Otvoriť hlavné menu

Calista Flockhartová

americká herečka
(Presmerované z Calista Flockhart)

Calista Flockhartová (* 11. november 1964, Freeport, Illinois, USA) je americká herečka známa najmä zo seriálu Ally McBealová kde stvárnila hlavnú postavu, právničku Ally McBealovú.

Calista Flockhartová
americká herečka
americká herečka
Narodenie11. november 1964 (54 rokov)
Freeport, Illinois, USA
Odkazy
CommonsSpolupracuj na Commons Calista Flockhartová

DivadloUpraviť

  • The Glass Menagerie
  • Tři sestry
  • The Loop
  • All for One
  • Sophistry
  • Wrong Turn at Lungfish
  • Beside Herself
  • Bower Boys
  • Our Town
  • Death Takes a Holiday

FilmografiaUpraviť

  • 1989 The Guiding Light (TV)
  • 1991 Darrow
  • 1992 Lifestories: Families in Crisis
  • 1993 Naked in New York
  • 1994 Clear Cut
  • 1994 Quiz Show
  • 1994 Getting In
  • 1995 Drunks
  • 1995 Pictures of Baby Jane Doe
  • 1996 The Birdcage
  • 1996 Milk & Money
  • 1996 – 2002 Ally McBeal (TV)
  • 1997 Telling Lies in America
  • 1998 The Practice (TV)
  • 1999 A Midsummer Night´s Dream
  • 2000 Bash: Latter-Day Plays (TV)
  • 2000 Things You Can Tell Just by Looking at Her
  • 2004 The Last Shot
  • 2005 Frágiles
  • 2007 Brothers & Sisters

Iné projektyUpraviť

Externé odkazyUpraviť