Diskusia:Česko-Slovensko: Rozdiel medzi revíziami

Smazaný obsah Přidaný obsah
Bubamara (diskusia | príspevky)
d - {{dlhodobo polozamknutá}}
Bez shrnutí editace
Riadok 49:
::::Díky, rozumím, že nerozumíš. Vysvětlím: Napadl jsem nehorázné '''zpracování''' článku, jehož účelem je zkreslovat historii a vyvolávat rozbroje. To je amatérismus a ubohost, které do encyklopedie nepatří o nic víc než chat (chceš-li diskusní příspěvky nazývat chatem, prosím, ale pak bys asi neměl editovat encyklopedii). Dále jsem vyjádřil poklonu jednomu z mála solidních, avšak o to víc napadaných redaktorů (což je opět o zpracování článku / článků). Odpovědí byl cenzorský zásah. Čemu bych tady mohl nerozumět?
::::Připouštím, že poznámku o zakomplexovanosti jsem si mohl odpustit - jenže kde chybí vůle a přebývá agresivní zabedněnost, tam nelze než provokovat. Nicméně s touto neplodnou a nedospělou diskusí končím, falšujte si, jak je libo. --[[Redaktor:Viktvor|Viktvor]] 10:51, 19. august 2009 (UTC)
 
Dámy a páni, naši českí bratia majú absolútnu pravdu.. Pravopis predsa nemôže meniť historický názov krajiny, ktorý bol daný jej ústavou. Spoločný štát Čechov a Slovákov sa predsa nazýval až do roku 1990 Československo a jednoznačne by sme to nemali meniť.. Takto sa prezentujeme opäť raz ako nacionalisti najhrubšieho zrna.. Opäť raz sa za nás hanbím.. --[[Redaktor:Fero Paškevič|Pašo]] ([[Diskusia s redaktorom:Fero Paškevič|diskusia]]) 16:20, 12. august 2014 (UTC)
 
== Státní symboly ==
Späť na stránku „Česko-Slovensko“.