Otvoriť hlavné menu

Eivør Pálsdóttir (ˈaivøɹ ˈpɔlsˌdœʰtːəɹ) (* 21. júl 1983, Syðrugøta, Faerské ostrovy) je faerská speváčka.

Eivør Pálsdóttir
faerská speváčka
Eivør Pálsdóttir
Narodenie21. júl 1983 (35 rokov)
Syðrugøta, Faerské ostrovy
Odkazy
Webstránkaeivor.com
CommonsSpolupracuj na Commons Eivør Pálsdóttir

DiskografiaUpraviť

  • Eivør Pálsdóttir (SHD 50, tutl 2000)
  • Clickhaze EP (HJF 91, tutl 2002)
  • Yggdrasil (HJF 88, tutl 2002)
  • Krákan (12T001, 12 tónar 2003)
  • Eivør (12T010, 12 tónar 2004)
  • Trøllabundin (spolu s Big band-om dánskeho rozhlasu 2005)
  • Human Child (R 60117-2, RecArt Music 2007)
  • Mannabarn (R 60116-2, RecArt Music 2007, faerská verzia Human Childu)
  • Eivör Live (SHD125, tutl 2009)
  • Undo your mind EP (Copenhagen Records 2010)
  • Larva (tutl 2010)

Iné projektyUpraviť

Externé odkazyUpraviť