Smazaný obsah Přidaný obsah
Bronto (diskusia | príspevky)
Beren (diskusia | príspevky)
→‎Jóko Onová - Sablona chyba zdroj: @Bronto, reakce na nepravdivé spekulace poněkud osobnějšího rázu
Riadok 54:
::Urcite tu nepotrebujeme premudreleho Cecha, ktory nam tu prisiel davat rozumy o slovenskych prepisoch. Chod trollovat na cesku wikipediu, toto je slovenska wikipedia a ludia ktori nemaju slovencinu ako rodny jazyk tu moze akurat suchat nohami, drzat hubu a krok.
::: Beren je dvorný poradca "redaktorky" Bubamary, porady prebiehajú mimo wikipédie. Roky jej písal polovicu toho, čo tu ona akože "sama" potom napísala do diskusií (proste "administrátorka" ako z učebnice). A teraz už bola taká zúfalá, že si ho sem zavolala na pomoc. A on má pocit, hoci s týmto oborom nemá vôbec nič spoločné, hoci na českej wikipédii je skoro všetko inak než tu, a hoci na slovenskej wikipédii vôbec nie je činný, že má k téme čo povedať (to všetko o niečom svedčí, ale prosím). Toľko pre náhodne okoloidúcich, aby vedeli, čo sa tu deje. [[Redaktor:Bronto|Bronto]] ([[Diskusia s redaktorom:Bronto|diskusia]]) 01:38, 7. december 2012 (UTC)
:::: Je pravda, že jsem Bubamaře kdysi opravdu občas poradil a někdy i zkouknul, co chtěla napsat (osobně na tom neshledávám nic špatného, sám jsem rád, když je někdo ochotný si mé výplody přečíst a zhodnotit je předtím, než jdu s kůží na trh). Je tomu ale už několik let zpátky, co jsme takto komunikovali. A tehdy komunikovala pokud vím i s tebou a s mnoha dalšími lidmi, odtud to víš. Já se ale z wikiprojektů všeobecně na dlouho odmlčel a opravdu nevím, jestli mě pak nějak vážně potřebovala, zjevně si docela dobře věděla rady sama, když sis toho, že nejsem přítomen, ani nevšiml.
 
:::: S Bubamarou jsem nekomunikoval mimo Wikipedii zde alespoň měsíc (ozvala se mi poté, co jsem se na Wikipedii vrátil), možná i déle, nechce se mi to teď ověřovat. Tedy ona mě rozhodně nezavolala ba ani nevěděla, že tu budu na něco reagovat, dostal jsem se sem na základě upozornění [[:cs:Diskuse k Wikipedii:Přechylování ženských jmen#Perlička na slovenské Wiki|zde]]. Takže prosím pokud příště něco nebudeš vědět, zkus se nejprve zeptat a kolemjdoucí informovat teprve o věcech, o nichž víš, že jsou pravda. Děkuji. --[[Redaktor:Beren|Beren]] ([[Diskusia s redaktorom:Beren|diskusia]]) 02:29, 7. december 2012 (UTC)
::Ospravedlňujem sa, Beren, za tohto anonyma, neber to, prosím, ako názor komunity. Samozrejme, každý inteligentný a slušný redaktor je u nás vítaný. --[[Redaktor:Lalina|Lalina]] ([[Diskusia s redaktorom:Lalina|diskusia]]) 17:29, 6. december 2012 (UTC)
:::Toto je fakt sila, co niekto dokaze napisat inemu redaktorovi. Take IP by malo byt hned zablokovane. Cakal som ze zareguje Mz, Vasil a Bronto, ked bude odblokovany. Toto IP doplnilo troch byrokratickych musketierov namiesto Bronta (nahoda?). Na nasej wiki nie je ziaden [http://sk.wikipedia.org/wiki/Wikipédia:Revízia_používateľa CheckUser], ktory by taketo veci riesil? --[[Redaktor:Samofi|Samofi]] ([[Diskusia s redaktorom:Samofi|diskusia]]) 17:38, 6. december 2012 (UTC)