Desi Slava

Desi Slava (bulh. Деси Слава), vlastným menom Desislava Ivanova Doneva (bulh. Десислава Иванова Донева; * 7. marec 1979, Radnevo pri Starej Zagore) je bulharská pop a pop-folk speváčka.

Desi Slava
Základné informácie
Rodné meno Desislava Ivanova Doneva
Narodenie 7. marec 1979 (41 rokov)
Radnevo pri Starej Zagore, Bulharsko
Žáner pop, pop-folk
Hrá na nástroje spev
Webstránka desislava.es

Jej meno je odvodené zo slovanských častí desi a slava (bulh. sláva).

DiskografiaUpraviť

  • No Problems - 1998
  • Heads Tails - 2000
  • Forever - 2001
  • Mistery - 2002
  • The Best of Desi Slava - 2004
  • Love Is Just A Feeling - 2004
  • Together - 2004
  • Desi Slava DVD - 2005
  • Hot Trail - 2005
  • Sweet Dreams - 2006
  • Estoy Aquí - 2008 (ES)
  • Listen To Your Heart - 2010
  • Slavatronika - 2011