Smazaný obsah Přidaný obsah
Abdull~skwiki (diskusia | príspevky)
práce pro bota
Riadok 41:
Ahoj ahoj, prečo robot vyhodil v šablóne obce [[Nesluša|Nesluša]] okres? Tiež sa mi veľmi nepozdáva zmena predvoľby z 041 na 0 41, vec vkusu. Tak nás to učili podľa noriem :) Počet obyvateľov som mal čerstvo vytiahnutý z matriky, ale ak to má byť podľa nejakej oficiálnej štatistiky, nech je tak. Políčko "štatistická územná jednotka" by sa asi rovno mohlo volať "kód obce". --[[Redaktor:Matej Tabaček|Matej Tabaček]] 00:45, 15. október 2006 (UTC)
:Ahoj, okres bol vyhodený omylom. Ďakujem za upozornenie. Predvoba je formátovaná takto, lebo sa mi to tak viac páčilo a preto lebo som o žiadnej norme nevedel. Je možné, že bot bude v blízkej budúcnosti dopĺňať súradnice a pri tej príležitosti upravím formátovanie tak ako si napísal. Počet obyvateľov je automaticky prepisovaný z oficiálnych štatistík. Ak máš novšie a správne počty obyvateľov, kľudne ich tam doplň. --[[Redaktor:Abdull|Abdull]] 15:24, 15. október 2006 (UTC)
 
== práce pro bota ==
 
Nevím, jestli to tvůj bot dokáže, ale: na sk.wiki máte dost pomíchané interwiki u roků pred Kr. Pro mojeho [[User:JAnDbot|robota]] není problém tyto linky znovu a správně doplnit, ale potřeboval bych nejdřív, aby tam žádné nebyly. Momentálně jsou pomíchané roky s desetiletími i stoletími. Konkrétně se jedná o roky [[501 pred Kr.]] - [[999 pred Kr.]]. Dokázal bys znich odstranit všechno interwiki (případně nahradit pouze interwiki na [[:lb:-xxx]])? 15:46, 19. november 2006 (UTC) [[:cs:User:JAn Dudík|JAn]]