Gwen Stefani

americká speváčka, módna návrhárka a herečka

Gwen Renée Stefani, známa ako Gwen Stefani (* 3. október 1969, Anaheim, Kalifornia, USA) je americká speváčka, módna návrhárka a príležitostná herečka. Je tiež vedúcou osobnosťou kalifornskej ska-rockovej kapely No Doubt.

Gwen Stefani
americká speváčka
americká speváčka
Narodenie3. október 1969 (52 rokov)
Anaheim, Kalifornia, USA
PodpisGwen Stefani, podpis (z wikidata)
Odkazy
Webstránkagwenstefani.com
CommonsSpolupracuj na Commons Gwen Stefani

DiskografiaUpraviť

Sólo albumyUpraviť

  • 2004 - Love.Angel.Music.Baby.
  • 2006 - Sweet Escape
  • 2016 - This Is What The Truth Feels Like

No DoubtUpraviť

  • 1992 - No Doubt
  • 1995 - The Beacon Street Collection
  • 1995 - Tragic Kingdom
  • 2000 - Return of Saturn
  • 2001 - Rock Steady
  • 2012 - Push and Shove

Iné projektyUpraviť

  •   Commons ponúka multimediálne súbory na tému Gwen Stefani

Externé odkazyUpraviť