Otvoriť hlavné menu

Juno Violet Templová (angl. Juno Violet Temple; * 21. júl 1989, Londýn, Spojené kráľovstvo) je anglická herečka.

Juno Violet Templová
anglická herečka
anglická herečka
Narodenie21. júl 1989 (30 rokov)
Londýn, Spojené kráľovstvo
Odkazy
CommonsSpolupracuj na Commons Juno Templová

FilmografiaUpraviť

Rok Film Postava
Ophelia Ophelia
2010 Greenburg Muriel
2009 1939
2009 St. Trinian's II: The Legend of Fritton's Gold Celia
2009 Glorious 39 Celia
2009 Cracks Di Radfield
2009 Mr. Nobody mladá Anna
2009 Rok jedna (Year One) Eema
2008 Wild Child Jennifer "Drippy" Logan
2008 Kráľova priazeň (The Other Boleyn Girl) Jane Parker
2007 St Trinian's Celia
2007 Pokánie (Atonement) Lola Quincey
2006 Zápisky o škandále (Notes on a Scandal) Polly Hart
2000 Pandaemonium Emma Southey

Iné projektyUpraviť

Externé odkazyUpraviť