Smazaný obsah Přidaný obsah
Pahýly
Riadok 671:
 
:Presne ako vraví helix84, uvedomujem si, že som to vysvetlil trochu zložito, no bol som v časovej tiesni. --[[Redaktor:Wizzard|Wizzard]] 07:56, 20. november 2006 (UTC)
 
== Pahýly ==
 
Ad „takýchto pahýlov je tu celá rada“ - a to je právě ten problém, je tu sice spousta článků, ale ta informační hodnota... Tůhle mě napadlo - co takhle si dát random a „přeložit“nějaký články z tý skwiki, když jich tu maj tolik... dal jsem si několikrát náhodnej článek a co nevidim - buďto články sotva o jedné větě, téměř bez jakýchkoli informací (NGC objekty, [[PL/I]], [[Žarnov]] etc.) nebo články doslova opsané z jakési filosofické encyklopedie, které jsou mnohdy buďto také krátké nebo nesmyslné (vytržené z kontextu) ([[Dekrét]]). Po půl hodině jsem to vzdal. Jediný způsob jak tu najít nějaký normální ''článek'' je podívat se k někomu na uživatelskou stránku, čím se chlubí. Takovej stav má být OK? V ostatních wiki jsem se s něčím takovým ještě nesetkal.<br />
Pokud někdo hledá informace o nějakém tématu a vy mu nabídnete tohle, tak je to spíš k smíchu. Dnes mě opravdu pobavila zpěvačka [[Jana Kirschnerová|Jana Kirschner(ová)]]. Zrovna jsem jí poslouchal, říkam si: napiš o ní článek, je ze Slovenska, tak by tam mohli něco mít. Tak jdu na skwiki a co nenajdu? ''Jana Kirschner je zpěvačka'', no pane bože, to jsem opravdu nevěděl. Hodláte s tím do budoucna něco dělat, například zpřísnit pravidla pro nové články, nebo bude nadále pokračovat tato tristní situace? [[Redaktor:Petr K|Petr K]] 21:51, 28. november 2006 (UTC)