Wikipédia:Kaviareň/Gramatické: Rozdiel medzi revíziami

Smazaný obsah Přidaný obsah
Riadok 93:
Diskusia o gramatických veciach: Myslím, že označení smazání tisíců znaků v hesle [[Vlajka Moravy]] za drobnou změnu, aby to nebylo tak viditelné ve sledovaném seznamu aktuálních změn, jak to učinil přispěvatel [https://sk.wikipedia.org/wiki/Redaktor:Gepetito Gepetito], když smazal fakta z nejstarší i nejmladší historie moravského znaku/historické moravské vlajky, je nepřiměřené řešení "možnej gramatickej nedostatočnosti". Případnější a prospěšnější slovenským čtenářům by byl buď odkaz na kurz slovenčiny zdarma, anebo překlad příslušného hesla na české Wikipedii (a také rychlejší).--[[Redaktor:Pavel Fric|Pavel Fric]] ([[Diskusia s redaktorom:Pavel Fric|diskusia]]) 10:45, 19. august 2017 (UTC)
:Na slovenskej wikipedii sa prispieva v slovenskom jazyku. Tamto malo od slovenčiny ďaleko. --[[Redaktor:Gepetito|Gepetito]] ([[Diskusia s redaktorom:Gepetito|diskusia]]) 11:00, 19. august 2017 (UTC)
::Takže to podle vás nebyla slovenština, ale zkomolená verze tohoto jazyka, které žádný Slovák nikdy nemůže porozumět? Předpokládám, že mně rozumíte, i když nepíšu slovensky, když vyzývám, aby se ta informace dala do stavu, který by slovenskému uživateli slovenské verze encyklopedie lépe vyhovoval. A dále, co to označení vrácení změn, které předtím podstatně rozšířily heslo, tak že by se dalo odstranit použité dlouhodobé označení za pahýl, za drobnou opravu? Mohl jste do poznámky napsat (slovensky) "Už nikdy nekomolte moji mateřštinu. Udělám si to sám.". To je ale vedlejší.--[[Redaktor:Pavel Fric|Pavel Fric]] ([[Diskusia s redaktorom:Pavel Fric|diskusia]]) 11:10, 19. august 2017 (UTC)