák sa vrátil nadpriemerne, Horná Dolná opäť stúpla [online]. Trend, 2015-02-03, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  12. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná mala najvyšší podiel, pozeral ju každý druhý divák [online]. Hospodárske noviny, 2015-02-10, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  13. a b KRASKO, Ivan. Potvrdené: Horná Dolná bude mať druhú sériu [online]. Hospodárske noviny, 2015-02-17, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  14. a b KRASKO, Ivan. Horná Dolná: Akých divákov si získal seriálový hit [online]. Hospodárske noviny, 2015-02-24, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  15. a b POLÁŠ, Martin. Horná Dolná Markíze zabrala, vrátila sa so 40-percentným podielom [online]. Trend, 2015-09-10, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  16. TV Markíza. Triumfálny návrat komediálneho seriálu Horná Dolná [online]. Hospodárske noviny, 2015-09-10, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  17. a b c POLÁŠ, Martin. Talent si na druhý pokus poradil aj s Hornou Dolnou, mal tesne navrch [online]. Trend, 2015-09-17, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  18. Markíza prichádza aj o najväčšiu istotu! Horná Dolná proti Talentu stráca na sile, slabne aj Kukučka [online]. MediaBoom, 2015-09-17, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  19. KRASKO, Ivan. Týždenná sledovanosť: Ako pokračuje jesenný súboj Markízy, Joj a RTVS [online]. Hospodárske noviny, 2015-09-30, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  20. Horná Dolná víťazom stredy, Markíza ju natiahla na tri brejky! Dvojičky vysoké čísla neudržali [online]. MediaBoom, 2015-09-24, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  21. a b TV Markíza. Týždenná sledovanosť: Ako pokračuje jesenný súboj Markízy, Joj a RTVSHorná Dolná jednoznačným víťazom stredajšieho večera [online]. Hospodárske noviny, 2015-09-24, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  22. a b POLÁŠ, Martin. Markíza presunie Hornú Dolnú na pondelok, spustí aj Kredenc [online]. Trend, 2015-10-01, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  23. TV Markíza. Horná Dolná opäť porazila konkurenčnú talentovú šou [online]. Hospodárske noviny, 2015-10-01, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  24. a b KRASKO, Ivan. Týždenná sledovanosť: Kvalifikačný futbal úradoval, ale Hornú Dolnú neprekonal [online]. Hospodárske noviny, 2015-10-14, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  25. Horná Dolná zvýšila náskok, uspel koncert pre Kamila Peteraja! Joj opäť vysoko s Novinami [online]. MediaBoom, 2015-10-08, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  26. a b POLÁŠ, Martin. Ako štartovala novinka Svet podľa Evelyn [online]. Trend, 2015-10-15, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  27. a b POLÁŠ, Martin. Presun Hornej Dolnej prospel, Kredenc sa vrátil s rekordom [online]. Trend, 2015-10-20, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  28. TV Markíza. Horná Dolná doposiaľ najsledovanejším programom sezóny [online]. Hospodárske noviny, 2015-10-20, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  29. a b TV Markíza. Horná Dolná a Kredenc ovládli pondelkový večer [online]. Hospodárske noviny, 2015-10-27, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  30. a b POLÁŠ, Martin. Horná Dolná Markízu nesklamala, novinku Zoo zdolala [online]. Trend, 2016-01-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  31. pš. Ako dopadol pondelkový súboj TV Markíza a TV JOJ? [online]. Hospodárske noviny, 2016-01-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  32. Výsledky veľkého súboja: Horná Dolná vystrelila vysoko, ZOO ale štartovala nadpriemerná! [online]. MediaBoom, 2016-01-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  33. a b KOČIŠEK, Lukáš. Horná Dolná ešte úspešnejšia, Kredenc lámal rekordy! [online]. satCentrum, 2016-01-19, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  34. Horná Dolná vo svojej suverenite pokračuje, dokázala ešte podrásť! ZOO proti nej priemerná [online]. MediaBoom, 2016-01-19, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  35. a b POLÁŠ, Martin. Premiérová Horná Dolná Markíze mierne rástla, ako jediná funguje proti Zoo [online]. Trend, 2016-01-19, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  36. KOČIŠEK, Lukáš. Kredenc opäť rekordný, Horná Dolná víťazom pondelka! [online]. satCentrum, 2016-01-26, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  37. a b Zoo proti Hornej Dolnej drží výkon, nový rekord pre Kredenc! Bez servítky klesá [online]. MediaBoom, 2016-01-26, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  38. a b pš. Markíza boduje s Hornou Dolnou. Podvečer jej budú zachraňovať Susedia [online]. Hospodárske noviny, 2016-03-01, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  39. Horná Dolná s premiérou opäť vystrelila, pomohla aj Farme! So správami lídrom Joj, Moja mama rekordná [online]. MediaBoom, 2016-03-01, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  40. a b KOČIŠEK, Lukáš. Horná Dolná tradične suverénnym víťazom pondelka! [online]. satCentrum, 2016-03-09, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  41. POLÁŠ, Martin. Sledovanosť: Farma už po Hornej Dolnej stratila, Joj opäť zdvojila Zoo! [online]. MediaBoom, 2016-03-08, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  42. a b POLÁŠ, Martin. Horná Dolná bola na maxime v rámci série, má tohtoročný rekord v 12 – 54 [online]. Trend, 2016-03-15, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  43. a b POLÁŠ, Martin. Tretia séria Hornej Dolnej finišuje vysoko, nárast však nezopakovala! Posilnila Farma aj Moja mama [online]. MediaBoom, 2016-03-22, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  44. a b POLÁŠ, Martin. Návrat Búrlivého vína do podvečera priniesol Markíze podpriemer [online]. Trend, 2016-04-05, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  45. a b KOČIŠEK, Lukáš. Fenomenálna Horná Dolná tradične ovládla pondelkový večer! [online]. satCentrum, 2016-04-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  46. Horná Dolná sa rozlúčila na sezónnom minime! Búrlivé víno bez hokeja poskočilo [online]. MediaBoom, 2016-04-12, [cit. 2016-08-04]. Dostupné online.
  47. a b c d POLÁŠ, Martin. Horná Dolná valcovala, pomohla aj novinke Atletiko Cvernofka [online]. Trend, 2016-09-06, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  48. a b KOČIŠEK, Lukáš. Superpondelok plný zábavy na Markíze prevalcoval konkurenciu! [online]. satCentrum, 2016-09-06, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  49. a b c Markíza opäť doplatila na zmeny: Horná Dolná výrazne padla, Ostrovu nepomohla! Kredenc vybuchol [online]. MediaBoom, 2016-09-13, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  50. a b Horná Dolná potvrdila prepad, zažíva svoje najhoršie obdobie! Ostrov aj Návštevníci na dne [online]. MediaBoom, 2016-09-20, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  51. a b POLÁŠ, Martin. Búrlivé víno pri návrate zaostalo za Mojou mamou, navrch malo v 12+ [online]. Trend, 2016-09-27, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  52. a b Horná Dolná opäť klesla, Búrlivé víno s dosiaľ najhorším podielom! Joj vyskočil podvečer [online]. MediaBoom, 2016-10-04, [cit. 2016-10-07]. Dostupné online.
  53. a b POLÁŠ, Martin. Moja prvá dovolenka sa proti Kredencu nepresadila [online]. Trend, 2016-10-11, [cit. 2016-10-11]. Dostupné online.
  54. a b Horná Dolná potvrdila aj druhý prepad, Inkognito však kleslo! Kredenc stráca divákov [online]. MediaBoom, 2016-10-18, [cit. 2016-10-18]. Dostupné online.
  55. a b Horná Dolná stále padá, oproti jari stratila tretinu divákov! Inkognito v dvojporcii Joj pomohlo [online]. MediaBoom, 2016-10-25, [cit. 2016-10-25]. Dostupné online.
  56. a b c POLÁŠ, Martin. Markízu spasila Horná Dolná. Priniesla jej najlepšie čísla v tomto roku [online]. Trend, 2017-03-14, [cit. 2017-03-14]. Dostupné online.
  57. a b c kh. Inkognito výrazne posilnilo, Horná Dolná si neudržala divákov [online]. Hospodárske noviny, 2017-03-21, [cit. 2017-03-21]. Dostupné online.
  58. a b Markíza reaguje: S Hornou Dolnou je aj po jej najhoršom výkone od štartu spokojná! [online]. MediaBoom, 2017-03-21, [cit. 2017-03-21]. Dostupné online.
  59. a b Inkognito výrazne posilnilo, Horná Dolná si neudržala divákov [online]. MediaBoom, 2017-03-28, [cit. 2017-03-28]. Dostupné online.
  60. a b Horná Dolná stratila ďalších divákov, spadla na historické dno! Inkognito v celkových číslach lídrom [online]. MediaBoom, 2017-03-04, [cit. 2017-03-04]. Dostupné online.
  61. a b TV Markíza. Horná Dolná opäť ovládla pondelkový večer! [online]. satCentrum, 2017-04-11, [cit. 2017-04-12]. Dostupné online.
  62. Horná Dolná sa odrazila od dna, pád nezopakovala! Premiérový Kredenc prepadáva aj v noci [online]. MediaBoom, 2017-04-11, [cit. 2017-04-12]. Dostupné online.
  63. a b TV Markíza. Horná Dolná suverénne najsledovanejším programom pondelka! [online]. satCentrum, 2017-04-25, [cit. 2017-04-25]. Dostupné online.
  64. Horná Dolná aj Inkognito držia čísla, Kredenc opäť prepadol! Skeč šou prišla o divákov [online]. MediaBoom, 2017-04-25, [cit. 2017-04-25]. Dostupné online.
  65. a b POLÁŠ, Martin. Horná Dolná s náskokom lídrom, v sobotu sa presadila Miss Slovensko [online]. Trend, 2017-03-02, [cit. 2017-03-02]. Dostupné online.
  66. a b POLÁŠ, Martin. Hornú Dolnú aj Inkognito oslabil futbal, duel s Anglickom viedol [online]. Trend, 2017-09-05, [cit. 2017-09-06]. Dostupné online.
  67. a b POLÁŠ, Martin. Markíza mala navrch s Hornou Dolnou aj Farmou, Inkognito tesno viedlo v 12+ [online]. Trend, 2017-09-12, [cit. 2017-09-12]. Dostupné online.
  68. a b Horná Dolná veľký nárast neudržala, vracia sa k najslabším výkonom z jari! Stratila aj Farma, Inkognito posilnilo [online]. MediaBoom, 2017-09-19, [cit. 2017-09-19]. Dostupné online.
  69. a b Markíza veľký náskok v pondelňajšom prime-time stratila, Horná Dolná klesá! Inkognito už pred Farmou [online]. MediaBoom, 2017-09-26, [cit. 2017-09-26]. Dostupné online.
  70. a b Markíza v pondelňajšom prime-time opäť odskočila, Horná Dolná sa prebrala! Inkognito popri jej premiérach na maxime [online]. MediaBoom, 2017-10-03, [cit. 2017-10-03]. Dostupné online.
  71. a b Horná Dolná aj Inkognito nárast spred týždňa udržali, šou Joj už vysoko pred Farmou! [online]. MediaBoom, 2017-10-10, [cit. 2017-10-18]. Dostupné online.
  72. a b Inkognito proti Hornej Dolnej na historických maximách, dotiahlo ju na najtesnejší rozdiel! V celkovom počte valcovalo [online]. MediaBoom, 2017-10-17, [cit. 2017-10-17]. Dostupné online.
  73. a b Horná Dolná si polepšila, na Jednotke bodovali Nedotknuteľní! Inkognito potvrdilo pokles, znovu dominovalo v 12+ [online]. MediaBoom, 2017-10-24, [cit. 2017-10-24]. Dostupné online.
  74. a b Inkognito popri Hornej Dolnej s novým rekordom, rástlo k vrcholu série! Seriál Markízy sa udržal v čele pondelka [online]. MediaBoom, 2017-10-31, [cit. 2017-10-31]. Dostupné online.
  75. a b Kredenc pri svojom návrate nezažiaril, divákov v noci neudržal! Horná Dolná s poklesom, veľký pád Inkognita [online]. MediaBoom, 2017-11-07, [cit. 2017-11-07]. Dostupné online.
  76. a b Horná Dolná v pondelok vystrelila, skočila na rekord sezóny! Podrásť dokázalo aj Inkognito [online]. MediaBoom, 2017-11-21, [cit. 2017-11-21]. Dostupné online.
  77. a b Horná Dolná štartovala vo štvrtok nad úrovňou z jesene, Inkognito značne stratilo! Oteckovia trhli ďalší rekord [online]. MediaBoom, 2018-03-02, [cit. 2018-03-02]. Dostupné online.
  78. a b Horná Dolná čísla zo štartu série neudržala, špeciál Mojej mamy doťahoval Inkognito! Silná Doma, rastie Wau [online]. MediaBoom, 2018-03-09, [cit. 2018-03-09]. Dostupné online.
  79. a b Piatkové seriály zvrátili pád, Prázdniny aj Milenky poskočili! Horná Dolná klesá [online]. MediaBoom, 2018-03-19, [cit. 2018-03-19]. Dostupné online.
  80. a b Horná Dolná vo štvrtok zastavila pád, v siedmej sérii opäť stráca! Inkognito mierne poskočilo [online]. MediaBoom, 2018-03-23, [cit. 2018-03-23]. Dostupné online.
  81. a b Veľký piatok pre Joj, s hlavnou premiérou Dobrý dinosaurus zabodovala! Sobotu vyhral animovaný Hotel Transylvánia 2 [online]. MediaBoom, 2018-04-03, [cit. 2018-04-03]. Dostupné online.
  82. a b Horná Dolná drží štvrtkové líderstvo, Inkognito však opäť s viac divákmi! Oteckovia vo svojom najsilnejšom týždni [online]. MediaBoom, 2018-04-06, [cit. 2018-04-06]. Dostupné online.
  83. a b Horná Dolná tesne na vrchole štvrtka, s Inkognitom však spoločne zatlačená! S najviac divákmi Noviny [online]. MediaBoom, 2018-04-13, [cit. 2018-04-13]. Dostupné online.
  84. a b Inkognito Hornej Dolnej dosiaľ najbližšie, v celkovom publiku už dominovalo! Oteckov zatlačilo počasie na najnižší rating [online]. MediaBoom, 2018-04-20, [cit. 2018-04-20]. Dostupné online.
  85. a b Horná Dolná sa prebrala, Inkognitu sa ďaleko vzdialila! To ju však opäť zdolalo v celkových číslach [online]. MediaBoom, 2018-04-27, [cit. 2018-04-27]. Dostupné online.
  86. a b Všetko, čo mám rád sa vrátilo priemerné, prilákalo celkovo najviac divákov! MS v hokeji štartovali na Dvojke vysoko [online]. MediaBoom, 2018-05-07, [cit. 2018-05-07]. Dostupné online.
  87. a b Hokej Slovákov s Francúzmi pritiahol dosiaľ najmenej divákov! Hornú Dolnú a Inkognito zatlačil šláger Česka s Ruskom [online]. MediaBoom, 2018-05-11, [cit. 2018-05-11]. Dostupné online.
  88. a b Všetko, čo mám rád postupne rastie, Čo ja viem dotiahlo Milenky! Štvrtok pre Hornú Dolnú [online]. MediaBoom, 2018-05-21, [cit. 2018-05-21]. Dostupné online.
  89. a b Horná Dolná je späť. Stala sa najsledovanejším programom štvrtka [online]. Hospodárske noviny, 2018-09-07, [cit. 2018-09-07]. Dostupné online.
  90. a b Horná Dolná už späť na jarných priemeroch, v celkovom publiku jej Inkognito odskočilo ešte viac! [online]. MediaBoom, 2018-09-14, [cit. 2018-09-14]. Dostupné online.
  91. a b Horná Dolná stlačená k najhorším číslam, Inkognito aj popri futbale na svojom! Ministri v nový deň stúpli [online]. MediaBoom, 2018-09-21, [cit. 2018-09-21]. Dostupné online.
  92. a b Rošády Miklu na Farme pritiahli Markíze divákov, piatkový Duel dosiaľ najvyššie! [online]. MediaBoom, 2018-10-01, [cit. 2018-10-01]. Dostupné online.
  93. a b Talent späť na čele víkendu mimo spravodajstiev, piatkové programy sa zmestili do jediného ratingu! [online]. MediaBoom, 2018-10-08, [cit. 2018-10-08]. Dostupné online.
  94. a b Horná Dolná a Televízne noviny najsledovanejšími programami dňa [online]. TV Markíza, 2018-10-12, [cit. 2018-10-12]. Dostupné online.
  95. a b Chart Show sa vrátila na úrovni Dobre vedieť, Horná Dolná klesla ako Sestričky! Celkovo najvyššie správy s Inkognitom [online]. MediaBoom, 2018-10-19, [cit. 2018-10-19]. Dostupné online.
  96. a b Premiéra Predtým, ako som ťa spoznala hitom sviatkov, prevalcovala všetky programy týždňa! Streda pre Oteckov [online]. MediaBoom, 2018-11-02, [cit. 2018-11-02]. Dostupné online.
  97. a b Som mama prvýkrát s pádom, Chart Show poskočila! Horná Dolná s prepadom, klesla k najslabším číslam [online]. MediaBoom, 2018-11-09, [cit. 2018-11-09]. Dostupné online.
  98. a b Markíza prvýkrát bez Tvojej tváre v nedeľu hlboko, doťahovala ju Jednotka! Lídrom Joj, piatok ovládol futbal [online]. MediaBoom, 2018-11-19, [cit. 2018-11-19]. Dostupné online.
  99. Markíza ukončila svoje sklamanie, Joj odštartovala ešte väčšie! The Voice dotiahlo Siedme nebo, Kameňák s veľkým pádom [online]. MediaBoom, 2019-03-04, [cit. 2019-03-04]. Dostupné online.
  100. Víťazný návrat seriálu Horná Dolná, bezkonkurenční Oteckovia [online]. TV Markiza, 2019-03-01, [cit. 2019-03-01]. Dostupné online.
  101. a b Debata najhorúcejších kandidátov na Markíze vyletela do výšin! Kameňák už v podpriemere, klesla aj Horná Dolná [online]. MediaBoom, 2019-03-11, [cit. 2019-03-11]. Dostupné online.
  102. a b Skupina Markíza bola celodenným trhovým lídrom v každý jeden marcový deň [online]. TV Markiza, 2019-04-01, [cit. 2019-04-01]. Dostupné online.
  103. a b Komediálne seriály klesli k najslabším výkonom, ako sa darí Dvaja na jedného? The Voice s poslednými kastingami najnižšie [online]. MediaBoom, 2019-03-26, [cit. 2019-03-26]. Dostupné online.
  104. a b Skupina Markíza bola celodenným trhovým lídrom v každý jeden marcový deň [online]. TV Markiza, 2019-04-01, [cit. 2019-04-01]. Dostupné online.
  105. a b Večerné pravidelné programy aj s Oteckami klesajú, Horná Dolná už na čele! Najvyššie z večera premiéra Deň nezávislosti [online]. MediaBoom, 2019-04-08, [cit. 2019-04-08]. Dostupné online.
  106. a b Galavečer OTO po rokoch bez Adely či Sajfu bodoval, ovládol celý týždeň! Markíza v nedeľu šokovaná [online]. MediaBoom, 2019-04-15, [cit. 2019-04-15]. Dostupné online.
  107. a b Skupina Markíza bola trhovým lídrom v drvivej väčšine aprílových dní, celodenne aj v prime-time [online]. TV Markíza, 2019-05-02, [cit. 2019-05-02]. Dostupné online.
  108. a b Skupina Markíza bola trhovým lídrom v drvivej väčšine aprílových dní, celodenne aj v prime-time [online]. TV Markíza, 2019-05-02, [cit. 2019-05-02]. Dostupné online.
  109. a b Susedia, Horná Dolná či Inkognito z večera najvyššie, pred The Voice aj Nové bývanie! Týždeň znovu ovládli Noviny [online]. MediaBoom, 2019-05-06, [cit. 2019-05-06]. Dostupné online.
  110. a b Skupina Markíza bola aj v hokejovom máji 2019 silným trhovým lídrom [online]. TV Markíza, 2019-06-03, [cit. 2019-06-03]. Dostupné online.
  111. a b Skupina Markíza bola aj v hokejovom máji 2019 silným trhovým lídrom [online]. TV Markíza, 2019-06-03, [cit. 2019-06-03]. Dostupné online.
  112. a b Skupina Markíza bola aj v hokejovom máji 2019 silným trhovým lídrom [online]. TV Markíza, 2019-06-03, [cit. 2019-06-03]. Dostupné online.
  113. a b Oteckovia a Horná Dolná opäť zvíťazili, Sila ženy prekonala všetky rekordy [online]. TV Markíza, 2019-05-31, [cit. 2019-05-31]. Dostupné online.
  114. a b Víťazný návrat Hornej Dolnej. Stala sa najsledovanejším programom celého týždňa [online]. strategie.hnonline.sk, 2019-09-06, [cit. 2019-09-07]. Dostupné online.
  115. a b Extrémne premeny už na svojom, Inkognito späť celkovo pred Hornou Dolnou! Štart Čau, Lujza a Na hrane okolo priemeru Joj [online]. mediaboom.sk, 2019-09-13, [cit. 2019-09-14]. Dostupné online.
  116. (kh). Programami týždňa boli Talent a Extrémne premeny. Zabodovali u mladších aj starších divákov [online]. Hospodárske noviny, 2019-09-23, [cit. 2019-09-30]. Dostupné online.
  117. a b Trhlina s Extrémnymi premenami výstrel neudržali, Sestričky s Farmou na rekorde! Najvyššie z dní Horná Dolná [online]. mediaboom.sk, 2019-09-27, [cit. 2019-09-30]. Dostupné online.
  118. (kh). Top programy týždňa: Česko Slovensko má talent s rekordom, zabodoval dokument o Karlovi Gottovi [online]. Hospodárske noviny, 2019-10-07, [cit. 2019-10-10]. Dostupné online.
  119. (kh). Česko Slovensko má talent s ďalším rekordom, opäť bol top programom týždňa [online]. Hospodárske noviny, 2019-10-14, [cit. 2019-10-16]. Dostupné online.
  120. a b Markíze vypustenie škandálu na Farme prinieslo už teraz absolútny rekord! Najviac divákov z večerov pri Inkognite [online]. mediaboom.sk, 2019-10-18, [cit. 2019-10-19]. Dostupné online.
  121. Televízia JOJ pokračuje vo vydarenej jesennej sezóne, Česko Slovensko má talent dosiahlo nový rekord [online]. satCentrum, 2019-10-28, [cit. 2019-10-29]. Dostupné online.
  122. a b Október bol pre skupinu Markíza najsilnejším mesiacom od začiatku roka 2019 [online]. TV Markíza, 2019-11-04, [cit. 2019-11-05]. Dostupné online.
  123. ČSFD. Horná Dolná > „Tajomstvo úspechu“ (E41) [online]. Česko-Slovenská filmová databáza, 2017-05-04, [cit. 2017-05-04]. Dostupné online.
  124. Markíza pošetrila premiéru Hornej Dolnej, piatu sériu ukončila s making of! Inkognito lídrom pondelka [online]. MediaBoom, 2017-05-16, [cit. 2017-09-17]. Dostupné online.

Externé odkazyUpraviť